Huonoja vaikutteita Thaimaasta

Seksi-Sulo kävi joululomalla Thaimaassa haistelemassa tuulia. Reissu ei tainnut olla oikein onnistunut, sillä Sulo oli Thaimaassa omaksunut ihan kummallisia ajatuksia. Thaimaassa miestä kuulemma pidetään varakkaana, jos kaikein miehisimmät ruumiinosat ovat vitivalkoisia, ja tämä mieletön ajatus oli kolahtanut Suloon ihan täysillä.

Heti Suomeen palattuaan Sulokin oli päättänyt oikein kunnolla rikastua ja kohottaa statustaan. Hän on jo tilannut puolitutulta (saattoreissuilla syntynyt tuttavuus) kosmetologilta ajan alapäänsä täydelliseen valkaisuun. Me muut parlamentin jäsenet vahvasti epäilimme tätä Sulon uutta rikastumiskonstia, mutta Sulo itse uskoo vankkumattomasti temppunsa onnistumiseen.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801052200648874_ul.shtml

19

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin.siinä.kävi

      On Sulolla iso mulkku
      mutt´ ei oo mikään punatulkku.

      Vaan lumen valkea se nykyään on
      ja toimimattomana tosi onneton.

      Mites tässä nyt näin kävi? Tuli Sulolle tuskan hiki.
      Yrittää mennä thaikkunaista liki.

      Mutt´ mulkku se vain sanoo ei ei ei.
      Mokoma valkaisu mulkulta kyvyn vei vei vei.

      • Epäonnistunut saattoreissu?

        Viime syksynä Seksi-Sulo lähti Essolta saattelemaan yhtä kylämme kulttuuriväkeen kuuluvaa runoilijaneitosta. Ei tainnut tämä saattoreissu olla täysin onnistunut, sillä nyt julkaistun palautteen voi tulkita aika kielteiseksi. Mikäli Sulon omiin Esso-puheisiin olisi luottamista, niin palauterunossa olisi pitänyt paljon enemmän ylistää Sulon ylivertaista miehisyyttä.


    • siikhau

      Amalian aloituksen tärkein pointti on kuitenkin se, että missään ei valkoista ihoa jumaloida niin paljon kuin Thaimaassa. Siellä jo koulussa indoktrinoidaan oppilaat siihen, että on hävettävä itseään sitä enemmän mitä tummempi on.

      • " Amalian aloituksen tärkein pointti on kuitenkin se, että missään ei valkoista ihoa jumaloida niin paljon kuin Thaimaassa. "

        Toimiikohan minun tietokoneeni vähän erilailla kuin toisten tietokoneet? Tänäänkin minun koneeni näyttää ihan selvästi, että aloituskirjoituksen olen laatinut minä itse, eikä mistään Amaliasta näy tekstissä mitään mainintaa. Emme me viisaat essolaiset päästä koskaan ketään tuntematonta Amaliaa kirjoittamaan avauskirjoitusta keskustelupalstalle.


    • MiksiKummassa

      Miksi kummassa kukaan haluaisi valkaista laitteitaan, kun aina on puhuttu siitä, että tumma on isompi ja parempi?

      • mustaamullekin

        Jos pari miljoonaa suominaista on sitä mieltä, ei se vielä ole validi koko maailmassa.


      • Laitettanutta-ei-laiteta

        Laitteita? "Hei nainen, milloin viimeksi olet saanut mukavaa laitetta" heh heh. "Lähtisitkö kotiini katsomaan laitettani". "Voinko tulla teille näyttämään laitettani".


    • kuumaajakosteaa

      Miksi kukaan haluaa mennä Thaimaahan.

      • Täsmä-vastaus

        Juuri "siksi".


      • Lemmenkäinen

        Ei sitä mihinkään tartte lähteä kun on tuo Netti, siellä kaikenlaista ja väristä, eikä maksa kuin 25€/kk ;D


    • Miehen-merkki

      Minulla on vitivalkoinen pelkästä säikähdyksestä, että vanhuus lähestyy päivä päivältä, tarkoitan vanhuutta jolloin kropan eri jäsenet lakkaavat toimimasta joko yksitellen tai yhtä aikaa ja lopulta ei toimi kuin rollaattori, jos sitä jaksaa lykkiä.

    • Suloa harhautettiin pahasti?

      Kyllä Seksi-Suloa on nyt päästy harhauttamaan hyvin pahasti. Puolituttu kosmetologi ei osannutkaan tehdä valkaisua täydellisesti, vaan Sulon perhekalleuksien väritys oli perinteisen käsittelyn jälkeenkin melkein ennallaan. Sulon rikastuminen ei siis onnistunut kertakäsittelyllä.

      Vaikka kosmetologi ei onnistunutkaan Sulon miehisten ruumiinosien valkaisussa, niin tyhjennys kuitenkin sujui vaivatta. Hän antoi kuitenkin valkaisutoimenpiteelleen täyden takuun. Hän oli sanonut Sulolle, että lopullinen valkaistuminen tapahtuu kyllä parin viikon kuluessa, mikäli Sulo vain muistaa laittaa housuunsa tunnin välein reilun annoksen puhdasta valkoista lunta. Sulo oli tietysti innoissaan näistä ilmaisista valkaisuohjeista.

      Me muut essolaiset alamme vähitellen epäillä Seksi-Sulon mielenterveyttä. Mielestämme ei ole mitään järkeä siinä, että kesken Esson mielenkiintoisen päiväistunnonkin Sulo käy laitamassa housuunsa lapiollisen valkoista pakkaslunta. Käsityksemme mukaan annostelu ainakin on ihan liiallinen, mutta Sulo tietysti haluaa vitivalkoisen lopputuloksen.

      Sulo taisi valita vähän liian vaikean ja tuskallisen tien rikastumiseen. Osa parlamentin jäsenistä epäili sitäkin, että Sulon ensimmäinen saattoreissu puolitutun kosmetologin luokse olisi aikoinaan jotenkin epäonnistunut.

    • Thailandiasta suomalaiset turistit tuovat yhä useammin mukanaan erittäin vastustuskykyisen bakteerit. Siinä ei valkea alapääkää enää auta.

      • Seksi-Suloa käsitellyt kosmetologi uskoo vakaasti, että Thaimaasta saadut superbakteerit eivät lisäänny lumessa. Ehkä juuri tästä syystä hän määräsikin Sulolle pakkaslumiterapiaa sukukalleuksien valkaisun loppuhoidoksi.


      • Yleismies kirjoitti:

        Seksi-Suloa käsitellyt kosmetologi uskoo vakaasti, että Thaimaasta saadut superbakteerit eivät lisäänny lumessa. Ehkä juuri tästä syystä hän määräsikin Sulolle pakkaslumiterapiaa sukukalleuksien valkaisun loppuhoidoksi.

        Ei auta jäädytys eikä lumiterapia. Kymä suihku jatkossa paras lääke. Thaimaassakin.


      • siilenämää kirjoitti:

        Ei auta jäädytys eikä lumiterapia. Kymä suihku jatkossa paras lääke. Thaimaassakin.

        siis kylmä


      • Lunta-tupaan
        siilenämää kirjoitti:

        siis kylmä

        Juurikin joku uutinen kertoi, että iso osa suomen AIDS tartunnoista on peräisin Thaimaasta. Juu ja todellakin, myös superpöpöä esiintyy. Ei ole kuin pienen ajan kysymys, että se kattaa koko maapallon.


      • Lunta-tupaan kirjoitti:

        Juurikin joku uutinen kertoi, että iso osa suomen AIDS tartunnoista on peräisin Thaimaasta. Juu ja todellakin, myös superpöpöä esiintyy. Ei ole kuin pienen ajan kysymys, että se kattaa koko maapallon.

        Näin on. Pöpöliskot eivät pysähdy Suomen rajalle.


    • sörvöösi

      Länsimaissa puolestaan osa homoista ja kai heteroista valkaisee ryppyreiän ympäryksen eli B-rapun. Hupinsa kullakin vaikka tuo taikkujen valkaisut hymyilyttävät. Oisko sammutettu kalkki moiseen?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe