Aihealueet

Listaukset

  Mammuttikoti

  Mammuttikoti

  Voisiko täällä keskustella rakentavasti Mammuttikodin ongelmista. Meillä on itsellä siellä talo tilauksessa ja toimitus pitäisi olla keväällä -18. Tämän astisen kokemuksen perusteella olemme todella ihmeissänme monesta asiasta . Rahaa kyllä osataan pyytää. Pankkitakuista vaietaan. Pyydetään soittaa sinne ja tänne . Muuttovalmis on tehnyt meidät melkein hulluksi. Asiakastieto kertoo kaunisteltua totuutta , tappiot on valtavat ja huhut ruotsin tappioista hämmentää mieltänne.

  129

  3792

   Vastaukset

   • Kiitos mukavaa tämmöinen asiallinen keskustelu. Meilläkin täällä varsinais-Suomessa alkamassa vastaavanlainen projekti. Hui kauheaa. Joululoman aikana Turkuun valittu näköjään uusi myyjä nettisivujen perusteella. On se kamalaa jos tämä kaikki on totta...

   • Ihmettelen valittajia, ihmisiä joille rakentaminen rajoittuu muuttomiesten tilaamiseen. Tuskin on tarvetta edes tontilla käymiseen, jos muutovalmiin tilaatte. No voitte vaikka kahden viikon välein käydä kurkkimassa, miten talonteko edistyy, tutkailemassa asiaa katumaasturin ikkunasta.

    • Kun ostat siivoojalta kodin siivouspalvelun, seuraatko koko päivän siivoojaa ja valvot, miten hommat sujuvat? ET. Jos käyt pankissa nostamassa rahaa, menetkö pankkineidin selän taakse tarkistamaan, että osaako hän näpytellä luvut oikein? ET Jos ostat juristilta testamentin, menetkö ensin kuitenkin oikeustieteelliseen ja hankit tutkinnon, jotta voisit tsekata että läpäre on tehty oikein? ET
     Miksi kuitenkin oletat ja pidät itsestäänselvyytenä, että rakennuttajan pitäisi päivittäin valvoa rakennusmiehiään, vaikka hän maksaa palveluista ja nykyään ihan liian suolaisesti näiden taitoihin ja työmoraaliin nähden. Jo on Suomen rakennusala surkeissa kantimissa, kun palveluiden ostajatkin lähtevät siitä, että rakennuttaessa jotain, tulos tai työ on sellaista soopaa, että "itse pitäisi tehdä että jotain kunnollista saa....".


    • ETETjaET kirjoitti:

     Kun ostat siivoojalta kodin siivouspalvelun, seuraatko koko päivän siivoojaa ja valvot, miten hommat sujuvat? ET. Jos käyt pankissa nostamassa rahaa, menetkö pankkineidin selän taakse tarkistamaan, että osaako hän näpytellä luvut oikein? ET Jos ostat juristilta testamentin, menetkö ensin kuitenkin oikeustieteelliseen ja hankit tutkinnon, jotta voisit tsekata että läpäre on tehty oikein? ET
     Miksi kuitenkin oletat ja pidät itsestäänselvyytenä, että rakennuttajan pitäisi päivittäin valvoa rakennusmiehiään, vaikka hän maksaa palveluista ja nykyään ihan liian suolaisesti näiden taitoihin ja työmoraaliin nähden. Jo on Suomen rakennusala surkeissa kantimissa, kun palveluiden ostajatkin lähtevät siitä, että rakennuttaessa jotain, tulos tai työ on sellaista soopaa, että "itse pitäisi tehdä että jotain kunnollista saa....".

     Juntit kommentoivat


   • Autokorjaamoissa asiakkaat ajetaan H*********iin, tiloista joissa asentaja autoa korjaa. Sama oikeus pitäisi olla työnjohtajilla ja timpureilla, varsinkin hirsitalorakennustyömaalla.
    Kun ostat muuttovalmiin kodin, niin tehtäväsi on muuttaa sinne sovittuna päivänä.

    • Tämä sanoo ihminen, joka ei tiedä mitään muuttovalmiista-toimituksesta. Mitäs jos menet vaikka ptt:n sivuille ja luet muuttovalmiin määritelmän ja luet, mitä siihen ei kuulu.


   • Vittu jos et seiso rakentajan selän takana vahtimassa, niin juoppo lähtee puolilta päivin juomaan ja tulee seuraavana aamuna jos jaksaa.

    • Jos sovit muuttopäivän ja et pysty muuttamaan talon keskeneräisyyden vuoksi, alkaa pyöriä ns. myöhästymissakko. Sinun huolesi ovat aiheettomia, muistat vaan tilata muuttoauton ja kymmenkunta talkoolaista. Kaksi käyntiä työmaalla rakennusaikana riittää jos olet muuttovalmiin tilaaja.


    • SorbuksenTauno kirjoitti:

     Jos sovit muuttopäivän ja et pysty muuttamaan talon keskeneräisyyden vuoksi, alkaa pyöriä ns. myöhästymissakko. Sinun huolesi ovat aiheettomia, muistat vaan tilata muuttoauton ja kymmenkunta talkoolaista. Kaksi käyntiä työmaalla rakennusaikana riittää jos olet muuttovalmiin tilaaja.

     Mammutti ei maksa kuluttajasuojalain mukaisia myöhästymiskorvauksia. Meille ei suostunut maksamaan edes sopimuksen mukaisia. Valehtelevat, että talo valmistui ajoissa.


    • oma syysi, miksi palkkasit juopon?


   • Muuttovalmis. Firmasta soitetaan "nyt talo on valmis, kerkeätkö hakemaan avaimet"

   • Lue tuolta yhden rakentajan kokemus että mitä Mammutin "muuttovalmis" käytännössä tarkoittaa: http://mokkimuuttovalmiina.blogspot.fi/

    Saa siinä montaa asiaa ihmetellä. Toivon mukaan teillä on pinkka ja pinna kunnossa, ja älkää maksako ainuttakaan epäselvää laskua,

    • Aina on "joku". Mielestäni kommenteissa pitää aina olla "vahvistettu ostaja", silloin nähdään kokototuus, joka on ihan toinen kun nämä pelleilyt. Talo muuttovalmiina tarkoittaa, että joudut itse muuttamaan.


    • Oletettavasti olet omakohtaisesti tilannut muuttovalmiin niin että on jotakin faktaa osoittaa?

     Kas kun "muuttovalmis" ja "avaimet käteen" -termit ovat mainosmiesten keksintöjä ja jokainen toimittaja päättää itse mitä se tarkoittaa.


   • On hyvä keskustella. Toimari soittelee asiakkaita läpi muutaman tonnin takia. Ei kuulosta menestyvän yrityksen toiminnalta, paremminkin paniikilta. Asianajotoimisto lähettelee karhulaskuja, jos vaikka joku säikähtäisi ja löisi rahat näppiin.

    Viime vuoden tulos Mammulla näytti olevan 860 000€ pakkasella. Erikoista kun rakentaminen on käynyt kuumana pari vuotta.

    Pidän puolestanne peukkuja, toivottavasti kaikki menee hyvin. Löytyy kyllä ei-julkinen ryhmä jossa keskustelua käydään vilkkaasti.

    • Jep, oli kyllä kokemus saada puhelu toimitusjohtajalta. En saanut epäselvyyksiin mitään vastausta soittamalla, jättämällä soittopyyntöjä tai sähköpostilla Mammutilta niin pakko oli viedä kuluttajasuoja-asiamiehen kautta kuluttajariitalautakuntaan. Sitten alkoi yhteydenotot mutta ei kyllä kovin asialliset...

     Puutavara pihaan, tarkasta huolella, maksa lasku, hanki asennus muualta, älä ole muuten tekemisissä. Hullua sakkia.


    • Jartsa21 kirjoitti:

     Jep, oli kyllä kokemus saada puhelu toimitusjohtajalta. En saanut epäselvyyksiin mitään vastausta soittamalla, jättämällä soittopyyntöjä tai sähköpostilla Mammutilta niin pakko oli viedä kuluttajasuoja-asiamiehen kautta kuluttajariitalautakuntaan. Sitten alkoi yhteydenotot mutta ei kyllä kovin asialliset...

     Puutavara pihaan, tarkasta huolella, maksa lasku, hanki asennus muualta, älä ole muuten tekemisissä. Hullua sakkia.

     Miten nopeasti kuluttajariitalautakunta käsitteli asian? Suostuiko Mammutti korjaamaan ongelmat, kun sai kuulla sinun vieneen jutun krl:ään?

     Ihan sama kokemus, että Mammutti ei vastaa mihinkään. Kieltävät kaiken. Toimitusjohtaja on todella epäasiallinen ja on haukkunut mutkin puhelimessa.


    • Kuluttajariitalautakunnassa asia nyt 2 vuotta vireillä eikä päätöstä kuulu.


    • Voi ei, otan osaa. Saisipa asiat päätökseen ja asiakkaille oikeutta. Firma saa vaan jatkaa hommia ja asiakkaiden huijaamista.


   • Mitä ihmettä siinä on jos firma kyselee saatavien perään? ?

    • On se aika ihmeellistä, kun eivät kuitenkaan edes toimita tavaroita tontille sitä ennen.
     Myöskin tehdyissä töissä on niin pahoja virheitä ja niitä on selvitetty kuukausia korjaamatta niitä. Kuitenkin uhkaillaan perintätoimitolla ja yritetään laskuttaa.


   • Lue nyt viimeistää ne sopimuspaperit jotka tietysti pitäisi lukea ennen mimenkirjoitusta, siellähän ne maksusuunnitelmat seisoo.Maallikolle ne psperihommat on joskus tuskaisia mutta paperi kerrallan ne siitä selviää.
    Jos rakentaminen ei vielä ole edes alkanut niin turha vielä murehtia.Itse kyllä vahtisin että kaikki tulee kunnolla ja sopimuksen mukaan tehdyksi, kaikki rakentajat kun ei ole rehtiä ammattilaisia, sinullahan täytyy olla oma valvoja, kannattaa ottaa kunnollinen eikä pelkkä rahastaja.

    • Tässä on asiaa. Ota kunnollinen valvoja. Älä missään nimessä ota Mammutin suosittelemaa tai Mammutille tuttua valvojaa!


   • Kaikki Mammutin asiakkaat. Yhdistetään voimamme ja jaetaan kokemuksia. Laittakaa emailia: tulikinsusi@gmail.com
    #eitullutmammuttia

   • Nyt Vesa ja kumppanit sen sijaan, että mollaatte täälläkin asiakkaita, ryhtykää hoitamaan asiakkaiden ongelmia kuntoon. Sopimuksessa olevat maksusuunnitelmat on ihan sananhelinää teidän tapauksessanne. Onneksi meillä on hyvä kuluttajasuojalaki.

    Ihan järkyttävä firma, asiakas on heille aina hankala eikä vastuuta oteta. En voi ymmärtää, miten jollain yrityksellä on varaa kohdella asiakasta vastaavasti.
    Toivottavasti sana kiirisi, eikä kukaan ikinä vahingossakaan tilaisi heiltä mitään. Ei ainakaan mitään sellaista, mihin sisältyy pätkääkään työtä. Sen laatua ei valvo kukaan, eikä se kiinnosta ketään.

   • Etkö pysty tilaamaan muuttoautoa. Pitääkö talotoimittajan etsiä "Niemi muuttaa kaiken" puhelinnumero, jotta saisit muuttomiehet tilattua.

    P.s Puhun nimenomaan "avaimet käteen"-toimituksesta.

   • Maalausta vaille avaimet käteen. Ulkomaalaus suoritetaan (jos luoja suo) oppilastyönä.
    Itse käyn iltaisin siivoamassa vaimoni kanssa, mutta sekään ei ole pakko.
    Työntekijät tykkäävät kun voivat aloittaa aamulla siistissä olosuhteissa.

   • Hei,

    Tässä kokemuksia Mammutista. Eikä todellakaan ole ainoa mammuttirakentaja, joka on joutunut yrityksen harrastaman asiattoman kohtelun kohteeksi.

    https://www.pohjalainen.fi/tilaajalle/maakunta/vaasan-asuntomessualueelle-rakennettu-talo-on-seissyt-tyhjillaan-lahes-10-vuotta-omistaja-tallaista-helvettia-en-toivo-kenellekkaan-1.2717053

    https://www.pohjalainen.fi/tilaajalle/maakunta/talopaketin-toimittaja-vakuuttaa-yrityksen-palauttaneen-messutalon-vesivahingon-jalkeen-omistajilleen-alkuperaisessa-kunnossaan-jos-se-olisi-minun-asuisin-siella-1.2717056

    Tässä toisen rakentajan kokemuksia: https://www.instagram.com/hirsitalo_espoossa/

    Meitä on monta saman kohtelun kokeneita, toivottavasti ei tule enempää.

   • Täällä yksi lisää. Voi kumpa olisin kuunnellut muita,enkä olisi lähtenyt mammuttokotiprojektiin koskaan mukaan. Meille oli tulossa uusi ihana muuttovalmis omakotitalo. Usko valmiiseen, laadukkaaseen lopputulokseen loppunut jo aikaa sitten. Epätoivo valtaa mielen. Rakentamisen laatu törkeää. Yrityksen asiakaspalvelu luokattoman huonoa. Asiakkaan kohtelu on käsittämättömän asiatonta! En voi muuta kuin pyytää ja varoittaa teitä ihmiset ja kanssarakentajat,;välttäkää viimeiseen asti tätä painajaismaista talotoimittajaa!

   • Avaimet käteen. Teidän tehtävä: ojentakaa käsi, vastaanottakaa avaimet talotoimittajalta.

    • Nyt hommiin siitä kirjoittelemasta. Miten sitä ehtiikään palstoille kirjoittaa, kun on niin paljon hirsimökkejä tehtävänä? Ihan naurettavaa touhua.


   • Ikävä kyllä. Mammuttihirrellä ei ole ammattitaitoista henkilökuntaa edes hallinnossa. Jos alkupää jo vuotaa, niin mitä on loppu tuleman. Ei ikinä enää Mammuttikotia!!

    • Katso myynnissä olevia uusia mammuttihirsitaloja Turun seudulta.
     Vaikuttaa varsin laadukkailta taloilta.


    • Harkitse vain. Kannattaa varautua siihen, että Mammuttihirren toimarin mielestä olet hankala asiakas. Onnea matkaan. Varaa rutkasti rahaa ja hermoja projektiin.


    • Kyllähän ne talot arkkitehdin kuvissa näyttävät laadukkailta. Kannattaa katsoa uudestaan sitten, kun Mammutti on ne pystyttänyt. Ihan loistava tuo täysinvalmis-konsepti. Ei ole turhaan asiakkaista hankaloittamassa ja katsomassa perään, voi piilottaa rakenteisiin ihan mitä haluaa.


    • HarkitsenMammuttia kirjoitti:

     Katso myynnissä olevia uusia mammuttihirsitaloja Turun seudulta.
     Vaikuttaa varsin laadukkailta taloilta.

     Ilmoitetaan uusista Mammuttitaloista, mutta yhtään ei oo noussut ko tonteille. Ajettiin just eilen kohteita läpi puolisoni kanssa. Etu-ovi pukkaa mainosta mutta tonteile on noussut jo muun toimittajan tekemiä taloja. Eipä ihme kun kuuntelee Mammuttirakentajien ajatuksia. Yritys on täysin umpikujassa ja joku hyväuskoinen myyjä vielä uskoo itsekkin tähän touhuun. Pyysimme tarjouksen tässä kesällä Mammutista mutta kyllä kaupat menee toiselle hirsitoimittajalle. Mammutin taloustilanne ja toimitusvarmuus on surkeaa. Ystäväni, joka oli ostanut Mammutin haki itse Mammutin Koposen luvalla puutteet K-raudasta oli tili suljettu Mammutilta. No saivat kuitenkin tuotteet mukaan kun rakentaja itse hoiti kustannukset. Että tällaista. Itse toimin it-alalla ja voin sanoa, että nämä vähäiset positiiviset kirjoitukset ovat Mammutin myyjän omaa käsialaa. Hoitakaa kunnon suojaukset, ettette tule ilmi.


    • HarkitsenMammuttia kirjoitti:

     Katso myynnissä olevia uusia mammuttihirsitaloja Turun seudulta.
     Vaikuttaa varsin laadukkailta taloilta.

     Miksi ne vaikuttavat laadukkailta? Eihän myynti-ilmoituksessa juuri kerrota mitään laadusta. On vain kivoja tietokoneella tehtyjä kuvia. Näyttikö Mammuttikodin viime asuntomessujen talo laadukkaalta?


   • Maskun talo on jopa hinnaltaan kohtuullinen. Uuteen kotiin 295000€, repikää siitä.

    • Kannattaa ostajan ynnätä tähän päälle satatonnia lakimieskuluihin ja 50000 tutkimuskuluihin. Lopullinen hinta Mammuttikodille on tässä tapauksessa siis noin 450 000€. Siitä on hyvä repiä. Onnea vaan uuteen kotiin, jossa et voi edes asua. Mammuttirakentajalla kannattaa olla pakka kunnossa.


   • Todella kohtuulista. Tontin vuokrien ja autokatoksen kanssa kun maksaa talon 20 vuodessa niin eihän se ole kuin vajaa 1700 euroa kuussa. Tämän lisäksi vielä vähän autolainaa , hirsitalon korkeammat lämmityskustannukset yms. niin hyvä tulee.

    • Kaksi työssäkäyvää ihmistä, me maksamme asuntolainaa 1400€/kk, autolainaa tasan 329€/kk.
     Lämpöön noin 3000€/vuodessa. Pärjäämme kohtuullisesti.


   • Itse pysyisin kaukana ko. firmasta. En tosin tiedä miten muut firmat hoitaa postinsa, mutta tuosta tiedän että ongelmien kanssa olet yksin.

   • Mammuttikodilla on raha-asiat niin huonossa kunnossa, ettei kannata mitään maksaa ennenkuin olet nähnyt työn valmiina.

    Ennustus, Mammuttikodin taloudellinen maksukyvyttömyys tulee näkymään isosti vuoden 2019 aikana.

    • Plus että kuinka luulet takuuasioiden houtuvan jatkossa... Kannattaa vaatia joku reilu takuusumma joka sulkutilillä kunnes takuu ja vastuut raukeaa. Tai ostaa muilta.


   • Kun ostat "avaimet käteen"-talon, tarkastat ammatti-ihmisen kanssa laadun , jos kaikki ok, niin rahat mammutin miehille ja piste.

    • Mutta jos kaikki ei olekaan OK, niin sitten ei olekaan pistettä ihan lähitulevaisuudessa.
     Homma pitäisi toimia myös sellaisessa tilanteessa.


   • Miksi riskeerata ja ostaa talo firmalta jonka talous ollut alamäessä useamman vuoden, ja asiakkaista suuri osa tyytymättömiä toimintaan. Onko firma olemassa vielä muutaman vuoden päästä ja korjaamassa mahdollisia rakennusvirheitä vasttuu kuitenkin 10 vuotta tai tekemässä edes vuosikorjauksia.

   • Terve, ikävää kuulla huonoista kokemuksista. Mammutin hirsi itessään on hyvää laatua,siihen voi luottaa. muuhun en ota kantaa kun ei ole kokemusta. Hirsikehätoimutuksesta ei mitään negatiivista sanottavaa. Iso pohja talolla,0kpl rekkulihirttä, ite hommasin pystyttäjän. Suosittelen, Good!

   • Häviää täältä keskusteluja välistä. Joku oli ennen "Tyytyväistä" kommentoinut Mammutin maksukyvyttömyyttä ja spekuloinut toiminnan loppumista muutaman viikon sisään. Onko sensuuria?

    • Saattaa olla


   • Ainoa tapa saada edes jotenkin siedettävä tulos, on ottaa kaikki työ irti Mammutin paketista.

    En kyllä ottaisi riskiä ja tilaisi edes pelkkiä hirsiä maksukyvyttömältä yritykseltä.

   • eipä yllätä kun on kysymys isonteltan porukoista ja Sipilän kaverista

    • Kato peiliin. Sieltä voi näkyä aasi.


   • Mammutin toiminnan jatkuminen on katkolla. Tammikuu näyttää jatkuuko vai koittaako konkurssi.

   • Höpöhöpö. Voisit olla rustaamatta tänne näitä "faktoja" mammutin tilanteesta. Todennäköisesti et tiedä siitä mitään kummempaa, kuin mitä on jui tullut.

    • "Faktoja " mammutin tilanteesta ; vimmeisin tilikausi ; tappiota 400 000 €, edellinen tilikausi , tappiota 950 000 € , sitä edellinen , nollatulos , sitä edellinen , tappiota yli 700 000 €.
     Suomen hirsitalotehtaiden tyytymättömimmät asiakkaat,
     Henkilökunta vaihtuu erityisen tiheään.
     Paljon riitoja ja oikeuskäsittelyjä.
     Henkilökunta usein pällilomalla levähtämässä.
     Työmaat seisokissa ja tavarantoimittajat / urakoitsijat odottavat saataviaan.
     Pääomistaja paniikissa , kun korttitalo kaatuu päälle ja Audit vaihtuu Skodaan ( 80-luvun ).
     Tietäjä.


    • Ja tämä kaikki on omilla toimilla saatu aikaan. Kyllä mahtaa harmittaa. Hyvien asiakaskokemusten myötä tarina voisi olla aivan toinen.


    • Onko varmaa tietoa nämä henkilökunnan pällilomat? Onko syitä esittää niihin? Millä mittarilla on mitattu asiakkaiden tyytyväisyys ja kuka sen mittauksen teki/tilasi? Missä pohjimmiltaan on syyt tähän firman vaikeuksiin? Ostiko nykyinen tj veljensä noin 3 miljoonalla eurolla ulos yhtiöstä? Jospa se vielä nousee,kuin "veen(t)iksi" tuhkasta.


    • rekikylänroope kirjoitti:

     "Faktoja " mammutin tilanteesta ; vimmeisin tilikausi ; tappiota 400 000 €, edellinen tilikausi , tappiota 950 000 € , sitä edellinen , nollatulos , sitä edellinen , tappiota yli 700 000 €.
     Suomen hirsitalotehtaiden tyytymättömimmät asiakkaat,
     Henkilökunta vaihtuu erityisen tiheään.
     Paljon riitoja ja oikeuskäsittelyjä.
     Henkilökunta usein pällilomalla levähtämässä.
     Työmaat seisokissa ja tavarantoimittajat / urakoitsijat odottavat saataviaan.
     Pääomistaja paniikissa , kun korttitalo kaatuu päälle ja Audit vaihtuu Skodaan ( 80-luvun ).
     Tietäjä.

     Eikös nämä olokoto-kuutiot ole hyvä bisnes? Toki ovat varmaan investoineet isolla rahalla siihen konseptiin ja tulos näyttää karsealta.. Toivottavasti Suomen talouden hiipuminen ei tule kriittiseen aikaan mammutin kannalta.


    • Thelastmammut kirjoitti:

     Onko varmaa tietoa nämä henkilökunnan pällilomat? Onko syitä esittää niihin? Millä mittarilla on mitattu asiakkaiden tyytyväisyys ja kuka sen mittauksen teki/tilasi? Missä pohjimmiltaan on syyt tähän firman vaikeuksiin? Ostiko nykyinen tj veljensä noin 3 miljoonalla eurolla ulos yhtiöstä? Jospa se vielä nousee,kuin "veen(t)iksi" tuhkasta.

     Ei asiakkaiden tyytyväisyyden mittaamiseen mittareita tarvita. Ei kukaan näillä keskustelupalstoillakaan satuja kertoile, vaan omakohtaisia kokemuksia, ja valitettavan paljon on negatiivisia. Niitä on ollut jo vuosia. Omakohtaisia kokemuksia on minullakin viime syksystä lähtien tähän hetkeen.

     Kun kysyttävää olisi, tämän yrityksen työntekijöihin ei saa mitenkään yhteyttä. On lähetetty sähköpostia, tekstiviestejä ja yritetty soittaa. Turhia lupauksia annetaan, ja puhutaan täyttä puppua. Luottamus on täysin mennyt.


    • Faktat kun hakee suomi24 tai jostain muusta "keskustelupalstalta", niin voi olla varma, ettei faktantarkistusta tarvitse tehdä:))))))
     Voin vain sanoa, että hohhoijjaaaaaaa..
     Jospa mammutti nousee mammutiksi.


   • Onpas täällä "muka" erilaisia kokemuksia mammuttitaloista. Ei voi kun nauraa. Joku kenkää saanut duunari yrittää tällä palstalla kirjoitella monen nimimerkin takaa? Mammuttikodin asiakkaat on minun tietääkseni tyytyväisiä olleet hankintoihinsa ja ei. En ole kyseisessä firmassa töissä, vaan omistan mammuttikodin, enkä ole päivääkään latunut. Kiitos erinomaisesta ja joustavasta asiakaspalvelusta :) Myyjä oli todella ystävällinen

    • Kumpaa uskoisi? Lukuisia asiakaskokemuksia vai jotain raukkaa duunaria, joka yrittää täällä pelastaa työpaikkansa. Säälittävää, suosittelen epäilijöitä ottamaan yhden puhelun kuluttajaneuvontaan ja taloustiedot kaupparekisteristä.


    • Sinuntietääksesi kirjoitti:

     Kumpaa uskoisi? Lukuisia asiakaskokemuksia vai jotain raukkaa duunaria, joka yrittää täällä pelastaa työpaikkansa. Säälittävää, suosittelen epäilijöitä ottamaan yhden puhelun kuluttajaneuvontaan ja taloustiedot kaupparekisteristä.

     Kumpaa uskoisi vai nevösii tyyppiä joka täällä huutelee tuuleen. Valhe, emävalhe, suomi24-"faktat"


    • Voisitko nimimerkki Hannu245 kertoa, miten Mammuttikotiin saa yhteyden, kun ei saa yhteyttä sähköpostitse, tekstiviesteillä eikä soittamalla? Mihinkään yhteydenottoyritykseen ei saa vastausta. Yhden kerran vastattiin kyllä puhelimeen, ja luvattiin, että toinen myyjä soittaa minulle heti, mutta nyt on kulunut jo kaksi viikkoa. Näyttää kyllä tämän myyjän työsuhde jo loppuneen, kun katsoin tänään mammutin henkilöstötietoja.


    • Parsija kirjoitti:

     Kumpaa uskoisi vai nevösii tyyppiä joka täällä huutelee tuuleen. Valhe, emävalhe, suomi24-"faktat"

     Älä kumpaakaan usko, soita kuluttajaneuvontaan ja tilaa tiedot kaupparekisteristä.
     Ota itse selvää asioista. Ei tekisi pahaa duunarillekaan, hyvä tietää millaisessa yrityksessä on töissä.


    • kokemuspuhuu kirjoitti:

     Voisitko nimimerkki Hannu245 kertoa, miten Mammuttikotiin saa yhteyden, kun ei saa yhteyttä sähköpostitse, tekstiviesteillä eikä soittamalla? Mihinkään yhteydenottoyritykseen ei saa vastausta. Yhden kerran vastattiin kyllä puhelimeen, ja luvattiin, että toinen myyjä soittaa minulle heti, mutta nyt on kulunut jo kaksi viikkoa. Näyttää kyllä tämän myyjän työsuhde jo loppuneen, kun katsoin tänään mammutin henkilöstötietoja.

     Selasin myös yhteystietoja ja näytti TJ vaihtuneen...


   • Karma korjaa ;)

   • Uusi mammuttikodin omistaja vaikuttaa hyvältä ja rehelliseltä tyypiltä. Mammuttikodin hirsitalomallisto on ehdottomasti alan parhaita, eikä hirren laadussakaan ole valittamista. Toivottovasti mammuttikoti nousee uudestaan, kun nyt entinen johtaja on lähtenyt firmasta. Meillä alko asiat rullaan raksalla heti kun omistaja vaihtui ja kyllä on aina saatu yhteys mammuttikodille ja vastaukset kysymyksiin.

    • Vielä kun urakoitsijoille maksettaisiin laskut, niin voisi alkaa uskomaan noita höpinöitä.


    • Laskut pitäisi olla maksettu. Tieto firman sisältä.


    • Ei ole maksettu, valehtelu firmassa näköjään jatkuu.


    • Ny siellä vasta alamäki alkoikin. Uudella johtajalla ei mitään käsitystä miten tuommoista yritystä hoidetaan. Palkkojakaan eivät oo voineet maksaa. Mahtaa tämä SYRKOH joka osti Mammutin olla aika konkurssikypsä yritys sekin. Kiristämällä saivat Mammutin itelleen ja lopputulos on tässä: "Ahneella on paskanen loppu"!


   • Jos ette satu vielä tietämään, niin uuden omistajan rahat on jemmassa veroparatiisissa. Tämä on fakta, josta löytyy ihan julkista tietoa. Siinä teille rehellinen ja reilu uusi omistaja!

    • Ei oo uudella omistajalla euroja maksaa kauppasummaa yrityskaupasta. Sellainen rahaparatiisi siellä takana. Sitäkö lähtee perse eellä asioiden edelle löytää kaiken ittensä lopulta suosta.


   • Kova usko jos mammutin ostaa tällä hetkellä

    • Ainakin toistaiseksi kaikki mennyt kohdallamme sovitusti Mammutin kanssa. Varmasti uusi omistaja vienyt yritystä parempaan suuntaan.


    • Katotaan_miten_käy kirjoitti:

     Ainakin toistaiseksi kaikki mennyt kohdallamme sovitusti Mammutin kanssa. Varmasti uusi omistaja vienyt yritystä parempaan suuntaan.

     Ei ole tainnut hyvin käydä ?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ei ole tainnut hyvin käydä ?

     Juu, ei. Tuon tapahtuman jälkeen ei ole näkynyt ketään työmaalla. Hyviä jauhaan skeidaa noi uudet toimarit kyllä on ja koko muukin porukka. Puhetta riitti, näytöt nolla.

     Talotoimittaja vaihtui ja Mammutille tuli potkut meidän hommasta!


   • Psalmi 1:
    Hän on kuin puu,
    vetten äärelle istutettu:
    se antaa hedelmän ajallaan,
    eivätkä sen lehdet lakastu.
    Hän menestyy kaikissa toimissaan.

    Niin ei käy jumalattomien.
    He ovat kuin akanat, joita tuuli ajaa.

    Omistettu suurelle johtajalle.

    • Meillä on mammuttikodin hirsitalo valmistumassa..saa nähä valmistuuko koskaan.
     Rakennusmiehet hävis työmaalta tavaraa ei toimiteta ja viesteihin ei vastata.
     En voi suositella millään mittarilla kyseistä firmaa.


    • Säppäri kirjoitti:

     Meillä on mammuttikodin hirsitalo valmistumassa..saa nähä valmistuuko koskaan.
     Rakennusmiehet hävis työmaalta tavaraa ei toimiteta ja viesteihin ei vastata.
     En voi suositella millään mittarilla kyseistä firmaa.

     Aika moneta on hävinnyt työmiehet tontilta. K-rauta yms sulkenut tilit alihankkijoilta


    • Anonyymi kirjoitti:

     Aika moneta on hävinnyt työmiehet tontilta. K-rauta yms sulkenut tilit alihankkijoilta

     Mammuttikoti on hakeutunu velkasaneeraukseen eikä palkan maksuista ole mitään takuuita..monet yrittäjät tekis suoraan työt jos on velkaa viä talosta mutta sitten mammutti uhkailee ettei anna työlle takuuta..joten onnee vaan


    • Yritys koittaa viä viimesetkin rahat lypsää ennen konkurssia..älkää hyvät ihmiset maksako sille firmalle enää mitään..työntekijöitä ei tule tai jos tulee niin on hätäseen jostain tilattu eikä nekään tajua ettei rahaa tule


    • Säppäri kirjoitti:

     Meillä on mammuttikodin hirsitalo valmistumassa..saa nähä valmistuuko koskaan.
     Rakennusmiehet hävis työmaalta tavaraa ei toimiteta ja viesteihin ei vastata.
     En voi suositella millään mittarilla kyseistä firmaa.

     Ei valmistu


    • Anonyymi kirjoitti:

     Mammuttikoti on hakeutunu velkasaneeraukseen eikä palkan maksuista ole mitään takuuita..monet yrittäjät tekis suoraan työt jos on velkaa viä talosta mutta sitten mammutti uhkailee ettei anna työlle takuuta..joten onnee vaan

     Se Mammutin takuu on ihan sananhelinää. Siellä firmassa ei oteta vastuuta edes selvistä rakennusvirheistä. En ole varma, ovatko vain moraalittomia vai oikeasti täysin ammattitaidottomia?


   • Kyll.kaulusmiehet lupaa,vaikka ja mitä kaikki onnistuu.

   • Mammutti myytiin veloista uusille yrittäjille ja niitäkin päästiin huijaamaan löyty 2 milliä lisää velkaa, joka ei tullut ilmi kaupooja tehdessä. Nyt ex omista yrittää myydä omaa taloaan ylihintaan Vesalasta. Lisäksi ex yrittäjä möi vanhan talon mammutille ennen ku möi yrityksen nykysille omistajille. Näin puhdisti tilit yrityksestä ennen myyntiä.

    • Miten voi olla tuollainen velkamäärä jossain piilossa? Osoittaa ostajiltakin ammattitaidottomuutta tai liian hyvää uskoa ja luottoa myyjän sanoihin.

     Ihan huijareita täynnä koko yritys.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Miten voi olla tuollainen velkamäärä jossain piilossa? Osoittaa ostajiltakin ammattitaidottomuutta tai liian hyvää uskoa ja luottoa myyjän sanoihin.

     Ihan huijareita täynnä koko yritys.

     Niinpä, tätä edellinen tj sanoi, ettei kuulemma näkynyt missään. Melko kieroon on katsottu lukuja tai sitten Nylanderi osasi hommansa.


    • Miten lasket tuon että entisen omistajan taloa myydään ylihinnalla. Otappa laskin kouraan laske mikä neliöhinta. Jos pelkkä 300m2 talo otetaan huomioom niin neliö maksaa 993€. Jos huomioidaan lisäksi hirsinen 150m2 piharakennus, jää neliöhinnaksi 662€. Kyllä tuosta joku onnekas vielä nappaa itelle melekosen linnan alihintaan. Harmi ku itelle ihan turhan iso.

     Sitte näyttää olevan toinen samana vuonna (1999) valmistunut talo siellä myynnissä 229000e jossa neliöitä 137, Tässä neliöhinta 1671e .


    • Juttelin muutes hiljattain entisen omistajan kanssa ja tuoki tieto, että on lähtiessä putsannu on kyllä kaukana totuudesta. Ei ollut mistä putsata. Vanhasta, yritykselle myytystä talo entinen omistaja ei ole saanu euron euroa. Että oo ihan huoleti siitä ja kaikesta muustaki.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Miten voi olla tuollainen velkamäärä jossain piilossa? Osoittaa ostajiltakin ammattitaidottomuutta tai liian hyvää uskoa ja luottoa myyjän sanoihin.

     Ihan huijareita täynnä koko yritys.

     No niinpä niin. Täällä kirjoittelee tyypit jotka ei ikinä pystys ottaan minkäänlaisia riskejä ite eikä ois yrittäjiksi ikinä. Kirjoittelusta päätellen ei ymmärrä yrittämisestä hölökäsen pölläystä.

     Kertokaapa miten siellä jotain voinu olla piilossa, kun tilintarkastuksessa myönetty vastuuvapaus? Oisko vaan Sykohilla ollut niin sokea tarve saada yritys itelle keinolla millä hyvänsä, että unohtivat tutkia paperit. Mielessä mm hyödyntää hirsituotantoa Syrkohin toimintaan? Mammutilta ne osti hirret siihenki asti niin hoivakoteihinsa.

     Minusta kai tuo osoittaa ammattitaidottomuutta uusilta omistajilta kun kehtaavat tämmöstä tietoa jakaa, lehtijutut sun muut.

     Ei voi ku toivoa että sieltä vielä nousevat ja asiakkaat saa talonsa saneerauksesta huolimatta.
     Sen verran ymmärrän rakentamisen alaa että oisivat tarvinneet entisen omistajan tähän vielä niinkuin alkujaan piti tulla. Hän kuitenki veti yritystä melkeen 30 vuotta. Paljo lähti sellaista tietoa entisen omistajan matkassa jota oisivat takuulla pystyneet yhdessä hyödyntään, mutta tässä uudet teki kyllä hätäpäätöksen jättää matkasta.

     Miettisin uusina omistajina kannattaisko koittaa korjata välit. Saattas pelastaa heidän nahkansa kuten myös asiakkaiden projekstit. Toki voi olla, että on jo myöhästä.
     Vanhan kansan ihmisenä ajattelen tästäkin, että jos keissi oli ollut fiksu, olisi homma lähtenyt uusilla omistajilla jo nousuun.


    • Anonyymi kirjoitti:

     No niinpä niin. Täällä kirjoittelee tyypit jotka ei ikinä pystys ottaan minkäänlaisia riskejä ite eikä ois yrittäjiksi ikinä. Kirjoittelusta päätellen ei ymmärrä yrittämisestä hölökäsen pölläystä.

     Kertokaapa miten siellä jotain voinu olla piilossa, kun tilintarkastuksessa myönetty vastuuvapaus? Oisko vaan Sykohilla ollut niin sokea tarve saada yritys itelle keinolla millä hyvänsä, että unohtivat tutkia paperit. Mielessä mm hyödyntää hirsituotantoa Syrkohin toimintaan? Mammutilta ne osti hirret siihenki asti niin hoivakoteihinsa.

     Minusta kai tuo osoittaa ammattitaidottomuutta uusilta omistajilta kun kehtaavat tämmöstä tietoa jakaa, lehtijutut sun muut.

     Ei voi ku toivoa että sieltä vielä nousevat ja asiakkaat saa talonsa saneerauksesta huolimatta.
     Sen verran ymmärrän rakentamisen alaa että oisivat tarvinneet entisen omistajan tähän vielä niinkuin alkujaan piti tulla. Hän kuitenki veti yritystä melkeen 30 vuotta. Paljo lähti sellaista tietoa entisen omistajan matkassa jota oisivat takuulla pystyneet yhdessä hyödyntään, mutta tässä uudet teki kyllä hätäpäätöksen jättää matkasta.

     Miettisin uusina omistajina kannattaisko koittaa korjata välit. Saattas pelastaa heidän nahkansa kuten myös asiakkaiden projekstit. Toki voi olla, että on jo myöhästä.
     Vanhan kansan ihmisenä ajattelen tästäkin, että jos keissi oli ollut fiksu, olisi homma lähtenyt uusilla omistajilla jo nousuun.

     Parasta, mitä Mammutille on tapahtunut eli ex-omistajan lähtö. Hän tuhosi yrityksen, koska ei ole saanut mitään toimimaan yrityksessä. Kaikki projektit menivät aina yli budjetin, koska asiakas ei ollut tyytyväinen laatuun. Kuluja aiheuttavat virheelliset toimitukset ja tavaroiden pilaantuminen, kun makasivat sateessa 6kk. Logistiikka ei koskaan pelannut.

     Huomaa kyllä hyvin, ettei tullut ihmiset kanssa toimeen, koska oma velikin piti oikeuden kautta lunastaa pois yrityksestä, kun ei löydy yhteisymmärrystä.

     Asiakkaille huutaa puhelimessa ja haukkuu hulluksi.

     Monet viranomaiset ottivat Mammuttikodin eritystarkkailuun, koska tiesivät isoista ongelmista laadussa. Tämäkin aiheutti ja aiheuttaa Mammutille lisäkustannuksia projekteissa.


   • Nykyään Kontiotuote rakentaa Olokotoja mammutin tiloisaa, ilmeisesti mammutti ei saa tarvikkeisiin mistään rahaa niitä tehdäkseen.

    • Täysin häikäilemätön jäppinen tuo vanha omistaja. Keräsi etupainotteisilla maksuposteilla asiakkaiden rahat ja pakeni takavasemmalle. Ja nyt perustanut uuden yrityksen Easy koti Oy:n. Varmaankin uusia kusetusyrityksiä varten. Eipä kyllä mammutinkaan uudet omistajat ole Pekkaa parempia, kusetusyritykset jatkuu niidenkin osalta. Älkää hyvät ihmiset sortuko kyseisiin yrityksiin.


   • Yrityskauppa tehtiin todella nopeasti, koska muuten yritys olisi mennyt konkurssiin. On varmaa, ettei mitään Due Diligenceä ehditty tehdä kunnolla. Sit on löytynyt lisää velkoja.
    Ei ihme toki, koska tilintarkastajakaan ei uskaltanut allekirjoittaa tilinpäätöstä.
    Kaupparekisteriin lopulta laitettiin tilinpäätös, jossa oli vahingossa paljastettu tilitasolla kaikki, tyyliin jopa Veetu-Mammutin verotusarvo ja kaikki omaisuus.

    Koko firma on ollut niin sekasortoisessa tilassa vuosia. Kukaan ei edes tiedä parin milliä sinne tänne.

   • Tässä virmassa ei mitään muuta olenkaan kuin ongelmia.

    Ongelmien suurin syy on vanhan omistajan kyky olla näkemättä mitään virhettä yrityksensä toiminnassa. Vanha omistaja oli asiakkaita kohtaan ylimielinen.

    Tähän kun lisätään pitkään jatkunut liian etupainoitteinen (kuluttajasuojalain vastainen) maksuerätaulukko. Toimintaa rahoitettiin uusmyynnillä, jolloin uudesta myydystä tulevat etupainoitteiset maksuerien varat sijoitettiin rakenteilla oleviin kohteisiin. Luonnollisesti tämä tarkoitti myös sitä, ettei reklamaatioiden hoitamiseen ollut yksinkertaisesti rahaa. Jo vuoden 2018 puolella vanha omistaja ja toimitusjohtaja soitteli itse asiakkaille ja vaati näitä etupainoitteisia maksueriä maksettavaksi. Jos asiakas kieltäytyi maksamasta vedoten kuluttajasuojalain suojaan, niin omistaja uhkaili lopettaa työt työmaalla.

    Mammuttihirsi ei ole saanut myöskään pidettyä alihankkijoitaan tyytyväisenä. Moni alihankkija ei tee Mammuttihirren töitä ennenkuin Mammuttihirsi on maksanut laskunsa.

    Koska raha oli ja on edelleen tiukassa, niin kaikki työt tehdään alimman "hyväksyttävän" standardin mukaisesti rahaa säästäen.

    Myös yrityksen asiakaspalvelu ei ole parantunut yhtään myöskään uuden omistajan aikaan. Yrityksestä vastataan jos jaksetaan. Eteläsuomen työmaapäällikkö PV tuottaa työtä tehdessään jatkuvasti lisää tyytymättömyyttä asiakkalle asiantuntemattomuudellaan ja selityksillään huonosta työstä.

   • Työnantajalleni jäivät kymmeniä tuhansia velkaa. Eikä rahoja ole vieläkään kuulunut. Aliurakalla tehtiin töitä.

   • Kokemuksesta voin kertoa, että homma kusee edelleen ja pahasti. Tyyli on pysynyt samana vaikka yrittäjä on vaihtunut, ehkä jopa mennyt pahemmaksi. Rahoituskriisi jatkuu ja se näkyy niin asiakkaille kuin alihankkijoille. Jos haluat haasteita etkä pelkää ongelmia niin siinä tapauksessa voi suositella yhteistyötä.

   • Laskut maksettu ja homma tukevassa nousussa. Ihmeellistä parjaamista. Nillitystä ilman faktaa. Pian alan kovin toimija.

    • Älä jauha pas*aa, edelleen on odottavia asiakkaita ja alihankkijoita ilman saataviaan. Tänne palstalle kun ei voi faktaa linkittää kun ne poistetaan.


    • On taas niin käsittämätöntä kommenttia.

     Kuka tälläistä kommenttia oikeasti voi kirjoittaa, kun yrityksessä itse työskentelevä? Kuka muu voisi väittää tietävänsä, että laskut maksettu?

     Nillitystä ilman faktaa? Jaa, miksi Mammutti sitten on velkasaneerauksessa, jos laskut maksettu? Miksi Mammutti komeilee perintälistalla ja ulosottovelkalistalla?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Älä jauha pas*aa, edelleen on odottavia asiakkaita ja alihankkijoita ilman saataviaan. Tänne palstalle kun ei voi faktaa linkittää kun ne poistetaan.

     Toimiston neuvo: Kun olet kännissä laita kone kiinni.


    • Kuuluuko totuus toimistoon noin karulta?


    • Ei ole maksettu. T: aliurakoiva yrittäjä


   • Ei ole urakoitsijat saaneet rahojaan. Tekevät paskaa sitten.

   • Hattu päästä jos joku uskaltaa ostaa vielä ...

    • Ikävä kyllä ihmiset ostaa näitä taloja. Monet eivät ole kuulleet, Mammutin talousvaikeuksista ja ova tyhmänä ostaneet talon.

     Ihan yllätyksenä sitten tullut puskista velkasaneerausilmoitus toukokuussa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ikävä kyllä ihmiset ostaa näitä taloja. Monet eivät ole kuulleet, Mammutin talousvaikeuksista ja ova tyhmänä ostaneet talon.

     Ihan yllätyksenä sitten tullut puskista velkasaneerausilmoitus toukokuussa.

     Kovin montaa uutta uhria ei taida olla? Tehtaan piha on ollut aavemaisen tyhjä koko kesän ja syksyn. Muutama hassu paketti pihalla. Vai säilyttääkö ne sisällä tavarat?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Kovin montaa uutta uhria ei taida olla? Tehtaan piha on ollut aavemaisen tyhjä koko kesän ja syksyn. Muutama hassu paketti pihalla. Vai säilyttääkö ne sisällä tavarat?

     Eikös tuon velkasaneerauksen pitäisi valmistua kohta puoliin? Mutta onhan siellä nyt ylennetty huippu rakennuspäällikkö ja uusi talouspäällikkö. Ihme jos asiat ei ala rakennuksilla sujumaan.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eikös tuon velkasaneerauksen pitäisi valmistua kohta puoliin? Mutta onhan siellä nyt ylennetty huippu rakennuspäällikkö ja uusi talouspäällikkö. Ihme jos asiat ei ala rakennuksilla sujumaan.

     Kalevan 14.9. uutisen mukaan yrityssaaneerausta vasta valmistellaan ja saneerausohjelma vahvistetaan loppuvuoden aikana. Taitaa mennä jonkin aikaa vielä saneeratessa.

     Samassa uutisessa mainitaan, että vanhojen asiakkaiden kanssa on käyty tilannetta läpi ja tehty suunnitelma jatkosta.

     Tietääkseni vuositakuita ei ainakaan ole Mammutin toimesta hoidettu. Toivottavasti reklamaatiot ja takuuasiat on jatkossa paremmin vastuutettu.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Kalevan 14.9. uutisen mukaan yrityssaaneerausta vasta valmistellaan ja saneerausohjelma vahvistetaan loppuvuoden aikana. Taitaa mennä jonkin aikaa vielä saneeratessa.

     Samassa uutisessa mainitaan, että vanhojen asiakkaiden kanssa on käyty tilannetta läpi ja tehty suunnitelma jatkosta.

     Tietääkseni vuositakuita ei ainakaan ole Mammutin toimesta hoidettu. Toivottavasti reklamaatiot ja takuuasiat on jatkossa paremmin vastuutettu.

     Mammutti pääsi yrityssaneerausohjelmaan toukokuussa ja yrityssaneerausohjelma pitää jättää oikeuteen joulukuuhun mennessä pesänhoitajan.

     Vuositakuita ei hoideta. Perävalotakuu siis. Reklamaatioita ei ole yleensä hoidettu mitenkään.

     Eikö mikään ihmekään, kun rahaa ei ollut eikä ole nytkään.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eikös tuon velkasaneerauksen pitäisi valmistua kohta puoliin? Mutta onhan siellä nyt ylennetty huippu rakennuspäällikkö ja uusi talouspäällikkö. Ihme jos asiat ei ala rakennuksilla sujumaan.

     Miten ne alkaisi sujumaan, kun rahaa ei ole ja jättivelat? Kuka uskaltaa ostaa velkasaneerauksessa olevalta yritykseltä, jossa kymmenien miljoonien velat ja iso kasa tyytymättömiä asiakkaita ja paskalaatu?


   • Mammutin toimitusjohtaja näyttää jo perustaneen uuden yrityksen www.kotico.fi . Ehkä toimialan vaihto onkin viisasta ennakointia tässä tilanteessa.

    • Toimitusjohtajan vaihdosta ei ole ilmeisesti ilmoitettu kaupparekisteriin, koska esim. Asiakastiedossa on edelleen Syri toimitusjohtajana. Taisi unohtua, kun eivät saaneet toivottua yritysjärjestelyä toteutettua.


    • Mammutin toimitusjohtaja on AINA ollut lastensuojelualalla.
     Heidän olemassaoleva lastensuojelubusiness (Syrkoh Oy) juuri osti Mammutin.

     Tämä Syrkoh on ostellut hoitakoteja Mammutilta aikaisemmin.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Mammutin toimitusjohtaja on AINA ollut lastensuojelualalla.
     Heidän olemassaoleva lastensuojelubusiness (Syrkoh Oy) juuri osti Mammutin.

     Tämä Syrkoh on ostellut hoitakoteja Mammutilta aikaisemmin.

     Muuttovalmis hirsitalo.

     SINÄ HOMMAAT MUUTTOMIEHET. Tontilla ei tarvi käydä yhtään kertaa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Muuttovalmis hirsitalo.

     SINÄ HOMMAAT MUUTTOMIEHET. Tontilla ei tarvi käydä yhtään kertaa.

     Niinhän sen pitäisi mennä, ehkä unissa..

     Jos itse en olisi käynyt kertaakaan tontilla ja tilannut muuttoauton sovituksi valmistumispäiväksi, olisinko jättänyt muuttokuorman taivasalle? Meinaan Mammutin pojat ei ihan kauheasti tiedottanut projektin etenemisestä eikä etenemättä jäämisestä.


    • Liekö vielä viimeinen epätoivoinen yritys pelastaa mammutti ja syrkoh? Pistetään lastensuojeluyksiköille uudet hirsimökit pystyyn? Kun tulee omaan käyttöön, niin laadulla ei niin ole väliä.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Niinhän sen pitäisi mennä, ehkä unissa..

     Jos itse en olisi käynyt kertaakaan tontilla ja tilannut muuttoauton sovituksi valmistumispäiväksi, olisinko jättänyt muuttokuorman taivasalle? Meinaan Mammutin pojat ei ihan kauheasti tiedottanut projektin etenemisestä eikä etenemättä jäämisestä.

     Ojenna käsi mammutti antaa kodin avaimet. Mene tyhjään siivottuun kotiin lattiamattojen kanssa. Laita matot lattialle valmiiksi, oikeille paikoileen.

     Sitten alat pikkuhiljaa raijaamaan muita tavaroita vanhasta kodista uuteen mammutiin.
     Ota mukaasi sähkömies tai muuten kätevä kaveri kuka asentaa kattovalaisimet, osa on valmiina esim käytävävalot (ledit).

     Ikkunat tilasit kaihtimilla, jotka asennettiin tehtaalla valmiiksi, eikö niin.

     PUHUN MUUTTOVALMIISTA.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ojenna käsi mammutti antaa kodin avaimet. Mene tyhjään siivottuun kotiin lattiamattojen kanssa. Laita matot lattialle valmiiksi, oikeille paikoileen.

     Sitten alat pikkuhiljaa raijaamaan muita tavaroita vanhasta kodista uuteen mammutiin.
     Ota mukaasi sähkömies tai muuten kätevä kaveri kuka asentaa kattovalaisimet, osa on valmiina esim käytävävalot (ledit).

     Ikkunat tilasit kaihtimilla, jotka asennettiin tehtaalla valmiiksi, eikö niin.

     PUHUN MUUTTOVALMIISTA.

     Mammutti ei ojenna mitään avaimia taloon, koska kun on sovittu valmistuminen, kukaan ei vastaa puhelimeen, eikä keskeneräisellä rakalla ole ketään.

     Onnellisimpia asiakkaita ovat ne, jotka eivät ole käyneet raksalla, koska siellä vaan laitetaan piiloon rakennusvirheitä.

     Kamalien pintojen jäljiltä asiakas joutuu palkkaamaan omia ammattilaisia tekemään korjauksia.

     Esim maalariksi Mammutti ottaa lähes kenet tahansa, jonka sattuu näkemään raksan ympärillä pyörivän. Ihan oikeasti. Sen takia, että alunperin palkattu maalari teki niin pahaa jälkeä, eikä mitään korjausyritykset toimi.

     Onneksi ikkunoita ei tilattu kaihtimilla, koska ikkunat piti vaihtaa 3 kertaa, kun aina tuli väärät ikkunat. Joskus asiakas on ilman ikkunoita jopa 6kk ja lämmöt vaan karkaa.


   • Mammuttikoti lopetti muuttovalmiiden puutalojen toimitukset, koska niissä oli niin paljon ongelmia.

   • Älkää maksako yhtään laskua. Ovat hakemuksen jätettyäänkin painostaneet asiakkaita maksamaan etupainotteisia maksuja sisään. Ylin johto on kunnostautunut näissä. Kunnes tuomari tuomitsee firman konkurssiin, voivat yrittää pumpata maksueriä sisään. Pitivät meille tiedotustilaisuuden aiheesta tänään.

   • Konkkaan meni. Yllättyikö joku? Ei saanut sairaanhoitajakaan (tj Kohtala) elvytettyä tätä potilasta. Veronmaksajille lankeaa tästäkin sotkusta loppulasku.

   • Olin Nylanderin kanssa armeijassa samassa komppaniassa. Usean kuukauden yhdessä asumisen kokemuksen perusteella on helppo uskoa todeksi nämä ihmisten kirjoittamat huonot kokemukset Mammuttihirrestä.

   • Otin avaimet käteen paketin, jotta jaksoin tehdä pihan siihen kuntoon mitä se pitää kaupunkialueella olla.

    Talo on loistava, lämmin, kotoisa ja energiatehokas. Kolme kertaa kävin työmaalla.

   • Harkitsen talon teettämistä "avaimet käteen"- periaatteella.

    Paketista poistan ainoastaan ikkunat ja ovet+ kaihtimet.

    Ne tulee ovitehtaalta asennettuina, niistä en tingi.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    258
    11773
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    319
    7279
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    66
    1600
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1388
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1279