Tuntematonta lentokoneessa (Osa1)

Tyttö25

Lentoni nousi siivilleen USA:sta kohti Tukholmaa. Enää yksi koneenvaihto ennen kuin olisin jälleen kotona Helsingissä. Olin ollut viikon ajan työmatkalla yhdessä Lauran kanssa. Hän on sekä työkaverini että yksi parhaista ystävistäni, joten työpaikkamme penninvenyttäjät olivat varanneet kahdelle naiselle vain yhden yhteisen huoneen. Olimmekin tuleet todella hyvin toimeen keskenämme vaikka jouduimmekin asumaan yhdessä yötäpäivää viikon ajan. Yksityisyyttä tälläisellä matkalla on kuitenkin aivan turha odottaa. Ongelma olikin se, että molemmat olimme kiinnostuneet miehistä, enkä minä pysty masturboimaan edes salaa peiton alla toisen naisen ollessa samassa huoneessa vaikka meillä olikin ollut erilliset sängyt huoneen eri puolilla. En tiedä oliko Laura tehnyt jotain yöllä minun nukkuessani, vai oliko hänkin samanlaisessa tilanteessa kuin minä. Pystyimme puhumaan toisillemme lähes mistä asiasta tahansa, mutta tämä oli yksi niistä harvoista poikkeuksista sääntöön.

Olimme saapuneet lentokentälle myöhässä emmekä saaneet vierekkäisiä paikkoja lennollemme. Minun paikkani oli puolessa välissä, koneen vasemmalla puolella. En ollut saanut haluamaani ikkunapaikka vaan jouduin istumaan kahden tuntemattoman ihmisen välissä. Lauran istuin oli jossakin vielä kauempaa koneen takaosassa, enkä edes tiennyt hänen tarkkaa paikkansa. Vasemmalle puolelleni istuutunut mies vaikutti ruotsalaiselta, vaikka en ollut puhunut hänen kanssaan enempää kuin tervehdyksen hänen istuessaan viereeni. En oikeastaan edes tiennyt oliko hän ruotsalainen. Hän oli tervehtinyt minua englanniksi, olimmehan yhä USA:ssa eikä hän voinut tietää mitä kieliä puhuisin. Mies vaikuti liikemieheltä matkalla kotiin. Hän oli ehkä 30-35 vuotias ja pukeutunut hämmästyttävän siististi ollakseen valmistautunut pitkälle lennolle. Tosella puolellani istuva mies vaikutti hieman vanhemmalta amerikkalaiselta.

Nousimme pian matkakorkeuteen, ja turvavöiden merkkivalo sammui. Edessäni olisi yölento ja minun täytyisi nukkua edes muutama tunti matkan aikana jotten olisi aivan sekaisin töissä seuraavalla viikolla. Länttä kohti lentäminen oli minulle aikaeron vuoksi vaikeaa, mutta itään lentäminen oli vieläkin vaikeampaa. Halusin päästä nukkumaan niin pian kuin mahdollista vaikka minua ei väsyttänyt vielä lainkaan. Kaivoin laukustani kirjan jonka olin ostanut Helsingissä lentoaseman kioskilta. Se todellakin oli kioskikirjallisuutta. Kirja oli kuin pehmopornoa ilman kuvia. Päähenkilönä kirjassa oli nuori nainen, joka harrasti seksiä eri miehen kanssa suunnilleen kerran kolmenkymmenen sivun välein. Normaalisti en lukisi tälläistä kirjaa kuin korkeintaan unilukemisena omassa sängyssäni. Tällä kertaa en kuitenkaan välittänyt sillä tämä kirja oli juuri sitä mitä nyt tarvitsin. Ja koska kirjani oli käännetty suomeksi, eivät vierustoverini pystyneet kurkkimaan mitä olin lukemassa. Voisin lukea kirjaani kenekään muun ymmärtämättä mitään sen sisällöstä.

Kaikkien yölentojen tapaan, lentoemännät jakoivat matkustajille peitot. Käärin peiton ympärilleni ja jatkoin lukemista lukuvaloni valossa, vaikka matkustamo olikin muutoin pimennetty. Lukisin vielä tämän luvun loppuun, ja sitten sammuttaisin valon. Myös molemmat miehet viereisissä istuimissaan kääriytyivät peittoihinsa ja yrittivät ruveta nukkumaan. Kirjassani oli menossa mielenkiintoinen kohta, jota en malttanut jättää kesken. Nämä kirjat selvästikin kirjoitettiin puutteessa eläville naisille! Kirja esitti asian hieman hienostuneemmin, mutta juuri nyt kirjan nainen kuvaili tuntemuksiaan miesystävänsä kielen liikkuessaan jalkojensa välissä. Turhautuneesti muistin, että minä en ollut saanut edes omaa sormeani jalkoväliini viikkoon. Luin yhä kirjaani yrittäen istua tuolillani välinpitämättömän näköisesti, aivan kuin olisin lukenut mitä tahansa tylsää kirjaa. Todellisuudessa viikon aikana kertyneet paineet alkoivat kihelmöimään jalkojeni välissä jo aivan viattomimmastakin ajatuksestani.

Vasemmalla puolellani istuva mies kääni kylkeään istuimessaan, ja pian tunsin jonkin koskettavan vasenta polveani. Se oli varmaankin miehen polvi, vaikken pystynyt näkemään mitä peiton alla oli tapahtunut. Hän ei varmaankaan itse edes ollut huomannut koskettaneensa minua, ajattelin. Polviemme välissä oli ainakin peittoni ja housuni, joten en ainakaan voinut pitää kosketusta liian henkilökohtaisena. Kuitenkaan en pitänyt tämän vieraan miehen kosketusta lainkaan epmiellyttävältä. En vetänyt polveani pois, vaan käännyin kuin ohimennen katsomaan oliko mies vierelläni vielä hereillä. Hänen silmänsa olivat kiinni, mutta vaikutti siltä, että hän ei ollut vielä nukahtanut. Käänsin katseeni takaisin kirjaani, ja kosketus polveani vastaan katosi. Olin hieman pettynyt. Aivan viaton kosketus tuntemattomalta mieheltä oli saanut minut ajattelemaan mihin kaikkialle muualle haluaisin koskettavan. En edelleenkään tiennyt mikä polveani oli äsken koskettanut.

Yhtäkkiä tunsin kosketuksen uudelleen jalallani, tällä kertaa reidelläni. Haukkasin henkeä kuin säikähdyksestä, ja hengitykseni pysähtyi hetkeksi. Tiesin välittömästi, että tällä kertaa sen täytyi olla käsi. Mikään muu osa hänestä ei olisi voinut koskettaa minua näin ylhäältä reidestäni. En uskaltanut katsoa miestä, mutta en myöskään tehnyt mitään siirtääkseni vierasta kättä pois. Ensimmäinen ajatuksni oli, oliko kukaan huomannut reaktiotani. Katsoin hieman häpeillen oikealle puolelleni tarkistaakseni asian. Helpotuksekseni näin, että he kaikki olivat edeleen keskittyneet omiin ajatuksiinsa, eikä heistä kukaan ollut kiinnitänyt huomiotaan minuun.

Muille matkustajille esiten edelleen matkustajaa joka vain halusi nukkua rauhassa istuimessaan. Tunsin kuinka käsi lähti liikkumaan ylöspäin farkkujeni päällä. Se eteni pitkälle vasemman reiteni sisäpinnalle. Lähes huomaamattani levitin jalkojani hieman enemmän. Mieskin huomasi reaktioni, ja hänen kätensä rohkaistui tutkimaan muotojani entistäkin rohkeammin. Käsi lähti etenemään sisäreittäni pitkin ylös saapuen pian haaroihini. Käsi ohitti pilluni hipaisten sitä vain hieman farkkujeni läpi. Tunsin kuinka aloin jo kostumaan, ja olin kauhuissani miettien mitä tästä seuraisi. Pelkäsin etten pystyisi ylläpitämään rauhallista ulkokuortani käden liikkuessa pitkin vartaloani. En kuitenkaan halunnut lopettaa vaan toivoin hänen jatkavan yhä tutkimusmatkaansa housuillani.

Hillityn ulkokuoreni alla olin tulessa. Sormet olivat nyt nousseet housujeni yläreunalle asti. Farkkujen lisäksi päälläni oli villapaita jonka alle olin pukenut t-paidan. Sormet hakeutuivat villapaitaini alle ja alkoivat nostamaan t-paitaani housujeni sisältä. Tunsin kuinka paita liukui vähitellen ulos housuistani. Hetken päästä käsi vapaasti paitani alle ja kosketti ensimmäisen kerran paljasta ihoani. Vain yksi sormi kiersi vatsallani. Se liukui hellästi vatsani yli kierrellen huolellisesti kaikki alueet läpi. Sormet etenivät vatsallani liukuen vähitellen ylöspäin saavuttaen rintani. Käsi siveli vasenta rintaani liiven päältä. Hän tarttui kädellään rintaani puristaen sitä varovasti. Koko rintani tuntui mahtuvan hänen kätensä sisään. Minua harmitti, että olin amulla pukenut rintaliivit päälleni sillä olisin halunnut tuntea lämpimän käden kosketuksen paljasta rintaani vasten. Oikaisin itseäni istuimessani. Halusin sekä kertoa miehelle haluavani tuntea lisää hänen kosketustaan että tehdä se miehelle hieman helpommaksi. Hänen kätensä kävi entistäkin ahneemmaksi. Se löysi nännini joka oli jo valmiiksi kovettunut. Sormet puristivat sitä hellästi liivieni kankaan läpi saaden väristykset kulkemaan kehoni läpi. Vain moottorien ääni esti viereisellä istuimella istuvaa miestä kuulemasta huokaustani. Nyt ei enää ollut paluuta, viikon paineet olivat minulle liikaa. Haluaisin orgasmini keinolla millä hyvänsä, ja tämä tuntematon mies saisi antaa sen minulle.

Pidin edelleen yllä kuvaani itsekseen kirjaansa lukevasta naisesta. Käteni olivat edeleen peiton ulkopuolella, ja pidin kirjastani kiinni molemmin käsin, mutta otteeni kirjasta oli muuttunut jo puristavaksi. Miehen käsi oli yhä rinnallani, ja nyt toinenkin rintani sai osaansa käsittelystä. Ujon näköisenä käänsin päätäni miestä kohti, ja katsoin häntä suoraan silmiin. Nännini yli liukuva käsi sai uuden aallon kulkemaan kehoni lävitse. Huokaisin ja ylävartaloni jäykistui hetkeksi paikalleen yllätyksestä. Ilmeeni kertoi hänelle kaiken mitä hänen tarvitsi tietää, nyt vain toivoin hänen kätensä jatkavan matkaansa. Kkäsi alkoikin valumaan alaspäin kohti vatsaani ja housujeni yläreunaa. Jalassani oli tiukat farkut, eikä hänellä olisi mitään mahdollisuutta pujottaa kättään sisään housuihini. Tunsin kuinka sormet tarttuivat farkkujeni reunaan. Pian tunsin kuinka farkkujeni nappi irtosi reiästään ja housujeni vetoketju liukui hitaasti alas. Hänen kädellään olisi nyt suora pääsy pikkuhousujen peittämälle pillulleni, ja tiesin että hän käyttäisi sen hyväkseen.

Hänen kätensä löysi tiensä pikkuhousujeni sisälle. Se aloitti tutustumisensa häpykummultani. Sormet liikkuivat hyväilen trimmattua karvoitustani ennen kuin käsi jatkoi matkaansa yhä alemmas saavuttaen paljaaksi ajellut häpyhuuleni. Hänen sormensa liukuivat pitkin paljaita pilluni huulia, kaksi paljasta ihoa koskettivat hellästi toisiaan. Jo tämä tunne yksinään oli riittävä syy karvojen leikkaamiseen. Hän ei painanut sormiaan sisääni vaan hiveli minua saaden minut hulluuden partaalle. En enää pystynyt esittämään lukevani kirjaa, vaan laskin sen syliini, pidätin hengitystäni ja suljin silmäni yrittäen hillitä reaktioitani sormien liukuessa turvonneella pillullani. Sormi painui syvälle sisääni. Olin tässä vaiheessa jo aivan märkä, ja hän levitti kosteutta sisältäni ympäri pilluani, kohti klitoristani. Sormet liikkuivat sisälläni itsevarmasti. Toivoin sekä pelkäsin hänen koskevan klitorikseeni. Juuri nyt se olisi ollut se mitä kaikkein eniten halusin, mutta toisaalta pelkäsin etten kykenisi enää hillitsemään ääntelyäni. Päälimmäinen tunteeni oli kiimaa, mutta samalla pelkäsin kadottavani itsehillintani. Tilanteeni oli samanaikaisesti sekä ihana että äärimmäisen tukala. Mies tuntui todella nauttivan siitä, että sai minut kärsimään tällä tavoin.

Kiimani sai minut unohtamaan loputkin jäljellä ollesta ujoudestani. Käteni katosi peittoni alle ja alkoi etsimään pääsyään tämän miehen housuihin. Hetkessä olin avannut hänen vyönsä ja housunnappinsa, ja aloin liu'uttamaan vetoketjua alas. Tunnustelin kädelläni hänen alushousujensa etumusta, ja tunsin sormissani juuri sen mitä olin odottanutkin. Hänen kalunsa seisoi valmiina hyvässä mitassa housuissa jotka olivat käyneet sille liian pieniksi. Pujotin sormeni alushousujen sisään, ja otin kiinni kalun varresta tehden varovaisesti muutaman runkkausliikken. Se teki tehtävänsä. Miehen henkäisi nopeasti sisään. Päästin hänen kalustaan irti ja siirsin käteni hänen kiveksilleen. Otin hänen pussinsa kämmeneeni ja hyväilin puristellen niitä varovasti sormillani. Hän liikutti yhä sormiaan sisälläni. Hänellä ei selvästikään ollut mitään aikomusta lopettaa, ja toivoin sekä pelkäsin samanaikaisesti, että tulisin millä hetkellä hyvänsä. Orgasmi täsä kaikkien ihmisten lähellä olisi nolointa mitä minulle olisi koskaan tapahtunut. En myöskään voisi tyytyä orgasmiin joka oli tuotettu vain sormilla. Tällä miehellä oli housuissaan jotain isoa ja kovaa jota olin jo päässyt koskettamaan ja jota kaipasin nyt heti sisääni. Mies joka pystyi itsevarmuudellaan ja ryöhkeydellään saamaan tuntemattoman naisen tuntemaan näin olisi varmasti hyvä ja kokenut sängyssä. Häneltä saisin sen kunnon panon jota nyt kaipasin.

----------

Jatkuu lähipäivinä jos kiinnostusta riittää... :)

9

14480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksu

      Kiitos hyvästä tarinasta, toivottavasti jatkoa seuraa!

      • Mies 41 v.

        Hyvä tarina, kuin suoraan omista fantasioistani. Jotain tämän tapaista olen harrastanutkin sekä junassa, lentokoneessa ja jopa joskus laivassakin ennen vanhaan kun olin nuori ja kun laivoissa oli vielä mahdollista nukkua nojatuoleissa. Tähän astinen kertomus on siis jopa todentuntuistakin. Olen huomannut, että yllättävän monet naiset ovat valmiita tämänkaltaiseen seksin harrastamiseen. Jatkoakin voit kirjoittaa, mutta yritä pysyä tietyssä eroottisuudessa äläkä sorru pelkkään tylsään panemiseen, niin kuin näillä palstoilla heikommat kirjoittajat usein tekevät. Hyvälle kirjoittajalle kuuluu reilu tunnustus ja sinä ansaitset sen. Ps. kiihotuin kirjoituksestasi niin, että oli pakko runkata ja spermat lensi ennen kuin pääsin aivan loppuunkaan asti!


      • Mies 41v.
        Mies 41 v. kirjoitti:

        Hyvä tarina, kuin suoraan omista fantasioistani. Jotain tämän tapaista olen harrastanutkin sekä junassa, lentokoneessa ja jopa joskus laivassakin ennen vanhaan kun olin nuori ja kun laivoissa oli vielä mahdollista nukkua nojatuoleissa. Tähän astinen kertomus on siis jopa todentuntuistakin. Olen huomannut, että yllättävän monet naiset ovat valmiita tämänkaltaiseen seksin harrastamiseen. Jatkoakin voit kirjoittaa, mutta yritä pysyä tietyssä eroottisuudessa äläkä sorru pelkkään tylsään panemiseen, niin kuin näillä palstoilla heikommat kirjoittajat usein tekevät. Hyvälle kirjoittajalle kuuluu reilu tunnustus ja sinä ansaitset sen. Ps. kiihotuin kirjoituksestasi niin, että oli pakko runkata ja spermat lensi ennen kuin pääsin aivan loppuunkaan asti!

        Vielä lisäys: unohdin mainita elokuvateatterit, joiden pimeydessä olen muutaman kerran päässyt hiplaamaan ja hivelemään vieressä istuvan naisen polvia ja reisiä. Erityisesti muistan elokuvan Kristuksen viimeiset kiusaukset, jonka eroottisessa latauksessa pääsin koskettelemaan vieressä istuvan noin arviolta 55 vuotiaan, mutta varsin hyvännäköisen naisen jalkoja ainakin reiden puoliväliin asti hameen alle. Ja nainen itse lopulta ohjaili hapuilevaa kättäni ja asetti kyllä rajatkin, etten päässyt sen pitemmälle.

        Ja kerran pidin jalkakosketuspeliä vieressä istuvan nuoren naisen kanssa, vaikka naisella oli jopa poikaystävä vierellään toisella puolella! Painoimme reisiämme ja pohkeitamme elokuvan aikana yhteen aika voimakkaasti ja kuulin tytöltä selvän kuiskauksen, että paina vaan! Monta kertaa tällaiset kokemukset ovat jännittävyydessään jopa parempia kuin varsinainen loppuun viety seksi vähemmän kielletyssä ilmapiirissä.


    • Mies 41 v.

      Mielenkiinnosta kysyn vielä, pohjautuuko kirjoituksesi jollain tavalla johonkin kokemaasi vai onko kirjoituksesi pelkkää fantasiaa? Jospa joskus osuisimme samaan koneeseen pitkällä lennolla vierekkäisille paikoille...

      • Tyttö25

        Pohjautuu se totuuteen sen verran, että aika monta kertaa olen istunut lentokoneessa Atlantin yllä. Pitkillä lennoilla ehtii miettimään vaikka minkälaisia asioita.

        Siellä ehti myös kirjoittamaan tämän novellin ensimmäisen puolikkaan. :)


      • Mies 41 v.
        Tyttö25 kirjoitti:

        Pohjautuu se totuuteen sen verran, että aika monta kertaa olen istunut lentokoneessa Atlantin yllä. Pitkillä lennoilla ehtii miettimään vaikka minkälaisia asioita.

        Siellä ehti myös kirjoittamaan tämän novellin ensimmäisen puolikkaan. :)

        Hyvä, olet suosikkikirjoittajani. Kirjoitathan uusia kertomuksia, minä ainakin nautin lukemistani!


      • Mies 41 v.
        Tyttö25 kirjoitti:

        Pohjautuu se totuuteen sen verran, että aika monta kertaa olen istunut lentokoneessa Atlantin yllä. Pitkillä lennoilla ehtii miettimään vaikka minkälaisia asioita.

        Siellä ehti myös kirjoittamaan tämän novellin ensimmäisen puolikkaan. :)

        Osa 2 oli myös todella hyvä ja kiihottava. Voinko ehdottaa sinulle uusia aiheita? Olisi kiihottavaa, jos kirjoittaisit vastaavia kertomuksia, jotka tapahtuisivat esim.junassa tai elokuvateatterissa. Olen itse kirjoittanut tositarinan junakokemuksestani (joka on muuten täysin totta) hieman tylsällä otsikolla tarina vaan. Lue, jos kiinnostaa, kirjoituspvm. on 20.10.2004. (Ei ole muuten ainoa "alan" kokemus minulla, mutta eräs ensimmäisistä ja mieleenpainuvimmista.)

        Olisi kiinnostavaa tietää, miltä naisesta todella tuntuisi sellainen tiirailu, hively ja koskettelu, jonka kuvasin em.kirjoituksessani.
        Huippua olisi, jos voisit esim. asettua ko. naisen asemaan ja kuvailla tuntemuksia ja kertoa myös miten homma mielestäsi voisi myös jatkua...
        Tämä on vain nöyrä aihe-ehdotus sinulle, tyttö 25, mutta kirjoitatpa mitä vaan, on sinulla ainakin yksi tosi innokas fani, joka innolla lukisi, mitä kirjoitat!


    • Miina

      Aivan loistava, kostuin lukiessani.
      Jatkoa ja heti!

    • 007s

      Hyvä ja äärinmäisen kiihottavasti kirjoitettu! jatka samaan malliin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe