Kääpiöpinseri astutukseen

kasemka

Astutukseen tarjolla 6 vuotias 4,7kg kääpiöpinseri uros. Ei rekisteröity. Omistajalleen uskollinen ja täysin seurakoira. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä..kerron lisää!

9

198

  Vastaukset

  • Hei! Olisimme kiinostuneita voisitko otta yhteyttä! Sanna_anneli@hotmail.com
   Terveisin Sanna

   • Tarkistapa sitten samalla, onko rekisteröimättömältä koiralta viitsitty edes polvia ja silmiä terveystarkastaa. Sama koskee tietysti narttuasikin. Sinä olet nartun omistajana ja pentujen myyjänä vastuussa, jos kääpiökoirille äärimmäisen yleisiä ongelmia saat lisäännytyksesi tuotteiden uusille omistajille aikaan.


   • Kerronpa tarinan. Isäni kasvatti yhden ainoan rotukoirapentueen. Vuosikymmeniä sitten luultiin, että se ehkäisee märkäkohtua. Ja saihan siitä muutaman sata markkaakin. Yhdellä pennuista oli pahoja allergioita, ja yksi oli pahasti polvivikainen. Hän oli sinisilmäisyyttään tehnyt "jotain" väärin - ja suri, kun läheisille jääneet koiranpennut olivat niin kipeitä. Yksi pennuista piti lopettaa ennen emäänsä, ja suru oli suuri. Älä teetätä pentuja terveystutkimattomilla koirilla. Rekisteröintiin tai rekisteröimättä jättämiseen en ota kantaa - mutta älä pennuta sairaita koiria. Teetätä terveystutkimukset.


   • pyyntö kirjoitti:

    Kerronpa tarinan. Isäni kasvatti yhden ainoan rotukoirapentueen. Vuosikymmeniä sitten luultiin, että se ehkäisee märkäkohtua. Ja saihan siitä muutaman sata markkaakin. Yhdellä pennuista oli pahoja allergioita, ja yksi oli pahasti polvivikainen. Hän oli sinisilmäisyyttään tehnyt "jotain" väärin - ja suri, kun läheisille jääneet koiranpennut olivat niin kipeitä. Yksi pennuista piti lopettaa ennen emäänsä, ja suru oli suuri. Älä teetätä pentuja terveystutkimattomilla koirilla. Rekisteröintiin tai rekisteröimättä jättämiseen en ota kantaa - mutta älä pennuta sairaita koiria. Teetätä terveystutkimukset.

    Vanhemmat Oli varmaan sukua toisilleen kun tuli noin sairaita koiria. Kerta jos rekisteröimättömiä oli.


  • Olisimme kiinostuneita voisitko otta yhteyttä! henkka47@hotmail.com

  • Älkää missään nimessä käyttäkö rekistöimätöntä koiraa jalostukseeen. pennut olisi myytävä sekarotuisina ja kasvattajana teillä on SUURI vastuu, pentujen terveydeestä yms.Tarjotulla koiralla saattaisi olla paljon annettvaa rodulle, mutta ne on myytävä sekarotuisiina.

   • Se ei sulle kuulu jos joku haluaa sekarotuisia teettää. Ihan hyviä koiria nekin,kunhan vanhemmat terveitä ja hyväluonteisia.


   • Nikula kirjoitti:

    Se ei sulle kuulu jos joku haluaa sekarotuisia teettää. Ihan hyviä koiria nekin,kunhan vanhemmat terveitä ja hyväluonteisia.

    Se ei ole sama asia kuin sekarotuisten teettäminen, jos teettää rekisteröimättömiä rotukoiria. Jälkimmäisessä on käytännössä aina jotain mätää, sillä jollei olisi, niin rekisteröityjähän ne sitten olisi.

    Terveyttäkään et voi todeta millään muulla kuin kattavilla terveystarkeilla, mutta kuinkas usein olet nähnyt seropien teettelijöiden moista harrastavan? Niin kauan kuin ei harrasteta, niin seropien teettämisessä todellakin on vikaa ja paljon, eivätkä edes ne kasvatukseen käytetyt koirat ole "ihan hyviä", jollei ole testituloksia sitä todistamassa. Läheinen sukulaisuus ei edes liity tähän millään tavalla, kuten tunnut ylempänä kuvittelevan.


  • Vieläkö olisi kiinnostusta astuttaa yksi 3,5 vuotias narttu? Jos on, otatko yhteyttä: fanny.peltonen@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6749
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   5214
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3785
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3110