Sykin lukio!

laquh3

Sykin lukiota käyvät/käyneet - millainen on kokemuksenne Sykistä? Olen nyt ysiluokalla Töölön yhteiskoulussa, enkä ole koskaan jalallakaan astunut kouluun.

Tutustumistilaisuus on nyt 6 päivän päästä, mutta haluaisin ennen sitä tietää mahdollisimman paljon konkreettista tietoa Sykistä. Nettiä olen yrittänyt mahdollisimman paljon selailla, mutta Sykistä on löytynyt hyvän palautteen lisäksi myös aika paljon hälyttävää huhupuhetta.

Eli haluaisin jonkun joka voisi joko vahvistaa/kumota tiettyjä huhuja. Totta kai kaikki omat kokemukset Sykistä on aina plussaa, esim ruoka/sukupuolijakauma yms.

1. Onko totta, että Sykissä ihmiset ovat hirveän ylimielisiä?

2. Ensimmäiseen kysymykseen liittyen, kuulin kaveriltani aika naurettavan huhun, että Sykissä olisi tällainen joukko, joka kutsuu itseänsä ”eliitiksi”. Onko totta, että joillakin ihmisillä on näin pieni aivokapasiteetti?

3. Onko totta, että kaikki Sykissä on todella rikkaista perheistä? Itse en ole kiinnostunut kavereitteni vanhempien työpaikoista, onko Sykissä tilanne on toinen?

4. Ja vielä lopuksi, onko totta, että Sykin lukiossa kaikki kaveriporukat on jo muodostunut, koska kaikki on ollut koulussa jo kolmosluokalta? Että kuinka helppo porukoihin päästä on uutena oppilaana?

Kaikella lämmöllä haluan nämä jutut kysyä - ei ole siis mitään tarkoitusta mollata Sykkiä tai mitään toista koulua. Kiitos kaikille vastanneille :)

5

1613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sykin

      "3. Onko totta, että kaikki Sykissä on todella rikkaista perheistä? Itse en ole kiinnostunut kavereitteni vanhempien työpaikoista, onko Sykissä tilanne on toinen?"

      Suomessa todella rikkaita perheitä on niin vähän, että Sykissä on pakko olla keskiluokankin jälkikasvua. Sykkiläiset ovat enemmän kiinnostuneita aivan muista asioista kuin koulukavereiden vanhempien työpaikoista. Mistä sinulle tällainen tuli mieleenkään?

      Tyypillistä on, että koulutyöhön panostetaan. Sykistä mennään yliopistoihin ja tavoitteena on mielenkiintoinen sekä ansiokas ura. Usein se onnistuukin.

    • tyyppisykist

      1. aivan totta
      2. luultavasti viitataan IBläisiin mutta he eivät itse kutsu itseään eliitiksi vaan kaikki muut lukiolaiset erityisesti kv linjalta kutsuvat heitä eliiteiksi kiusana (mutta leikkisästi kai)
      3. rikkait on enemmä ku julkises koulus mutta ei kukaan erityisen rikas oo, jos hienoi vaatteit näkyy nii ne on vaa kirppareilt kosk halpaa.
      4. ei totta, mutta kannattaa hakea silti johonki fb ryhmään jossa löytyisi tulevii tai nykyisii sykkiläisii et sais kuitenki alus kavereit

    • ei_hätää

      Sykissä on lahjakkaita ja oppimishaluisia oppilaita. Jos et kuulu heihin, kannattaa mennä johonkin toiseen kouluun. Jos olet lahjakas ja oppimishaluinen, Syk on sinulle erittäin hyvin sopuva koulu. Lakkaa murehtimasta toisarvoisia asioita. Voit ITSE vaikuttaa ilmapiiriin ja muuhun vastaavaan. Älä odota muiden tekemisiä. Toimi itse.

    • Anonyymi

      Molemmat nuoreni koulussa. Mielestäni turvallinen paikka ja kivoja nuoria. Aika keskiluokkainen ilmapiiri. Toki akateemisuutta arvostetaan, mutta Suomessa paljon opiskelleita. Siinä ei ole mitään ihmeellistä. Laadukas opetus.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe