Kaverini..

Palle

Olin kotona ja olin juuri saanut siivottua asunnon ja menin suihkuun. Olin kutsunut ystäväni kahville luokseni. Oli kuuma päivä ja avasin takapihan oven selälleen, jotta saisin ilman vaihtumaan. Ystäväni tuli hieman etu ajassa ja menin avaamaan oven keltaisessa pyyhkeessäni. Olin sitonut hiukset ylös kiinni ettei ne ollut kastunut. Vesipisarat valuivat reisiäni pitkin ja minua alkoi haluttamaan, toivoin salaa ettei ystäväni olisi tullut näin aikaisin, jotta olisin kerennyt vielä tyydyttää itseni.

Ystäväni ihaili rusketustani jonka olin saanut rannalla maatessani. Tarjosin ystävälleni viileää viiniä helpottaakseni kummakin oloa näinkin kuumana päivänä. Ystäväni tarttui lasiin ja joi sen ahnaasti. Minäkin kulautin oman lasini tyhjäksi ja kaadoin meille vielä lisää. Ohjasin ystäväni olohuoneeseen jossa oli ovi auki ja vähän viileämpää , ystäväni katsoi minua pitkään ja tajusin etten ollut vielä pukeutunut. Pyysin häntä istumaan hetken yksin, jotta käyn laittamassa jotakin päälleni.

Menin makuuhuoneeseen ja en voinut olla ajattelematta ehtisinkö pikaisesti sormettamaan ennen menoani takaisin olohuoneeseen. Otin Pyyhkeen pois päältäni ja aloin etsiä sopivia alus housuja. Päädyin tiukkoihin, läpinäkyviin, mustiin stringehin, jotka entisestään kiihoitti minua pukiessani ne päälleni.

Ennen kun sain puettua muuta päälleni, ystäväni tuli makuuhuoneeseen kädessään molempien viinilasit täytettyinä. Minä hämmästyin, punastuin ja aloin etsiä katseellani pyyhettä. Seisoin ystäväni edessä nännit kovana mustissa läpinäkyvissä stringeissä ja hän lähestyi minua. Hänellä oli päällään minihame ja paita jossa oli edessä vetskari. Vetskari oli avattu niin, että ystäväni kauniiden rintojen kaari näkyi selvästi. Tunsin kastuvani tätä katsellessa.
Ystäväni otti hellästi tissini käteensä ja alkoi nuolla niitä, hitain varmin vedoin. Voihkaisin nautinnosta ja anelin lisää. Hän jatkoi nuolemista ja kellisti minut samalla nimun ja poikaystäväni vuoteelle, en voinut olla enää hiljaa. Jännityin hänen siietäessään toisen kätensä minun kosteaan pilluuni joka sykki hurjaa vauhtia, anellen lisää kosketusta. Hän hyväili sormellaan klitoristani ja rohkaisin itseni ja laitoin käden hänen mini hameensa alle, hän voihkaisi ja tunsin kuuman märän pillun sormissani. Hän avasi paitansa ja siirtyi alemmas nuolemaan minua. Hänen kielensä lipoi minun pilluani hurjaa tahtia. Aloin vapista nautinnosta.

Yhtäkkiä poikaystäväni oli ilmestynyt ovelle ja kysyi saisiko liityä seuraan. Emme olleet kuulleet kun hän oli tullut auki olevasta takapihan ovesta. Ystäväni nyökkäsi mutta jatkoi minun nuolemistani. Poikaystäväni riisui ja tuli hieromaan ystävääni taitavin ottein pillusta takaa päin. Ystäväni voihaksi nautinnosta ja minä aloin saavuttamaan tiettyä pistettä. Ystäväni noputti kielensä tahtia pillussani ja leikitteli kilen kärjellä klitorista. Värisin nautinnosta. Poikaystäväni oli alkanut työntää kovaa ja isoa kulliaan ystäväni märkään, kuumaan ja tiukkaan pilluun. Ystäväni seisoi sängyn vieressä nojaten käsillä sänkyyn. Menin etupuolelle ja hieroin voimakkasti ysäväni klitorista. Poikaystäväni laukesi äänekkäästi ja pian sen jälkeen ystäni alkoi kiljua nautinnosta. Hän tuli erittäin voimakkaasti ja kosteus valui hänen jalkojaan pitkin. Lysäshdimme kaikki vuoteelle väsyneenä ja tyydytettyinä. Pilluni sykki vielä pitkään siinä maatessamme...

0

9711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1847
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1717
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1323
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        839
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        795
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        777
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        759
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        717
      Aihe