Työllistämissuunnitelma

Tiedonhaluinen57

TE-toimistoon pitäisi kohtapuoleen ilmoitella, että olen hakenut töitä. No olen etsinyt ja etsinyt eikä niitä tunnu vaan löytyvän hakemuksia en ole mihinkään laittanut. Miten olette toimineet kun työllistämissuunnitelmassa lukee että haen töitä tiettyyn päivämäärään mennessä oletteko ilmoitelleet, että olette hakenut kyseleekö ne sieltä mihin on hakenut jos näin menettelen ja ilmoitan hakeneeni?

14

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rthdhthsrt

      Eivät oo kyselleet. T 8 v työtön.

    • UskoUskoa

      Pitkän linjan vuorottelevana hakijana kokemuspohjalta neuvoisin, että töitä saa todennäköisemmin, jos tekee hakemuksia.

    • du64

      Eikös ne hakemiset tai hakematta jättämiset kuitata sieltä työkkärin sähköisestä palvelusta? Sinne katteleen. Laita vaikka soittopyyntö sieltä palvelun kautta, niin soittavat sulle päin takaisin ja voit kysyä miten työnhaku ilmoitetaan.

      Aloittaja varmaan tarkoitti että ei ole löytänyt sopivia työpaikkoja johon hakea. Jos ei tunnu löytyvän MITÄÄN sopivaa, suosittelen vaikka uravalmennusta tai ammatinvalintapsykologin tapaamisen varaamista.

      • Tiedonhaluinen57

        Niin eipä ole sopivia työpaikkoja löytynyt ja mulle työkkäri on ilmoittanut ettei ole koulutustarvetta ilmeisesti kun ikääkin on jo 61 vuotta. Tulihan noita töitä tehdyksi 40 vuotta yhteen putkeen saman työnantajan palveluksessa ennenkuin lopareita.


    • Aunuksen_Karjala

      Lähes 30v olen ollut työttömänä enkä tiedä tai muista mitä työllistymissuunitelmaan on kirjoitettu.Jos kysytään että olenko hakenut töitä niinvastaan että olen katellut vähän mutta en ole löytänyt sopivaa paikkaaYleensä jos joku soittaa työkkäristä niin kysyvät että onko puhelinnumero ja osoite sama kuin ennenkin.Tästä vuodesta en tiedä.Jotain säpinää tuntuu olevan kun työttömät on vetäny herneen nenään.

      • Ertyuio

        Kovasti ovat alkaneet uhkailemaan karenssilla jos en suostu työkokeiluun.


      • Aunuksen_Karjala

        Sano uhkailijan nimi ja toimisto.Hoidetaan asia kuntoon ja jos alistut työkokeiluun niin voin tulla paikalle valvomaan työkokeilun onnistumista mutta jos vituttaa niin oon aika vaikeasti poiskannettavissa ja työnantajat kusee housuun mutta suojelen.Pääasia että aktiivimallin työtunnit tulee tehtyä.


    • ihmisjätettä

      1.1. TE oli lähettänyt Kelalle AUTOMAATTILAUSUNNON työnhaun selvityspyynnöstä. Tästä ei tullut mitään tietoa etukäteen, eikä TE:n omapalvelussakaan tätä selvityksen tarvetta oltu selvästi ilmoitettu. Joku oli vain lisännyt tiedottamatta sinne päivämäärän, että työnhakusuunnitelma on voimassa 31.12. asti.

      Kela katkaisi tämän automaattilausunnon perusteella tuen maksatuksen yhtä automaattisesti ja ilmoittamatta 3.1.

      Tieto koko prosessista tuli 10.1. kun laitoin päivärahahakemusta. Maksatus keskeytetty 1.1.lukien.

      TE:n tiedote tuli sitten samana päivänä 10.1.

      Tämä touhu on aivan persiestä.

      • poolis00

        Valitus vetämään.
        Yleensä kun tehdään se työllistymissuunnitelma niin siinä on se lopppäivämäärä. Mutta ilmeisesti joku on käynyt nyt sitä muuttamassa? Oisko aktiivimallilla osuutta asiaan? Kyllä muutoksista pitää ihmisen itsensä saada tieto.


    • L.A76

      Siis vuoden olet odottanut päätöstä! Minäkin odotan tässä päätöstä vaikka Työkkäri on itse tehnyt teknisen virheen, eli minulla ei ollut annettu riittävät käyttöoikeudet OmaPalvelu työllistymissuunitelma osioon, työkkäritäti oli aikoinaan unohtanut laittaa minulle muokkaus oikeudet.

      Eli työkkäritäti oli aikoinaan unohtanut "avata porttia" heidän ohjelmassa, joten minä pystyin vain katsella työllistymissuunnitelmaa mutta mitään Kyllä/Ei nappuloita ei ollut näkyvissä, joten en pystynyt vastaamaan työkkärille että olen suorittanut suunnitelman tehtäviä, enkä pystynyt lähettämään liitteitä joilla olisin voinut todistaa että olen noudattanut suunitelmaa (olisin helposti voinut liittää sähköposteja kaikista haetuista paikoista). En edes tiennyt että löytyy sellaista vaihtoehtoa että pitäisi pystyä tehdä jotain muutakin OmaPalvelu ohjelmassa kuin vain katsoa suunnitelmaa.
      Ja kun soitin TE-virkailijalle muissa asioissa (haluan perustaa yrityksen), ja ohimennen kysyin että miksi OmaPalvelu softa on niin vanhanaikainen, niin virkailija ilmoittikin minulle että "porttia ei ole avattu" jolloin minulla ei yksinkertaisesti ole ollut käyttöoikeuksia, ja nyt olen sitten ollut ainakin 1.5kk Selvityksen alla siitä syystä että Työkkärillä on käynyt "pikku kämmi" tietokoneohjelmansa kanssa.

      Tukia en ole saanut tänä aikana, YTK'kin on aivan ihmeissään siitä että miksi TE-toimisto hidastelee tässä asiassa ja YTK neuvoikin minua että Sossuun kannattaisi mennä vaikka sieltäkään ei nyt ihan helposti saa rahaa ja sitten pitäisi vielä maksaa takaisin jos TE-toimisto nyt sitten jossain vaiheessa tekisikin päätöksen tässä asiassa (olen toimittanut kaikki todisteet ym. viipymättä työkkärille, ja asia pitäisi olla läpihuutojuttu, eli en ole toiminut millään tavalla väärin, mutta taitaa tosiaankin olla niin että Työkkäri voi viivästellä päätöksissään niin pitkään kuin haluaa, eikä heillä ilmeisesti ole minkäännäköistä vastuuta siitä minkälaisia seuraamuksia heidän virheellä ja viivästelyllä on sille työttömälle, eli minuun).

      Olisi mielenkiintoista tietää josko muillekin on sattunut tällaista, ja kuinkahan moni on täysin tietämätön siitä että tätä lisäosiota pitäisikin löytyä sieltä Työllistymissuunitelman alta.

    • miljayo

      Hävettääkö työttömyys sinua?

      Moikka,

      olen freelancer-kirjoittaja ja kirjoitan lehtijuttua siitä kuinka työttömyys voi hävettää.
      Artikkelissa on mukana muutama asiantuntija, joita haastattelen.
      Onko sinulla omakohtaisia kokemuksia työttömyydestä ja sen tuomasta häpeästä?
      Oletko salannut työttömyyttäsi ystävältäsi, vanhemmiltasi tai vaikkapa kumppaniltasi?
      Oletko kokenut epämukavaa tunnetta kertoessasi virastoissa, että ole työtön?
      Haastattelut voidaan julkaista nimettömänä, toiveesi mukaan.

      Jos sopisit mielestäsi haastateltavaksi, otatahan minuun yhteyttä sähköpostilla
      [email protected]

    • TaistelenAina

      Oleppas Milja nyt oikealla asialla ja tutki mielummin työttömän oikeuksia, kansainvälisiä ihmisoikeuksia, suomen perustuslakia ja rikoslakia, kuinka jatkuvasti niitä rikotaan.
      Toiminnastasi selvästi huokuu se, että haluat yhä potkia työtöntä päähän, koitas ny vähän herätä tähän päivään ja vielä Jeesuksen nimessä.

      • qwertyqw

        On toimittajalla työn alla aika paljon mielenkiintoisempi aihe lukea kuin tuo iänikuinen "voi voi kun taas rikotaan perusoikeuksia ja kansainvälisiä ihmisoikeuksia". Näistä kun löytää ihan riittävästi tällaisia tasokkaita avauksia palstoilla ja blogeissa.


    • ex_työtön_luuseri

      Kun olin työttömänä, kuittasin vain te-toimsiton verkkopalvelussa, että olen hakenut töitä. Eivät koskaan kyselleet mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe