Mitä joutuu muut maksamaan kartingista?

Intiaanipäällikköillyä

40

1457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 675889

      Mainos on aina mainos

    • 5-10kisaavuodessa

      eikai kukaan ole niin hullu, että omia rahoja laittaa johonkin kartinkiin??? kaikki rahat haetaan ulkopuolisilta sponsseilta, en ole moneen vuoteen edes bensakannullista maksanu omista...kun tuki loppuu, loppuu ajaminenkin...tästä lajista ei kukaan saa penniäkään takaisin, no joku saa, mutta 99,99% kuskeista ei...eli ei omaa rahaa kannata tuhlata...

      • 4466677

        Et varmaan ymmärtänyt tuon linkin sisältöä


      • oieruty
        4466677 kirjoitti:

        Et varmaan ymmärtänyt tuon linkin sisältöä

        itse et tainnut lukea aloittajan otsakkeessa olevaa kysymystä?


    • Höpöhöpöhöpökohöpö

      Jos oikeesti kukaan ei laittas tähän omia rahojaan, ruudukossa ei olis kuskeja yhteenkään kisaan. Mut kiva että heitit vähän Scheissea keskusteluun.

    • tyhjätaskux

      Juurisyy löytynee huoltajista, jotka eivät ole maksaneet laskuja Teamin kaluston ja palveluiden käytöstä.

    • palataanasiaan

      Näinhän se juurikin usein menee, vanhemmilla mopo karkaa käsistä raha loppuu, ajetaan loppukausi edelleen piikkiin, jätetään sovitut maksut maksamatta, hoitamatta, haukutaan ja mustamaalataan kauden aikana edellinen tiimi, kirjoitetaan suomi24 palstalle, vaihdetaan seuraavaan teamiin, ja sama homma ja kusetus jatkuu siellä, oman kuskin tulokset eivät vain siitä miksikään muutu.
      Suomessa useampi tiimi on aikaisemmin kaatunut lopettanut juurikin näihin ongelmiin, jotkut vain ovat selvinnee ja toivottavasti selviävät edelleen.
      Ihan mahtavaa seurattavaa, kuka ajaa vuonna 2018 missäkin tiimissä ja minkämerkkisellä runkomerkillä.

      • list

        Myyjä voi katsoa peiliin.


    • Vihainenvielakin

      Kyllä tämä team on vienyt sopimuksellaan yhden uuden kodin työpaikan ja taisi mennä äidinkin työt. Ja vain kun oli nimi sopimuksessa. loukkaantumisentakia poika ajoi vain yhden kilpailun, ja karhusi siitä täyden potin olisiko ollut 100000€

      • KyyneleetPoskillani

        No voi voi. Uskoakseni ketään ei ole milloinkaan pakotettu pistämään nimeään sopparipaperiin missään tiimissä, 100000 € tuolla summalla vetäsee koko SM-sarjan, useammat Euroopan kisat lisäksi. En myöskään tunne yhtään kuskia, kuka olisi loukkaantunut eka kisassaan ja homma olisi siinä.
        Talo meni ja äityliinin työpaikka ja mitä muuta.
        Ei kait se niin mene, että tiimi kärsii ja kuittaa tappiot.


      • Usielämäsinulle

        Kyllä monilta koti on lähtenyt harrastuksen johdosta alta ja aviopuoliso samasta syystä. Helpointa tietty on syyttää ulkopuolista tahoa, se tuo hetkellisesti lohtua ja helpotusta elämään. Peiliin katsominen ja tosiasioiden myöntäminen tuo jo pidemmän helpotuksen matkan varrella. Alota uusi elämä sinäkin.


    • 557788

      Ai nyt on velat muuttuneet saatavaksi , eiköhän se ole se yrittäjä itse vastuussa omasta yrityksestään. Kuinka huolettomasti hoitaa asioita on sitten oma valinta .

    • Rikkaisiinnaimisiin.com

      Olis kai pitänyt löytää vieläkin rikkaampi vaimo?

      • 456778h

        Noi muutamat tonnit ei siellä kaks lahkeisen suvussa tunnu, ei ole vaan antanut ukolle viikkorahaa enempää


    • JORETEAM

      Aluksi ohitin koko keskustelun, jo aiheenkin takia, mutta mielenkiintoni kuitenkin heräsi.

      Harmi juttu, kun joku on asiaa vielä näin syvälliseti jaksanut penkoa ja tänne nimettömien viidakkoon sen esille tuonut.

      Jos asian esittäjä edes vähän voisi ymmärtää nuorten kartingista, niin ei varmaan koskaan tällaista keskustelua olisi edes aloittanut.

      Mietitkö, että paljonko yritys tehnyt Suomen kartingin hyväksi ja toivottavsti tulee vielä tekemään, sekä olemaan edesauttamassa Suomalaisia nuoriakuljettajia maailmalle !

      Useasti me vielä mukana olevat huoltajat jossain kohtaa suojattimme autourheiluharrastista lähdetän rintarottingilla ja takkiauki liikkeelle. Ajatellaan, että pikkasen piikkiin ja ensvuonna se suojatin ajaminen jo kantaa rahaa kotiin päin tai kehitetään jotain muuta varain hankintaa, jolloin edellisen vuoden piikki maksetaan pois ja saadaan uutta tilalle.
      Mutta mutta, se mitä sovitaan niin se pitää sopijapuolten myös pitää ja hoitaa ajallaan, ettei kukaan saa "siipimiehen" mainetta.

      Karting on kohtuu kallis laji, eikä sitä mahdollisten tiimien tarjousten raameissa kannatta lähteä yrittämään. Silloin kun saa tarjoukseen laittaa siihen n. 30-50% päälle, tietenkin tarjouksen sisällöstä riippuen, niin taloudelliseti ei tule yllätyksiä ja voi ajella vähän extraakin, vaikka ulkomailla, sekä hoitaa maksut ajallaan.

      Tietenkin voi aina ajaa Joresta, niin ei tartte kunkin tiimimaksuja kysellä ja apua saa kysymällä tiimeistä, mutta tuskin sitä viimeisintä tietoa!

      • haittatekijä

        on pelkkä virus kotimaisella kentällä


    • såoirtu

      tehnyt kartingin hyväksi...riippuu kenen kantilta asiaa katsoo...vai joko on lahden SM-kisat unohtunu?

      • HaeApua

        Ei Lahti ole unohtunut.... Edelleen halutaan kaivaa ja kaivaa. Joillekin pettymys tuntuu olevan tosi vaikeaa kestää ja sietää, mikäli oma "pulmunen" putoo mitaleilta. Haukutaan tiimit, haukutaan kanssakilpailijat, haukutaan kilpailunjohto, haukutaan tuomaristo.
        Äityliinit ovat niitä kärkkäimpiä katsomon puolella, samoin muutama iskäkin on liittynyt marisijoihin.
        Näin se nähtävästi menee. Kyllähän nämä muutamat tyypit tunnetaan hyvinkin.


      • Tarviiymmärrystä

        Niinpä. Ymmärrän kyllä, mikäli mieli kuohahtaa ja suusta pääsee sammakoita. Mutta jauhaa nyt samaa asiaa kuukausi tolkulla, siihen tarvitaan jo melkoisen katkeroitunutta mielenlaatua ja omaa ahdistusta.


      • kaipaafaktaa

        Kukas mahtoi olla se kyseessä oleva huoltaja, kuka oli käydä käsiksi, kuka kävi kuumana ? Liittyykö Keimolaan ja Vantaaseen


    • VuosiaSeurannut

      Kyseinen tiimi olis pitäny potkia pois varikoilta jo kauan sitten.
      Samat sotkut joka vuos. Jos ei tiimin kuskit oo kärjessä niin muutetaan sääntöjä tai keksitään joku muu kusetus.

    • smloppuumeidänosalta

      Juuri tuon tiimin pelleilyn takia, me ei ajeta sm enää.

      • voimahoton

        Kiva nähtä tulevalla kaudella ne tai se kuka ei aja SM-sarjaa niin selviää koko kansalle kuka tämän yhden tiimin ja muutamien kuljettajien mustamaalamisen taustalla on ollut. Vaikka suurimmalle osalle ovatkin jo varmasti tuttuja. Siinä on sitten oman pojan kiva kulkea varikolla ja ajaa taas hampaat irvessä kilpaa. Osa vanhemmista saa siinä samalla taas jatkaa uusien tuomareiden, ratatuomareiden, kilpailunjohtajien, kanssakilpailijoiden, akk:n, lajiryhmän, lajipäällikön tai kaluston haukkumista, kuten tähänkin asti. Facepookistahan löytyy niitä kirjoituksia jo heidän omilla nimillään kun jaksaa vaan etsiä.


      • Finnimaama

        On siinä todella pelkkä plussaakin näköpiirissä. Suosittelen todella lämpimästi, toteuta uhkauksesi, siirry sivuun. Ol pelkkä mätäpaise SM kisoissa.


    • mielenkiintoheräsi

      Nyt heräsi mielenkiinto. Mimmosia sääntöuudistuksia menneinä vuosina on tehty tai mimmosia kusetuksia on tapahtunut? Pieni veikkaus on, ettei nämä muutamat katsomossa ääntään korottaneet äidit tai vaikkapa tämä yksi isoäiti keksi kyllä yhtään. Eikä taida ne pari isääkään keksiä. Ainakaan meidän tietoon ei ole tullut yhtään vääryyttä tai sääntömuutosta, josta olisi muut kärsineet SM kisoissa kyseessä olevan tiimin takia.

      • kaveriaeijätetä

        kun itkut ei auttanut vaadittiin julkisesti historian ainoa puolueeton kilpailutapahtumien johtaja vaihtoon


      • kzjalkamiehet

        Onko kyseessä mahdollisesti täällä Jyväskylässä hyvin tunnettu kilpailutapahtumien johtaja josta useampi henkilö valitti lajiryhmään Lappeenrannan kilpailun jälkeen siellä tapahtuneista asioista varikolla, ohjaajakokouksessa ja mm KZ:n lähtötilanteessa ja muissakin lähdöissä ja siitä linjasta tai tyylistä mikä ei ollut SM-tason kilpailutapahtumille sopivaa. Puhutaanko nyt siitä ainoasta hakijasta kyseiseen tehtävään joka oli pakko valita kyseisenä vuonna kun ei vaihtoehtoja liikaa ollut. Kai siellä lajiryhmässä nyt jotkut perustelut vaaditaan jos tuollainen päätös on aikoinaan tehty ja annetaan varmaan mahdollisuus myös itse kertoa oma käsitys viikonlopun tapahtumista.


      • VarikoltaKZ

        Näinhän se tais mennä. Useat tiimit oli vetämässä kuljettajansa ulos sarjasta, mikäli kilpailutapahtumien joht. ei vaihdu. Kuskien oikeusturvan kannalta oikea päätös.


    • 4456899

      Alunperin taisi avaus keskusteluun olla maksamattomista laskuista , ei jostain tuomaripelistä tai x-sarjasta , tai muusta epäoleellisesta

      • simplier

        tää juttu ei oo niin yksinkertainen kuin luulet...tää vaatii ymmärrystä laajemmin


      • 4566678
        simplier kirjoitti:

        tää juttu ei oo niin yksinkertainen kuin luulet...tää vaatii ymmärrystä laajemmin

        Juu ei ole yksinkertainen ei . Maksamattomat vero / vakuutusmaksut maksaa aina muut. Jos jää tuotteista velkaa muille niin ne hinnoitellaan yleensä tuotteisiin ja palveluihin ns luottotappioriskinä . Mitä tulee tuomarointiin se on toinen juttu


    • VAROITUKSENPAIKKA

      Nimet esiin, ketkä huoltajat nuita luottotappioita aiheuttaneet eri Tiimeille. Niistähän käy keskustelut aina tuolla varikoilla. Varsinkin ketkä vaihtavat uuteen Tiimiin.

      • 456666

        Soita tiimipäälikölle , jos et typerys muuta keksi , tai kato kellä on samat likaiset verkkarit keväällä , mihin syksyllä lopetti


      • Toisetjatkaatoisetei

        Eiköhän nämä päälliköt ole sen verran viisaita, että pystyvät sopimaan [ilman suomi24 palstaa] keskenään etteivät ajata sellaisia kuljettajia, jotka ovat jääneet edellisiin tiimeihin velkaa. Ainakin niillä on ennen ollut jotain sellaisia sopimuksia keskenään. En sitten tiedä onko enään. Kun kausi alkaa niin nähdään ketkä jatkaa, missä jatkaa vai jatkavatko ollenkaan. Kyllä se on aina mennyt niin, että jatko on lähes mahdotonta, jos laskut on maksamatta. Oli sitten kyse tiimistä tai kuljettajasta.


      • Hölmöolet
        Toisetjatkaatoisetei kirjoitti:

        Eiköhän nämä päälliköt ole sen verran viisaita, että pystyvät sopimaan [ilman suomi24 palstaa] keskenään etteivät ajata sellaisia kuljettajia, jotka ovat jääneet edellisiin tiimeihin velkaa. Ainakin niillä on ennen ollut jotain sellaisia sopimuksia keskenään. En sitten tiedä onko enään. Kun kausi alkaa niin nähdään ketkä jatkaa, missä jatkaa vai jatkavatko ollenkaan. Kyllä se on aina mennyt niin, että jatko on lähes mahdotonta, jos laskut on maksamatta. Oli sitten kyse tiimistä tai kuljettajasta.

        Äijähän puhuu puuta heinää , voi olla että sataa tai sitten ei


      • kaikkimahtuu
        Toisetjatkaatoisetei kirjoitti:

        Eiköhän nämä päälliköt ole sen verran viisaita, että pystyvät sopimaan [ilman suomi24 palstaa] keskenään etteivät ajata sellaisia kuljettajia, jotka ovat jääneet edellisiin tiimeihin velkaa. Ainakin niillä on ennen ollut jotain sellaisia sopimuksia keskenään. En sitten tiedä onko enään. Kun kausi alkaa niin nähdään ketkä jatkaa, missä jatkaa vai jatkavatko ollenkaan. Kyllä se on aina mennyt niin, että jatko on lähes mahdotonta, jos laskut on maksamatta. Oli sitten kyse tiimistä tai kuljettajasta.

        Ei riitä "asiakkaat" jos noista muutamasta vielä alkaa valkkaamaan. Tässä kun ei viisauden kanssa ole mitään tekemistä.


    • Rauhoittukaavanhemmat

      Kevät tekee tuloaan ja porukalla pinna kiristyy. Minäkin seuraan moottoriurheilua, mutta ketkä oli vuoden 2017 mestarit, kun minulla ei ole ainakaan mitään käsitystä. Hirveitä summia mennyt iseillä rahaa, mutta kukaan ei teidän puuhasteluista tiedä yhtään mitään.

    • Erittäintietämätön

      ”Paljonko yritys tehnyt Suomen kartingin hyväksi?”

      No, paljonko? Mitä konkreettista on tämä yritys tehnyt Suomen kartingin hyväksi?

      • 467807

        Kaikki mukana olleet on tehneet lajin eteen olemalla mukana .


    • 457899

      Miksi tämän yrityksen ennakkoperintärekisteri merkinnät on jaksoissa - ilmeisesti jotain maksamatta - aika ajoin - sinä aikana ei saisi laskuttaa verollisesti itse eteenpäin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe