kesä 2018 puolihoito / inclusive

etelänlämpöön

Hei!
Vieläkö jostain voisi saada esim. Kreikkaan, Espanjaan tai vaikka Kroatiaan perhematkan johonkin hyvätasoiseen hotelliin, jossa PUOLIHOITO, eli aamiainen ja illallisbuffet. Ne mitä olen nyt nähnyt, ovat joko pelkkä aamupalabuffet tai sitten nk. koko paketti: inclusive tai all inclusive, ja niissä on aina lounaskin. Ei tarvittais ollenkaan lounasta, kun halutaan silloin olla rannalla tai misä nyt milloinkin, mutta muutamia vuosi sitten sai vielä puolihoidon, jossa oli aivan ihana illallinen buffetpöydässä. Vai saako niissä hotelleissa, joissa on mahdollisuus valita all inclusive, maksaa erikseen vaikka 3 illalle iltabuffetin, jos on lähtökohtaisesti valinnut pelkän aamiaisen.

Osaako joku suositella hotellia, joka 3-4 tähden hotelli rannan tuntumassa etelän lämmössä (mentäis kesällä 2018) ja jossa hyvät altaat ja muutama vesiliukumäki (lapset alakouluikäisiä, eli mitään babyaltaita ei tarvittaisi) ja sitten se puolihoito!?

6

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etelänlämpöön

      Onko siis kukaan onnistunut löytämään kesälomakohdetta puolihoidolla?

      • uusavutonko

        En itse etsi vastaavaa vaihtoehtoa, mutta rohkeasti vaan etsimään matkatoimistojen sivuilta sopivaa, eiköhän niitä löydy vaikka kuinka monta.
        On aamiaisella, mutta jos hotellissa on ravintola, tietenkin voitte käydä siellä syömässä maksua vastaan.
        Ja monestihan tuo allinc saattaa tulla jopa halvemmaksi kuin puolihoito. Saavat lapset vielä jätskiä ja välipaloja, ei tarvii selkävääränä kantaa niitä kaupasta


      • hyvätlomat

        Kannattais varmaan mennä vaikkapa napsusta hakemaan valmismatkat valikko/maa/ lähtöpäivä jne. Toisaalta kun valitset all in kuuluu vaihtoehdon tai all in lisähintaan, näet onko ero välttämättä suuri, puolihoitoon. Kannattaa ainakin verrata. Silloin esim. mahdollinen viini tms. ruokajuoma myös kuuluu, niistä kertyy yllättävästi lisähintaa mikäli jotain juo, kuin vettä. Altaallakin joskus juo vaikka oluet. Mikään pakkohan ei lounasta ole olla syömässä. Näin me tehty. Meidän halvin all in paketti alle 100e viikko/ henk.
        Täältä et saa kun kus.. päisiä kommentteja, kunhan oottelet.


      • skyskannermyös
        hyvätlomat kirjoitti:

        Kannattais varmaan mennä vaikkapa napsusta hakemaan valmismatkat valikko/maa/ lähtöpäivä jne. Toisaalta kun valitset all in kuuluu vaihtoehdon tai all in lisähintaan, näet onko ero välttämättä suuri, puolihoitoon. Kannattaa ainakin verrata. Silloin esim. mahdollinen viini tms. ruokajuoma myös kuuluu, niistä kertyy yllättävästi lisähintaa mikäli jotain juo, kuin vettä. Altaallakin joskus juo vaikka oluet. Mikään pakkohan ei lounasta ole olla syömässä. Näin me tehty. Meidän halvin all in paketti alle 100e viikko/ henk.
        Täältä et saa kun kus.. päisiä kommentteja, kunhan oottelet.

        Jos muuten ei mitään ennakoon huonoja kokemuksia. Ota mukaan hakuun italia ! Poika ollut 2 kertaa ja ihastui. Me matkustetaan myöhään syksyllä ja talvella (kesällä mökki) niin me ei olla käyty italiassa. Kyllä vielä juurikin napsun kautta, missä kaikki matkanjärjestäjät löytyy matkoja.


    • satunnainen_matkailija_

      Kyllähän puolihoitoja vielä joistakin paikoista saa, mutta kyllä minäkin suosittelisin ottamaan sen all inclusiven, jos haluatte hotellilla syödä. Ne ovat nykyään sen verta edullisia, että tulevat usein halvemmaksi kuin puolihoito, eikä sitä lounasta tietenkään tarvitse syödä jos ei siihen aikaan ole nälkä. Lisäksi puolihoidollisissa hotelleissa harvoin on mitään buffettia, vaan illallinen valitaan parista vaihtoehdosta, kun taas all inclusivessa buffassa toden totta on vaikka mitä. Ja altaalla makoillessa on kiva käydä hakemassa välillä jotain juotavaa, ei tarvii omasta auringossa lämmenneestä vesipullosta naukkailla. :)

      Jos nyt kuitenkin ehdottomasti sen puolihoidon haluatte, niin kyllähän matkatoimistoihin voi vielä nykyaikanakin soittaa tai mennä käymään, ja pyytää virkailijaa etsimään teille mieluinen vaihtoehto. Käy ehkä nopeammin, kuin itse netistä selaaminen.

    • hoppuajo

      Tuolla "perhehuoneen" (enemmän kuin 2 1) varaamisella alkaa olla kiire. Me varattiin jo syksyllä, nyt hinta noussut 750e !! Sama hotelli , sama palvelu (kaikki kuuluu). Kysyntä ilmeisesti lisääntynyt - onko taas huonot kelit Suomessa ?
      Napsun kautta aina varannut, sielä hyvät "alkuvalinnat" haulle. Monissa matkatoimistojen sivuilla huonosti näkee, ilman hotellitietojen avaamista kuuluuko puolihoito. Tai saako lisäpalveluna ostettua. All in monissa kyllä varteenotettavan halpa, vaihtoehtoisena vertailla. Jospa vaikka jonkun päivän lapset haluaakin olla altaalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe