Perusturvalautakunnan kiemurat

HotDoc

Perusturvalautakunnan kiemuroista voi päätellä, että lautakunnan jäsenen on nautittava viranhaltijoiden luottamusta. Perusturvalautakunta hyväksyi Willmanin oikaisuvaatimuksen vanhusten palvelutarpeen mittarista ja seuraavassa kokouksessa yksimielisesti hylkäsi oikaisuvaatimuksen. Edellisessä kokouksessa oli tapahtunut muotovirhe ja vaatimus käsiteltiin uudelleen. Niin se mieli muuttuu. Painostettiinko lautakuntaa erottamisella, vai eivätkö ensimmäisellä kerralla "ymmärtäneet" asiaa.

7

1972

  Vastaukset

  • Painostettiin sähköpostilla ja puhutteluilla. Olin läsnä yhdessä sellaisessa tilanteessa. Jos nimellä kirjoitan niin joudun ulos puolueesta.

   • Miten voi kaksi hoitajataustaista naista kääntää niin takkia, että unohtavat eettisyyden ja potilaan parhaaksi toimimisen. Miten kehtaavat enää toimia perusturvalautakunnassa.


  • Pelottelu on siirtynyt terveyskeskuksen puolelle. Siellä kehotetaan oikein sähköpostilla pitämään suut kiinni epäkohdista. Jos puhut, joudut puhutteluun jossa konsultti johtaa puhetta ja johtoporras grillaa voimiensa tunnossa. Olisikohan se malli tullut kunnan puolelta?

   • Kyllä kylillä näistä puhutaan. Jos asioita ei käsitellä vaan ne painetaan villasella niin se alkaa näkyä työilmapiirissä. Nyt jo näkee työntekijöiden naamasta, että asiat ovat tosi huonosti. Omaisena olen yrittänyt vaikuttaa, mutta se ei auta, kun johto ei ota kantaa mihinkään.


   • Jos tälläisiä sähköposteja on lähetetty, ne ovat viranhaltijan ilmausuvapauden vastaisia ja siinä mielessä laittomia. Tuollaisiin lestadiolaistyyppisiin puhdistuskokouksiin voi ottaa luottamusmiehen mukaan.


  • haukottelen makeasti . . .

  • kerro lisää alkoi kiinnostamaan

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13465
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4732