Dubai Marina

DubMari

Kokemuksia Dubai Marinan alueelta? Hyviä kohtuuhintaisia ruokapaikkoja? Marina Mall vai muita shoppailupaikkoja? Missä hotellissa paras lounas / illallinen? On varmaan mahdollista käydä hotellien ravintoloissa buffeeruokailuissa?
Ja onko kokemuksia Dubai Framesta? Kannattaako käydä?

10

1011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JanKoi73
      • Leeviska

        Marina Mall:issa on ns.food court jossa useita huokeahintaisia pikaruokaravintoloita. Dubai marinan uimarannan vieressä kymmenittäin erihintaisia ruoka ravintoloita cheesecakefactorystä lähtien! Majoituttiin lokakuussa 2017 Ocean view hotellissa. Hinnat alueen ravintoloissa lähes samat kuin suomessa! Marina Mall:in food courtissa edullisempaa. Osa dubai marinan alueella olevista eri ravintoloista on saman omistajan perustamia ja ekalla ruokailulla antavat usein esim.20% alennuskupongin, jolla siis sitten saa alennusta ketjun jossain toisessa ravintolassa seuraavalla kerralla. Pistän tässä vielä linkin mistä löytää siis kaikki rannan vieressä olevat ravintolat Menuineen ja omine nettisivuineen. Monella ravintolalla myös hyvät instagram ja facebook sivut! http://www.thebeach.ae/dine/.


    • DubMari

      Kiitos paljon!!! Todella tarpeellista tietoa. Arvelinkin että ruokailut ravintoloissa Suomen hintatasoa.

      • Leeviska

        Kiva jos infosta oli jotain hyötyä :) Kolme kertaa viimevuosina on dubaissa tullut käytyä! The frame ei vielä ollut lokakuussa auki...Toinen uutuus dubaissa on jättimäinen eläinpuisto safari park! Suosittelen myös käyntiä Global Villagessa https://www.instagram.com/globalvillageuae/ josta lisää kuvia ja arvosteluja https://www.tripadvisor.fi/Attraction_Review-g295424-d2038312-Reviews-Global_Village-Dubai_Emirate_of_Dubai.html ja pienenä vinkkinä että uuteen the dubai oopperaan saa mennä sisälle ihan normaali turistina vaikkei menisikään esitykseen, siellä on mm.sellainen luksus kahvila/ravintola sky lounge kolmannessa kerroksessa josta hyvät näkymät the fountain suihkulähteelle!


    • DubMari

      Kiitos edelleen...Kerran käyty Dubaissa ja päänähtävyydet koluttu...ja nyt haluttiin majottua rannan äärelle. Marinassakin on jokin ravintola josta hyvät näkymät Palmusaarelle. Dubai Ooppera ...hyvä vinkki! Framella käydään ehdottomasti...netistä ei saa vielä lippuja (täytyy varata ajankohta etukäteen) ja Burj Khalifan uuden vuoden valoshow esitetään vielä maaliskuun loppuun asti tiettyinä päivinä.... ehdottomasti nähtävä!

    • Sinihattuinen

      Framessa käyty. Oli kiva kokemus, hyvät näkymät. Lippuja ei saa netistä etukäteen, ostettava paikanpäältä (puiston portti no 4 , josta sisäänkäynti, Zabeel parkin sisältä ei pääse Framelle). Parina päivänä ainakin ollut loppuunmyyty, kerralla pääsee muistaakseni 150 henk/h. Kannattaa seurata somesta. siellä pitäisi olla ajankohtaista infoa. Läpivalaisu mennessä, isot kassit jätettävä säilöön, juomapulloja ei saa viedä. Alhaalla mennessä "museo" infoa, ylhäällä saa olla 15 min (miten varmistavat - ei selvinnyt), alhaalla tullessa "future" infoa.
      La Mer (entinen Open beach) ranta-alue upea päivällä sekä illalla, paljon ravintoloita, kunhan sinne rakennettava vesipuisto valmistuu niin siitä tulee huikea.

    • DubMari

      Kiitos tiedoista. Hotellistamme saamamme tiedon mukaan voisimme ostaa heiltä lippuja Frameen...nähtäväksi jää onko se mahdollista! Paljonko liput maksoivat? Ja onhan se harmi jos onkin loppuunmyyty ja paikanpäälle vartavasten menee...

    • sinihattuinen

      Liput: aikuiset 50 AED (n. 11 e), lapset 20 AED, alle 3 v ja yli 65 v ilmaiseksi.
      Facessa oli etukäteen tiedossa päivät, jolloin oli jo loppuunmyyty. Voivat sulkea lipunmyynnin aikaisemmin jos päivän lippukiintiö täynnä. Avoinna klo 10 - 19
      Hyvä, jos saat liput hotellilta, ehkä käyvät ne etukäteen ostamassa. Nettimyynti ei vielä toiminnassa, varmaan tulee jossain vaiheessa. Kannattaa seurata tuolta:

      http://www.thedubaiframe.com/

    • Töllö5

      Marinassa paljon ravintoloita, mutta monessa ruoka ei kovin kummoista. Hyvää ruokaa kohtuuhinnalla saimme Marina alueella esim. Butchers grillissä, cheesecace Factoryssä. Ei ollut Dubaissa niin kallista todellakaan, mitä ennakolta kuultiin.
      Emme tosi. käyneet gourmet-ravintoloissa tällä reissulla lainkaan.
      Tosi paljon myös kaikenlaisia pikaruokapaikoja, joita Suomessa ei ole. Perheen teinit halusivat niitä testailla. Esim kanapaikka Nandos oli ok.

    • DubMari

      Kiitos! Juuri tällaista tietoa tarvitsemme. Mukaan lähtee nuorisoa joten pikaruokapaikat in! Hyvä ruokaa kohtuuhintaan , se riittää. Framelle saa nyt lippuja netistä mutta täytyy ostaa kuljetuksineen joten olivat hinnakkaita. Framen omilta nettisivuilta ei vielä myyntiä joten täytyy luottaa että saadaan ostettua paikan päältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe