B, R ja S-kiinteistöt Turussa ovat kusettajia

Koijattu

Välttäkää vuokraamasta Turussa B, R ja S-Kiinteistöiltä asuntoja! Pidättävät vuokravakuuksia perusteettomasti, eivätkä noudata kuluttajariitalautakunnan suosituksia!

32

5268

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Koijattu

   B-kiinteistöt
   R-kiinteistöt
   S-kiinteistöt

  • Meillä myös samanlaisia kokemuksia, kannattaa pysyä kaukana!

  • Käsittämätöntä

   Täysin samat kokenukset S - kiinteistöstä.
   Koittivat aiheettomasti pidättää takuuvuokran. Välttäkää!

  • SimoSo

   Näyttää olevan yleistä, sillä sama homma meillä... Ihan hirveää toimintaa.

  • Aurajokelainen

   Nyt sama homma täälläkin, miten te kaikki etenitte asiassa?

  • Rikosjaseuraamus

   Tämä tuntuu petokselta, mitäpä jos teette ryhmäkanteen kaikki ne joilta on aiheettomasti vuokratakuu maksamatta takaisin. Suosittelen lämpimästi viemään asian oikeuteen toiminnasta, jossa on selvät petoksen merkit.

  • Anonyymi

   Sama homma täälläkin! Vein kuluttajariitalautakuntaan asian, mutta päätöstä ei ikinä toimeenpantu, koska kuluttajariitalautakunnan päätökset eivät ole täytäntöönpanokelpoisia. Ei S-kiinteistöltä tullut ikinä takuuvuokrarahoja takaisin. Seuraavaksi vien asian riita-asiana oikeuteen!

   • Anonyymi

    Kuinka kauan sitten olette muuttaneet pois asunnosta ja mistä olette yrittäneet tiedustella takuuvuokraa takaisin . Itse juuri muuttamassa pois S-kiinteistön vuokra-asunnosta ja hermostuttaa nyt hieman


   • Anonyymi

    Minulla meni ihan hyvin niiden kanssa. Kehotettiin lukemaan ennen asunnon lopputarkastusta vuokrasopimuksen yhteydessä saatua paperia ja toimimaan sen mukaan. Läpi meni ja takuuvuokra tilillä parin päivän sisällä.


   • Kiinnostaisi tietää miten asiassa kävi? Samoin kuin muidenkin osalta jotka jääneet ilman takuuvuokrarahoja.


  • Anonyymi

   Minullakaan ei ollut mitään ongelmia heidän kanssa asioidessani. Vuokrasopimuksen mukana tulleet siivousohjeet olivat mielestäni selkeät. Täytyy muistaa, että kolikolla on aina kääntöpuolensa ja itse sain asunnon hyvin siivottuna ja luovutin sen siinä kunnossa kun sen sain. Näin toimiessani vakuus palautettiin minulle ajallaan ja täysimittaisena.

  • Anonyymi

   Itse olen yrittänyt irtisanoa sopimustani mutta yhteystietoja ei joko löydy oikein fiksusti tai puhelimeen ei vastata. En ole enää varma onko minulla oikea numerö käytössä, että jos joku pystyy auttamaan olisin kiitollinen.

   • Anonyymi

    Meillä ihan sama homma ja viedään asia nyt eteenpäin...


   • Anonyymi

    Meillä sama. Eivät ota irtisanomisilmoitusta vastaan. Pakko laittaa haastemies asialle.


  • Anonyymi

   B-kiinteistöt on nyt Bedder.
   Välttäkää, vakuutta ei saa takaisin!

  • Anonyymi

   Bedder-nimisen firman sivustolta ei löydy kenenkään yhteystietoja, ainoastaan yhteydenottolomake. Kuka tämän firman sitten omistaakin, niin jotain salattavaa lienee. En uskaltaisi pitkäaikaista asuntoa tuon sivuston perusteella vuokrata.

   • Anonyymi

    Huh nyt alkoi huolettaa... heillä vuokralla tällä hetkellä..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Huh nyt alkoi huolettaa... heillä vuokralla tällä hetkellä..

    Kannattaa olla tarkka kun muutatte pois. Itse sain huutoa päin naamaa mieheltä joka asunnon vuokrasi ja sanojani muuteltiin ihan väärin kaikesta. Pitäkää kirjaa esimerkiksi jos jotain korjattavaa asuntoon tulee että olette niistä ilmoittaneet.


  • Anonyymi

   Katselen juuri asuntoa kyseiseltä firmalta. Äh, muuten kaikki vaikuttaisi hyvältä, mutta nyt vähän hirvittää nämä kokemukset.

   Onko lähiaikoina kokemusta?

   • Anonyymi

    Uuden talon parketti naarmuinen vaikka huonekaluissa huopatassut. Meinasivat pidättää koko vuokravakuuden tästä syystä. Ei riitä vakuuttelut että yhtiön muillakin asukkailla sama ongelma eli parketti on luvattoman pehmeää ja heikkolaatuista. Tämä kuitenkin pitäisi mennä rakennuttajan takuun piikkiin kun uudesta talosta kyse ja materiaalien laatu on paskaa eli ei todellakaan vuokralaisen vika!

    Muutenkin tän firman järjestelyt on tosi epäilyttävät kun samat omistajat, ilmeisesti jotain sukua keskenään johtaa ja hallinnoi lähestulkoon kymmenkuntaa firmaa. On siis B Kiinteistöt Oy, R Kiinteistöt Oy, O Kiinteistöt Oy, S Kiinteistöt Oy ja kirsikkana kakun päällä vielä joku BROS Hallinnointi Oy. Todella hämäräperäistä hommaa kun noin monta firmaa ja käytännössä nepotismi kukoistaa kun katsoo ketä on toimitusjohtajana ja hallituksessa kyseisissä firmoissa.


  • Anonyymi

   Meillä nyt todella surkea kokemus R-kiinteistöt firmasta! Pakottivat loputtomiin siivoamaan vuokra-asuntoa, äijä tutki ikkunoita suunnilleen suurennuslasin kanssa ja kun tokaisin "ihan puhtaat ne on" hän laittoi kämmenensä ikkunaan ja sanoi "ei ole enää"!!! Lisäksi yrittivät kusettaa että esim. rikkoutunut liesi on vuokralaisen vastuulla ja vuokralaisen on ostettava uusi!

  • Anonyymi

   Aika hurjalta kuulostaa tämän sijoittajaporukan toiminta.

   Ystäväni asui R-kiinteistöjen asunnossa Turun Kaivokadulla (Momentum) ja asunnosta rikkoutui jääkaappi (siis sen koneisto eli ei mahdollisuutta että vuokralainen olisi sen voinut rikkoa kuten esim jääkaapin lasi”hyllyn”).

   R-kiinteistöjen edustajan mukaan uuden jääkaapin hankkiminen oli vuokralaisen tehtävä - myös sen maksaminen!! :DD Mitä näillä oikein liikkuu päässä? Vuokra irtisanottiin mutta pari kk sitä piti vielä maksaa eikä mitään alennuksia saanut vaikka ruuanlaitto ja asuminen oli mahdotonta!

   Samaa asuntoa oli pitänyt siivota koko suvun voimin itku kurkussa kun mikään ei ollut kelvannut. Vakuus oli silti meinatti pidättää ja oltiin annettu takaisin vasta kun pistettiin isompi vaihde ja käräjäoikeuden uhka päälle.

  • Anonyymi

   Jatkan vielä edellistä viestiäni…

   Eli tämä yrityksen rakenne on jo todella suuri varoitusmerkki. Tuttu mm. puhelinmyyntifirmoista. ”Miljoona” pienempää firmaa, joku niitä hallinnoiva firma ja ulospäin näkyy vain eri nimellä toimiva välitystoimisto.

   Näillä näkyy olevan B- R- O- ja S-kiinteistöt nimellä neljä yritystä, ja näiden emoyritys on BROS kiinteistöt oy. Ulospäin kämppiä vuokrataan Bedder -nimellä, ja jollei itse tee tätä kaivelua ei tiedä kuka sitä kämppää vuokraa! Tuolla Bedderin sivulla kun ei lue yrityksen nimeä eikä yhteydenottoonkaan ole kuin lomake

  • Anonyymi

   Kommenteissa aikalailla kiteytetty kokemuksia tästä firmasta (tai siis firmoista). Samat kokemukset myös itselläni. Pahinta juuri tuo valehteleminen ja sanojen kääntäminen.

   Välttäkää ja kiertäkää kaukaa.

  • Anonyymi

   Vastaavia kokemuksia olen myös kuullut. Yleensä en kuulopuheista piittaa, mutta tämän vuokranantajan asiakasta alentavaan ja ylimieliseen öykkäröintiin pitäisi kyllä pystyä puuttumaan. Kuka näitä valvoo, AVI?

   Näissä on tietysti aina sana sanaa vastaan, mutta jos valituksia/ kanteluita on useita, niin luulisi toimintatapojen muuttuvan.

   Tämä yllä oleva tapaus ainakin meni ihan överiksi:

   ” äijä tutki ikkunoita suunnilleen suurennuslasin kanssa ja kun tokaisin "ihan puhtaat ne on" hän laittoi kämmenensä ikkunaan ja sanoi "ei ole enää"!

  • Anonyymi

   Luin tätä ryhmää R-kiinteistöjen asuntoon muuttaessa ja voin sanoa että en voi missään nimessä suositella. Kaikki kanssaköymiset tämän vuokran antajan kanssa olleet ala-arvoista kielenkäyttöä ja öyhöttämistä. Irtisanominen onnistuu vain kirjeellä, vuokravakuus ei kokonaisena tullut.

   Paljon vähemmällä stressillä ja taloudellisella haitalla selviää kun vuokraa asuntonsa joltain luotettavammalta yritykseltä.

  • Anonyymi

   Oma kokemukseni on S-kiinteistöiltä, lakimiehen jälkeenkin takuuvuokrasta jäi uupumaan 300e. Nyt kun tätä ketjua luin huonolaatuisesta lattiasta niin selittyi moni asia.

   Nyt päädyin tähän ketjuun, koska Bedder nimenä tuntui epäilyttävältä..

  • Anonyymi

   Ihan painajaista. Ei mitään käytöstapoja, huutoa, valehtelua, tyhmäksi heittäytymistä, tietämättömyyttä, ei kuuntele, puhuu päälle, keskeyttää, jättää huomiotta, pakenee paikalta, kiire, kiire, kiire, lomat pitämättä, hokemat toistuu: anteeks mitä?? En ymmärrä, anteeks????? Puhelimessa: nyt en kuule???? Anteeks?! Aina sama. Maks minuutti sisään tulosta ja täys huuto päällä. Asukkaiden haukkumista, kiroilua. Ihan vaan muutaman mainitakseni. Yli kymmenen asukasta seitsemän vuoden aikana jututtaneena kaikille sama kohtelu, mutta mitä nuorempi henkilö, sen pahempi kyykytys. Juoksuttaminen taitaa olla hänelle on pakkomielle? Pakko sättiä asukasta jostain, josta pääsee juoksuttamaan: etsimään kaupungilta ”jotain hieman kalliimpaa” pesuainetta, ihan mitä vaan kunhan saa juoksutettua tai vähintään viivytettyä. Aina ja joka kerta.

   • Anonyymi

    Se vuokranvälittäjäkö siellä se pahis on? Vai pomo itte? Eikös tuolla sekavantuntuisen yrityshässäkän taustalla ole jotain rahamiehiä yrittäjinä? No, yleensä tuollainen kuvatun kaltainen ahneus kosahtaa lopulta omaan nilkkaan. Harmi vaan että hyväuskoiset nuoret joutuvat kärsimään moraalittomuudesta. Ties mitä traumoja saavat, jos ensimmäisessä omassa kämpässä ländloordit kyykyttää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se vuokranvälittäjäkö siellä se pahis on? Vai pomo itte? Eikös tuolla sekavantuntuisen yrityshässäkän taustalla ole jotain rahamiehiä yrittäjinä? No, yleensä tuollainen kuvatun kaltainen ahneus kosahtaa lopulta omaan nilkkaan. Harmi vaan että hyväuskoiset nuoret joutuvat kärsimään moraalittomuudesta. Ties mitä traumoja saavat, jos ensimmäisessä omassa kämpässä ländloordit kyykyttää.

    Vuokranvälittäjän kanssa vain asioin, oli harvinaisen järkyttävää käytöstä vuokralaista kohtaan. Oikeastaan yksi ilkeimpiä ihmisiä kenen kanssa on joutunut olemaan ikinä tekemisissä. Huutoa, vähättelyä, valehtelua, pakko sanoa jokaiseen asiaan viimeinen sana. Lyö luuria korvaan. Vaikea oikeastaan ymmärtää miksi haluaa antaa niin huonon kuvan itsestään.


  • Anonyymi

   Vähän hankala homma, kun toisaalta yrityksen kautta vuokraaminen tuntuisi jotenkin riskittömämmältä kuin yksityiseltä. Jos tai kun oma jälkikasvu Turkuun joskus opiskeluiden takia muuttaa, niin tietääpä nyt mistä ei kannata kysellä. Tällaiset toimintamallit taitavat olla syvällä yrityksen kulttuurissa ja voi hyvin olla, että palkattu työntekijä toimii vaan saamiensa ohjeiden mukaan tekemällä ”likaisen työn”. Jonkin verran olen työni puolesta vastaavia joutunut tonkimaan, ja valitettavasti aika vähän on ollut tehtävissä.

   Mutta hei, ehkä ihan kaikkea ei kannata uskoa, mitä kirjoitellaankaan. Pieni kriittisyys on siinäkin paikallaan.

  • Anonyymi

   Itselläni oli b-kiinteistöjen eli BEDDERin asunto tampereella. Vuoden verran asustin kohteessa. Asunnon lopputarkastus vei noin 5min ja kaikki kunnossa. Luin netistä pelkkää pahaa yrityksestä mutta kun vaan teki kaiken heidän siivouslistan mukaan niin meni ok. Eli ei pahaa sanottavaa jos vaan menee sen ohjeistuksen mukaan. (Vaikkakin ohjeistus on todella tiukka)

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   25
   2545
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   2424
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   207
   1902
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   74
   959
  5. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   84
   939
  6. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   45
   924
  7. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   266
   875
  8. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   69
   834
  9. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   739
  Aihe