Hei te yksinhuoltajat

sivustakatsoja2

Osuipa tielleni ihminen, joka kertoi erostaan ja ilmoitti ettei hän aio antaa lapsiensa tavata isäänsä. No, sanoin hänelle että teet virheen. Se mies (isä) joka on sinulle v-mäinen ei ole sitä lapsilleen.

Mielessäni ajattelin että katkeruus olis suunnaton tässä tapauksessa ja saneli moisen käytöksen.

Suora kysymys yksinhuoltajille kostatteko etävnhemmalle vieroittamalla lapset hänestä??

38

1021

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eioonäkyny

   en kosta. hän tekee sen aivan itse olemalla poissa tietoisesti.

   • Psykoäijä

    Sama juttu äijä huitelee pitkin maailmaa nytkin on Thaimaassa 2 kuukautta ja asuu nyt 500 km päässä meistä ja ei edes muista että hällä on tytär ,ei tule jouluna paketteja ei synttärikorttia ja tytär ei ole nähnyt isäänsä kahteen vuoteen.
    Eron aikaan häiritsi minua uhkailemalla tappamisella ja kävi hajoittamassa ulko oven ja rikkoi ulkokalusteet säpäleiksi kännipäissään.
    Äijä on jatkuvasti poliisin kanssa tekemisissä ja sillon kun oltiin vielä yhdessä poliisit huini nurkissa.
    Ei sellaiselle voi edes lasta antaa.


   • mitäsolet
    Psykoäijä kirjoitti:

    Sama juttu äijä huitelee pitkin maailmaa nytkin on Thaimaassa 2 kuukautta ja asuu nyt 500 km päässä meistä ja ei edes muista että hällä on tytär ,ei tule jouluna paketteja ei synttärikorttia ja tytär ei ole nähnyt isäänsä kahteen vuoteen.
    Eron aikaan häiritsi minua uhkailemalla tappamisella ja kävi hajoittamassa ulko oven ja rikkoi ulkokalusteet säpäleiksi kännipäissään.
    Äijä on jatkuvasti poliisin kanssa tekemisissä ja sillon kun oltiin vielä yhdessä poliisit huini nurkissa.
    Ei sellaiselle voi edes lasta antaa.

    sossun järjestämä tarkoitushakuinen "yksinhuoltaja"
    perättömin selvityksin, lausumin lapsen olosuhteista;
    tytär isälle asumaan, isän huoltoon, hoitoon- ja kasvatukseen, piste!!!


   • Diddiidiiuudilledong

    Höpö löpö,on sulla luppoaikaa keksiä.


   • Diddiidiiuudilledong
    Diddiidiiuudilledong kirjoitti:

    Höpö löpö,on sulla luppoaikaa keksiä.

    Höpö löpö,on sulla luppoaikaa sossun järjestämänä tarkoitushakuisena "yksinhuoltajana" keksiä;
    perättömin selvityksin, lausumin lapsen olosuhteista,
    tytär isälle asumaan, isän huoltoon, hoitoon- ja kasva-
    tukseen, piste!!!.


   • Anonyymi
    mitäsolet kirjoitti:

    sossun järjestämä tarkoitushakuinen "yksinhuoltaja"
    perättömin selvityksin, lausumin lapsen olosuhteista;
    tytär isälle asumaan, isän huoltoon, hoitoon- ja kasvatukseen, piste!!!

    Onneksi Timo ottanut isän roolin ja sinun ei tarvitse olla "lapsiesi" kanssa.


  • Kaikkieiolemiltänäyttää

   Voi olla syitä joita et tiedä ja jotka vaikuttavat lasten tapaamisiin. Miksi muutoin olisi olemassa valvotut tapaamiset ja valvotut vaihdot. Ei tarvitse olla näkyvästi päihteitä käyttävä tai lapsia kohtaan väkivaltainen. On monia jotka tekevät entisen perheensä elämästä helvetin vaikka ulkopuolisille näyttäytyykin normaalina isänä.
   Joten ei kannata heti tuomita. Et välttämättä tiedä kaikkea koska kaikkea ei välttämättä halua kertoa kaikille.

  • Ypöyksin2

   Kyllä meilläkin isä on ihan itse vierottaunut lapsista. Minulle olisi ollut tosi tärkeää, että hänellä ja lapsilla olisi ollut alusta alkaen läheiset välit, isä-lapsi -juttuja kuten on äiti-lapsi - juttuakin, mutta isää ei kiinnostanut mikään, halusi elää omaa elämäänsä, jossa minä ja varsinkin lapset oltiin vain tiellä. Nyt elää tyytyväisenä sinkkuelämää omien harrastustensa ja ystäviensä kanssa, ihan reilusti keski-ikäinen ihminen eli ei ole siitä kysymys, ettei olisi saanut nuoruudesta nauttia ennen perhettä. Ajattelin juuri tänään, että ehkä sitä ajatellaan, että miehellä on vapaus huolehtia lapsistaan JOS sattuu huvittamaan, naiset huolehtivat kuin monet eläimetkin jälkikasvustaan aina. Lapsia käy sääliksi.

  • Minkätaakseenjättää

   Meidän tapauksessa narsisti isä on itse vierottanut itsensä käytöksellä lapsia kohtaan. Minua se harmittaa.

   • Anonyymi

    Sehän on vain hyvä että pahasti häiriintynyt luonnevikainen pysyy poissa.


  • evastiina

   Kuule kyllä ne miehet ihan itse itsensä vieroittaa ja se mahdollinen uusi suttura joka käskyttäämiestä kuin rukkasta. Mies pelkää jäävänsä ilman siivoojaa ja kokkia, joten pakko sietää uutta eukkoa ja hänen määräyksiä. Ja kukapa antaisi omat lapsensa kenenkään vieraan haukuttavaksi ja kiusattavaksi. Ei kukaan joka lapsiaan rakastaa ja ne on ne äidit jotka heitä rakastaa kun mies hylkää ja vaihtaa lapsensa sutturoihin. Onneksi on äiti joka pitää lapsistaan huolta kun mies uskoo sutturoiden uhkausksiin, että joko lapset tai mää. Näin se menee. Meillä ainakin on ollut loistava elämä ilman miehen sutturoita onneksi mies ei koskaan pakottanut meitä näkemään heitä tai tunut sutturoita meille tai pakottanut meitä sinne. Tajusi että suturat vaan hankaloitaaa, haukkuu ja tekee kaikkensa että me riitaannutaan ja isä alkaa vihaa omaa lapsiaan. Mies ymmärsi että sutturat on meille huonoa seuraa eikä siksi käskenyt meitä koskaan heitä näkemän, ja lapset ovat todella onnellisia olleet, nyt jo aikuisia eikä vieläkään nähneet sutturoita. Minä olen mummi mutta mies parka ei ole nähnyt lapsenlapsiaan kun sutturat on sille tärkeempää kuin omat lapset, sen lapsetkin tietää siksi eivät halua olla missään tekemisisäs isänsä kanssa.

   • evästystiina

    Kuule kyllä ne naiset ihan itse itsensä vieroittaa ja se mahdollinen uusi nattura joka käskyttäämiestä kuin rukkasta. Nainen pelkää jäävänsä ilman siivoojaa ja kokkia, joten pakko sietää uutta ukkoa ja hänen määräyksiä. Ja kukapa antaisi omat lapsensa kenenkään vieraan haukuttavaksi ja kiusattavaksi. Ei kukaan joka lapsiaan rakastaa ja ne on ne isät jotka heitä rakastaa kun nainen hylkää ja vaihtaa lapsensa natturoihin. Onneksi on isä joka pitää lapsistaan huolta kun nainen uskoo natturoiden uhkausksiin, että joko lapset tai mää. Näin se menee.
    Meillä ainakin on ollut loistava elämä ilman naisen natturoita onneksi nainen ei koskaan pakottanut meitä näkemään heitä tai tuonut natturoita meille tai pakottanut meitä sinne. Tajusi että naturat vaan hankaloitaa, haukkuu ja tekee kaikkensa että me riitaannutaan ja äiti alkaa vihaamaan omaa lapsiaan. Nainen ymmärsi että natturat on meille huonoa seuraa eikä siksi käskenyt meitä koskaan heitä näkemän, ja lapset ovat todella onnellisia olleet, nyt jo aikuisia eikä vieläkään nähneet natturoita. Minä olen ukki mutta nainen parka ei ole nähnyt lapsen lapsiaan kun natturat on sille tärkeempää kuin omat lapset, sen lapsetkin tietää siksi eivät halua olla missään tekemisissä äitinsä kanssa.
    Opetttele kirjoittamaan!!!


  • yhnattura

   Kuule kyllä ne naiset ihan itse itsensä vieroittaa ja se mahdollinen vieraannuttaja "viranomainen" perättömin lausumin, srelvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, joka käskyttää lasta kuin rukkasta. Nainen pelkää jäävänsä ilman siivoojaa ja kokkia, joten pakko sietää uutta ukkoa ja hänen määräyksiä. Ja kukapa antaisi omat lapsensa kenenkään vieraan haukuttavaksi ja kiusattavaksi.
   Ei kukaan joka lapsiaan rakastaa ja ne on ne isät, jotka heitä rakastaa kun nainen ja viranomainen hylkää ja vaihtaa lapsensa natturoihin. Onneksi on isä joka pitää lapsistaan huolta kun nainen uskoo natturoiden uhkauksiin, että joko lapset tai mää. Näin se menee. Meillä ainakin on ollut loistava elämä ilman naisen natturoita onneksi nainen ei koskaan pakottanut meitä näkemään heitä tai tuonut natturoita meille tai pakottanut meitä sinne. Tajusi että natturat vaan hankaloittaa, haukkuu ja tekee kaikkensa että me riitaannutaan ja äiti alkaa vihaamaan omia lapsiaan. Nainen ymmärsi että natturat on meille huonoa seuraa eikä siksi käskenyt meitä koskaan heitä näkemään, ja lapset ovat todella onnellisia olleet, nyt jo aikuisia eikä vieläkään nähneet natturoita. Minä olen ukki mutta nainen parka ei ole nähnyt lapsenlapsiaan kun natturat on sille tärkeempää kuin omat lapset, sen lapsetkin tietää siksi eivät halua olla missään tekemisissä äitinsä kanssa. OPETTELE KIRJOITTAMAAN!!!

  • hjyui

   Kyllä isä meilläkin vieroitti itsensä lapsistaan jo ennen eroa, sillä ei juuri koskaan ollut aikaa perheelle. Muita naisia ja iloista elämää mentiin.
   Jo eron jälkeen osasi varsin hyvin laskea omaksi hyväkseen kaiken, hakee lapset, mutta ei omaan kotiinsa, vaan vanhempiensa asuntoon, josta sitten mielin määrin voi harrastaa omia juttujaan ja jättää lapset ensi alkuun, kun olivat varsin pieniä isovanhemmille ja nyt sitten lapset saavatkin jäädä keskenään.

   Hiljalleen on alkanut ihmiset ympärillä huomata mikä tämäkin isä on. Nyt kun pitäisi malttaa olla lastensa kanssa ja ohjata heitä elämään, ei sitä tapahdu millään tasolla.

   Joten uskon, että kaikilla edes ole näitä isovanhempia, joille lykkäävät lapset ja silloin on jo syytä ajatella lasten turvallisuutta ja sopia vain valvotuista tapaamisista.

   On toki äitejäkin, jotka eron jälkeen kiivaasti kulkevat uuden kumppanin kanssa ja pienetkin lapset jätetään jopa yöksi kotiin, joka on todella järkyttävää.

   Minusta koskaan syyttely ja moite vaikka monesti syytä onkin johda mihinkään hyvään. Tarvitsemme tähän paljon lujempaa perhepolitiikkaa, jolla voitaisiin estää vanhempien välinpitämättömyys lapsia kohtaan.

   Erossa vain tapahtuu niin, että lasta ei voi halkaista, joten katkeruus on jätettävä ja nähtävä se lapsen tilanne oikein, sen uuden kumppanin pitää olla vasta oman lapsen jälkeen ei koskaan ennen ja on osattava elää perhe-elämää eikä sinkkuelämää myös eron jälkeen.
   Se nuoruus on takana ja sitä ei takaisin saa, sekin on ymmärrettävä, vaikka olisi erehtynyt lapsia hankkimaan.
   Lapset kasvavat ja koittaa monia vuosia, jolloin voi jo hieman tasoittuneena nauttia vaikka uuden kumppanin kanssa elämästä, saattaisi olla jo parasta aikaa elämässä kun se höyhötys jäisi pois.

   • hjyui

    Kyllä äiti meilläkin vieroitti lapset tarkoitushakuisesti omasta isästään- ja suvustaan yhteistyössä Raision kaupungin "lasten-suojelun-" vieraannuttaja "viranomaisten" kanssa perättömin selvityksin, lausumin; lapsen tarkoitushakuisin vieraannuttamisin, manipulaatioin, vainoamisin "viranomais-" menettelyssä jo ennen eroa, eikä sillä vieraannuttaja "äidillä"
    juuri koskaan ollut aikaa perheelle.

    Muita miehiä ja iloista elämää mentiin. Jo eron jälkeen osasi varsin hyvin laskea omaksi hyväkseen kaiken, hakee lapset,
    mutta ei omaan kotiinsa, vaan vieraannuttaja "viranomaisten" asuntoon ym. ventovieraille ihmisille, naapurin "yksinhuoltaja- ruikuille", sitten mielin määrin voi harrastaa omia juttujaan ja jättää lapset ensi alkuun, kun olivat varsin pieniä naapureille ja nyt sitten lapset saavatkin jäädä keskenään.

    Hiljalleen on alkanut ihmiset ympärillä huomata mikä tämäkin
    vieraannuttaja "äiti" tarkoitushakuisen vieraannuttaja "viranomais-" menettelyn suojissa on. Nyt kun pitäisi malttaa
    olla lastensa kanssa ja ohjata heitä elämään, ei sitä tapahdu millään tasolla.

    Joten uskon, että kaikilla edes ole näitä isovanhempia, joille lykkäävät lapset ja silloin on jo syytä ajatella lasten
    turvallisuutta ja sopia isän yksinhuollosta, lasten asumisesta
    omalla isällään ja vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" valvotuista tapaamisista.

    On toki viranomaisiakin, jotka eron jälkeen kiivaasti kulkevat uuden kumppanin kanssa ja pienetkin lapset jätetään jopa
    yöksi kotiin, joka on todella järkyttävää.

    Minusta koskaan syyttely ja moite vaikka monesti syytä onkin johda mihinkään hyvään. Tarvitsemme tähän paljon lujempaa perhepolitiikkaa, jolla voitaisiin estää vieraannuttaja "äitien- ja viranomaisten"välinpitämättömyys lapsia kohtaan.

    Erossa vain tapahtuu niin, että lasta ei voi halkaista, joten vieraannuttaja "äitien- ja viranomaisten" katkeruus on jätettävä ja nähtävä se lapsen tilanne oikein, sen uuden kumppanin pitää olla vasta lapsen omien vanhempien jälkeen ei koskaan ennen ja on osattava elää perhe-elämää eikä sinkkuelämää myös eron jälkeen.

    Se nuoruus on takana ja sitä ei takaisin saa, sekin on ymmärrettävä, vaikka olisi erehtynyt lapsia hankkimaan.
    Lapset kasvavat ja koittaa monia vuosia, jolloin voi jo hieman tasoittuneena nauttia vaikka uuden kumppanin kanssa elämästä
    ilman lapsia, saattaisi olla jo parasta aikaa elämässä kun se katkeruus jäisi vieraannuttaja "äidiltä" pois.


  • pölkkkk

   Lapsillani on kaksi eri isää. Toinen mies on hyvä isä lapselleen, ja tapaa lasta joka toisen viikon. Minulla ei ole mitään syytä estää hänen isyyttään. Vaikka eromme aikoinaan oli toki riitaisa, ja siihen liittyi exän pettäminen yms, niin asia ei liity millään tavalla lapseen. Kunnioitamme toinen toisiamme vanhempina. Kunnioitamme myös sitä, että asiat hoidetaan etukäteen sopien yms, eli siitä pidetään puolin ja toisin kiinni, mitä on luvattu. Molemmat myös osallistumme taloudellisesti lapsen elatukseen. Joustamme paljon molempiin suuntiin, koska pystymme keskustelemaan asioista ystävällisen asiallisesti.

   Toinen "isä" on henkisesti sairas. Hän ei osaa muuta kuin valehdella kerta toisensa jälkeen, myös lapselle. Hän haukkuu kaikki, koska hän on jokaisen tilanteen "uhri". Hän suuttuu myös lapselle, jos ei saa tältä haluamaansa huomiota. Lapsi ei halua mennä isälleen, eikä isä juuri koskaan muka ehdi lasta näkemäänkään. Minä en estä tapaamisia, jotka sopimukseen on kirjattu. Hyvin harvoin isä silti lastaan tapaa. Silloin harvoin kun hän saa päähänsä lasta tavata, hän ehdottaa aina ajankohtaa, joka ei sopparissa ole. Tämä on tarkoituksellista... Näissä tilanteissa en jousta, koska en näe mitään syytä tukea sellaista isä-suhdetta, jossa isä on henkisesti sekaisin, eikä lapsi halua edes mennä. Olen kuullut lapsen isältä, että minä yritän vieroittaa lasta. Hehheh... Näin kehtaa siis sanoa "isä", joka saattaa hyvällä omatunnolla elellä vaikka 2 kuukautta ilman että edes soittaa lapselleen. (Ihan vapaasti saisi lapsen kanssa soitella vaikka päivittäin, ja tavatakin jopa toinen viikko monta päivää. Tapaamisia toteutuu ehkä joka toinen kuukausi muutaman tunnin pätkä.)

   Hyvän ystäväni, miespuolisen, elämää olen läheltä seurannut. Hänen lapsensa äiti toden totta pyrkii vieroittamaan lasta isästään. Mitään järjellistä syytä ei ole. Katkeruuteen ei ole syytä, koska nainen itse on halunnut lapsen yksin kasvattaa. Ei siis ole taustalla mitään pettämisiä tai loukkauksia miehen suunnalta. Nainen vaikuttaa suunnattoman katkeralta siitä, että mies yksinkertaisesti haluaa olla lapsensa elämässä, eikä nainen voikaan täysin omia lasta itselleen.

   Tarinoita on siis varmasti paljon erilaisia. Jokainen tarina on yksilöllinen.

  • Vanhempiakinonmoneksi

   Ei aina ole kyse katkeruudesta. Paljon tiedän ikävä kyllä isiä jotka eivät lapsistaan eron jälkeen perusta. Perutaan tapaamisia tai unohdetaan koko lapsi. Elatusmaksuista riidellään kun ei haluta maksaa mitään. Nämä isät ovat haitaksi sekä hyville iseille jotka lapsistaan välittävät sekä äideille joita ei kukaan usko kun he alkavat väittämään äitiä vieraannuttajaksi. Myös lapsiaan vieraannuttavat äidit ovat haitaksi hyville iseille sekä äideille joiden lasten isät eivät oikeasti kykene huolehtimaan lapsistaan.
   Mutta maailma kantaa päällä monenlaisia ihmisiä.

  • Vanhempiakinonmoneksi

   Ei aina ole kyse katkeruudesta. Paljon tiedän ikävä kyllä vieraannuttaja "äitejä- ja viranomaisia", jotka eivät lapsistaan
   eron jälkeen perusta. Perutaan tapaamisia tai unohdetaan
   koko lapsi. Elatusmaksuista riidellään kun ei haluta sopia
   yhteishuollosta, vuoroasumisesta/ tapaamisoikeudesta,
   maksaa mitään. Nämä äidit ovat haitaksi sekä hyville iseille
   jotka lapsistaan välittävät sekä iseille, joita ei kukaan usko
   kun he alkavat väittämään äitiä ja viranomaisia
   vieraannuttajaksi. Myös lapsiaan vieraannuttavat äidit ovat haitaksi hyville iseille sekä äideille joiden lasten äidit eivät
   oikeasti kykene huolehtimaan lapsistaan.
   Mutta maailma kantaa päällä monenlaisia ihmisiä.

  • kliop

   Hyi sentään, sinä joka vääristät kirjoituksia, olet todella terapian tarpeessa. No vaatii aika paljon kirjoittaa toisen asiallinen kirjoitus uudelleen, jossa muuttaa sanoja eli aivan toisenlaiseksi koko kirjoituksen.
   todella sairas mieli voin tehdä noin, mutta samalla näistä keskusteluista putoaa pohja, sillä valhe on aina valhe ja nyt kukaan ei voi enää tietää mikä on valhe ja mikä ei.

   • kliop

    Hyi sentään, sinä joka vääristät lasten lausuntoja, kirjoituksia
    tuomioistuimessa perättömin selviityksin, lausumin sairaassa "viranomais-" menettelyssä yhteistyössä vieraannuttaja "äidin" kanssa olet todella terapian tarpeessa. No vaatii aika paljon kirjoittaa toisen asiallinen lausunto, kirjoitus asumisestaan
    myös omalla isällään, oman isänsä huollossa, hoidossa- ja kasvatuksessa uudelleen, jossa muuttaa lapsen sanoja eli aivan toisenlaiseksi koko lausuman, kirjoituksen. Todella sairas mieli voin tehdä noin, mutta samalla näistä keskusteluista putoaa pohja, sillä vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten"valhe, siis perätön selvitys, lausuma tuomioistuimessa lapsen olosuhteista on aina valhe ja nyt kukaan ei voi enää tietää mikä on valhe ja mikä ei.


  • xWiekas

   Hyppää katolta T:YgisenJogine

   • Wiekasx

    Hyppää katolta T:YgisenJoginee


  • Moikkamoikivaapäivää

   Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään. Huolehdin lapsistani ja piste. Isä saa ,jos kiinnostaa,kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämää .

  • Moikkamoikivaapäivää

   Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään. Huolehdin lapsistani ja piste. Äiti saa ,jos kiinnostaa, kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämää .

   • Olenpipipää

    Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään. Huolehdin lapsistani ja piste. Vieraannuttaja "isä" saa ,jos kiinnostaa, kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämää .


   • Oletkopipipää
    Olenpipipää kirjoitti:

    Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään. Huolehdin lapsistani ja piste. Vieraannuttaja "isä" saa ,jos kiinnostaa, kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämää .

    Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään. Huolehdin lapsistani ja piste. Vieraannuttaja "äiti" saa, jos kiinnostaa, kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin
    ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämään....


   • Anonyymi
    Oletkopipipää kirjoitti:

    Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään. Huolehdin lapsistani ja piste. Vieraannuttaja "äiti" saa, jos kiinnostaa, kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin
    ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämään....

    Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään.

    Huolehdin lapsistani ja piste. Vieraannuttaja "isä" saa, jos kiinnostaa, kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämää


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi tiedän itse tilanteeni enkä näistä nettihöpinöistä vedä hernettä nenään.

    Huolehdin lapsistani ja piste. Vieraannuttaja "isä" saa, jos kiinnostaa, kysyä kuulumiset ja tavata. Tosin ei ole lapsille vaivautunut ilmoittamaan milloin näkisi. Ei tiedetä edes missä asuu. Paikkakunnat vaihtuu. Keskitymme arkeen ja normaaliin elämää

    Miksi vieraannuttajaisä haluaa noudattaa perätöntä lausuntoa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi vieraannuttajaisä haluaa noudattaa perätöntä lausuntoa?

    Miksi vieraannuttaja äiti haluaa noudattaa perätöntä lausuntoa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi vieraannuttajaisä haluaa noudattaa perätöntä lausuntoa?

    Miksi Raision perhepalvelut haluaa noudattaa omaa perätöntä lausuntoa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi vieraannuttaja äiti haluaa noudattaa perätöntä lausuntoa?

    Siksi koska hän ei halua, että lasten ex-isä olisi hänen lasten kanssa tekemisissä. Varmaan samasta syystä ex-isäkin noudattaa perätöntä päätöstä.


   • Anonyymi

    Miksi Raision perhepalvelut haluaa noudattaa omaa perätöntä lausuntoa?Miksi Raision perhepalvelut haluaa noudattaa omaa perätöntä lausuntoa?


   • Anonyymi

    Miksi Raision perhepalvelut haluaa noudattaa omaa perätöntä lausuntoa, mikä on huono juttu ?Miksi Raision perhepalvelut haluaa noudattaa omaa perätöntä lausuntoa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi Raision perhepalvelut haluaa noudattaa omaa perätöntä lausuntoa, mikä on huono juttu ?Miksi Raision perhepalvelut haluaa noudattaa omaa perätöntä lausuntoa?

    Varmastikin siksi, että he pyrkivät suojelemaan lapsia. He eivät halua, että olet heidän kanssa tekemisissä ja toisaalta he myös kunnioittavat päätöstäsi noudattaa perättömäksi todettua lausuntoa. Eihän heillä ole minkäänlaista valtaa oikeastaan puuttua vanhempien asioihin, sillä he eivät ole sopijaosapuolen asemassa täysin vanhempien vallankäyttöön kuuluvassa asiassa.


  • Anonyymi

   Mistä lie tiesit ettei lasten isä ollut myös lapsille v-mäinen?

   • Anonyymi

    Hänellä varmaan lähestymiskielto ja se vituttaa ja siksi hän sanoo sitä perättömäksi lausunnoksi.mutta laki on laki ja jis töpeksii, niin pitää kohdata seuraukset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hänellä varmaan lähestymiskielto ja se vituttaa ja siksi hän sanoo sitä perättömäksi lausunnoksi.mutta laki on laki ja jis töpeksii, niin pitää kohdata seuraukset.

    Varmasti vituttaa ja lisäksi jos se terassi-orava (Pete) katselee taas ikkunasta sisälle hänen pornosivuilla selailuaan. Kyllä kai sellainen ottaa pattiin??


  Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   194
   2146
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   178
   1398
  3. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   74
   1145
  4. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1128
  5. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   191
   1115
  6. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   50
   885
  7. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   142
   855
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   101
   825
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   810
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   756
  Aihe