Pitkä välilsku Dohassa, mitä tekemistä.

santtu_1975A

Tuossa muutaman viikon päästä olisi paluulento (Bkk-Doha-H:ki) jossa olisi 7h. pituinen pysähdys Dohassa (eli Qatarin pääkaupungissa). Tuo on jo sen pituinen aika, ettei sitä halua kentällä viettää, vaan olisi mukava käydä hieman Dohaa "ihmettelemässä".
Onko kenelläkään kokemuksia mitä tuossa ajassa ehtisi tehdä ja nähdä? Käsittääkseni kenttä on hyvin lähellä itse kaupunkia ja sinne pääsisi taksilla noin 10minuutissa.
Viisumikäytännöistä hieman ristiriitaista tietoa. Onko viime-aikaisia kokemuksia siitä?

1

66

Vastaukset

  • Käsitin, että olette päiväsaikaan Dohassa. Kentän keskellä on iso keltainen pupu, jonka lähellä tiski. Tuosta ainakin voi päästä järjestetylle kiertoajelulle bussilla. Semmoisella mekin oltiin ja ilmainen on, kesto n. 3 tuntia. En tiedä montako kertaa päivässä järjestetään mut ainakin aamupäivästä on. Omin päinkin voi kentältä poistua , tuolloin passiin tulee leima. Boardin passihan jatkolentoa varten on jo että tarvii vaan kävellä turvatarkastuksen ja passin tarkastuksen kautta takaisin lähtöhalliin kajpungilta palattuaan. 30 päivää sai muistaakseni EU: n jäsenet olla viisumitta maassa. Vasta 3 viikkoa sitten oltiin, että tuoretta tietoa tämä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.