Pitkä välilsku Dohassa, mitä tekemistä.

santtu_1975A

Tuossa muutaman viikon päästä olisi paluulento (Bkk-Doha-H:ki) jossa olisi 7h. pituinen pysähdys Dohassa (eli Qatarin pääkaupungissa). Tuo on jo sen pituinen aika, ettei sitä halua kentällä viettää, vaan olisi mukava käydä hieman Dohaa "ihmettelemässä".
Onko kenelläkään kokemuksia mitä tuossa ajassa ehtisi tehdä ja nähdä? Käsittääkseni kenttä on hyvin lähellä itse kaupunkia ja sinne pääsisi taksilla noin 10minuutissa.
Viisumikäytännöistä hieman ristiriitaista tietoa. Onko viime-aikaisia kokemuksia siitä?

1

73

  Vastaukset

  • Käsitin, että olette päiväsaikaan Dohassa. Kentän keskellä on iso keltainen pupu, jonka lähellä tiski. Tuosta ainakin voi päästä järjestetylle kiertoajelulle bussilla. Semmoisella mekin oltiin ja ilmainen on, kesto n. 3 tuntia. En tiedä montako kertaa päivässä järjestetään mut ainakin aamupäivästä on. Omin päinkin voi kentältä poistua , tuolloin passiin tulee leima. Boardin passihan jatkolentoa varten on jo että tarvii vaan kävellä turvatarkastuksen ja passin tarkastuksen kautta takaisin lähtöhalliin kajpungilta palattuaan. 30 päivää sai muistaakseni EU: n jäsenet olla viisumitta maassa. Vasta 3 viikkoa sitten oltiin, että tuoretta tietoa tämä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   42
   2052
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1787
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   69
   1451
  4. Ulosajot Äänekoskella

   Yöllä kolmas ulosajo äänekoskella putkeen. Kolmas kerta toden sanoi,nyt lähti henki.
   Äänekoski
   35
   804
  5. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   27
   789