Lento ja maahan tulo yms/Thomson Air

Pianaurinkoon

Hei
parin viikon kuluttua on lähtö Sri Lankaan, Negomboon.
Millaiset mahtaa olla lentoateriat ja muut tarjoilut koneessa, Thomson Air on yhtiö? Maksulliset juomat, mutta minkä hintaiset ja tuleeko tällä pitkällä lennolla muuta kuin yksi ateria?
Onko maahan tullessa jotain muodollisuuksia?
Olen hakenut evisan, siis viisumin netissä ja saanutkin vastauksen, että se on myönnetty. Otan sen paperisena mukaan, mutta onko jotain muuta, pitääkö täyttää jotain lomakkeita maassa tms?
Millainen on Colombon lentoasema?
Kannattaako sieltä paluumatkalla ostaa jotain, alkoholia tms?

9

1569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eskimo2

      Maahantulessa täytetään maahantulo ilmoitus, toivottavasti se jaetaan lentokoneessa täytettäväksi. Maahantulo sujuu joustavasti, eli passintarkastus, jossa maahantuloilmoitus otetaan pois ja eta lomake annetaan takasin. Passiin tulee leima ja passintarkastajan laittama tarra. Sitten laukkujen hakuun. Lentokentällä on kohtuulisen lyhyet kävelymatkat. Taxfree myymälöissä hyvät valikoimat alkoholituotteita. . Hintataso ?

    • Joosua1234

      Hei Meno Sri lankaan sujui suht hyvin, myös maahantulo. Mutta se takasintulo 24.1.18. Ensinnäkin oltiin jo hyvissäajoin kentällä. Tuloaulasta alkaen kolme eri tarkastusta ja läpivalaisua. Viimeiseen ei pääse vasta kun monitoriin tule lennon numero. Meillä silloin oli HIRVEÄ ryysis. Naru radalla mentiin edestakas. Jonon pituus oli varmaan ainakin 100 metriä. Viimeinen tarkastuspiste tosi hidas. Varsinkin intialaiset rynnivät narujen ali eli oikaisivat. Kuumaa kuin huonossa saunassa.
      Sitten TUI lento. Ensinnäkin myöhässä. Kun vihdoin päästii koneeseen oli ennakkoon varamassamme istuinpaikassa oksennettu tulomatkalla. Hirveä haju. Pyynöstä lentoemäntä yritti pyyhkiä pienellä rätillä penkkiä. Tyyny ja peite oksennuksessa. Kun vein ne koneen takaosaan , jossa oli englantilaiset lentostuertit mies ja nainen sekä suomalainen joka kävi pyyhkimässä penkkiä, pyysin heitä haistamaan miltä nämä petteet haisee, niin tämä englantilainen mies stuertti meinas käydä minuun KÄSIKSI. Nainen (englantilainen) huutamalla käski minut mennä paikoilleni.
      Sitten lähdettiin matkaan. Suomalainen stuertti ilmoitti heti alussa, että vettä ei sitten ole myynissä. Myös maksetuissa ruuissa leivät loppu, toki voita ja juustoa voi levitellä käteen ja nuolla.
      Ruoka, sellaista pöpöröä , ettemme ennen kokeneet, edes heidän lennolla. Lentohenkilökunnan käytös tosi ala-arvosta. TUi ta paljon käyttäneen nyt harkitsemme uudelleen.

    • Srisri

      Toivottavasti olet antanut palautetta TUIlle tuosta lennosta. Kyllähän maksetuissa ruuisaa pitää olla luvatut jutut ja henkilökunnan käytös on ollut luokatonta.

      • ensikertaasrilanka

        olin samalla lennolla ja lentokoneen henkilökunta suomalaiset sekä englantilaiset olivat tosi asiallisia ja ystävällisiä.
        vesi oli loppu, mutta niin monesti finskin lennolla kahvia ei saa kun tankattu väärää vettä säiliöön. lento lähti tunnin myöhässä.
        2 ruoka annosta sai ja se oli hyvin saman tyyppinen, kun esim. finskin lennollakin. nykyäänhän näissä kaikki juomat joutuu ostaa itse niin finskilläkin.
        lentokone dreamlainer on oikeesti hyvä. jalkatila oli reilumpi ja istuin oli tosi hyvä ja tyynyn reunat sai nostettua pystyyn niin siinä oli hyvä nukkua. lentokoneen ilma oli hyvä vielä loppumatkastakin. lentokentällä paluu oli kaaos. tarkistuksessa ei ole mitään liukuhihnaa vaan 1 kerralla pääsee laittamaan kamoja. ihmiset riisui jonossa kengiä ja vöitä pois jotta selvittäisiin vikasta tarkistuksesta koneeseen.
        muutama lento oli lähdössä saan aikaan ja ihan hirveesti ihmisiä panikoi, että ehtii tarkistukstiksta lennolle. kuulemma kentällä tehdään jotakin remonttia, mutta itse sitä en havainnut. viimeisen tullitarkastuksen jälkeen on vain wc ja penkit eli kaikki ravintolat ja taxfree myymälät ovat ennen viimeistä tarkistusta.
        taxfree oli aika kallis ja sinne ei käy enään rupiat. kentällä oli kahvio, burger king ja hinnat kalliimmat kuin suomessa.
        kentällä huonosti opastettu minne luukuulle mennään joten porukka haahuili niinkuin mekin minne seuraavaksi. tarkistuksiin meni paljon aikaa sanoisin noin 1,5h.
        olen lentänyt monen eri yhtiön koneilla ja kone oli oikeesti mukava matkustaa ja tarjoilut ja myynti kuten europpalaisilla lennoilla yleensäkin.
        oikohan edellinen matkustaja käyttäytynyt ihan sopivasti itsekkään jos sellaisen kohtelun on saanut.?


    • Joosua

      Vastaan edelliselle: Pitkän hikisen odottelun jälkeen päästiin koneseen. Vettä ei ollut mukana, koska kaupat oli ennen viimeistä tarkastusta. Meidän paikalle oli oksennettu tulomatkalla, haju hirveä.Alerginen vaimoni voi jo siinä itse pahoin. Lisäksi vaimollani oli edellisen päivän kulkukoiran puremat jalassa (vesikauhurokotepiikit haettu sairaalasta ed,päivänä) ja särky kova. Istu siinä sitten 10 tyntia ilman vettä tyytyväisenä.Oksennuspeiton ja tyynyn vein henkilökunnalle, jotka eivät pyynöstä tehneet mitään. Päinvastoin engelsmanni n olisi syytä vaihtaa alaa sellaista käyttäytymistä en ole PALJON lentäneenä ikinä nähnyt. 10 tunnin lennon aikana ei meihin otettu mitään yhteyttä, vaikka tullessa sanoimme, että haluaisimme vaihtaa paikkaa jos mahdollista. Koneessa oli kylmä, että ikkunapaikalla olisi sitä peittoa tarvittu. Niin koneesta vesi loppu, mehut loppu, leivät/sämpylät loppu. Kaljaa olisi ollut vissiin, mutta automatka odotti.
      Älä edellinen arvostele , jos et tunne asiaa kokonaan !
      En tule enää kommentoimaan tähän.

    • lakoperse

      Kunnon slobotouhua! Vyölaukkumatkaajille voi myydä mitä vaan

    • Kaisaliiniiii

      Mekin saimme erittäin huonoa palvelua englantilaisilta pari talvea sitten, thomsonilla. Ylimielisiä, kovaäänisiä. Kailottivat takakeittiössä viiteen asti aamulla. Kävin kaksi kertaa sanomassa ystävällisesti, että emme saa nukuttua, voisitteko puhua hiljempaa. Todella tyly kommentti takaisin ja kailota jatkui. Laitoin palautetta jälkeen. Olikohan samat tyypit teillä, tumma paksuhko vanhempi stuertti ja vanhempi tumma emo, molemmat erittäin kovaäänisiä.

    • Kummel

      Tulin pois 10.02.2018 negombosta ja todettiin että meri on aika roskainen ja
      Hotellien jätevedet taitaa mennä imeytykentästä ylijuoksutuksena suoraan mereen,haju ojissa oli kun viemärissä,katamaraanireissu oli ihan mukava mutta ei kannata ottaa mitään
      kalastus eikä snorklausreissua,pelkkä ajelu
      On tarpeeks eksoottinen. Hikkavuda on sitten Negombon vastakohta,älyttömän kirkkaat vedet ja hyvä snorklata.

    • EnsikertaaEns2018

      Lentokentän taxfree myymälä ihan ok ja paluumatkalla on kahviota ja Burger King missä hinnat kalliinpia kuin Suomessa . Myymälässä jotku alkoholit edullisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe