Suomi vaihtui Järviradioon

Järvienmies

Radio Suomeen lopen kyllästyneenä vaihdon kanavan Järviradioon. Ko kanavalla on Hesassa
lähetin - tehokkampikin voisi olla. Mutta kohtalaisesti kuuluu.
Jos ei tuo teinivinkuna kiinnosta niin esim perjantaisin tulee klo 18 jälkeen talvi-illan toiveet 4 h,
ja lauantaina samaan aikaan lauantai-illan tanssit 5 h.
Tarjolla perinteisempää musiikkia meille vanhemmille. Taajuutta 103,1.
Ihan hyvä vaihtoehto, eikä mainoksiakaan hirveesti.

22

593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klutsi

      maalaisjuntti!

    • hjj66

      Oli sitten juntti tai ei mutta muutakin pitää tulla kuin iänikuista ekotrippiä , vahteraa kasmiria ja muuta teinimusaa aamusta iltaan. Radio Suomi on teinikanava.

      • wöyh

        Egotrippi ja teinimusa samassa lauseessa kuulostaa vähän erikoiselta, muistaakseni suosionsa huipullakaan (2000-luvun alussa) ei tainnut kuin pari luokkalaistani kuunnella sitä. Vähän niinkuin olisi 5 vuotta takaperin sanonut Juha Tapiota teinimusiikiksi.


    • KTepa

      Ihan ok vaihtoehto kotimaisen iskelman ystavalle!

    • EnemmänKuunneltavaa

      Sitä jos omaa netin, saa täältä ihan kaikki suomalaiset radioasemat ja vähän ulkomaillakin olevia suomenkielisiä radioita kuuluville, ei jää näiden junttiradioiden vangiksi.


      http://wwww.livetaajuus.fi

      Löytyy myös appina ainakin appstoresta ”livetaajuus”.

    • ula-antenna

      Järviradio lähettää maksimi teholla jonka viestintävirasto on tuolle taajuudelle määrittänyt. On totta, että tehoa voisi olla enemmänkin. Kuuluvuus esimerkiksi matkaradiolla jossa teleskooppiantenni vaihtelee hyvinkin paljon olosuhteista riippuen mutta ainakin radiovastaanottimella joka on kytketty keskusantenniin/taloantenniin kuuluu hyvin useimmissa paikoissa pääkaupunkiseudulla myös Järviradio hyvin. Kuin myös määräaikaisilla luvilla lähettävä "Järviradio Puhe" niminen radioasema joka lähettää uusintoina erilaisia Järviradion puheohjelmia.

    • Daniek

      Loistava päätös. Ei Ylellä ole mitään tarvetta muuttaa Radio Suomea musiikillisesti niin kauan kuin kuulijamäärät pysyvät tasaisena tai nousevat eikä laskua ole näköpiirissä. Toki on toinenkin mahdollisuus, mutta se vaatisi useamman ihmisen oikeissa asemissa vaihtuvan toisiin, jotka haluaisivat viedä Radio Suomen musiikkia toisenlaisen parempaan suuntaan.

      Radio Suomen suurin ongelma ei ole mikään teinimäisyys, vaikka on totta että se ei ehkä miellytä ihan sitä vanhan liiton suomimusa, iskelmä, tango, humppa kansaa. Suurin ongelma radiosuomen musiikissa on seuraava: Uutta musiikkia soi kapeasta valikoimasta ja samat biisi soivat pitkään. Monet uutudet otetaan soittoon vasta kun ne ovat soineet jo kuukausia jopa kaupallisilla kanavilla ja jopa YLEX:lläkin osa samoista. Vanhemman musiikin osalta soitetaan liikaa vain niitä tunnetuimpia ja myös samoiltakin artisteilta ja bändeiltä liian useasti musiikkia. Tämä yksinkertainen seikka saa ihmismielessä homman kuulostamaan siltä, että kokoajan soi samat biisit. Todellisuudessahan Radio Suomi ei ole samojen toistamisessa pahimmasta päästä, mutta nämä kaksi yhtälöä saavat sen kuulostamaan siltä.

      Toki häiritsevä elementti on sekin, että aina vain niitä tunnetuimpia soi. Esimerkkinä paljon soitettu Eppu Normaali, muutama biisi kiertää päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen ja lähes aina se on jokin yhtyeen tunnetuimmista kappaleista.

      Sama kuin Radio Rock soittaa mm Metallicalta aina vain muutamaa samaa tunnetuinta biisiä. Spirit FM kanavaa joskus netistä kuunnelleena onnistuin kuulemaan viime vuonna jonkun sellaisenkin Metallican biisin, jota Radio Rockilla ei oltu biisit sivuston tietojen mukaan soitettu kertaakaan.

      Jos Järviradiokin kyllästyttää niin netistä kaikkialla löytyvät myös Kajaus ja Radio Pooki. Hyviä vaihtoehtoja heille jotka haluavat kuunnella enemmän niin kutsuttua mukamas aikuisempaan makuun olevaa suomenkielistä musiikkia.

    • Zxsss

      Jos olisi sikala, niin voisi sioille soittaa Lindroosin valintoja. Mutta kun ei ole possuja, niin radio suomi pysyy kiinni. Kuunnelkoon JL yksinään paskamusiikkiaan.

    • Livetaajuus
      • TuneInistä

        Etkö parempaa tapaa ole löytänyt mainostaa? Live taajuutta joka viestiketjuun ja useasti.

        Mainostan sitten minäkin. https://tunein.com/radio/local/ Tune Inistä löytyvät lähes kaikki kotimaiset kanavat ja vieläpä läheskaikki ulkomaisetkin radiokanavat samasta paikasta. Valinnan varaa huomattavasti enemmän kuin Livetaajuudella


      • Taajuuksia.Tarjolla
        TuneInistä kirjoitti:

        Etkö parempaa tapaa ole löytänyt mainostaa? Live taajuutta joka viestiketjuun ja useasti.

        Mainostan sitten minäkin. https://tunein.com/radio/local/ Tune Inistä löytyvät lähes kaikki kotimaiset kanavat ja vieläpä läheskaikki ulkomaisetkin radiokanavat samasta paikasta. Valinnan varaa huomattavasti enemmän kuin Livetaajuudella

        Onhan siellä joo, jos osaa etsiä. Tarkoitukseni ei ole mainostaa mitään eikä ketään, haluan vain tiedottaa, että on paikka, missä on paljon valinnanvaraa. Monet kun kuuntelevat vain sellaisia asemia, jotka antenniradiostaan jotenkin saavat kuuluviin. Ei ole itsestään selvää, että maakunnissa saat kuuluviin kunnolla mitään muuta, kuin joitain ylen asemia. Aika moni tänne kirjoittavista asuu taajamissa, joissa on valinnanvaraa, meille maakuntien ihmisille jää sitten nää nettiradiot.
        Tässä muutakin, vaan eipä ole niin kattava, kuin livetaajuus: http://www.radiot.fi

        Edelleen, en mainosta mitään....


    • Valikoimaa_riittää

      Radio Suomen paikallinen aamupälätys Helsingissä ei kiinnosta. Pahimmillaan kaksi naista pälättää jostakin tyhjänpäiväisestä minuuttikaupalla. Sitten soitetaan jotakin korvissa riipivää.

      Iltapäivisin on yleensä miespälättäjä, mutta sävelkorvaani koskee yhä. Kuuntelen Radio Suomesta joitakin musiikin erityisohjelmia ja uutisia. Muulloin soi vaikka Nostalgia tai omat levyt. Myös netistä löytyy paljon kuunneltavaa, esimerkiksi tämä Elviksen julkaisemattomiakin pieleen menneitä levytysyrityksiä soittava saitti: http://theepexpressradiostation.weebly.com/

      Mutta ymmärrän toki, että makuja on muitakin kuin omani, enkä siis purnaa. Kerronpahan vain, että aloittaja ei ole ainoa Radio Suomen hylännyt.

      • tyhjiälupauksia

        Arvostan sinua ja kaikkia niitä muitakin, jotka eivät vain valita vaan oikeasti ovat kuuntelematta radiokanavaa, joka ei miellytä.

        Nimen omaan tarjontaa on nettissä älyttömästi esim Tune In palvelu on hyvä ja musiikkiakin voi kuunnella paljon laaja-alaisemmin (streemauspalvelut) kuin Radio Suomi soittaa.

        Itse en ole koskaan Radio Suomea pahemmin oma-aloitteisesti kuunnellut nykyään myös pyrin välttämään sitä. YLEX:n hylkäsin vuosia sitten enkä ole katunut päätöstä. Palaan ehkä vain jos oikeasti muuttavat kanavan linjaa 2018 monipuolisemmaksi musiikin osalta, mitä ovat kertoneet muka tekevänsä. Vielä siitä ei ole mitään merkkejä soittolistaa selailemalla havaittavissa.

        Tyhjiälupauksia. Radio Suomenkin 2017 uudistusta kritisoitiin, nyt tulossa vain puolitiehen vastaan uudistuksellaan.

        Yle puheessa taas kuulijoiden mielipidettä ei kuunnella lainkaan. Musiikkia tulee pakollisena mm Ylen puheen aamuun vaikka enemmistö sitä on vastustanut. Viimevuoden lopulla Yle sai tätä uudistusta koskien satoja jopa tuhansia viestejä.


    • järveenmeni

      Ei se kaikki järviradion musiikki aina niin erikoista ole, mutta oikein mielelläni kuuntelen
      esim perjantai-iltaisin talvi-illan toiveet ja lauantai-iltana tanssit. Molemmat klo 18 jälkeen.

    • Linroosjohan

      Tänä iltana kuunnellaan talvi illan toiveita ja huomen illalla lauantai illan tanssit. Eikä mitään Lindroosin paskamusiikkia. Järviradiosta.

      • hilepeehanur

        Järviradio; tänään päivän vinyyli ja Konsta Jylhä!


      • jjkk99

        Koko jutun ydinhän on siinä, että radio suomesta tulee paljon hyviä asiaohjelmia jotka Lindroosin paskamusalla on saastutettu. Mielellään niitä kuuntelisi. Näiltä kaupallisilta radioasemilta ei tule yhtikäs mitään kunnon asiaohjelmia. jonnin joutavaa suunsoittoa ja musiikkia väliin. Yhtään et tule viisaammaksi vaikka niitä kuuntelet maailman loppuun asti.
        No onneksi luonto-ohjelmat tulee ilman paskamusiikkia, linnunlaulua ei Lindroos ei vielä ole
        onnistunut tuhoamaan. Varmaan senkin tekisi jos pystyisi.


    • D00

      Joutavia sellaiset kanavat missä lässytetään biisien välissä joutavia. Esim. Radio nova...

      • novaeiikinä

        Etkö ikinä ole mitään asiaohjelmaa kuunnellut? No novalta niitä ei taatusti kuule.


      • Georg-Toraisten

        Radio Nova on usein radiokanava jota kuunnellaan liikenteessä. En tiedä miten hyvin palvelee muuta suomea mutta pääkaupunkiseudulle sieltä kuulee hyvin liikennetiedotteet kolareista ja muista. Siksi ehkä sitä kuunnellaan tuolla tien päällä. Mutta muuten ei ole mikään häävikanava jos ajatellaan Novaa kokonaisuutena.


    • kuuntelu

      Järviradiossa sentään soi useinkin: Tarja Lunnas, Souvarit, Esko Rahkonen, Reijo Taipale, Kari Hirvonen, Saija Tuupanen, Olavi Virta, Kristiina Mäki. Minä kuuntelen kyllä mieluummin näitä kuin jatkuvasti soivia tilhiä ja vaahteroita. Että kiitos vaan JL.

      • tytsytt

        Ennemmin näitä kuin RS


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe