ProtectMe Premium ID -vahtipalvelu, kokemuksia?

PetriK-

Heips,

Onko kellään kokemuksia ProtectMe Premium ID -palvelusta? Kyseessä siis henkilötietojen valvontapalvelu, joka vaikutti sen verran hyödylliseltä että päädyin sellaisen vuodeksi tilaamaan. Parin viikon sisällä voin vielä tilauksen peruuttaa jos siltä tuntuu, joten kysynkin tässä muiden kokemuksia kyseisestä palvelusta.

https://www.protectme.fi

6

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietomies71

      Itsellä ollut palvelu käytössä muutaman kuukauden ja ihan hyvin on toiminut. Minulta varastettiin passi viime vuonna, ja kovasti silloin varoiteltiin eri tahojen toimesta identiteettivarkauden mahdollisuudesta. Sikäli tämä ProtectMe:n palvelu tuli markkinoille oikeaan aikaan, joten otin palvelun käyttöön itselleni syksyllä. Käyttöliittymä on hyvä ja selkeä, ja asiakaspalveluunkin sai yhteyden helposti ja nopeasti. Sähköpostini kirjautumistietoja palvelu havaitsi mahdollisesti liikkuvan Darkwebissä, joten sain kehotuksen vaihtaa varmuuden vuoksi salasanan. Tällä hetkellä varsin positiiviset kokemukset, pidä vaan palvelu voimassa. :)

    • KyberVesa

      Höpön löpön tietoturvani saan kun laitan tukevan setelinipun tyynyn alle ja rukoilen jumalaa

    • skeptiks

      Sain kyseisen firman edustajalta soiton jokin aika sitten. Keskustelu oli myyntipuheluksi varsin rakentava ja informatiivinen, joten suostuin ottamaan palvelun kokeiluun. Heidän parin päivän päästä lähettämänsä emaili näytti kuitenkin joltakin muulta kuin luotettavan turvallisuusfirman tervetuloviestiltä. Kirjautumislinkki, jonka avulla on tarkoitus tupas-tunnistautua ja täyttää omat tiedot hetusta luottokortti- ja eri kirjautumistietoihin, oli jotakuinkin seuraavanlaisen lauseen takana:

      "Kirjaudu alla, jossa linkki oman ProtectMe-huomioon."
      Jäi kirjautumatta.

      Onneksi palvelun peruutus ei tuottanut ongelmia. Ymmärrän että kyse on ruotsalaisesta, vasta toimintansa suomessa aloittaneesta firmasta, mutta yrityksen toimialan huomioiden suosittelisin heitä palkkaamaan oikolukijan ennen kuin olettavat asiakkaiden täyttävän henkilötietonsa täynnä käännöskukkasia olevien linkkien taakse. Hyvä sentään että muilla on palvelusta hyviäkin kokemuksia, ehkä palaan asiaan sitten kun saavat kieleksi suomen edes sinnepäin oikein kirjoitettuna.

    • TietoturvaJan

      Firma on siitä melko epäilyttävä, että Facebooksivulla tykkäyksiä on 34 kappaletta. Mikä Ruotsissa vuosia toiminut tunnettu firma saa Facebook sivulleen näin vähän tykkäyksiä?. Ruotsinkielellä Protectme:stä löytyy lähinnä huonoa palautetta pitkistä sopimusajoista ja huonosti vastaavasta asiakaspalvelusta, sekä sopimuksista joita ei saa katkaistua. Sopimusehdot eivät aseta käytännössä Protectme:lle yrityksenä minkäänlaista vastuuta henkilötietojen säilytyksestä ja antaa halutessaan yritykselle myöskin oikeuden siirtää henkilötietoja kolmansille osapuolille sekä markkinointitarkoituksiin. Sopimusehdoista löytyy kaikkea muutakin hauskaa jos kiinnostaa käydä lukemassa. Lisäksi nettisivuilla voidaan havaita myös ristiriitaista tietoa. Samaan aikaan Protectme pystyy skannaamaan 400 000 000 ja biljoonaa tietopistettä. Toimialan huomioonottaen palvelun pitäisi herättää pelkkää luottamusta, ei epäluuloa. Nämä ovat vain muutamia löytämiäni epäkohtia ja mikäli jollekin ulkopuoliselle taholle jaan henkilötietojani, on sen oltava luotettava toimija.

    • Huijasfirma

      Juu ihan huhaa meininkiä. Lähettävät laskut puolen vuoden välein vaikka mitään en ole heiltä tilannut. Sanoinkin, että jos vielä yksi lasku tulee teen rikosilmoituksen.

      • SanHar

        No tuliko vielä laskua. Poikani oli kuulemma tilannut heidän palvelun syyskuussa 2017. Mitään ei kyseisestä firmasta ole kuulunut. Nyt tuli yhtäkkiä lasku, jossa luki sähkölasku...tätä hän ei maksanut ja sai kuukauden päästä maksuvaatimuksen. Taidamme ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan, mitä asialle voi tehdä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe