Muilla huonoja kokemuksia Toyota Avensis autosta?

Toyota-laatua

Nyt 180 000 ja kansi meni. Remppa maksoi 4te. Kyllä tulee kalliiksi ko. auto!!! Viimeinen toyota!!

15

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sellaisia.ovat

      Ihmeen pitkälle pääsit. Mlla aven kansi kajahti 120 000 km:ssä. 2,2 litranen D4D jouduttiin vaihtamaan toiseeen moottoriin. Arvaa harmittiko? Luonnollisesti en enää aja tojotalla.

    • Lopetajotuo

      Lapsi kysyi. Lapsi vastasi. Todella lapsellisia juttuja.

      • aivanMahtavaTero

        Kunnianpuolustaja sekoaa kohta.


      • Voisitko_perustella
        aivanMahtavaTero kirjoitti:

        Kunnianpuolustaja sekoaa kohta.

        Kohta?


    • Uhotres

      Joo totta. Mulla 1,8 bensakone hajos. Luultiin että kytkin kolisee. Eikö mitä kone vaihtoon, mut onneks paikallinen rinta-Jouppi hommas vaihtokoneen, eikä maksanut kuin 2600. Töineen.

    • piikki.lihassa

      Lukemattomia kannen löystymisiä D4D-moottoreissa. Tyyppivika, joka juontaa alumiiniblokista. Kannenpulttien kierteet eivät kestä. Eikoisen paljon 2006 - 2007 malleissa. Vuoto alkaa hiljaa ja huomaamatta kaasuttaessa. Kasvaa muutaman vuoden kuluessa jatkuvaksi. Tuntomerkkejä jäähdyttimen paisuntasäiliön nestehukka, valkoiset nesteraidan paisuntasäilön korkin luona, nokeentunut neste. Takuu 100 tkm tai 3 v. Ilmenee yleisimmin 150 tkm ... 250 tkm välillä. Ei korjattavissa. Moottorinvaihto. Todella yleinen. Jopa satakunta tapausta yhdellä keskikokoisella merkkiliikkeellä.

      • erittäinvikainen

        Ensinnäkin Avens Diesel ei ole läheskään yhtä yleinen kun bensakoneiset Avensikset, eikä ne kansiviat ole yleisiä muualla kuin täällä suolipalstalla. Volkkarin moniongelmaisuus sitävastoin on todella yleistä niinkuin kaikki mediat kilpaa kirjoittelevat. On jakopäävikaa joka voi tuhota koko koneen pienillä kilometreillä, on rajua öljynsyöntiä ja dsg vaihteistot prakaa. Aivan surkealaatuisia. Laatu ja luotettavuustutkimusten jumbo Skodan kanssa ,eikä mielellään huolita vaihdossa ollenkaan. Onko silloin hyvä? Jatkuvat taistelut huijausongelmien kanssa kaikkialla. En kyllä ostaisi. Ei meidän taloyhtiössä ole ainuttakaan, mutta Toyotaa on monta.


    • p.a_turpeinen

      miksi tässä ketjussa sama henkilö aloittaa ketjun ja itse vastailee omaan aloitukseensa? veikkaampa että kaikki viestit on valhetta.niin hölmöltä koko juttu kuullostaa, missään ei näy julkista tietoa aiheesta. eli valhetta taas joku vag uskovainen suoltaa. varmaan jostain volkkarista ja skodasta kansi korkannut niin yrittää nyt Toyotan syyksi senkin laittaa.

      • kansanvankkuriRuostuukin

        Miksi yrität kieltää faktat. Toyota on vain sellainen halpa aasialainen makkara ja köyhän kansan vankkuri, ei sen puolustamiseen kannata elämäänsä uhrata.


    • 41vuottaalalla

      Jos nyt vaikka aloittaisi sen toyotan ja myös muiden moottoreiden oikeallakäynnistyksellä. Asia 1. Kone lämpimäksi, ennen kuin lähdetään ajamaan ! Ja lisää ohjeita saa, jos tarvitsee.

    • sinut-on-jäljitetty

      Trollipoika on kiikissä ja poliisille on tehty rikosikmoitus.

      • parifaktaa

        "poliisille on tehty rikosikmoitus"

        Totuuden kertomisestako? Vittu että oot sekaisin. Tuota se avohoito teettää, hullut saa juoksennella vapaana ihmisten keskellä.


    • subaruvieläpaskempi

      Lopettakaa nyt apinat ,laiton uhkaaminen taitaa rikollisempaa kuin epäillä luotettavan toyotan diesel moottorin kestävyyttä jonka toteamiseen ei tarvita kuin nettiauto ja laskentaa; moottori vaihdetut ajaneuvot niin diesel avensiksien kanssa niitä löytyy kuten rav ja verso.

    • EiIkinäEnää

      Et sitten lukenut täältä faktoja d4d moottorien kestosta, ennen autokauppaa? Sehän on tunnettu fakta, että ne porsii yleisesti siinä 100tkm jälkeen, ja laskua tulee 3-7 tonnia, riippuu vähän että viekö nyrkkipajalle vai merkkihuoltoon.
      Toyota ei maksa penniäkään! Sanovat että ei ole heidän vika, kun on niin vanha auto. Mulla Avensis oli 5v vanha ja eikun itse maksamaan.

      • rehellisestiToyota

        Ei sinulla ole ikinä ollut Toyotaa. Toyota on laatu ja luotettavuustilastojen kärkimerkki, kun VW on kaikille hävinneenä viimeisellä sijalla. Ei pääsisi Toyota ykköseksi jos väitämäsi heikosta kannesta olisi yleinen. Volkkarin vikamaailma sensijaan on aivan arkea . Senhän kertoo jo jumbosijoituskin . Mitäs niinkuin itse ajattelisit? Ei tarvitse kommentoida jos ahistaa!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe