Sexsomniaa

Elnino

Äitini entinen työkaveri Sari oli tulossa meille kylään. Olimme muutama vuosi sitten muuttaneet Turusta Vantaalle ja Sari oli harvoja Turun työkavereita, jonka kanssa äitini piti yhteyttä. Sari jäisi meille yöksi, koska hänen oli tarkoitus seuraavana aamuna lentää lomamatkalle Roomaan.
Sari on 50-vuotias, ikäisekseen todella hyvin säilynyt, hoikka punatukkainen nainen. Kasvoiltaan hän muistuttaa hieman Lauren Hollya, jolla on Julia Robertsin hiukset. Muistan äitini kertoneen, että Turun yökerhoissa nuoret 25-30 vuotiaat miehet olivat olleet kiinnostuneita Sarista, koska hän näytti paljon ikäistään nuoremmalta. Sari oli ollut toki imarreltu, mutta hän ei ollut koskaan lähtenyt nuorten miesten matkaan. Olin itsekin luullut Saria 35-40 vuotiaaksi ja olin yllättynyt aikoinaan, kun äiti kertoi Sarin olevan häntä 5 vuotta vanhempi. Pidin Saria kauniina naisena, mutta en tuntenut häntä kohtaan mitään seksuaalista vetoa ja olihan hän minua lähes 30 vuotta vanhempi.
Oli lämmin kesäkuinen sunnuntai-ilta ja ovikello soi. "Toni, käytkö avaamassa, se on varmaan Sari" äitini pyysi. Avasin oven ja Sari moikkasi minua astuessaan sisään. Hän halasi vanhempiani, jonka jälkeen siirryimme keittiöön syömään.
Ilta kului syödessä ja kuulumisia vaihdellessa. Kello oli noin 11 illalla, kun vanhempani ja Sari olivat menossa nukkumaan. Sari ja minä nukkuisimme yläkerrassa minun huoneessani, Sari vuodesohvalla, minä omassa sängyssä. Jäin alakertaan hetkeksi katsomaan telkkaria, kun Sari meni vaaleassa polviin asti ulottuvassa yöasussa kohti yläkertaa toivottaen minulle samalla hyvät yöt. "Öitä" totesin ja vilkaisin häntä, kun hän käveli yläkertaan. Mustat hipstermalliset alushousut kuulsivat hieman läpi yöpaidan alta, mutta en sen enempää kiinnittänyt huomiota Sariin.
Kello oli melkein 12, kun menin omaan huoneeseeni. Sari oli vielä hereillä ja luki kirjaa. "Ai sä et ollutkaan vielä nukkumassa" totesin. "Mun on vaikea saada unta vieraassa paikassa" Sari vastasi ja jatkoi:"Mulla on tähän unettomuuteen kyllä lääkitys, mutta kestää hetken ennen kun se vaikuttaa". Juttelimme hetken ja laitoin kellon soimaan 7.ksi. Minun piti heittää Sari lentokentälle 8.ksi, koska omat vanhempani menisivät jo 7.ksi töihin. Minun työni alkaisivat vasta 9.ltä. Tein iltatoimet ja menin bokserit sekä t-paita päällä nukkumaan. Nukahdin melko nopeasti.
"Mitä vittua" sanoin ääneen ja säpsähdin hereille. Olin nähnyt eroottista unta tai niin olin luullut, kunnes heräsin. Sari istui vieressäni hymyillen ja hieroi hellästi alushousujeni läpi kovana seisovaa kaluani. Olin hämilläni, jännittynyt ja samalla todella kiihottunut tästä tilanteessa. En meinannut saada sanaa suusta, mutta sain sanotuksi "mitä sä Sari teet". Sari ei vastannut vaan jatkoi penikseni hieromista. En voinut vastustaa, koska olin todella kiihottuneessa tilassa. Sari laittoi kätensä alushousujeni sisään ja alkoi hitaasti liikuttaa esinahkaani ylös alas. Huohotin melko voimakkaasti ja ääneni värisi jännityksestä, kun Sari kiusoitteli kaluani. Pian hän veti bokserini pois jalasta. Makasin edelleen selälläni ja laitoin jalat yhteen. Sari jatkoi vielä käsihoitoa todella nautinnollisen hitaasti. Hetken päästä Sari tuli istumaan polvieni päälle. Hän kumartui kohti penistäni katsoen samalla minua silmiin hieman kiusoitteleva hymy kasvoillaan. Hän suuteli muutaman kerran kullini vartta ja mielessäni rukoilin, että kunpa Sari antaisi minulle kunnon suuhoidon.
Olin seurustellut muutama vuosi sitten erään ikäiseni naisen kanssa, mutta hän ei suostunut koskaan suuseksiin. Ei edes suihkun jälkeen. Muutama yhden yön hoitokaan ei ollut ottanut minulta suihin, joten olin tässä asiassa täysin neitsyt.
Sari nuoli kullini vartta hitaasti ja helli samalla kiveksiäni. Välillä hän pysähtyi ja kiusoitteli kielellään esinahan kiinnityskohdasta juuri nupin alapuolelta. Se tuntui vähän oudolta, mutta todella kiihoittavalta. Sitten hän yhtäkkiä yllätti minut täysin ja otti kaluni kokonaan suuhun. Minulta pääsi voimakas huokaisu, kun hän upotti suunsa niin syvälle kuin mahdollista. Hitaasti hän alkoi liikuttamaan suutaan kaluni ympärillä ja hänen kielensä tuntui taivaalliselta, kun se hieroi juuri oikeasta kohdasta. Sari kiihdytti hieman tahtia ja jo pitkään laukeamispisteessä ollut kullini meinasi purkautua. Tunsin jo voimakasta kihelmöintiä koko kropassa ja ehdein voimakkaan huohotuksen ohessa sanomaan "älä vaan lopeta", niin Sari lopetti. Hän painoi voimakkaasti minua nyyttien alta ja esti näin laukeamiseni.
Olin taas hämmentynyt ja osin pettynyt, koska Sari oli luultavasti estänyt elämäni kovimman orgasmin. Mutta ei Sari sentään kokonaan lopettanut. Hän riisui vaalean yöpaitansa pois. Näin ekaa kertaa hänen hoikan kroppansa. Tiukka vatsa, kauniisti ruskettunut iho ja vaaleat isot rinnat, jotka aavistuksen roikkui. Vaaleanpunaiset pikkusormenpään kokoiset nännit sojottivat merkkinä kiihoituksesta. Nyt Sari kapusi päälleni 69 asentoon. Jatkuu

0

2784

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        26
        1356
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        7
        1282
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        5
        1196
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        2
        1194
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        1
        1173
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        1
        1171
      7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1167
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        2
        1154
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        3
        1139
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        2
        1130
      Aihe