Kesäistä chattiseuraa

2CXY

Tuossa viime kesän kuluessa mulle taas sattui ja tapahtui aika paljon, niin kuin yleensä. Kesäkuun puolivälin tienoilla mun porukat lähti sellaiselle kuuden päivän kylpylälomalle Viroon, ja he luottivat talon vahtimisen mulle. Harmikseni myös ystäväni Nea ja englannin opettajani Henrik (johon jotkin tarinoitani aiemmin lukeneet muistavat minulla olleen suhteen) olivat menossa, Henrik oli kaverinsa Jackin kanssa kalassa Lapissa tai jossain landella, ja Nean sen porukat pakotti lähtemään mukaan jonnekin sukulaisten mökille toiselle puolelle maata. Pari päivää meni siinä yksikseen aika mukavasti, biitsillä poikia (ja tyttöjäJ) katsellessa, dvd:itten parissa, sekä lenkkeillen ja uiden. Vähitellen mua alkoi ottaa pannuun se yksinolo. Kesäaika sai mulle kaiken lisäksi aikaan hirveen panetuksen, ja sormeilinkin itseäni varmaan kolme kertaa päivässä. Kolmantena päivänä sain tarpeekseni, ja päätin tehdä asialle jotakin. Kukas se sen kissan hännän nostaa jos ei kissa itse, iskää lainatakseni.

Olin aina silloin tällöin katsellut telkassa öisin pyöriviä chattejä. Aloin sitten illalla urakalla seuraamaan niitä löytääkseni jonkunlaisen seuranhakuilmoituksen. Ei mulla ollut mitään tiettyä kriteeriä valintaan, mistäs niitä tietää mitä ne siellä kuiteskin valehtelee. Alusta asti mulle oli selvää että mä joutuisin valehtelemaan ikäni kun ei siellä taida alaikäiset saada seuraa hakea. Katseltuani sitten jonkun neljä tuntia eri kanavia, osui silmääni seuraavanlainen viesti: ”Moi. Olen 20v hoikka nainen ******sta, ja etsin seuraa samalla seudulla asuvista näteistä tytöistä. Olethan alle 25. Kesäseuraa, ei parisuhdettaJ. Hanna83”. En kyllä ollut itse ajatellut alunperin naisseuraa, mutta jokin tuossa viestissä sai minut kiinnostumaan, olenhan löytänyt viimeisen vuoden kuluessa itsestäni biseksuaalin vikaa. Laitoin viestin menemään, valehtelin iäkseni 18 todellisen 16 sijaan , ja kerroin nimekseni Sarin. Ajattelin että varmaan kelpaisin tällaisena yhtä hyvin kuin pari vuotta vanhempana. Pian Hanna laittoi viestin takaisin, ja ehdotti että tapaisimme huomenna erään kaupungintalomme lähistöllä olevan patsaan luona puoliltapäivin. Hän ehdotti että laittaisimme molemmat hiuksemme kahdelle poninhännälle jotta tunnistaisimme toisemme. Ilmoitin vielä että tapaaminen käy, jonka jälkeen napsautin telkkarin kiinni. Perhoset lentelivät vatsassani, odottavan aika on pitkä ja piinaava. Millainen nainen se Hanna olisi? Pitäisikö hän ulkonäöstäni? Olisinko hänen mielestään liian nuori? Levottomin mielin riisuuduin huoneessani, kelloradio näytti kolmea kun painoin pääni tyynyyn.

Radiosta kaikuva Auringossa herätti minut puoli yhdeltätoista. Tein aamutoimet kuin huumattuna, automaattisesti. Ajatukset olivat jo täysin tulevassa kohtaamisessa, murot lautasella kävivät veteliksi unohtuessani haaveilemaan uudesta ystävästäni. Muistin kuitenkin vielä pukeutua ajoissa, vetäisin päälleni valkean topin ja kuluneet lempifarkkuni. Pyöräillessäni sitten keskustaan hulmuavat hiukseni muistuttivat minua sopimastamme tuntomerkistä, en tietenkään kiireessä muistanut laittaa niitä poninhäntiä. Ostin eräästä pikkukaupasta pari vaaleanpunaista hiuslenkkiä, ja sydän pamppaillen kävelin viimeiset askeleet puistonpenkille.

Ympärilläni näkyi n. 30 ihmistä, jotkut istuivat penkeillä jäätelöä syöden, toiset ruohikolle levitetyillä vilteillä piknikistä nautiskellen. Aloin harjailla hiuksiani, ja pian sainkin aikaan kaksi sievää poninhäntää. Korjailin sitten vielä odotellessani pikaisesti kotona laittamaani meikkiä, kunnes viereeni istahti pitkä nainen, jolla oli upeat pitkät punaiset hiukset. Mielessäni kävi että olisipa tämä ollut hän.

Saatuani meikkini valmiiksi, huomasin syrjäsilmällä naisen kaivelevan laukkuaan. Yllätyksekseni näin laukusta tulevan kaksi ohutta nahkaista hiuslenkkiä. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän hymyili minulle sanoen ettei hänen ole varmaan tarpeen laittaa näitä päähänsä. En saanut oikein sanaa suustani. Hän esittäytyi Riikaksi, ja minä paljastin oikeaksi nimekseni Lauran. Lisäsin heti alkuun että minun oli pakko valehdella ikäni chatin sääntöjen takia. Riikka sanoi täysin ymmärtävänsä, ja kertoi samalla ettei ikä ole hänelle mikään ongelma. Pidin hänestä heti ensi silmäyksellä. Melko tiukka musta paita paljasti käsivarsia, joiden huomasin olevan keskivertoa naista jäntevämmän näköiset, urheilijan kädet. Riikalla silmät olivat vihertävät, ja kauniiden kasvojen keskellä oli sievä nöpönenä. Huomasin hänenkin katselevan minua tarkoin, silmät lepäsivät ilmeisesti muodoissani.

Pian Riikka ehdotti että lähtisimme ajelulle jonnekin hänen pienellä Fordillaan. Sanoin vain että lähtisin mielelläni, ja ehdotin yhdessä rannalle menemistä. Sehän kävi Riikalle, ja niinpä lähdimme liikkeelle. Riikan asunto olikin aivan keskustan tuntumassa, ja sieltä hän koppasi mukaan kassinsa johon varasi minullekin pyyhkeen, omat kakkosbikininsä ja jotain muuta kamppeita. Ajoimme keskustan tuntumassa olevan niemelle ja etsimme itsellemme paikat auringosta. Jätettyämme pyyhkeet rannalle kipaisimme pukukoppiin vaihtamaan asuja. Ihania tyttöjä ja naisia täynnä olevassa kopissa kävi melkoinen kuhina, päivä oli lämmin ja ihmisten paras lomailuaika aluillaan. Vaieten riisuuduimme vaatteistamme, ja käytimme nyt ensimmäisen tilaisuuden vaivihkaa tarkastella toistemme alastomia vartaloita. Riikan kroppa oli erittäin hyvin muodostunut, lihaksikas, muttei liian kulmikas naiselle. Kehittyneiden rintalihasten tukemat keskikokoiset rinnat näyttivät houkuttelevilta kuin laskiaispullat, ja kovana napottavat nännit suorastaan huusivat huulieni kosketusta. Vielä enemmän huomiotani kiinnitti se, että Riikka oli ajellut karvoituksensa kokonaan pois. Pimpan seutu näytti siis samalle kuin jollakin 10- vuotiaalla. Riikka pysäytti liikkeensä hetkeksi kun huomasi haltioituneen katseeni. Hän kysyi minulta hiljaa pidinkö näkemästäni. Nielaisten kielelleni kihonneen syljen nyökkäsin hiljaa vastaukseksi.

Menimme sitten pyyhkeillemme. Paikkamme oli uimarannan reunalla, suuren männyn alla auringon kuitenkin päästessä paistamaan meihin vinosti. Keltaista heinää ja kuivahtanutta pajua kasvava luonnon luoma sermi erotti meitä hieman muiden auringonpalvojien suorilta katseilta. Käännyin pian vatsalleni, avasin siinä bikinien nauhat välttyäkseni vaalealta raidalta selässäni, ja pyysin sitten Riikkaa laittamaan aurinkovoidetta selkääni. Pian tunsinkin pehmeiden käsien ja kuumuudessa vesimäiseksi muuttuneen aurinkovoiteen hivelevän selkääni. Riikka ei pitänyt kiirettä, kädet kulkivat hitaasti ylös ja alas tehden pieniä pyöriviä liikkeitä. Se tuntui niin hyvälle että vatsanpohjassa nipisti, ja pimppani alkoi nopeasti kostua. Riikka huomasi nautintoni, ja alkoikin pian siirtyä voideltuine käsineen takareisiini. Käyttäen tilaisuutta hyväkseen, ilmeisesti samalla ympäristöä tarkkaillen, hän alkoi pyörittää kämmenillään rasvaa myös pakaroilleni. Vähitellen tunsin sormien etenevän lähemmäksi jalkoväliäni, ja halukkaasti raotin jalkojani hieman. Suunnaton nautinto kulki lävitseni kun tunsin viimein lämpimän käden pimppani päällä. Aivan hetkellisesti hän raotti housujani ja pyöräytti sormeaan alapäässäni. Sitten hän vetäytyi pyyhkeelleen huokaisten että on paras keskeyttää tähän koska ei voi kohta enää hillitä itseään. Vastasin hymyillen että onkin parempi jättää se myöhemmäksi. Voitelin sitten mielihaluni niellen Riikan selän täysin ”normaalisti”.

Oltuamme rannalla lähes kolme tuntia, ehdotin että kävisimme meillä syömässä jotakin pientä ja katsoisimme sitten jatkosuunnitelmia. Koskapa tämä kävi Riikalle, ajoimme ruokakaupalle josta mukaamme otimme grillatun kanan sekä fetasalaattia. Kävelimme kotipihalleni saavuttuamme täysin avoimesti meille, eihän kukaan naapuri voinut tietää mikä sukulaistyttö minulla olisi mukanani. Sisällä laitoin pöydän kuntoon Riikan sillä aikaa katsellessa asuntoamme ympäriinsä. Söimme sitten pienen ateriamme kivennäisveden kera kuunnellen samalla naureskellen sängynpauketta naapurista. Hormonit näköjään hyrräsivät myös nuorellaparilla.

Keräsin syötyämme asiat pöydästä ja täytin tiskialtaan jotteivät rasvaiset astiat alkaisi kuumalla ilmalla niin nopeasti haisemaan. Aloittaessani sitten tiskaamisen, tunsin kuinka Riikka siirtyi taakseni, koskematta kuitenkaan heti minuun. Hengitykseni kiihtyi jännityksestä, ja selkäpiissäni särisi kosketuksen odotuksesta. Viimein Riikka armahti minua, hänen kätensä laskeutuivat lantiolleni, ja pehmeät huulet alkoivat näykkiä korvanlehtiäni. Hän suuteli niskaani, ja kuljetti hiljalleen käsiään paljaalla vatsallani. Housuni olivat pian jalkovälistä liukkaat kuin kalarepun pohja, ja tuntui kuin vatsalaukussani olisi nipistellyt tusinan verran pyykkipoikia. Riikka tarttui hellästi olkapäihini kääntäen minut itseensä päin.

Tuijotin lumoutuneena vihreisiin silmiin. Riikka sulki minut syleilyynsä, ja painoi huulensa omilleni. Emme todellakaan aloittaneet mitään kiivasta Hollywood-suudelmaa, vaan annoimme kieltemme hitaasti pyöriä toisiansa vasten, ja huulten hamuta toisiaan. Syvien kielareiden lomassa joimme toistemme sylkeä himosta suuniltamme. Riikka ohjasi minut keittiön pöydän äärelle, jolle minä nousin istumaan jalat hieman levällään. Nyt päämme olivat samalla tasolla, sillä Riikka oli minua 10 senttiä pidempi, n. 175 cm pitkä. Hän tuli jalkojeni väliin, ja veti minut aivan kiinni itseensä. Aloin kiimaisena avata hänen farkkujensa nappeja, ja pääsin sitten työntämään käteni hänen jalkoväliinsä. Kuten arvata saattaa, oli Riikkakin aivan märkä, ja käteni oli hetkessä hänen mahlansa peitossa. Jatkaessamme suutelua Riikan hengitys kiihtyi, ja hän alkoi siirtyä huuliltani näykkimään kaulaani.

Sitten hän vetäytyi hieman luotani, ja riisui paitansa ja housunsa. Ihana ja kiinteä lentopalloharrastuksen kiinteyttämä vartalo hiveli silmiäni. Samalla reisien sisäpintaa alas juokseva nektari kiilsi seinillä väikkyvän auringon valossa, ja houkutteli minua sammuttamaan janoani. Ensin oli kuitenkin tuleva minun vuoroni. Riikka laskeutui eteeni polvilleen vetäissen minua samalla lähemmäs pöydän reunaa. Hän alkoi avaamaan äskettäin Kreikasta tuomaani valkeista pikkusimpukoista tehtyä vyötä sekä haaroista jo kastuneita farkkujani. Vetäistyään housuni pois hän pääsi pimppani kimppuun, ja raotti pikkuhousujani paljastaen pienen trimmatun kolmioni. Hymyillen hän painoi ihanan suunsa häpyhuulilleni alkaen nuolla minua hitaasti ja nautinnollisesti. Mulla tuntui tosiaan että taju lähtee. Painuin selälleni pöydälle antaen käsieni levätä vatsani päällä. Riikka kurotti kätensä jalkojeni ympäri ja tarttui minua käsiin niin että sormemme menivät ristikkäin. Levitin automaattisesti jalkani niin auki kuin kykenin antaakseni Riikalle mahdollisimman hyvän pääsyn salaisimpaan sopukkaani. Ihana kieli pyöritteli pimppaani työntyen välillä muutaman sentin sisällekin. Kun nostin välillä päätäni nähdäkseni Riikan, hän siirtyi välillä suukottelemaan ja nuuhkimaan karvoitustani. Katseemme kohtasivat jälleen, Riikan silmät täynnä kiihkeää lämpöä.

Kohta hän nousi ylös ja alkoi taluttamaan minua kohti olohuoneemme beigeä nahkasohvaa. Hän asetti minut selälleni, ja katseli minua hetkisen kun makasin siinä jalat levällään. Vaieten hän riisui pikkuhousunsa ja siirtyi hajareisin kasvojeni päälle. Kun Riikka sitten painoi kostean, posliinisen mättäänsä naamalleni, sen mehu melkein täytti suuni. Minulla ei suinkaan ollut mitään sitä vastaan, vaan himokkaasti aloin nuolla häntä kuin kuumudesta pakahtunut pehmistä. Riikka teki hiuksistani pienen ponnarin nyrkkinsä sisään alkaen ohjata päätäni rytmikkäästi vakoaan vasten samalla kun toinen käsi hamusi pimppaani. Hänen pitkät ja ohuet sormensa upposivat syvälle sisälleni hieroen välillä klittaani. Kohta hän nousi ja kääntyi toisinpäin, ns. 69-asentoon, painaen sitten peffansa naamalleni. Avasin innolla suuni ammolleen saadakseni mahdollisimman paljon hänestä kerralla suuhuni. Riikka painoi suunsa pimpalleni nytkyttäen itseään suutani vasten kuin olisi istunut kalussa. Miten ihana tunne onkaan nuolla naista samalla kun tulee itse nuolluksi!

Riikalla oli kuitenkin varalleni uusia suunnitelmia. Hän nosti minut ylös ja siirsi kaksi tyynyä sohvan viereen. Siihen hän asetti minut kontilleni kuin takaapäin panemiseen ikään. Odottaessani innokkaana mitä tuleman piti, Riikka otti laukustaan lantiovaljaat ja melko suuren hyytelömäisen, ihonvärisen tekokyrvän. Hän kysyi oliko mua naitu tällaisella aikaisemmin. Vastasin kieltävästi mutta lisäsin samaan hengenvetoon että haluaisin kovasti yrittää. Niinpä Riikka alkoi vino hymy naamallaan kiinnittää kapinetta lanteilleen minun odottaessani pylly pystyssä uuden tuttavuuteni työntymistä itseeni. Viimein hän oli valmis ja asettui polvilleen taakseni. Painoin poskeni sohvaan ja koukistin selkääni saadakseni pimppani mahdollisimman helposti saataville. Riikka aloittikin naintinsa kiusoitellen, pyöritellen kumikalun kärkeä huulillani ja naputellen vasten pakaroitani. Pian hän kuitenkin alkoi työntyä minuun sentti sentiltä. Olin yllättynyt miten aidon tuntuinen se oli, ei ollenkaan kova, vaan melko joustava. Päästyään pohjaan saakka Riikka alkoi kirnuta pimppaani tottuneesti, enpähän varmaankaan ollut mikään ensipano hänellekään. Pehmeät kädet puristivat pakaroitani levittäen niitä samalla hiukan. Nopeasti kosteus levisi dildon pinnalle ja höyläämiseni alkoi käydä rytmikkäästi. Riikan lantion läpsyessä paljasta pyllyäni vasten hän ojentautui sen verran että pystyi tarttumaan hiuksiini. Kaunis cowboy ratsasti omaa pientä heppaansa matkien pieniä miesmäisiä murahduksia. Pian nautinto pakotti minusta ulos työntöjen tahtiin rytmittyvän valituksen Riikan kiihdyttäessä tahtia. Noustessani koko ajan lähemmäs huippua muistan mielessäni juosseen niin Henrikin, Nean kuin Jackinkin kanssa jakamani kokemukset, jotka nyt parhaillaan saivat arvoistaan lisäystä. Riikan jyystäessä pimppaani armottomalla valtikallaan orgasmi tulvahti viimein valloilleen siirtyen kohdustani selkärangan kautta aivoihin purkautuen huutona vasten sohvatyynyä.

Palatessani takaisin maan pinnalle Riikka vetäytyi minusta. Hän rojahti sohvalle selälleen sanoen vuoron vaihtuvan. Itsekkäästi mielessäni kävi ajatus siitä miten jaksaisin nyt kun olin itse saanut tyydytyksen. Aloin kuitenkin nuolla kuuliaisesti Riikan turvonnutta pimppaa. Riikka ilmoitti haluavansa jotain muuta antaen minulle laukustaan pullollisen hierontaöljyä, jolla aloin voitelemaan toista kättäni käsivartta myöten arvaten vähitellen mitä Riikka haluaa. Nyrkkinaintiin valmiina asettui hän jalat apposen auki eteen, ja ohjasi käteni pimpallensa. Supistin sormeni ja aloin varovasti työntää kättäni hänen sisäänsä. Pehmeä liha antoi vähitellen periksi suurehkolle tunkeutujalle, ja varovaisella edestakaisella liikkeellä sain pian käteni Riikan sisään rannettani myöten. Hänen selkänsä meni nautinnosta kaarelle kun aloin nuolla posliinista pimppaa samalla kun liikutin kättäni hänen sisässään. Ihmettelin eikö käteni tuntuisi liian isolta, suorastaan kipua aiheuttavalta vierasesineeltä Riikan vitussa, mutta toisaalta ymmärsin pienen käteni olevan lopulta vain samaa luokkaa kuin isomman puoleinen kalu. Riikka tarttui lujalla otteella hiuksistani painaen minua itseään vasten. Käteni liukui nyt edestakaisin aivan helposti siihen tottuneessa pimpassa Riikan nesteiden juostessa käsivarttani alas. Nuolin häntä kuin viimeistä päivää pystyen samalla jotenkuten hieromaan myös omaa pimppaani. Kauankaan ei mennyt kun myös Riikka saavutti huippunsa. Käteni ympärillä supisteli voimakkaasti, ja hän veti hiustupsuani niin lujaa että luulin sen lähtevän irti. Sitten hän alkoi rauhoittua ja silittää päätäni onnellinen ilme kasvoillaan. Vedin läpimärän käteni hänen sisältään, ja asetin pääni lepäämään hänen häpykumpunsa päälle.

Menimme yhdessä suihkuun. Kauttaaltamme hikisinä pesimme toisemme sudeilla ja hankasimme hiuksemme shampoolla. Kuivatellessamme sitten parvekkeella pyyhkeisiin kääriytyneinä juttelimme niitä näitä, kerroin hellistä hetkistäni Nean kanssa, Henrikistä en varmuuden vuoksi uskaltanut sanoa mitään. Mainitsin kuitenkin että naapurissamme asui aivan törkeen komea englannin opettajani. Riikka kertoi harrastavansa enemmän tyttöjä kuin poikia, vakiopanoja hänellä oli kuulemma kolme. Hän silitteli kättäni kädessään, ja sanoi että voisin olla se neljäs jos haluaisin. No ei sitä paljon tarvinnut empiä, annoin Riikalle kernaasti puhelinnumeroni ja ilmoitin että otan mielelläni joskus uusiksi. Riikka alkoikin tehdä kohtapuoliin lähtöä, hänen oli jouduttava iltavuoroon sairaalalle jossa hän toimi anestesiasairaanhoitajana. Yhteinen päivämme päättyi suukkoon tuulikaapissa, ja lupaukseen ottaa joskus uusiksi…

7

3974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      ..jatka ihmeessä tällaisen kirjoittamista !!!

      • nainen

        ihanaa, liian kiihottavaa..! joten jatka ihmeessä tarinointia! ;)


    • Mies

      Toivottavasti kirjoitat pian lisää; tekstisi vaikutus tuntuu... =)

    • Fanisi

      Mukavaa kun olet tullut takaisin. Koeta kirjoitella ihania juttujasi lisää äläkä taas häviä! jookos =>)

    • SeXy

      tätä todellakin lisää!! olii tooosii kiihottava ja muutenkin;)

    • Ihailijatar

      Kirjoitat ihan tosi hyvin ja virheettömästi. Oletko koskaan harkinnut kirjoittavasi silleen vaikka työksesi, muutakin kuin eroottisia juttuja? Hirmuisen lahjakas olet! Orivedellä on sellainen kirjoittajaopisto. :)

      Aurinkoista kevättä!
      Mary

      • 2CXY

        hih...no mukava näitä "muistelmia" on kirjoitella, ihan kuitenkin vain omaksi ja vähän muidenkin iloksi. Myös sinun, Mary =)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe