Ei valheellisia juttuja

kokenutkokenut

Perhehoitoliitto (kumppaninaan Pesäpuu ry, PeLa, PKS yms.) ei välitä minkä laatuista sijaishuoltoa sijaisperhe tarjoaa, kun tekee niistä lipeviä lehtijuttuja Perhehoito-lehteen. Vaikka sekä toimeksiantosopimuksen solmineet viranomaiset että sijaisperheeseen sijoitettujen lasten sukulaiset ovat kertoneet esim. kaltoinkohtelusta Perhehoitoliiton henkilöstölle, nämä eivät välitä.

Viimeiseen asti Perhehoitoliitto julkaisee valheellisia lehtijuttuja ja seisoo esim. kaltoinkohtelua lapsia ja sukulaisia kohtaan harjoittaneen sijaisperheen puolella.

MIELESTÄNI PERHEHOITLIITON AVUSTUKSET PITÄÄ POISTAA, JOLLEI SE ALA VÄLITTÄMÄÄN SIJOITETUISTA LAPSISTA. Ällöttävää lipomista jopa kaltoin kohtelevien sijaisperheiden suuntaan. Hyi. Ketä varten tuollainen järjestö toimii?

9

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siinähänrakennatte

      On varmaan niin paljon pelissä. Sanoi entisen huonolaatuisen sijaisperheen sijoitetun lapsen lastentarhanopettaja. Oli sijaisäidin ystävä ja heidän lapsensakin olivat ystäviä, joten ei ottanut kantaa mihinkään, kun "oli niin paljon pelissä".

      Tuntuu olevan lastensuojelujärjestöissä juuri sama juttu. Kun on nostettu ja livottu, ei voi enää perääntyä. Seisotaan sitten kaltoin kohtelijan puolella hamaan loppuun saakka - kun ei siitä kuitenkaan mitään rangaistusta saa. Onhan se paha myöntää, että teimme lipevän lehtijutun kaltoin kohtelevasta sijaisvanhemmasta, vaikka sijoitettujen lasten sukulaiset olivat kertoneet huonoista kokemuksista meille Perhehoitoliitolle jo vuosikausia.

      Ihme järjestö, kun joidenkin ihmisten puheella ja kertomuksilla ei ole mitään arvoa. Ei auta Pesäpuun valheellinen "tarinallisuus". Onhan se kiva rakentaa positiivisen psykologian mukaan uutta tarinaa, kun kokee koko ajan henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Vai mitä pesäpuun kehittämispäälliköt ja toiminnanjohtaja?

    • auttakaasentään

      Muistakaa, että pelikorteista voi saada peliriippuvuuden.

    • häävetkäähyi

      Ei auta teidän korteillanne pelata, jos vaan maireasti hymyillään, kun kerron kokemastani kaltoin kohtelusta. Kummaa kuulemattomuutta ja puuttumattomuutta lastensuojelujärjestöissä. Eikös teidän tulisi jollain tavalla ottaa kantaa, auttaa tai tehdä lastensuojeluilmoitus, jos lapsi, nuori tai sukulainen kertoo sijaisperheen harjoittamasta kaltoin kohtelusta. Nykyisin tuntuu olevan vallalla sijoitettujen lasten syyllistäminen. "No kun se 6 - vuotias oli niin vaikea, että sijaisvanhemman piti syyllistyä seksuaaliseen hyväksikäyttöön! Sijaisvanhemman olisi pitänyt saada enemmän tukea, niin ei olisi syyllistynyt lapsen lipomiseen". Suunnilleen tuota tasoa on nykyinen lastensuojelujärjestöjen ajattelumalli.

    • haisoopahalle

      Onko järjestöissä töissä aikuisia ihmisiä, vai pelkästään oman edun tavoittelijoita? Puolustakaa seksuaalisen hyväksikäytön ja väkivallan uhriksi joutunutta lasta, ei sijaisvanhempaa, joka on kooltaan ja asemaltaan ylivertainen lapseen nähden.

    • coool

      Nykyisellään Perhehoitoliitto, Pesäpuu, PKS yms. toimivat liittoutuneena keskenään ja viranomaisten kanssa sijoitettuja lapsi aja näiden luonnollisia verkostoja vastaan. Itselle ja perhehoitajille hamutaan rahaa ja palkkaa. Sijoitetuista lapsista vähät välitetään. Omalle järjestölle hankitaan menevä brändy "sijaishuollon kourista parhaiten selvinneiden" muodikkaiden nuorten ja menevän musa kera. "Jeee, me kuulla sua, tu tänne!" Kaltoin kohtelun ja seksuaalisen hyväksikäytön uhreista ei välitetä - ne ovat jo ajat sitten pudonneet kelkasta.

      Siistiä sisätyötä.

    • mesuomelat

      Näitä järjestöjä voisi näin ulkoapäin katsottuna luonnehtia keskustalais-kokoomuslaisiksi. Noin puolesta kohderyhmän lapsista / nuorista ja perheistä välitetään - siitä pärjäävämmästä osasta.

    • peliriippuvuus

      Ehdotus Pesäpuulle: Tehkääpä sosiaaliviranomaisten kanssa SIJAISHUOLLON VALVONTAKORTIT sekä SIJAISVANHEMPIEN REKRYKORTIT. Ne ovat sellaisia kyntämättömiä peltoja lastensuojelun saralla.

    • mehyväosaiset

      Jättäkää lapset, nuoret ja perheet rauhaan, kun ette heitä kuitenkaan halua auttaa. Sosiaaliviranomaisia ja THLää ja muita sellaisia mielistelette ja on aivan sama, vaikka nuori kertoo kiertueillanne, että häntä kaltoin kohdellaan sijaishuollossa. Sellainen ei teitä kiinnosta. Kädet pitäisi liata väkivaltaan. Nätti kampaus ja paita voisivat myös mennä sekaisin. Hui!

    • rahhaameille

      Eliittijärjestöjä ja sijaisvanhempien ja sossujen yhteistyökumppaneita. Muutama kielinero ja muuten lahjakas entinen sijoitettu roikkuu mukana, jotta saadaan avustuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe