Kokemuksia Isännöintiverkosta

LauttasaarenLennart

83

2173

  Vastaukset

  • "Alkoi vaikuttaa siltä, että jokainen isännöitsijän teko pitää tarkistaa jälkikäteen, Liisa Paasiala kertoo. "

   Taitaa olla tänä päivänä enempi normi. Osin tietysti isännöitsijät joko haalii tai heille annetaan liian monta yhtiötä hoidettavaksi, jolloin vähän kaikki hoimmat kärsii. Toinen ongelma on taloyhtiön ja isännöitsijän intressien kohtaamattomuus.

   "ympäristöministeriö on linjannut, että alalle halutaan suurempia ja monipuolisempia yrityksiä."

   Fiksu idea. Is-yhtiössä kun on kaikki tarvittavat kiinteistöalan oheispalvelut, isännöitsijän intressi on silloin aika ilmeinen.

  • Aloittaja viittaa 7 vuotta vanhaan juttuun, voisit päivittää tietosi. Isännöintiverkko on tällä hetkellä yksi parhaista ja kokemus perustuu oman lisäksi myös lähipiirin taloihin.

   • Onkos tuo Kivenlahdessa? Siellä yllättäen oven avasi "isännöitsijänä" esitelty eräällä kurssilla tapaamani naishenkilö, alkujaan jokin toimistoapulainen. Melkoista sekoilua isännöintinsä.


   • Ei todellakaan ole "yksi parhaista"
    Kehtaatkin selitellä moista soopaa.
    Pikkupomoa pomon perään ja mikään ei toimi.


  • Kaikenlaista pallinaamaa on kusettamassa, taloyhtiöitä! Tietysti muhkealla korvauksella!

  • Onko Iiro hyvä isännöitsijä?

   • aika kädetöntä touhua,monta kertaa saa huomauttaa esim.lumitöistä,turhaan.........hoitamatta jää ,aina joku homma tekemättä


  • Iiro ei ole isännöitsijä ja on edelleen samoilla linjoilla. Mokat lakaistaan maton alle.

  • Iiro on myös isännöitsijä.

  • Aivan ala-arvoista isännöintiä Isännöintiverkolla. Taloyhtiömme isännöitsijä on vaihtunut vuoden sisällä kaksi kertaa (lähtö yllätyäen pois isännöintiverkosta). Kumpikaan ei ole osannut hoitaa edes perusasioita. Tsloyhtiömme talous mennyt vuodessa aivan sekaisin. Mitään ei hoideta ilman hallituksen puuttumista asioihin useita kertoja. Aivan uskomatonta että tällaista isännöintiä voi olla edes olemassa. Edellinen hallituksen kokous oli aivan fiasko - kuin suorasn Pultti Pois-sarjasta - koko tilakauden päätös aivan sekaisin!

   • Tuollahan näyttää muutenkin isännöitsijät vaihtuvan tiuhaan, joka on yleensä merkki siitä ettei yrityksessä hommat toimi.


   • Jännä juttu kun minulla on ihan toisenlaiset kokemukset Isännöintiverkon kanssa, kaikki pelaa hyvin ja ajallaan. Ja viestintä kohdillaan, samaa ei voinut puhua edellisen toimiston kanssa. Mistähän voisi johtua että isännöitsijät vaihtavat työpaikkoja tiuhaan, taitavat mennä toisiin hommiin tai sitten saavat liian pientä palkkaa töihin nähden. Joten älkää kollegat kilpailuttako isännöitsijätoimistoja hengiltä...


  • Onko toimitusjohtaja pätevä ja osaava mies ?

  • Ajattelin hakea töihin isännöintiverkkoon.
   Onko yrityksen isännöitsijöillä hyvät liksat?

   • Riippuu varmasti isännöitsijän kokemuksesta kuten monessa muussakin toimistossa. Kokeneille maksetaan paremmin.


  • Hei
   Osaako joku sanoa, miksi isännöintiverkko on niin huonon työpaikan maineessa?

  • Taas lähti yksi kokenut isännöitsijä talosta ?? Miksi ihmeessä kaikki haluavat lähteä ? Niin asiakkaat, kuin työntekijät ???

   • Huono työilmapiiri yhdistettynä huonoon johtamiseen ja liialliseen työmäärään. Näin oli ainakin muutama vuosi sitten ja on kuulemma vieläkin. Ei ihme että työntekijät ja asiakkaat lähtevät.


  • Miksi ihmeessä, mitäpä luulet? Helvetin huno palkka suhteessa työmäärään ja vastuuseen.

   • Saako siellä paremman tittelin itselleen jottei tuntisi alemuuskompleksia?
    Tittelityöpaikkahan tuo tuntuu olevan. Palkassa ei sitten näykään.


  • Järkyttävän hintaiset todistukset ainakin. Kovat on mainospuheet erinomaisuudestaan, en usko niitä. Firma, joka laskuuttaa suolaisia summia osakkailta ei voi olla hyvä.

   • En kyllä suosittelisi paikkaa jossa maksaa päälle satasen iss.todistus. Pikamaksu lähes satasen myös. Huh huh. Tälläkö ne sitten ne tilinsä tekevät? Noihin titteleihin kiinnitin minäkin huomioni. Kokemusta on paikasta, jossa titteleitä viljeltiin joka hepulle ja yhteishenkeä ei sitten ollutkaan kun piti kilpailla kuka on kukkona tunkiolla. Kampattiin tehtäviä alta ja mollattiin isännöitsijää. Ihan uskomatonta.


   • Pankkia tai perunkirjoitusta varten 110,00 € (ilman energiatodistusta)

    Myyntiä varten liitteineen 150,00 € (Energiatodistus, kunnossapitotarveselvitys, tulos ja tase, toimintakertomus, talousarvio ja yhtiöjärjestys)

    Vuokrausta varten 115,00 € (sisältää energiatodistuksen)

    Myyntiä varten 115,00 € (sisältää energiatodistuksen)
    Pikalisä 85€...

    Mistähän ihmeestä noi hinnat on revitty....


   • Enolisiuskonut kirjoitti:

    Pankkia tai perunkirjoitusta varten 110,00 € (ilman energiatodistusta)

    Myyntiä varten liitteineen 150,00 € (Energiatodistus, kunnossapitotarveselvitys, tulos ja tase, toimintakertomus, talousarvio ja yhtiöjärjestys)

    Vuokrausta varten 115,00 € (sisältää energiatodistuksen)

    Myyntiä varten 115,00 € (sisältää energiatodistuksen)
    Pikalisä 85€...

    Mistähän ihmeestä noi hinnat on revitty....

    Myyntiä varten isännöitsijäntodistus 140,00 eur (sisältyi mm. noin tunnin puhelinaikaa ostajaehdokkailta), myynnin hoitaa välittäjä joka ottaa 13.500 eur. Kumpi repii hintoja?


   • Anteeksi mitä, oikein TUNNIN puhelinaika ostajaehdokkailta.
    Anteeksi, huutonaurut väliin, meillä vastataan kyllä kaikkiin kysymyksiin, jos on ostaja tiedossa, mihin tahansa taloon....


   • Maksaako joku OIKEASTI tuollaisia hintoja?
    Siis suosiolla?


  • Mitäkö mieltä isännöinnistä.
   Isot ostaa pienet pois. Hallintoportaat pitenee ja levenee (esim. REIMS), hinnat nousee...

   Sähköposteja hukkaavat eivät muka ole saaneet ja hommat tekemättä, talo rapistuu.
   Isännöintitodistuksen saannti kestää viikkoja.

   Eikö mikään viranomainen valvo? Mihin voisi valittaa?
   Kävi niinkin, että isännöitsijä käytti "ammattimiehiä" talon kunnon seurantaan ja tuli kymppitonnien vahingot sokeiden valvoessa.

   Asukasyhdistysten pitää perustaa oma valvontasysteemi. Onko jossakin?

  • Pyydettion 350 €, välittäjä sai samasta paikasta 150 eurolla.

  • Huonoja kokemuksia; 5 vuodessa nyt isännöitsijä nro 6 ja kirjanpito ja reskontra sekä saamisten seuranta ja laskujen maksu eivät toimi. Isännöintiliiton omavalvonta saisi keskittyä järjestelmien toimivuuden arviointiin ihan omasta aloitteestaan !

   • Miksi ette sitten vaihda? Jos kerran ei toimi.
    Mitä maksamaan kallista maksua jos ei saa rahalleen vastinetta.
    Tyhmiähän te olette.


   • Ihan samanlaisia kokemuksia Isännöintiverkosta.


   • Isännöintiverkko toimii todella huonosti, talousasiat on meidän yhtiössä todella sekaisin ja joka vuosi tulee tilintarkastajalta lista korjattavia asioita. Saatavat ovat aina pielessä lisäksi tiliöinti ei vastaa mitä sovittu. Näin ollen hallitus saa aina korjata tuloslaskelmaa käsin, jotta ymmärtää suhteen budjettiin. Isännöintiverkon talousosaston uudistus sotki yhtiöiden kirjanpidon. Lisäksi sähköinen laskutusta ei ole saatu toimimaan esim. muissa kuin vastikkeissa ( vesimaksut) . Isännöintiverkon hallitus ei uskalla laittaa TJ.tä pois koska hallituksen pj ja tj on vanhoja kavereita. Asiakkaita Isännöintiverkko on menettänyt paljon - mekin lähdimme pois. Lisäksi virheiden selvittäminen on erittäin vaikeata ylimielisten henkilöiden kanssa, toisinaan he eivät edes vastaa viesteihin. On surullista nähdä, että yritys, jonka kunnia asia oli hyvä palvelu aikanaan luisuu kohti loppua....ns. kasvu yrityksen kautta on ollut likaa sitä ei olla osattu hoitaa.
    Toisaalta myös hierakia ja tehtävien pilkkominen estää hyvän kehityksen. Jos isännöitsijän tehtävä on työntää hallituksen pj sähköpostit eteenpäin kommentoitavaksi ( vaikka tehtävän voisi hoitaa itse) on hallituksen pj osa kokopäivätyö.

    Toisaalta uuden modernit digitalisaatioon panostavat isännöitsijät kipuilevat kasvukivulla ja haalivat isännöitsijät näistä perinteisistä yrityksistä . Eivät he sen kummosempia ole vaikka käyttävä ehkä laajemmin pilvipalveluita.
    Vaikea ala...


  • EI ole Isännöintiliiton jäsen.

   • Hyvä ettei ole Isännöintiliiton jäsen, miksi isännöintiyrityksen pitäisi olla? Ei mitään järkeä isollekaan yritykselle ja rahaa säästyy suurista jäsenmaksuista.


  • espoo

   • Piilolaskutusta kopioista, skannauksesta ja kirjekuorista 1500,- egee. Jostain omien järjestelmiensä huuhaa -ylläpidosta 500 egee jne.


  • Yhtiö Tapiolassa ilolla vaihtoi parempaan ja lähellä sijaitsevaan

  • Törmäsin tähän samaan kiskurointiin myydessäni itse asuntoani. Myyntiä varten tilasin isännöitsijäntodistuksen liitteineen 150,00 € (Energiatodistus, kunnossapitotarveselvitys, tulos ja tase, toimintakertomus, talousarvio ja yhtiöjärjestys). Kun kahden kuukauden päästä pyysin ainoastaan päivitetyn isännöitsijäntodistuksen kauppakirjaan, tämän hinta oli vielä extra 117 eur. Siis sama todistus, jonka heiltä jo sain, mutta jossa on ainoana muutoksena taloyhtiölainan velkaosuuden pienempi summa ja tietysti päivämäärä. Ymmärtäisin, jos tilauksesta olisi kulunut vuosia eikä todistus koskisi ns. tätä myyntitilannetta, mutta tuntuu enemmän kuin kohtuuttomalta moinen kiskurointi tilanteessa, jossa haluat vain uudestaan saman todistuksen. Röyhkeydellä ja ahneudella ei ole rajaa, ainakaan tämän isännöitsijän kohdalla. Heidän sloganinsa kuuluu "Viisas valinta isännöintiin", surkea valinta asukkaille, jos jotain heiltä haluat.

   • Toimiston johto ei piittaa yksittäisten työntekijöidensä toiminnasta tai mistään riittävästä resurssoinnista. Kun isännöitsijöitä alkoi irtisanoutua ko. toimistosta 2018, ei mitään kunnollista palvelua saanut enää vaikka palkkio , ei varmasti alimitoitettu, juoksee. Asiat hoitamatta, laskut myöhässä, vuokravalvonta petti, samoin vastikevalvonta.

    Pysykää kaukana tästä toimistosta.


   • meitäeivaroitettu kirjoitti:

    Toimiston johto ei piittaa yksittäisten työntekijöidensä toiminnasta tai mistään riittävästä resurssoinnista. Kun isännöitsijöitä alkoi irtisanoutua ko. toimistosta 2018, ei mitään kunnollista palvelua saanut enää vaikka palkkio , ei varmasti alimitoitettu, juoksee. Asiat hoitamatta, laskut myöhässä, vuokravalvonta petti, samoin vastikevalvonta.

    Pysykää kaukana tästä toimistosta.

    Eikö siellä kirjanpidon pikkupomot hoida hommiaan?


  • Kuka tämä "johto" on ?

   • Katso niiden sivuilta sieltä löytyy yhteystiedot.


  • Onko Siljanderin porukka nostanut kytkintä?

  • Onko hyvä toimisto eli suositteletteko ?

   • Huono toimisto, kannattaa välttää ehdottomasti, mikään ei toimi. Isännöinninti surkeaa, kirjanpito ei toimi ja isännöitsijät vaihtuvat jatkuvasti.


   • Siellä hän on käytössä oikein laatukäsikirja, joka ohjeistaa kaikki työntekijät toimimaan laadukkaasti.


   • Laatua on hyvin eritasoista.
    Voihan Laatukäsikirjaan kuvailla juuri sen laatutason, johon itse on tyytyväinen.

    Laatuahan se on heikkokin laatu.


  • Aika kivoja asiakastapahtumia järkkäilevät.

  • Jos verrataan kahta Kivenlahden Isännöintiyritystä eri näkökulmista keskenään, niin voi vain taivastella.
   Alueella on aivan alan huippua edustava Etuisännöinti Oy ja kaikilla mittareilla ala-arvoisesti johdettu Isännöintiverkko Oy.
   Soukkalaiset omistajat vaikuttavat silti olevan ihan tyytyväisiä surkeaan suoritustasoon. Toimitusjohtajalla on luottamus huonosta jo vuosia jatkuneesta rämpimisestä huolimatta.

   Etuisännöinnin asiakkaat ja henkilökunta ovat todella tyytyväisiä yrityksen toimintaan. Tätä samaa ei voi todellakaan sanoa Isännöintiverkon asiakkaiden tai henkilökunnan tuntemuksista.

   Tässä myös talouslukuja vertailun vuoksi.

   https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/etuisannointi-avoin-yhtio/09323156/taloustiedot

   https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/isannointiverkko-oy/06386215/yleiskuva

  • Olipa mielenkiintoinen ohjelma.

   • Isännöintiverkko on yksi alan huonoimmista toimistoista. Ei missään tapauksessa kannata valita sitä hoitamaan isännöintiä. Isännöitsijät vaihtuvat jatkuvasti, kirjanpito ja vastikevalvonta ei toimi, hommat eivät toimi sovitusti, kaikesta saa huomauttaa ja isännöitsijöiden tekninen osaaminen on heikkoa, vaikka siellä onkin ns. Tekniset asiantuntijat käytössä. Ilolla vaihdoimme paljon parempaan toimistoon, jossa hommat hoituvat.


  • Isännöintiverkon selvästi heikon suorittaja löytyy toimitusjohtajan huoneesta.
   Kaikki osaavat työntekijät lähtevät kävelemään, kun kyllästyvät hänen touhuihin ja lopulta haluavat paremmalla imagolla varustetun työpaikan.
   Työntekijä myös helposti leimautuu huonoksi jos työnantajan maine on surkea.

  • Mitkä asiat toimii tai ei toimi ?

   • Laskuttaa kyllä osaavat, mikään muu ei sitten toimikaan.


  • Mainontaa tulee joka tuutista. Mistä se kertoo ?

  • On isännöinnin verkot vesillä ja kalaa tulee rutkasti. Kohta voin ostaa uuden hevosen.

  • Onko Iiro tosiaan vieläkin toimitusjohtajana ?
   Näytöt ei kyllä mairittele.

   • Ylläpito herätys! Saako täällä anonyymisti arvostella henkilöä nimeltä mainiten? Varsinkin kun väitteissä ei ole mitään perää.


  • Onko jotain positiivismerkkisiä näyttöjä tiedossa ?

  • Ei siis mitään ..... Hmm. Tätä juuri tarkoitin.

  • Hei. Onko kenelläkään hyviä kokemuksia isännöintiverkon johdon tavasta toimia ?
   Asiakkaan kannalta johtaminen ja päätöksenteko näkyvät ikävästi läpi koko tuotantoketjun.

   • On erittäin hyviä kokemuksia Isännöintiverkosta, suosittelen.


   • Olet sitten suuressa vähemmistössä, näin entisenä asiakkaana en löydä tuon yhtiön isännöinnin tasosta mitään hyvää sanottavaa.


   • Toivottavasti ihmiset jotka lukee näitä kommentteja käsittää, että täällä on kommentoimassa trolli jolla on ilmeisesti jotain henkilökohtaista Isännöintiverkkoa vastaan. Hyvä firma ja edelläkävijä isännöintialalla! Käykää katsomassa vaikka verkkosivuja ja verratkaa niitä muihin.!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toivottavasti ihmiset jotka lukee näitä kommentteja käsittää, että täällä on kommentoimassa trolli jolla on ilmeisesti jotain henkilökohtaista Isännöintiverkkoa vastaan. Hyvä firma ja edelläkävijä isännöintialalla! Käykää katsomassa vaikka verkkosivuja ja verratkaa niitä muihin.!

    En kyllä kauheasti kehuisi verkkosivuilla.
    Jos sinne pitää asiakkailta saada myyntipuhetta, niin jotain on pielessä.
    Pikkupomoa tuntuu olevan.
    Eikä tuollaisessa naisvaltaisessa työpaikassa ole takuulla helppoa.
    Onneksi ei ole meidän isännöitsijämme.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On erittäin hyviä kokemuksia Isännöintiverkosta, suosittelen.

    Kommentti taitaa olla sisäpiirin tekele. Virheitä virheiden perään, luokatonta toimintaa!


  • No ei todellakaan ole. Meitä karvaasti pettyneitä asiakkaita on tuhansia. Phyi...

   • Edeltävä kirjoittaja on pettynyt jostain muusta syystä...


  • Trolli paljasti itsensä vastauksellaan! Vai tuhansia, Seuraavaksi varmaan miljoonia....

  • Meilläkin oli monia ongelmia isännöintiverkon kanssa. Vaihtaminen kannatti ja olemme tyytyväisiä nykyiseen aavistuksen pienempään tomistoon.

   • Pienemmältä toimistolta saa yksilöllisempää palvelua. Oma taloyhtiömme on myös pienessä toimistossa. Suosittelen.
    Hommat hoituvat nopeasti ja luotettavasti.
    Isossa jo pelkkä soittopyyntö hukkuu matkalla.
    Sitten onkin seuraava ongelma, että kuka sieltä viitsii ottaa yhteyttä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pienemmältä toimistolta saa yksilöllisempää palvelua. Oma taloyhtiömme on myös pienessä toimistossa. Suosittelen.
    Hommat hoituvat nopeasti ja luotettavasti.
    Isossa jo pelkkä soittopyyntö hukkuu matkalla.
    Sitten onkin seuraava ongelma, että kuka sieltä viitsii ottaa yhteyttä.

    Erittäin hyvä toimisto, ehkäpä suomen paras.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Erittäin hyvä toimisto, ehkäpä suomen paras.

    Niin missä lajissa ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Erittäin hyvä toimisto, ehkäpä suomen paras.

    Ehdottomasti yksi parhaista. Huikea kehitys pienestä kivijalkatoimistosta yhdeksi alansa parhaimmaksi osaajaksi. Suosittelen!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ehdottomasti yksi parhaista. Huikea kehitys pienestä kivijalkatoimistosta yhdeksi alansa parhaimmaksi osaajaksi. Suosittelen!

    Missä lajissa? Isännöinnissä Verkko on ihan pohjanoteeraus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä lajissa? Isännöinnissä Verkko on ihan pohjanoteeraus.

    Harmi ettei sinulle kelvannut, olemme 100 % tyytyväisiä.


  • Näyttävät hoitavan silmänlumeeksi mitättömiä hölynpölyasioita, kai sitä jotenkin on iso laskutus perusteltava. Väärin laskettuja vastikkeita olen heiltä saanut, ammattitaidossa parantamisen varaa.

  • Kyllä Isännöintiverkossa asiat ovat hoituneet. Joskus vähän hitaasti, mutta paremmin kuin muilla isoilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huomasitteko Fuusio uutisen ?
    https://www.soukanhuolto.fi/sitenews/view/-/nid/99/ngid/1

    Braleva ? Onko tarkoitus löytää ostaja Ruotsista tai Norjasta ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Braleva ? Onko tarkoitus löytää ostaja Ruotsista tai Norjasta ?

    Miten Bralevan huolto on muuttunut Soukan Huollon ajoista ?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   254
   6663
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   173
   6343