PREMIUM LUXURY

miksi Toyota valmistaa maailman parhaat autot? missään ei ole tingitty vaan kaikki on tiptop ja luksusta.

43

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kovarassi

      No en tiijä parhaita mutta hyviä pelejä on kyllä.oli ensin 3 toyoa sitten erehdyin kokeilee saksalaista autoa..oli pakko palata takaisin toyotaan.

    • luksustaPriimiumia

      Hauskaa tuo käänteinen vittuilu. Vai Premiumia, hehee mikä juttu!!

    • Toyota_Hybrid1

      kyllä näin on. itsekkin kokeilin koeajolla skodaa niin moottori ja vaihteistohan siitä särkyi. ja oli skoda sentään 2017mallia. öljynkulutus skodissa ja volkkareissa onkin erittäin paha ongelma, ainakin uudemmissa versioissa 2010-2018. menin oikeaan autokauppaan ja ostin toyota hybridin. siinä on oikea auto ilman vikoja ja maantiekulutus mitattu tankkaamalla alle 3l/100km kun tuommoinen skoda 1.4tsi vie yli 9l/100km ja 2.0 tdi moottorinen skodakin vie yli 8l/100km dieseliä. miettikää ihmiset tarkkaan auton omistamisen elinkaarikustannukset, vain aasialaisilla autoilla ei ole korjauskustannuksia eikä lisäysöljykustannuksia ja polttoaineenkulutus huimasti pienempi kuin euromerkeillä, aasialaiset autot kestävät kymmeniävuosia kuin toisaalta euromerkeissä ( skoda, audi, vw, seat) käyttöikä tulee vastaan jopa alle vuodessa.

      • onSeSekaisinKuinKäki

        ZkodaKyykmanHolisti, olet melkoinen monitoimi persoona ja uskottava autotietäjä ja koeajaja.


      • Toyota_Hybrid1
        onSeSekaisinKuinKäki kirjoitti:

        ZkodaKyykmanHolisti, olet melkoinen monitoimi persoona ja uskottava autotietäjä ja koeajaja.

        nyt se tämä yks skitsopöljä haukkuu ihmisiä jo holisteiksi. banniinhan tuommoinen pitäis laittaa loppuelämäkseen.


    • Mek_1

      juurikin näin. Toyota on aina tehnyt luotettavuusbrändin ykköstä, mutta mitenkäs skoda? skoda aina luotettavuusbrändin viimeinen.

      • TojoOnKurjaAjaaJaKäyttää

        Jos uskoo Valittujen Palojen 374 hlön haastattelu tilasto, jihuu. Miksi Toyota ei juurikaan ole kärkisijoilla muualla kuin meillä ja silloinkin luokassa ikäloppu ja todella vähänajetut Toyotat.


    • ZKODA

      Toyota on paras!

    • 426HEMI

      myö ameriikan miehetkii tykätään Toyotasta, ei sitä immeinen millään itäisenmaan skodalla ilkeäis ajaa, onhan vanha ameriikkalainen sananlaskukin että skodasta ja kylpyammeesta ei kehtaa nousta ylös julkisella paikalla.

    • Hghhh

      Tyhmä, tyhmempi, toyota kuski

    • braceheight

      kyllä Toyotalta onnistuu tuo autonrakennuksen jalo taito, mutta ihmetellä täytyy miksi vw ei osaa tehdä edes öljyä kuluttamatonta moottoria ja vaihdelaatikkoa joka kestäisi normaalin maantieajon?

    • Pappa_

      pitäs kyllä vagin ottaa Toyotasta mallia miten se auto nyt pitää tehdä. vagilla on vakavia ongelmia tekniikan luotettavuudessa, öljyä kuluttavat paljon, vaihteistot särkyvät, ikivanhaa tekniikkaa tekohengitetään turbo ahtimilla ja sitten alkaa päästörajat paukkumaan joita kompensoidaan päästöhuijaus softilla. ruoste on tullut myös vakavaksi ongelmaksi uusiin vag autoihin 2010 luvulla, ennen kestivät paremmin. vag peränpitäjänä viimeisinä vuosina kaikkia laatua ja luotettavuutta mittaavissa julkaisuissa ympäri maailman. ei ihmekkään miksi vag autojen myynti romahti suomessakin menneenä vuonna.

    • h.anuri

      Missä on Tojon turbokoneet? Diesel sekä bensa, ei löydy ei. Ainoat moottorit joissa kulutus ja suoritusarvot ovat kohdillaan. Oikeita vapareita käyttää vaan amerikkalaiset ja niissä kuutiotilavuus on jotain muuta kuin tuhnussa. Tojotan suorituskyky on markkinoiden heikoinpia, kaikki tehdään halvalla ja polttoainetta säästäen. Ostakoon ken haluaa, mutta pysyköön pois valtaväyliltä häiritsemästä muuta liikennettä.

      • TSI2012

        no jopa olet ummikko näissä asioissa, Toyotalta löytyy turbokoneita joka lähtöön ja Toyota valmisti turbo koneita jo 80luvun alussa. vw opetteli tekemään pyöreää rengasta vielä siihen aikaan. Toyotaltahan vw kopioi kaiken.


      • Ocu1.8TSI.132kWWebasto
        TSI2012 kirjoitti:

        no jopa olet ummikko näissä asioissa, Toyotalta löytyy turbokoneita joka lähtöön ja Toyota valmisti turbo koneita jo 80luvun alussa. vw opetteli tekemään pyöreää rengasta vielä siihen aikaan. Toyotaltahan vw kopioi kaiken.

        no niimpä onkin 80luvun alun tekniikanmaailmassa juttua corollan turbo koneesta. eikös vaggineissa ollut vielä kaasuttimet ja katkojankärjet siihen aikaan? japsimerkeillä tuli 80 luvulla monipisteruisku turbo autotkin ja vag opetteli kaasutinta säätämään siihen aikaan. toyotahan se opetti vagille kaiken autonrakentamisesta ja suunnittelusta.


    • ZKODA

      jeah. ostakaa Toyota niin on upee auto. kaikki on just niin kuin autossa kaikki pitää ollakkin, ja kestää kilometrejä aivan huimasti eikä Toyota edes ruostu kuten esim. skoda, eikä hajoa tekniikka kuten jostain skodasta.

    • TSI2012

      Toyota on kyllä paras auto paljon ajavalle ihmiselle. kestävyys ja luotettavuus markkinoiden paras ja aivan todistetustikkin. 2017 luotettavuusbrändin ykkönen, hohhoijaa, moneskohan vuosi peräkkäin jo. samaan aikaa skoda luotettavuusbrändin viimeinen kolmattavuotta peräkkäin. skodaa ei voi suositella kellekkään joka autollaan meinaa jopa ajaakkin, ei vaan kestä ja tielle jääminen on varmaa jo uutena.

    • Kgkgkf

      Ei mie en kestä toyotan laatua. En kestä. En.

    • OCU1

      Toyota kieltämättä tekee varmaa, tasaista huippulaatua. ihmetyttää miten epätasaista laatua vw tekee, yleensä jostain audi, vw tai skoda merkkisestä kehon kuljettimesta tekniikka porsii jo reilusti alle 30tkm matkalla, joillakin on kyseiset autot kestänyt jopa 100tkm matkan samalla tekniikalla...eli tästä voi johtopäätöksenä tehdä arvion että laatu ei ole tasaista.

    • tarvejaomaarvo

      Jos ei erota ämpärimuovia mitä toyotassa käytetään, nahasta ja laadukkaasti tehdystä, niin kai se kuljettimen asiaa ajaa. En nyt välttämättä presidenttiä olisi ensimmäisenä tojotalla kuljettamassa, mutta jos 200m ajelee saludoa hakemaan k-kaupasta, niin siihen se välttää.

      • TSI2012

        mitä muovia autojen sisustuksessa käytetään? aivan, aivan tismalleen samaa muovia. nahkaisena saa sisustuksen jos haluaa ja maksaa hiukan enemmän. ja eikös japanin presidenttiä kuljeteta Toyotan lippulaivamallilla?


    • Ocu1.8TSI.132kWWebasto

      Toitsut tuntuvat olevan kaikkien ihmisten mielestä parhaita autoja. ei ole jakopää, öljynkulutus, dsg vikoja, ei skodan ruostumista ym ym ym. kyllä Toyota osaa.

      • 426HEMI

        asia on tismalleen näin. se on lekentaarista.


    • Masa4

      Toyota on maailman mahtiauto. ei siitä perkules pääse mihinkään.

    • Pentti56v

      viime vuonna tein autokaupat uudesta Toyota Avensis Premium mallista, ajettu nyt 24000km ja kyllä olen tyytyväinen ollut. tästä ei auto paremmaksi tule. kyllä osaa olla luihakka kyyti, äänetönkin kuin mikä.

      • KuinkaTyhmäOletHolisti

        Holistin sivupersoona kehuu omistuksillaan ja antaa muilla sivupersoonillaan peukut, vakuuttavaa ja lähes uskottavaa.


    • ostaisi nuo itäauto skodailijatkin Toyotan niin ei tarvitse pajalla asua myötään eikä mätäne korit eikä tipu akselistot tielle ruosteen takia.

      • HolistinAhkeruutta

        Holisti, et onnistu kääntämään ruosteongelmaa muille vaikka kuinka ahkera olet.
        Ei muut ole niin tyhmiä kuin sinä joka et pääse ulos kammiostasi luin apuvoimien avulla.


    • Mazdamies

      Olen nyt tutustunut toyo auris, raviin ja sitten siihen olevinaan katumaasturiin.Pahaa teki kun piti olla niin halvan oloisen muovirimpulan kyydissä. Tunne oli lähes sama kuin istuisi lasten muovipulkassa. Näin on näreet.

    • visailu

      Kuinka monta viestiä tähän mennessä on ZKODA julkaissut eri nimimerkeillä? Voittajalle 10 pistettä ja papukaijamerkki!

      • visailu

        Siis vain tässä keskustelussa.


      • ZKODAN_paljastaja

        19 tähän mennessä.


      • TSI2012
        ZKODAN_paljastaja kirjoitti:

        19 tähän mennessä.

        miksi oottelit 40minuuttia ennen kuin vastasit omaan kysymykseesi toisella nimimerkillä? siksikö kun ei kukaan muu vastannut?


      • kyselyikäkö
        TSI2012 kirjoitti:

        miksi oottelit 40minuuttia ennen kuin vastasit omaan kysymykseesi toisella nimimerkillä? siksikö kun ei kukaan muu vastannut?

        Miksi, miksi?
        Miksi sinä moninimerkkitrolli olet olemassa?


    • Toyota_Hybrid1

      miksi edes ostaa mitään vag konsernin autoja kun kaikki tietää ne niin huonoiksi. ostaa suoraan Toyotan niin on paras auto ja on kuin laittaisi rahaa pankkiin. maantiekulutus alle 3l/100km bensiiniä, vuosihuolto 179€. vertailun vuoksi vw 1.4TSI moottori vie yli 9l/100km bensiiniä tankkaamalla mitattuna, huoltokulut 922€ vuodessa. Toyotan huoltaa 4kertaa samalla rahalla kuin vag auton vain kerran. Toyotilla korjauskulut nolla, vag autoilla helposti 15 000€/vuosi.

      • HolistinElämääSäälittävä

        Valheilla on lyhyet jäljet Holisti.
        On se ihme auto tuo Toyota kun siinä ei ole koskaan mitään vikaa, ikiliikkujahan tuollainen on, mihin ne häviää maailmasta, melkoinen ympäristöjäte.


      • Näin.on.käynyt

        Jos tämän monipersoonan tarkoituksena on parantaa mielikuvaa Toyotasta ja heikentää vag-konsernin tuotteista, niin minun tapauksessani on käynyt juuri päinvastoin. Kaikkien Toyota hehkutusten jälkeen koko automerkki on alkanut tuntua erittäin vastenmieliseltä. Sympatiani on siirtynyn Skodan leiriin.


      • Toyota_Hybrid1
        Näin.on.käynyt kirjoitti:

        Jos tämän monipersoonan tarkoituksena on parantaa mielikuvaa Toyotasta ja heikentää vag-konsernin tuotteista, niin minun tapauksessani on käynyt juuri päinvastoin. Kaikkien Toyota hehkutusten jälkeen koko automerkki on alkanut tuntua erittäin vastenmieliseltä. Sympatiani on siirtynyn Skodan leiriin.

        jaa. Toyota myi suomessa 2017 huiman määrän uusia autoja, toiseksi tulleeseen volkkariin 4000kpl eroa. skoda onkin sitten aivan mitätön autonvalmistaja myyntimääriltään Toyotaan verrattuna.


      • Näin.on.käynyt
        Toyota_Hybrid1 kirjoitti:

        jaa. Toyota myi suomessa 2017 huiman määrän uusia autoja, toiseksi tulleeseen volkkariin 4000kpl eroa. skoda onkin sitten aivan mitätön autonvalmistaja myyntimääriltään Toyotaan verrattuna.

        Myi Toyota nyt mitä myi, mutta teki Skodakin uuden ennätyksen myyntimäärissä. Enkä mahda sille mitään, millaisen mielikuvan olen näiden kirjoitusten vuoksi saanut. Toyota on yök. Skodalle peukkua! Jatka sinä silti valitsemallasi tiellä.


      • 5345345

        Joko Skodaan saa automaatin entä Tojoon ergonomian?

        No eipä saa joten hyvän perheauton etsintä on edelleen kesken.


      • ZKODAN_paljastaja
        Toyota_Hybrid1 kirjoitti:

        jaa. Toyota myi suomessa 2017 huiman määrän uusia autoja, toiseksi tulleeseen volkkariin 4000kpl eroa. skoda onkin sitten aivan mitätön autonvalmistaja myyntimääriltään Toyotaan verrattuna.

        ZKODA jatkaa härskiä valehteluaan!
        Toyotia rekisteröitiin (kaikkia ei edes myyty, koska esitteluautoiksi satoja) 14759kpl, Volkswageneita 12746kpl ja Skodia 11505kpl.
        HOLISI74.91:n mukaan ensimmäisen ja toisen ero on 4000 autoa.
        Päätelkää itse minkä tason kommentoijasta on kyse!


    • EimilloinkaanTOYOTAATULE

      Mulla oli AVENSIK 2017 MALLII piti vaihtaa kun alko kolisee takaovet soratiellä, pennin tietokoneet ei toimi ovat sulaneet moottor ei lähe käyntiin kun ei oo sähköö ollut moneen viikkoon ,huomenna saan uuden Mersun tilalle ei tarvitse työntää

    • ZKODA

      Toyotalla ei ole huonoja ominaisuuksia kuin itäisenmaan automerkillä, skodalla. 2013 oktavia 43tkm ajettuna paalauskunnossa. korikin mätäni.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe