Goa valikoimat

Uusikohdekoinnostaa

Onko kokemusta Goalla shoppailut mitä kannattaisi ostaa ja mistä ? Ihan asiallisia vastauksia vain. Mitkä olisi parhaat rannat ? Kannattaako käyttää räätälin palveluja ja kauan kestää vaatteiden teettäminen? Thaimaasta hyviä kokemuksia.

3

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Intiastaostettu

      Intiasta me on ostettu soittimia perheemme lapsille, laadukkaat soittimet kohtuu hinnoissa ja voi tuoda lentokoneessa käsimatkatavaroissa, ellei ole niin isoja, että pitää laittaa lastiruumaan. Jos lastiruumaan muiden matkatavaroiden kanssa, niin kannattaa laittaa sillä lentokentän käärintälaitteella muovit vielä päälle ja särkyvän tavaran merkit ja omat tiedot. Samaisella systeemillä voi tuoda isojakin tauluja lastiruumassa. Taulut on myös aika edullisia, Goaltakin voi löytyä nimekkäitäkin eurooppalaisia taitelijoita, joiden töitä voi ostaa, jos ei halua ostaa intialaisia töitä. Suosittelen kuitenkin intialaista taidetta.
      Vaatteita me on ostettu lapsille ja jotain myös itselle. Lasten vaatteet, varsinkin juhlavaatteet tosi edullisia. Eli me on ostettu lapsille kevään ja kesän juhliin vaatteet Intiasta. Vaatteiden teettäminen on ollut jotenkin meidän kohdalla vaikeaa, jotain nahkatakkia on koetettu teettää, mutta ei oikein ole mennyt putkeen.
      Koruja me on sen sijaan teetetty aika paljon. Kannattaa ottaa mukaan romuna hopeaa ja kultaa, niistä saa teetettyä mallin mukaan korut. Työ on Intiassa halpaa, mutta raaka-aine maksaa sielläkin, joten omilla raaka-aineilla saa näyttäviä koruja. Me on joskus teetetty omien suunnitelmien mukaan koruja ja niissä on onnistuttu. Eli jos tekeillä vähänkin erikoisempi (kansallis-)puku, johon tarvitsee hopeisen korun, niin kannattaa teettää se Intiassa!
      Huonekaluja me on myös ostettu ja teetettykin. On tosi mahtavaa käsityötä. Huonekalujen suhteen on vaan kuljetuksen järjestäminen haasteellinen ensikertalaiselle, joten en suosittele ensimmäisille reissuille, kuin tutustumista tarjontaan.
      Jos Suomessa on tulossa vaikka kylppäri tai keittiöremonttia, niin erilaisia kaakeleita ja koukkuja löytyy todella hyvin. Kokonaisen kylppärin kaakeleita ei tietenkään kannata alkaa tuomaan, ellei saa niitä kulkemaan huonekalujen kanssa jonkun kontissa, mutta joitakin sopivia kuviolaattoja voi tuoda ja jotain koukkuja. Aivan mahtavia koristeita ja heloja löytyy!!
      Kirjakaupassa kannattaa käydä ja keittokirjat ovat olleet meidän perheen pakkomielle suorastaan. Mausteita voi tietty tuoda, mutta kannattaa selvittää tullimuodollisuudet ennen sitä, ettei tule yllätyksiä.
      Kissankin voi tuoda Intiasta, mutta siihen pitää jo perehtyä. Onnistuu kuitenkin suhteellisen helposti, jos joku tuo seerumit Suomeen tutkittavaksi etukäteen, niin ei tarvita karanteeneja. Siihenkin suosittelen vasta useamman reissun jälkeen, jos tälläistä miettii ja perehtymistä asiaan.
      Tatuoinnit on edullisia Intiassa ja turvallisia ottaa, joten jos sellaista mielii, niin on edullinen. Kannattaa ottaa se tatuointi vähän ennen lähtöä, niin se jälkihoito on helpompaa täällä viileämmässä Suomessa, jos ei ole aiempaa kokemusta.
      Tietotekniikkaa myyvissä liikkeissä kannattaa käydä, voi tehdä löytöjä! Kännykkä me on joskus ostettu Intiasta, ihan hyvä ostos oli sekin, mutta saa niitä täältä Suomestakin ostaa.
      Hammaslääkärissä kannattaa käydä Intiassa korjauttamassa hampaita tai teettämässä isompaakin remonttia. Monethan matkustaa Intiaan ihan hammaslääkärin vuoksi, samalla tulee matkakin.

      Eli melkein mitä vain voi ostella Intiasta, jos ostaa intialaista työtä, koska se on edullista.

    • Matkaaja2018

      En ottaisi tatuointia intiassa enkä thaimaassa. Hygenia ei suomen tasoa. Vaatteita olen teettänyt alilla ja tulleet hyviä. Hän on santa monica hotellissa noin 500m tiekirkosta. Omat nettisivut löytyy googlamalla ali räätäli goa. 1 uudempi isompi tavaratalo lähellä panjamia taxit tietää siellä esim. Merkkifarkkuja. Ruokapaikkoja on paljon hyviä. Tripadvision sivuilla löytyy arvosteluja ruokapaikoista. Löytyy myös pihvipaikoista.

      • Intiastaostettu

        Et sitten ole ottanut tatuointia Intiassa, kun et tiedä hygieniatasosta! On nimittäin todella viimeisen päälle hommaa Intiassa, kun vain menee oikeaan paikkaan ottamaan sen tatuoinnin. Lisäksi saa vielä jälkihoitoon niin pätevät aineet, että ei ole mitään ongelmia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe