B, R ja S-kiinteistöt Turussa ovat kusettajia

Koijattu

Välttäkää vuokraamasta Turussa B, R ja S-Kiinteistöiltä asuntoja! Pidättävät vuokravakuuksia perusteettomasti, eivätkä noudata kuluttajariitalautakunnan suosituksia!

35

8991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koijattu

      B-kiinteistöt
      R-kiinteistöt
      S-kiinteistöt

    • Meillä myös samanlaisia kokemuksia, kannattaa pysyä kaukana!

    • Käsittämätöntä

      Täysin samat kokenukset S - kiinteistöstä.
      Koittivat aiheettomasti pidättää takuuvuokran. Välttäkää!

    • Näyttää olevan yleistä, sillä sama homma meillä... Ihan hirveää toimintaa.

    • Aurajokelainen

      Nyt sama homma täälläkin, miten te kaikki etenitte asiassa?

    • Rikosjaseuraamus

      Tämä tuntuu petokselta, mitäpä jos teette ryhmäkanteen kaikki ne joilta on aiheettomasti vuokratakuu maksamatta takaisin. Suosittelen lämpimästi viemään asian oikeuteen toiminnasta, jossa on selvät petoksen merkit.

    • Anonyymi

      Sama homma täälläkin! Vein kuluttajariitalautakuntaan asian, mutta päätöstä ei ikinä toimeenpantu, koska kuluttajariitalautakunnan päätökset eivät ole täytäntöönpanokelpoisia. Ei S-kiinteistöltä tullut ikinä takuuvuokrarahoja takaisin. Seuraavaksi vien asian riita-asiana oikeuteen!

      • Anonyymi

        Kuinka kauan sitten olette muuttaneet pois asunnosta ja mistä olette yrittäneet tiedustella takuuvuokraa takaisin . Itse juuri muuttamassa pois S-kiinteistön vuokra-asunnosta ja hermostuttaa nyt hieman


      • Anonyymi

        Minulla meni ihan hyvin niiden kanssa. Kehotettiin lukemaan ennen asunnon lopputarkastusta vuokrasopimuksen yhteydessä saatua paperia ja toimimaan sen mukaan. Läpi meni ja takuuvuokra tilillä parin päivän sisällä.


      • Kiinnostaisi tietää miten asiassa kävi? Samoin kuin muidenkin osalta jotka jääneet ilman takuuvuokrarahoja.


    • Anonyymi

      Minullakaan ei ollut mitään ongelmia heidän kanssa asioidessani. Vuokrasopimuksen mukana tulleet siivousohjeet olivat mielestäni selkeät. Täytyy muistaa, että kolikolla on aina kääntöpuolensa ja itse sain asunnon hyvin siivottuna ja luovutin sen siinä kunnossa kun sen sain. Näin toimiessani vakuus palautettiin minulle ajallaan ja täysimittaisena.

    • Anonyymi

      Itse olen yrittänyt irtisanoa sopimustani mutta yhteystietoja ei joko löydy oikein fiksusti tai puhelimeen ei vastata. En ole enää varma onko minulla oikea numerö käytössä, että jos joku pystyy auttamaan olisin kiitollinen.

      • Anonyymi

        Meillä ihan sama homma ja viedään asia nyt eteenpäin...


      • Anonyymi

        Meillä sama. Eivät ota irtisanomisilmoitusta vastaan. Pakko laittaa haastemies asialle.


    • Anonyymi

      B-kiinteistöt on nyt Bedder.
      Välttäkää, vakuutta ei saa takaisin!

    • Anonyymi

      Bedder-nimisen firman sivustolta ei löydy kenenkään yhteystietoja, ainoastaan yhteydenottolomake. Kuka tämän firman sitten omistaakin, niin jotain salattavaa lienee. En uskaltaisi pitkäaikaista asuntoa tuon sivuston perusteella vuokrata.

      • Anonyymi

        Huh nyt alkoi huolettaa... heillä vuokralla tällä hetkellä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huh nyt alkoi huolettaa... heillä vuokralla tällä hetkellä..

        Kannattaa olla tarkka kun muutatte pois. Itse sain huutoa päin naamaa mieheltä joka asunnon vuokrasi ja sanojani muuteltiin ihan väärin kaikesta. Pitäkää kirjaa esimerkiksi jos jotain korjattavaa asuntoon tulee että olette niistä ilmoittaneet.


    • Anonyymi

      Katselen juuri asuntoa kyseiseltä firmalta. Äh, muuten kaikki vaikuttaisi hyvältä, mutta nyt vähän hirvittää nämä kokemukset.

      Onko lähiaikoina kokemusta?

      • Anonyymi

        Uuden talon parketti naarmuinen vaikka huonekaluissa huopatassut. Meinasivat pidättää koko vuokravakuuden tästä syystä. Ei riitä vakuuttelut että yhtiön muillakin asukkailla sama ongelma eli parketti on luvattoman pehmeää ja heikkolaatuista. Tämä kuitenkin pitäisi mennä rakennuttajan takuun piikkiin kun uudesta talosta kyse ja materiaalien laatu on paskaa eli ei todellakaan vuokralaisen vika!

        Muutenkin tän firman järjestelyt on tosi epäilyttävät kun samat omistajat, ilmeisesti jotain sukua keskenään johtaa ja hallinnoi lähestulkoon kymmenkuntaa firmaa. On siis B Kiinteistöt Oy, R Kiinteistöt Oy, O Kiinteistöt Oy, S Kiinteistöt Oy ja kirsikkana kakun päällä vielä joku BROS Hallinnointi Oy. Todella hämäräperäistä hommaa kun noin monta firmaa ja käytännössä nepotismi kukoistaa kun katsoo ketä on toimitusjohtajana ja hallituksessa kyseisissä firmoissa.


    • Anonyymi

      Meillä nyt todella surkea kokemus R-kiinteistöt firmasta! Pakottivat loputtomiin siivoamaan vuokra-asuntoa, äijä tutki ikkunoita suunnilleen suurennuslasin kanssa ja kun tokaisin "ihan puhtaat ne on" hän laittoi kämmenensä ikkunaan ja sanoi "ei ole enää"!!! Lisäksi yrittivät kusettaa että esim. rikkoutunut liesi on vuokralaisen vastuulla ja vuokralaisen on ostettava uusi!

    • Anonyymi

      Aika hurjalta kuulostaa tämän sijoittajaporukan toiminta.

      Ystäväni asui R-kiinteistöjen asunnossa Turun Kaivokadulla (Momentum) ja asunnosta rikkoutui jääkaappi (siis sen koneisto eli ei mahdollisuutta että vuokralainen olisi sen voinut rikkoa kuten esim jääkaapin lasi”hyllyn”).

      R-kiinteistöjen edustajan mukaan uuden jääkaapin hankkiminen oli vuokralaisen tehtävä - myös sen maksaminen!! :DD Mitä näillä oikein liikkuu päässä? Vuokra irtisanottiin mutta pari kk sitä piti vielä maksaa eikä mitään alennuksia saanut vaikka ruuanlaitto ja asuminen oli mahdotonta!

      Samaa asuntoa oli pitänyt siivota koko suvun voimin itku kurkussa kun mikään ei ollut kelvannut. Vakuus oli silti meinatti pidättää ja oltiin annettu takaisin vasta kun pistettiin isompi vaihde ja käräjäoikeuden uhka päälle.

    • Anonyymi

      Jatkan vielä edellistä viestiäni…

      Eli tämä yrityksen rakenne on jo todella suuri varoitusmerkki. Tuttu mm. puhelinmyyntifirmoista. ”Miljoona” pienempää firmaa, joku niitä hallinnoiva firma ja ulospäin näkyy vain eri nimellä toimiva välitystoimisto.

      Näillä näkyy olevan B- R- O- ja S-kiinteistöt nimellä neljä yritystä, ja näiden emoyritys on BROS kiinteistöt oy. Ulospäin kämppiä vuokrataan Bedder -nimellä, ja jollei itse tee tätä kaivelua ei tiedä kuka sitä kämppää vuokraa! Tuolla Bedderin sivulla kun ei lue yrityksen nimeä eikä yhteydenottoonkaan ole kuin lomake

    • Anonyymi

      Kommenteissa aikalailla kiteytetty kokemuksia tästä firmasta (tai siis firmoista). Samat kokemukset myös itselläni. Pahinta juuri tuo valehteleminen ja sanojen kääntäminen.

      Välttäkää ja kiertäkää kaukaa.

    • Anonyymi

      Vastaavia kokemuksia olen myös kuullut. Yleensä en kuulopuheista piittaa, mutta tämän vuokranantajan asiakasta alentavaan ja ylimieliseen öykkäröintiin pitäisi kyllä pystyä puuttumaan. Kuka näitä valvoo, AVI?

      Näissä on tietysti aina sana sanaa vastaan, mutta jos valituksia/ kanteluita on useita, niin luulisi toimintatapojen muuttuvan.

      Tämä yllä oleva tapaus ainakin meni ihan överiksi:

      ” äijä tutki ikkunoita suunnilleen suurennuslasin kanssa ja kun tokaisin "ihan puhtaat ne on" hän laittoi kämmenensä ikkunaan ja sanoi "ei ole enää"!

    • Anonyymi

      Luin tätä ryhmää R-kiinteistöjen asuntoon muuttaessa ja voin sanoa että en voi missään nimessä suositella. Kaikki kanssaköymiset tämän vuokran antajan kanssa olleet ala-arvoista kielenkäyttöä ja öyhöttämistä. Irtisanominen onnistuu vain kirjeellä, vuokravakuus ei kokonaisena tullut.

      Paljon vähemmällä stressillä ja taloudellisella haitalla selviää kun vuokraa asuntonsa joltain luotettavammalta yritykseltä.

    • Anonyymi

      Oma kokemukseni on S-kiinteistöiltä, lakimiehen jälkeenkin takuuvuokrasta jäi uupumaan 300e. Nyt kun tätä ketjua luin huonolaatuisesta lattiasta niin selittyi moni asia.

      Nyt päädyin tähän ketjuun, koska Bedder nimenä tuntui epäilyttävältä..

    • Anonyymi

      Ihan painajaista. Ei mitään käytöstapoja, huutoa, valehtelua, tyhmäksi heittäytymistä, tietämättömyyttä, ei kuuntele, puhuu päälle, keskeyttää, jättää huomiotta, pakenee paikalta, kiire, kiire, kiire, lomat pitämättä, hokemat toistuu: anteeks mitä?? En ymmärrä, anteeks????? Puhelimessa: nyt en kuule???? Anteeks?! Aina sama. Maks minuutti sisään tulosta ja täys huuto päällä. Asukkaiden haukkumista, kiroilua. Ihan vaan muutaman mainitakseni. Yli kymmenen asukasta seitsemän vuoden aikana jututtaneena kaikille sama kohtelu, mutta mitä nuorempi henkilö, sen pahempi kyykytys. Juoksuttaminen taitaa olla hänelle on pakkomielle? Pakko sättiä asukasta jostain, josta pääsee juoksuttamaan: etsimään kaupungilta ”jotain hieman kalliimpaa” pesuainetta, ihan mitä vaan kunhan saa juoksutettua tai vähintään viivytettyä. Aina ja joka kerta.

      • Anonyymi

        Se vuokranvälittäjäkö siellä se pahis on? Vai pomo itte? Eikös tuolla sekavantuntuisen yrityshässäkän taustalla ole jotain rahamiehiä yrittäjinä? No, yleensä tuollainen kuvatun kaltainen ahneus kosahtaa lopulta omaan nilkkaan. Harmi vaan että hyväuskoiset nuoret joutuvat kärsimään moraalittomuudesta. Ties mitä traumoja saavat, jos ensimmäisessä omassa kämpässä ländloordit kyykyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se vuokranvälittäjäkö siellä se pahis on? Vai pomo itte? Eikös tuolla sekavantuntuisen yrityshässäkän taustalla ole jotain rahamiehiä yrittäjinä? No, yleensä tuollainen kuvatun kaltainen ahneus kosahtaa lopulta omaan nilkkaan. Harmi vaan että hyväuskoiset nuoret joutuvat kärsimään moraalittomuudesta. Ties mitä traumoja saavat, jos ensimmäisessä omassa kämpässä ländloordit kyykyttää.

        Vuokranvälittäjän kanssa vain asioin, oli harvinaisen järkyttävää käytöstä vuokralaista kohtaan. Oikeastaan yksi ilkeimpiä ihmisiä kenen kanssa on joutunut olemaan ikinä tekemisissä. Huutoa, vähättelyä, valehtelua, pakko sanoa jokaiseen asiaan viimeinen sana. Lyö luuria korvaan. Vaikea oikeastaan ymmärtää miksi haluaa antaa niin huonon kuvan itsestään.


    • Anonyymi

      Vähän hankala homma, kun toisaalta yrityksen kautta vuokraaminen tuntuisi jotenkin riskittömämmältä kuin yksityiseltä. Jos tai kun oma jälkikasvu Turkuun joskus opiskeluiden takia muuttaa, niin tietääpä nyt mistä ei kannata kysellä. Tällaiset toimintamallit taitavat olla syvällä yrityksen kulttuurissa ja voi hyvin olla, että palkattu työntekijä toimii vaan saamiensa ohjeiden mukaan tekemällä ”likaisen työn”. Jonkin verran olen työni puolesta vastaavia joutunut tonkimaan, ja valitettavasti aika vähän on ollut tehtävissä.

      Mutta hei, ehkä ihan kaikkea ei kannata uskoa, mitä kirjoitellaankaan. Pieni kriittisyys on siinäkin paikallaan.

    • Anonyymi

      Itselläni oli b-kiinteistöjen eli BEDDERin asunto tampereella. Vuoden verran asustin kohteessa. Asunnon lopputarkastus vei noin 5min ja kaikki kunnossa. Luin netistä pelkkää pahaa yrityksestä mutta kun vaan teki kaiken heidän siivouslistan mukaan niin meni ok. Eli ei pahaa sanottavaa jos vaan menee sen ohjeistuksen mukaan. (Vaikkakin ohjeistus on todella tiukka)

    • Anonyymi

      Sama kokemus. Täysin asiatonta käytöstä ja puolet vuokravakuudesta jäi saamatta. Välttäkää!

    • Anonyymi

      Itse sain takuuvuokrani, mutta piti siivota kuin hullu. Ukko on ihan mukava heppu siihen asti, kunnes sanot sopimuksen irti. Sitten alkaa nipotus ja siivoamisesta niuhottaminen. Näkisin bedderin viimeisenä vaihtoehtona vuokra-asuntomarkkinoilla.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoittaa ”siivota kuin hullu”?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe