Intersukupuolinen/transsukupuolinen /muu

Haluaisin tutustua otsikon mukaiseen mukavaan henkilöön (ikä 25:stä ylöspäin aina 60 v saakka)...keskustelun ja hyvän ja mukavan ystävyyden merkeissä....löytyisikö mistään, profiilini löytyy suomi24.fi treffipalstalta salama.x -nimellä.

21

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PikkasenOutoTypy

      Sellasen vinkin annan sinulle. että S24h kautta et löydä yhtään oikeaa ts henkilöä , kukaan meistä ei etsi seuraa tämän palstan kautta.

    • Miten saan tuon viestini poistettua täältä, osaisiko joku kenties neuvoa?

      • Ennakkoharkintaa

        Ei mitenkään! Viesti on senverran siisti ettei ylläpitokaan poista sitä sääntöjen vastaisena. Koska olet kirjoittanut sen rekisteröityneenä, voit yrittää pyytää ylläpidolta poistoa sillä siellä nähdään että olet kirjoittaja.


    • Missä ja millä foorumilla voisi sitten seuraa hakea näistä ihmisistä? Vinkkejä tulemaan!!!

      • ts26v

        Okcupidissa ja Tinderissä meitä jonkinverran pyörii mutta monet eivät profiilissaan asiaa mainosta. Ja vaikea sanoa moniko sitten on kiinnostunut juttelemaan. Redditissä on englanniks monia subeja mutta vastaanotto voi olla tyly ulkopuolisille jos et asiaa esitä erittäin hienotunteisesti. Miks etsit varta vasten tästä ihmisryhmästä juttuseuraa?


      • Siksi, kun ihmisen pitää olla ihminen ihmiselle...aika paljon olen ymmärtänyt, ettei kaikilla ole tämän asian kanssa kaikki ihan ok ja vaikeata joskus avautua näistä asioista. Siis ihan asiallisella pohjalla olen liikkeellä; en etsi mitään uudenlaisia seksikokemuksia. Jos seksi on tullakseen, niin kait se on molempien osapuolien yhteinen tahto ja asia, jos niin pitkälle päädytään. Mutta näin on nyt näreet minun kohdallani, odotan, että jokua raottaisi ovea tai avaisi vaikka koko oven auki...???


      • ts26v
        salama.x kirjoitti:

        Siksi, kun ihmisen pitää olla ihminen ihmiselle...aika paljon olen ymmärtänyt, ettei kaikilla ole tämän asian kanssa kaikki ihan ok ja vaikeata joskus avautua näistä asioista. Siis ihan asiallisella pohjalla olen liikkeellä; en etsi mitään uudenlaisia seksikokemuksia. Jos seksi on tullakseen, niin kait se on molempien osapuolien yhteinen tahto ja asia, jos niin pitkälle päädytään. Mutta näin on nyt näreet minun kohdallani, odotan, että jokua raottaisi ovea tai avaisi vaikka koko oven auki...???

        Jos haussa olis pelkkä juttuseura niin vastauksesta ei löytyisi sanaa seksi. Tosta on asiallisuus kaukana ja noin kehnosti peitetyn hevonpaskan erottaa jo lukemattakin.

        Ongelma asiassa on se, että transihmiset eivät halua eivät halua tulla kohdelluiksi transihmisinä, vaan ihmisinä. Eli hyvin harva transihminen on kiinnostunut kumppanista joka puolestaan on kiinnostunut vain koska satut oleen trans. Ne harvat jotka tällaisesta ovat kiinnostuneita löytyvät lähinnä Thaimaan suunnalta ja kiinnostuksen määrää mitataan lompakon paksuudella. Poikkeuksia toki löytyy mutta näin pienessä maassa todennäköisyys kohdata on aika olematon.

        Ja näinollen sama kysymys uudestaan: Miksi etsit varta vasten tästä ihmisryhmästä seuraa? Miten esimerkiksi transnainen eroaa naisesta? Transnaisella ainoa ero on kokemus aivan helvetin raskaasta prosessista. Jos etsit transihmistä jolla on syntyessä saadut elimet tallella, todennäköisyydet kohdata ovat todella pienet. Ja jos etsit transihmistä jolla ensinnäkin on vanhat elimet tallella, mutta myös halu ja kyky niitä käyttää, putoavat ne todennäköisyydet vielä enemmän. Ja kun yhdistetään että kyseisen transihmisen pitäisi vielä haluta sun sukupuoltas oleva, sun ulkonäöstä ja luonteesta pitävä kumppani jota kiinnostaa vain se trans nimike ja elimet, no tässä vaiheessa alkaa olla reilusti todennäköisempää voittaa lotossa 4 kertaa putkeen kuin kohdata. Ainoa millä näitä todennäköisyyksiä voi parantaa, on lueskella lehdistä ilmoituksia ja varautua maksamaan vähintään satanen tunnilta siitä seurasta. Tai painua sinne Thaimaahan ja kaivaa siellä lompakkoa.

        Mutta jos se nyt silti vielä kiinnostaa, niin kannattaa varautua siihen että tää voi hyvinkin olla kohteliain vastaus minkä keneltäkään transihmiseltä tai muulta sukupuolivähemmistöön kuuluvalta tuut saamaan. Ja tätä ei ole tarkoitettu millään muotoa kohteliaaksi. Unohda koko juttu.


      • Aika omituista höpinää, asiani ymmärrys on kaukana. Kirjoitukseni on siisti, eikä loukkaa ketään, ihan ymmärrettävästi ilmaisin pyrkimykseni, joka ei suinkaan ole ensimmäisenä seksi, vaikka sen mainitsinkin. Jäitä hattuun nyt vaan ja mukavaa talven jatkoa. "Kallonkutistajan" koulutuksellani on myös osansa ilmoitukseni laittamiseen.


      • Ei_taida_onnistua
        salama.x kirjoitti:

        Aika omituista höpinää, asiani ymmärrys on kaukana. Kirjoitukseni on siisti, eikä loukkaa ketään, ihan ymmärrettävästi ilmaisin pyrkimykseni, joka ei suinkaan ole ensimmäisenä seksi, vaikka sen mainitsinkin. Jäitä hattuun nyt vaan ja mukavaa talven jatkoa. "Kallonkutistajan" koulutuksellani on myös osansa ilmoitukseni laittamiseen.

        Allekirjoitan tuon nimimerkki ts26v mielipiteen täysin. Minunkin mielestäni on outoa että joku etsii nimenomaan trans- tai intersukupuolista - miksi? Mitä tuossa on todellisuudessa taustalla? Onko vain jotain alitajuista friikin etsintää. Tai onko taustalla se ettei normaalit parisuhteet cis-henkilön kanssa ole onnistunut ja arvioidaan että TS tai IS on herkempi etsimään "hintaan mihin tahansa" parisuhdetta.

        Sekä TS että IS henkilö haluaa nimenomaan elää tavallista uuden sukupuolensa mukaista elämää ilman että parisuhteen toinen puolisko "muistuttaa" (ei välttämättä sanamukaisesti, mutta olemassaolollaan) sukupuolen erilaisuudesta.

        Jos saat vastauksia, kyseessä on todennäköisesti henkilö joka pyrkii hyötymään sinusta. Parempi vaihtoehto olisi vain keskustella satunnaisten TS- tai IS ihmisten kanssa ilman seurustelun tavoittelua (mieluiten julkisesti ja henkilökohtaisesti). Näin saisit hieman tuntumaa mitä nämä ihmiset joutuvat kokemaan, eikä sitä tiedä vaikka vuosien kuluessa löytyisi joku jonka kanssa synkkaisi ihan tosimielessä ilman että sukupuolen poikkeavuus (tai sen historia) olisi vaikuttamassa.


      • Lakatkaa nyt hyvät ihmiset paimentamasta muita ihmisiä ja keskittykää itseenne mieluummin, ongelmia näyttää olevan olevan läjäpäin...Eipä silti, maailma näyttää olevan täynnä "besserwissereitä" ja neuvojia, jotka eivät näe metsää puilta. Mollatka nyt jo välillä jotakin muuta, kun siitä niin näytte pitävän. -- Olen lähtenyt positiivisessä ja hyvässä tarkoituksessa liikkeelle, joten suokaa se minulle. Osaltani lopetan kannanottoni näiden "paimenten" viesteihin tällä päivämäärällä. Elä ja anna toistenkin elää, älkää aina heti olko tuomitsemassa, en ole tehnyt mitään väärää!!! GOOD BYE!


      • ts26v
        salama.x kirjoitti:

        Aika omituista höpinää, asiani ymmärrys on kaukana. Kirjoitukseni on siisti, eikä loukkaa ketään, ihan ymmärrettävästi ilmaisin pyrkimykseni, joka ei suinkaan ole ensimmäisenä seksi, vaikka sen mainitsinkin. Jäitä hattuun nyt vaan ja mukavaa talven jatkoa. "Kallonkutistajan" koulutuksellani on myös osansa ilmoitukseni laittamiseen.

        Kyse ei ole siitä etteikö asia olisi selkeästi ilmaistu tai suoraan loukkaava. Kyse on siitä, että ilmoitat etsiväsi juttuseuraa ja ystäviä, ja heti seuraavassa lauseessa puhut seksiin päätymisestä. Jos tarkoituksena todellakin olisi löytää vain ystäviä ja olla tukena jollekulle, ei seksistä yksinkertaisesti olisi puhetta ollenkaan. Viestistä nyt vain päivänselvästi näkyy halu intiimimpään suhteeseen.

        Se miksi asiaan tartun niin napakasti, on koska etenkin transsukupuolisille on ihan helvetisti kysyntää etenkin miesten suunnalta ja valtaosa näistä haluaa vain seksiä, fetisoivat pornossa näkemänsä fantasian mukaan ja kaiken lisäksi pitävät meitä helppoina ja epätoivoisina. Ja monet, jotka eivät ihan vielä ole valmiit etsimään suoraan uusia seksikokemuksia kirjoittavat juuri samanlaisia viestejä kuin sinä. Viesti kuuluu etsitään ystävyyttä, halutaan oppia näistä asioista mutta samalla läpi paistaa hämmennys ja kokeilunhalu. Tätä näkee todella paljon ja sen oppii nopeasti tunnistamaan jo kaukaa. Se, että viestissä on seksi mainittu missään muodossa, on kaikkein helpoin tunniste tästä. Kyse tosiaan on usein juuri alitajuisesta asiasta kuten Ei_taida_onnistua mainitsi, mutta se ei tarkoita että sitä silti suvaittaisiin.

        Jos ihan oikeasti haluat olla tukena ja oppia millaisia kokemuksia meillä on, hakeudu mukaan Setan toimintaan. Mutta jos käytät sanoja tuki ja ystävyys, niin pidä huoli ettei mielessä varmasti ole muuta sillä se huomataan nopeasti.


      • Lopeta jo tuo paimentaminen, olen aikuinen, täyspäinen ihminen, joka osaa kontrolloida toimintaansa, en tarvitse enää mitään ojentajaa, joka neuvoo miten ja mitä kuuluu kirjoittaa...Pidetään nyt huoli vain omista asioistamme ja kirjoittamisistamme tästedes.
        Eikös nyt jo lopeteta tämän asian puinti puolin ja toisin ja mennään eteenpäin...


      • tretwretyertyeru
        salama.x kirjoitti:

        Lopeta jo tuo paimentaminen, olen aikuinen, täyspäinen ihminen, joka osaa kontrolloida toimintaansa, en tarvitse enää mitään ojentajaa, joka neuvoo miten ja mitä kuuluu kirjoittaa...Pidetään nyt huoli vain omista asioistamme ja kirjoittamisistamme tästedes.
        Eikös nyt jo lopeteta tämän asian puinti puolin ja toisin ja mennään eteenpäin...

        Edellä olevat moittivat viestit ovat aivan asiallisia ja osoittaa että sinulla oli ketunhäntä kainalossa. Toivotan sinulle tervemenoa tältä palstalta ellet osaa käyttäytyä asiallisesti.


      • Siitä vaan toivottelet tervemenoa tältä palstalta...ainut kuka sen pystyy tekemään, on palstan ylläpitäjä, joten edelleen jäitä hattuun nyt vaan. Aion täällä olla siinä kuin sinäkin, asialliset mielipiteet saa sanoa., mutta ei kannata ottaa hernettä nenään, jos jonkun viesti ei miellytä, jos siinä esiintyy sana "seksi"...se ei silti tarkoita, että on ketun häntä kainalossa...olen sitä nyt yrittänyt toitottaa, että asiallisessa mielessä ollaan liikkeellä! Miten se oikein pitää ilmaista???


      • No niin, saadaan nyt tämäkin asia päätökseen:minuun otti yhteyttä henkilö, joka alkaa käymään muutosprosessia läpi ja hän haluua, että siitä alamme yhdessä työstää kirjaa...Prosessi on pitkä, mutta hän haluaa prosessista kirjan, jossa lähdetään ihan lapsuudesta saakka aina siihen saakka, kun prosessi on päättynyt...henkinen prosessihan kestää koko loppuiän. Hän haluaa tämän tehtäväksi, jotta muutkin saavat jonkinlaisen käsityksen mitä tällainen asia vaatii ihmiseltä ja ihmisiltä. Joten tämän palstan keskustelut ovat nyt osaltani saatu päätökseen.


      • Minä_sivusta_huutelen

        No niin....
        On selvää, että on monelaista ihmistä olemassa eri tarkoitusperillä ja mielihaluilla.
        Jotkus miehet tykkää pukeutua silloin tällöin naisten vaatteisiin jne.
        Toiset taas haluaa korjata sukupuolensa. Kaikkea siltä väliltä löytynee.

        Mietin vain, että aika moni cis-nainen ja cis-mies etsii seuraa, olipa kyseessä seksiseura tai elämänkumppani, niin tosi moni asettaa tietynlaisia odotuksia tai kriteereitä sille haettavalle seuralle. Joku nainen hakee komeeta ja vähintää 180cm pitkää lihaksikasta kundia, joku mies blondia hoikkaa naista. Toiset taas on enemmän kiinnostuneet luonteesta, kuin ulkonäöstä.
        Joillakin on taas kultainen keskitie asioiden suhteen.
        Pointtini vain se, että on erilaisia ihmisiä jotka etsii eri asioita.

        Nyt tulen siihen mitä mietin, että voihan joku mies hakea transtaustaista tai kesken korjausprosessin olevaa naista ( joka on ollut syntyessään mies)
        Joku voi etsiä itselleen seksiseuraa sellaisesta miehestä joka tykkää pukeutua naisten alusvaatteisiin, sellaista joka omaa transvestisen fetissin jne.
        Toki jos mies hakee transtaustaista seuraa, voi siihen toki liittyä seksuaalinenkin fetissi, mutta eikös kaikenlaisiin parisuhteisiin sukupuolesta riippumatta liity myös seksi ja fantasiat/fetissit?
        Toki on eri asia kohteleeko toista ihmistä loukkaavasti ja pitää vain seksiobjektina, mutta löytyyhän sellaisia huonoja esimerkkejä ihan heterosuhteista lähtien.

        Voihan joku cis-mies kokea, että on niin hiljainen ujo peräkammarin poika on saanut huonoja kokemuksia parisuhderintamalta ja kokee ettei pärjää vahvan Suominaisen kanssa ja haluaan kumppaniksi jonkun Aasialaisen naisen.
        Tai vastaavasti joku cis-nainen on pettynyt juroon Suomimieheen ja puhumattomuuteen ja pussaamattomuuten ja haluaa tumman ja tulisen maahanmuuttajataustaisen ruskeasilmäisen lepertelijämiehen itselleen.
        Kyse ei välttämättä ole siitä, että vaikka on entisissä parisuhteissa epäonnistunut, niin silti kuvittelee, että tuollaiset toisesta kulttuurista tulevat hyväksyy kenet vain koska ei parempaakaan olisi tarjolla vaan, että on monesti piirteitä jotka voivat sopia keskenään yhteen tietnlaisilla ihmisillä. Sitenhän ne parisuhteet luodaan ja ne kestää kun on kaksi toisilleen sopivaa ihmistä.

        Eli TS26v.:llä on kyllä pointtia, mutta tosiaan onhan meitä ihmisiä kaikenaisia ja erilaisia katsontakantoja asioihin.

        Sitten olisi loppuun kyssäriä johon toivoisin saavani vastauksen:
        onko nämä pornosivujen shemalet/ladyboyt useinmiten sellaisia että ovat kesken korjausprosessin vai miksi he ovat käyneet leikkauksissa, mutta kalut on usein tallella, vai onko se heille itselleenkin eräänlainen fetissi vai keino ansaita rahaa, kun on muokattu keho? Kun sittenhän on näitä pornovideoita missä on pos- op shemaleja tai miksi heitä nyt nimitetäänkään eli on ihan fyysisesti nainen, sukuelintä myöden eli on korjattu leikkaamalla myös pimppi kalun tilalle.

        Monillahan on kosketuspinta transmaailmaan juurikin vain noiden fetissien kautta vaikka ne ei itsessään kerro transsukupuolisuudesta mitään eli tiedetään vaan erilaiset transvestiitit ja shemalet yms. muttei monesti sukupuolen korjaamisen, transseksuaalisuuden eroa ja seksuaalisen fetissin eroa.

        Lisäksi esimerkkinä Thaimaassa on kolmas sukupuoli virallisesti käytössä, jos synnyt mieheksi ja korjaat itsesi naiseksi niin etkö silloin ole nainen, ainakin Suomessahan sinulle tulee naisen sotu ja merkintä sukupuolesta eli jos joku thaimaalainen ladyboy käy kokonaan korjaus operaatiot läpi ja myös sukuelimen leikkauksen niin onko hän silloin passissa nainen vai se kolmas vaihtoehto muu sukupuoli?

        Tarkoitus ei ole riidellä eikä pahoittaa kenenkään mieltä, kiitos ja anteeksi ja vastausta odotellessa.


      • Jeputtijeejeee

        "Voihan joku cis-mies kokea, että on niin hiljainen ujo peräkammarin poika on saanut huonoja kokemuksia parisuhderintamalta ja kokee ettei pärjää vahvan Suominaisen kanssa ja haluaan kumppaniksi jonkun Aasialaisen naisen.
        Tai vastaavasti joku cis-nainen on pettynyt juroon Suomimieheen ja puhumattomuuteen ja pussaamattomuuten ja haluaa tumman ja tulisen maahanmuuttajataustaisen ruskeasilmäisen lepertelijämiehen itselleen."

        :DDDD Läppäsin perustelu ikinä. Loukataan ny sitten kunnolla niin "Suominaiset", aasialaiset ja jurot miehetkin. Jos käsitys ihmisistä on noin yksipuolinen, niin joo... silloin voi varmasti ihan hyvää hyvyyttä ja ketun hännättä etsiä sitä transsukupuolista (joka ehkä jatkossa haluaa seksiin, katsotaan nyt) Ei tämäkään silti tee kyseisen hypoteettisen henkilön toiminnasta hirveän arvostettavaa. Tai vaikka kuinka kaikilla olisi fetissinsä ja näin ollen olisi hyväksyttävä sen kautta vastaava seuranhakuilmoitus, niin sitten kannattaa pistää se fetissi-ilmoitus sinne minne se kuuluu, ei palstalle ja kauniiden sanojen taakse. "Haen kolmejalkaista ihmistä, minulla on kolmijalka -fetissi. Ottakaa yhteyttä." Jos etsii fetissin toteuttajaa, niin etsii sitä sitten suoraan.

        Oli cis tai ei, jokainen nainen on henkilö ja persoona, ei kaupan hyllyltä löytyvä "nainen maakohtaiset ominaisuudet". On siis aivan naurettava perustella, että on sopivaa etsiä transnaista "seksiä, jos asiat siihen menee" -ajatuksella tai mitään muutakaan suhdetta tavoitellen. Aino extra mistä voi olla "varma" transnaisen kohdalla, on se että hänellä on ollut makkara siellä jalkojen välissä jossain välissä elämää, mahdollisesti yhäkin. Se on ainoa yleinen ero "suominaiseen". Muuten jokainen transnainen on oma yksilönsä, joita ei vain yksinkertaisesti voi niputtaa samaan lokeroon.

        En ota kantaa mitä keskustelun aloittaja on, vaikka omaan korvaan ts26v puheet ovat järkeviä ja osuvia tiettyjen yksilöiden kohdalla. Onhan täällä palstalla nähty myös, kun itsensä rumaksi kokeva nainen etsi seuraa sillä logiikalla, että kyllä transmiehille pitäisi kelvata rumempikin, kun he ovat itse B-luokan ihmisiä. Näitä ihmisiä valitettavasti vain on. Jos on pakko puolustaa jotain piru parkaa, niin tekee sen edes järkevästi. Jos joku etsii ketään pelkään stereotypian takia, niin on väärällä jalalla liikkeellä. Sama kuin etsiä blondia, koska vähemmän älykkäät naiset antaa helpommin. Montako hernettä menisi keuhkoon?


      • Minä_sivusta_huutelen

        En tosiaan aloittajasta tiedä mikä on, mutta voihan transsukupuolinenkin tuntea pettymystä, jos suurin osa lähestyvistä cis-miehistä on vain seksin perässä ja sekin voi vaikuttaa hänen tapaansa etsiä seuraa tai parisuhdetta.

        Toki sterotypioiden kautta toin asioita julki ja aina joku loukkaantuu se on selvä, mutta kyllä järkevä ihminen tietää, että stereotypia on stereotypia ja ei lähde siitä vääntämään, jostainhan ne stereotypiatkin syntyy vaikkei paikkaansa pidäkään monesti. Yleensä vain keskusteluissa suututaan esimerkistä, koska esimerkkiin on pakko antaa joku esimerkki luonnollisesti. Lisäksi jotkut voi etsiä tietynlaisia ihmistyyppejä, koska monesti jonkun tietynlaiset ihmiset ajattelee laatikon ulkopuolelta ja asioista herkemmin jne.

        Et vastannut noihin passi asioihin ja ladyboy juttuihin. Monesti kuulen shemaleja pilkattavan Suomalaisten transihmisten toimesta keskusteluissa, miksi niin? Vaikka yksilöitähän hekin ovat.

        Ts26 puheet on järkeviä kyllä, en ole väittänytkään niin etteikö olisi ja etteikö olisi asioita hänen kuvaamalla tavalla ja sen toisen vastaajan kuvaamalla tavalla, mutta ei ne ole kummatkaan ts26 ja sen toisen vastaukset aivan aukottomia totuuksia, asiat eivät ole aivan mustavalkoisia.
        Toki kusettaminen ja toisen epäreilu kohtelu ei ole hyväksyttävää.

        Itse ainakin olen parisuhteeseen sopivaa kumppania etsinyt tietyn kaltaisten joukosta, koska on suurin mahdollisuus löytää henkilö jolla on sama arvomaailma ja tapa elää ja katsoa maailmaa.
        Sekä myös seksuaaliset mielihalut olisi ihan kiva, että kummallakin olisi jollain tapaa yhteistä, koska seksi on parisuhteessa aika tärkeä asia. (ellei ole aseksuaali)

        Toki en voi olla myäntämättä, että jos mies hakee transseuraa voi monesti olla kyseessä seksuaaliset halut ja fantasia/fetissit, mutta toisaalta voihan sellaisesta kohtaamisestakin syntyä rakkautta ja ihana parisuhde, mutta tätäkään ajatusta on mahdoton varmaan täällä sulattaa, koska pitää olla täynnä maailman tuskaa ja vihaa ja rakkauteen uskominen ei ole muodissa. ...joo oli hieman sarkasmia.

        <3 kaikille


      • kjkkl
        Minä_sivusta_huutelen kirjoitti:

        No niin....
        On selvää, että on monelaista ihmistä olemassa eri tarkoitusperillä ja mielihaluilla.
        Jotkus miehet tykkää pukeutua silloin tällöin naisten vaatteisiin jne.
        Toiset taas haluaa korjata sukupuolensa. Kaikkea siltä väliltä löytynee.

        Mietin vain, että aika moni cis-nainen ja cis-mies etsii seuraa, olipa kyseessä seksiseura tai elämänkumppani, niin tosi moni asettaa tietynlaisia odotuksia tai kriteereitä sille haettavalle seuralle. Joku nainen hakee komeeta ja vähintää 180cm pitkää lihaksikasta kundia, joku mies blondia hoikkaa naista. Toiset taas on enemmän kiinnostuneet luonteesta, kuin ulkonäöstä.
        Joillakin on taas kultainen keskitie asioiden suhteen.
        Pointtini vain se, että on erilaisia ihmisiä jotka etsii eri asioita.

        Nyt tulen siihen mitä mietin, että voihan joku mies hakea transtaustaista tai kesken korjausprosessin olevaa naista ( joka on ollut syntyessään mies)
        Joku voi etsiä itselleen seksiseuraa sellaisesta miehestä joka tykkää pukeutua naisten alusvaatteisiin, sellaista joka omaa transvestisen fetissin jne.
        Toki jos mies hakee transtaustaista seuraa, voi siihen toki liittyä seksuaalinenkin fetissi, mutta eikös kaikenlaisiin parisuhteisiin sukupuolesta riippumatta liity myös seksi ja fantasiat/fetissit?
        Toki on eri asia kohteleeko toista ihmistä loukkaavasti ja pitää vain seksiobjektina, mutta löytyyhän sellaisia huonoja esimerkkejä ihan heterosuhteista lähtien.

        Voihan joku cis-mies kokea, että on niin hiljainen ujo peräkammarin poika on saanut huonoja kokemuksia parisuhderintamalta ja kokee ettei pärjää vahvan Suominaisen kanssa ja haluaan kumppaniksi jonkun Aasialaisen naisen.
        Tai vastaavasti joku cis-nainen on pettynyt juroon Suomimieheen ja puhumattomuuteen ja pussaamattomuuten ja haluaa tumman ja tulisen maahanmuuttajataustaisen ruskeasilmäisen lepertelijämiehen itselleen.
        Kyse ei välttämättä ole siitä, että vaikka on entisissä parisuhteissa epäonnistunut, niin silti kuvittelee, että tuollaiset toisesta kulttuurista tulevat hyväksyy kenet vain koska ei parempaakaan olisi tarjolla vaan, että on monesti piirteitä jotka voivat sopia keskenään yhteen tietnlaisilla ihmisillä. Sitenhän ne parisuhteet luodaan ja ne kestää kun on kaksi toisilleen sopivaa ihmistä.

        Eli TS26v.:llä on kyllä pointtia, mutta tosiaan onhan meitä ihmisiä kaikenaisia ja erilaisia katsontakantoja asioihin.

        Sitten olisi loppuun kyssäriä johon toivoisin saavani vastauksen:
        onko nämä pornosivujen shemalet/ladyboyt useinmiten sellaisia että ovat kesken korjausprosessin vai miksi he ovat käyneet leikkauksissa, mutta kalut on usein tallella, vai onko se heille itselleenkin eräänlainen fetissi vai keino ansaita rahaa, kun on muokattu keho? Kun sittenhän on näitä pornovideoita missä on pos- op shemaleja tai miksi heitä nyt nimitetäänkään eli on ihan fyysisesti nainen, sukuelintä myöden eli on korjattu leikkaamalla myös pimppi kalun tilalle.

        Monillahan on kosketuspinta transmaailmaan juurikin vain noiden fetissien kautta vaikka ne ei itsessään kerro transsukupuolisuudesta mitään eli tiedetään vaan erilaiset transvestiitit ja shemalet yms. muttei monesti sukupuolen korjaamisen, transseksuaalisuuden eroa ja seksuaalisen fetissin eroa.

        Lisäksi esimerkkinä Thaimaassa on kolmas sukupuoli virallisesti käytössä, jos synnyt mieheksi ja korjaat itsesi naiseksi niin etkö silloin ole nainen, ainakin Suomessahan sinulle tulee naisen sotu ja merkintä sukupuolesta eli jos joku thaimaalainen ladyboy käy kokonaan korjaus operaatiot läpi ja myös sukuelimen leikkauksen niin onko hän silloin passissa nainen vai se kolmas vaihtoehto muu sukupuoli?

        Tarkoitus ei ole riidellä eikä pahoittaa kenenkään mieltä, kiitos ja anteeksi ja vastausta odotellessa.

        Thaimaassa ei ole kolmatta juridista sukupuolta, kuten muutamassa muussa maassa. Thaimaan tilanne on jopa huonompi kuin Suomessa, sillä vaikka transsukupuolinen olisi korjannut ruumiinsa täydellisesti vastakkaisen sukupuolen mukaiseksi, virallinen sukupuoli säilyy ennallaan.

        Joissakin maissa korjausprosessi joudutaan kustantamaan täysin itse, eikä transsukupuolisella välttämättä ole mahdollisuuksia kerätä noita rahoja kuin prostituutiolla.

        Transsukupuoliset ihmiset kokevat olevansa vastakkaista sukupuolta jo alkuaankin ja se on myös diagnoosiperustekin. Transsukupuolisuus on vain ohimenevä tilanne kunnes uusi sukupuoli vahvistetaan virallisesti.


      • Minä_sivusta_huutelen

        OK, kiitos vastauksesta.

        Oli mulla sitten väärä käsitys. Luulin, että Thaimaassa merkataan kaikki korjanneet kolmanneksi sukupuoleksi ja siksi ihmettelinkin, koska juurikin kokonaan korjausprosessin käynyt on se sukupuoli mihin on korjannut, ei siltä väliltä ja siksi ihmettelinkin, että miksi .


    • sdfvbdf

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe