Hyvä bisnes

Hjuvapisnes

Kunta möi Helperin kiinteistön löytökellarille 22000 ekellä ja osti takasin 38000 ekellä,oliko viisasta?

7

1032

  Vastaukset

  • kauppa on se mikä kannattaa.

  • miten kunta perusteli myyntiä aikoinaan? sehän möi sen tontteineen joka oli iso
   seurasiko nyt totetuneessa kaupassa samat tontit vai ostiko kunta vaan pelkän hallin?

  • Helperin myyntipäätös tehtiin aikana, jolloin terveyskeskuksen saneeraussuunnittelu oli käynnissä eikä Helperille ollut näköpiirissä minkäänlaista julkista käyttöä. Myöhemmin sitten valtuuston päätöksellä terveyskeskuksen saneeraushanke kaadettiin,
   Nyt suunnitellaan sote-keskusta uuteen paikkaan. Tästä syystä on noussut uudelleen tarve tarkastella Helperi-kiinteistön käyttöä. Kauppoja siitä ei vielä kuitenkaan ole tehty. Mikähän oli siis tämän tiedon lähde??

   • Tietolähde on Löytökellarin omistaja. Hän on leuhkinut että olisi myynyt kiinteistön kunnalle takaisin samalla hinnalla millä osti, mutta kunta tuli ja tarjosi 38 000 euroa. Näin se menee.


  • Uusille sotesopille löytyy runsaasti tilaa varalaskupaikan reunoilta Toivakkaan asti , rakennusmaasta ei liene pulaa .

  • Esperin vierellä kanssa iso tontti, mutta taidetaan olla ja myöhässä sen suhteen kun on toiset ostajat jo asialla.

  • Rahalla voi saada melkein minkä tontin tarvitsee kun ei ole nuuka eurojen määrästä . Joutsan kunnan päättäjät ovat rahanmäärän suhteen hyvinkin anteliaita . Sehän ei ole omasta kukkarosta .

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13483
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4748