Kuntosalin katselija

Laaksonliljanen

Essi polki kuntopyörällä verkkaisesti, palautteli. Villasukat oli vedetty pohkeiden päälle, jalassa olivat mustat trikoot. Reisissä oli voimaa. Olin nähnyt tytön kiskovan hirveitä rautoja maasta. Vaalea päälaelle kiinnitetty tukka roikkui ja putoili kasvoille, kun tyttö selaili puhelintaan. Mietin millainen pikkutussu jalkojen välissä mehustui. Ehkä voisin haistella satulaa Essin lähdettyä. Ainakin kumpu oli poikkeuksellisen korkea, etuvetoinen älylaite.

Olin se silmälasipäinen tarkkailija, jos tulee jälkipuheita.

En rupea mainitsemaan kaupunkia tai salia, mutta sanotaan sen verran, että kyseessä oli keskikokoinen rannikkokaupunki läntisessä Suomessa. Treenasin neljä kertaa viikossa, useimmin iltaisin. Tykkäsin myös katsoa. Ymmärrän, että kaikki eivät pidä sellaisesta, mutta minkä mahtaa silmilleen. Syvät pyllistykset, rintojen eteen työntäminen, lankutukset ja notkea venyttely ruokkivat miehen haluja. En minä mikään irstas Sali-Markku ollut, paremminkin hiljainen todistaja.

Rupesin rakentelemaan asetelmia siinä viereisellä pyörällä. Siinä yksi lihaksikas vaalea viikinki kulki koko ajan kuntopyörien ohi tankkitopissa. Se näytteli ja kukkoili. Käsivarsissa oli jerkkua ja tatuointeja. Oliko jo kolmas kerta, kun kolmekymppinen mies kävi näytillä. Ukkomies se oli, vaikka sormus puuttui. Minä tunnistin sellaisen. Oikea panomies panohiessä ja nyt nuori liha kiinnosti. Hiki tosiaan tuoksahti kirpeän vahvana, sellaisena kun tuoksuu miehen aherrettua pitkään naisen jalkovälissä. Itselläkin muljahti kerran. Tuollainen sonni polkisi Essin lyttyyn ja jyskyttäisi tunnista toiseen.

Mutta Essi vilkaisi vain kerran. Ei kiinnostanut kymmenen vuotta vanhempi lihaskimppu. Pää takaisin puhelimen pariin, pieni sisäänpäin kääntynyt hymy suupielille ja nenä pystyyn. Tylppä pieni töpseli se oli. Veivasin isolla vaihteella ja tutkin, kalussa virtasi veri, toosaa tuumin. Tytön pylly oli pyöreä ja jäntevä. Etureidet, ne olivat hassut: sellaiset sarjakuvamaiset ja tosi korostuneet, isot ja kiinteät. Ne dominoivat tytön sulavaa kroppaa.

Olin jo päätellä, ettei Essin navan alla pyörinyt mikään hyrrä, kunnes juoksumatolle kiirehti tummaihoinen nuori poika. Verryttelyasusta arvelin, että se oli juoksija tai jalkapalloilija, ajokoiramainen kärkipelaaja. Essin katse nousi. Hymyilikö hän pojalle? Ei siinä kaverissa mitään erityistä ollut - sellainen pitkä ja laiha ruipelo, perseetön nykynuori. Joka tapauksessa tyttö tuijotteli löysiin verkkareihin yhtä uteliaasti kuin minä. Näillä pojilla saattoi olla iso letku. Taisi tälläkin nuorukaisella pamppu heilahdella oikeassa lahkeessa.

Oli aika myöhäinen ilta, salilla ei ollut monta treenaajaa. Essin huomio oli karannut puhelimesta ja hän alkoi jutella juoksijan kanssa niitä näitä: mitä televisiokanavaa katsotaan, millä vastuksella hän etenee, joko ulkona satoi lunta. Poika oli hivenen kaino, mutta katseessa oli nälkää. Kielillä puhuttiin, vaikka eleillä kerrottiin. Essi heilautti tukkaansa, soi kulmiensa alta vihreät silmänsä nuorukaiseen. Se oli naimakatse. Vielä kun tyttö nauraa tirskautti pojan puheille, tiesin pelin olevan selvä. Vai Essi oli sellainen tyttö, blacked-tyttö…

Otin pyyhkeeni ja lähdin. Annoin tilaa soidinmenoille. Vaalea viikinkikin oli poissa. Pidin asemia kuntokeskuksen lippakatoksen alla ja odottelin. Ei minun tarvinnut odottaa siinä kuin vartin verran. Näillä aamuilla olin oppinut tunnistamaan naisen himon ja nousevan halun. Vetäydyin tolpan taakse ja annoin pariskunnan ohittaa. Ilta oli pimeä. Pakkaslunta kaunaili läpikuultavina kiteitä.

Pysyttelin koko ajan toisella puolella katua, sadan metrin päässä. Välillä jouduin pysähtymään bussipysäkille. He kävelivät melko hitaasti. Poika talutti polkupyörää ja tytöllä oli iso salikassi. Päät kääntyilivät, he juttelivat, höyry nousi suista, taisi käsi sipaista toisen kättä vai persettä. Tyttö halusi ajaa poikaa ja poika päästää kassinsa tyttöön. Se oli win-win-tilanne.

En minä suin päin syöksynyt näköalapaikalle, kokemus näistä hommista oli tuonut varmuutta. Onneksi tyttö asui ensimmäisessä kerroksessa, eikä pihaa reunustanut tiheää pensasaitaa. Sisällä pidettiin valoja päällä ja tekeydyttiin. Kävin varmistamassa tytön nimen postiluukusta. Hän oli sen verran aktiivi voimailutouhuissa, että nimi oli tallentunut keskusmuistiini. Tähdet olivat kyllä hyvin kohdallaan!

3

8157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laaksonliljanen

      Otin sijani betonitolpan takaa. Lumessa oli muovinen puutarhatuoli, kuolleet jouluvalot ja kynttilälyhty. Tyttö oli hakeutunut eroon vaatteistaan ja syleili poikaa. Pojalta puuttui paita. Kovasti se intohimoiselta pikaromanssilta vaikutti. Essi oli heittäytynyt täysin panon pauloihin, märän pimpin vietäväksi. Hän roikkui ripustimena nuorukaisen kaulassa ja suuteli, haki paikkaa sormilleen. Varsin söötti oli nuori kiinteä vartalo. Se hohti kuulaan valkoisena. Käsivarsissa oli lihaksia, vatsa henkäili litteänä ja pakarankaaret muodokkaina. Tärkein eli kyrvänkolo helmeili hehkuvana.

      Vastavärit kohtasivat. Nuorukaisen kädet olivat mustat päältä, mutta vaaleat kääntöpuolelta. Ne leipoivat tytön pieniä ja täysin pystyjä tötteröitä. Nännikentät olivat pikkuruiset, samoin itse nisät. Vaaleanpunainen väri oli alkuperäisen neitseellinen. Kropassa ei ollut liikaa rasvaa ja jos jotain oli, se sijaitsi naisellisissa paikoissa. Tyttö oli riisunut pikkuhousut matolle. Sellaiset turkoosit. Ne olivat hiertäneet trikoiden ja pillukan välissä, keränneet satoisan mehun. Haarukka pääsi vapaasti kiehnäämään verkkareita vasten.

      Nyt pojan käsi hapuili Essin laaksoa, kukkulaa. Karvoitus oli ajeltu kiilan muoto: punainen pikkutakkuinen kiharikko kapeni teräväksi pimpulan päälle. Itse pimpula, niin, sitä poika lipsutteli. Kovasti se oli turpeana tarjolla edessä. Huulet irvistelivät pojan sormien alla, litisivät kai. Pilluikenet olivat kapeat purjeet ja häiritsevän edessä. Essi-tyttönen nytkähti sijoillaan, kun pitkä musta etusormi kiertyi rakoon, pumppasi ja kaiveli. Tytön silmäripset värähtelivät ja suu huokaili.

      Otin muutaman kuvan.

      Essi hyväili pojan hoikkaa rintaa. Lihakset olivat esillä kireinä suikeroina, kylkiluut pinnistelivät esiin ja ainoa näkyvä karvoitus puski esiin verkkareiden sauman alta. Tyttöä kiinnosti kovasti eräs toinenkin suikero. Sitä hän oli hakemassa. Nuoret kädet vetivät housut hitaasti maahan, vaikka keskisalko piteli telttaa pystyssä. Oh-hoh, taisimme huokaista yhteen ääneen. Pojan kulli ponnahti pitkänä, jäykkänä seipäänä esille. Se oli hoikka ja ohut, mutta harvinaisen pitkä. Keskiosa oli korkeimmalla, terska roikkui kaukana kehosta. Sekin oli erikoinen: kun varsi oli suklaanmusta, oli suippo suppilo aivan pinkki. Kalu näytti niin raskaalta, että se nuokahtaa kuin amarylliksen varsi.

      Tyttö hyväili pojan penistä kädellään, rullaili ja kierteli. Hän oli jotenkin häkeltynyt. Pojalla oli runsaasti tuuheaa karvaa munien yläpuolella, pallit olivat nivoutuneet melkein varteen kiinni. Nuorukaisen ilmeistä näin, että hän halusi jotain muuta kuin salitytön lämmintä kättä. Tosin hän ei ollut itsekään antanut suuta tytön haarasimpukalle, mutta vastapalvelus kelpasi.

      Lopulta hän painoi olkapäistä Essin polvilleen ja ohjasi nekun huulien väliin. Tytteli rupesi halukkaasti lutkuttamaan kullin päätä, viimeistä kolmannesta. Punaiset huulet näykkivät ruokoa, ottivat varsin syvällekin, veti liu’uttaen ulos. Välillä Essi nosti kalua ylöspäin ja nuoli sileitä, mustanharmaita kivespusseja. Mahtoi olla tuhdit aromit. Poika huokaili suu avonaisena. Tytön letti heilahteli, nokka ei ollut enää nirpallaan, mitäs pienistä.

      Aprikoin itsekseni, antaako Essi paljaalla. Ei kuitenkaan. Hän kaivoi tyynyn sopukasta paketillisen kondomeja. Hän oli varautunut kaikkeen tai sitten hyvin kokenut näissä askareissa. Nuorukainen piteli pukettia ja katsoi kuin halpaa makkaraa. Hänellä ei ollut kuitenkaan muuta mahdollisuutta, jos mieli punaisille karvoille, kettukarkin ääreen. Essi makasi jo sohvatuolissa, jalat käsinojilla. Pikkuvittu sopotti valmiina raollaan, mesi valuen. Mahtoi tuoksua metkalle. Harmi että ikkuna oli välissä.

      Episodi se kortsun asettaminenkin oli. Lopulta poika sai nyhjättyä sen, vaikka auttamatta kumi oli liian pientä kokoa. Polvet koukussa poika käveli haarojen väliin ja peitti näkyvyyden. Luttanat pakarat menivät hymykuopille ja lantio työntyi eteen. Kropan jännityksestä päättelin, että sukuelin oli viety sisään. Nuorukainen alkoi tömisyttää jalkojaan ja pumpata reiässä. Ai ai. Oli se korskean kaunista kun pienet jalkapohjat vatkasivat ylös alas, kun tumma poika punnersi välissä. Tyttö tiesi kyllä jälkeenpäin saaneensa. Tuskin nuorukainenkaan huonoa kauppaa teki, erittäin kireä täytyi olla urheilullisen tytön pillukka.

      Ei se ensimmäinen erä kovin kauaa kestänyt. Pariskunta kävi keskustelua, teki ratkaisuja. Pojalta eivät olleet vielä lurahtaneet kermat sukkaan. Orpona se kumilötkö heilahteli hepin niskassa, putoaisi hetkenä minä hyvänä tai menisi puhki. Poika näytteli paikkoja, oli miestä. Karvaton ylävartalo kiilteli hiessä ja hontelot jalat vapisivat. Minun ilokseni he tuskin tekivät sitä, mutta jälkeenpäin kiitin.

    • Laaksonliljanen

      Siinä oli jotain piilosovinistista vai oliko sitten luonnon tarkoituksenmukaisuutta pariutumisessa, kun nainen kävi kontilleen ja nosti feromoneille tuoksuvan peränsä pystyyn. Odotti ja kaipasi miestä, tarjosi itseään tälle ja halusi päästä lihavartaaseen. Näin se oli mennyt kautta aikojen saaton. Naaras ratkaisi kenet laski selkäänsä. Vaikka hän alistui uroksen edessä ja näytti nöyrältä panorasialta, oli vaisto ajanut hänet valintaan.

      Nuorukaisen tummissa silmissä pilkahti häivähdys rajatonta riemua. Täyteläiset tunteet varmaan läikkyivät, kun eteen aukeni solakka pylly ja pillu, jota pääsi polkemaan takaapäin. Ja nuorukainen antoi kyytiä. Essi nojasi sohvatuolin käsinojaan tai paremminkin puristi sitä epätoivoisesti. Silmät kävivät nurin niskoin, suu vääntyi vuoroin kireään irvistykseen, vuoroin nautinnolliseen raukeuteen. Poika piteli kupeilta kiinni ja astui kuin nuori ori. En sano mikä. Hän otti tytön lujasti, survoi sauvallaan pohjia myöten, sen täytyi tuntua kireän vaon pohjassa saakka ja vatsassa ja reisissä. Huomenna jalkapäivä ei olisi otollinen Essi-letulle.

      En tiedä saiko tyttö hekumaansa, mutta hyvin onnelliselta hän vaikutti. Kasvot olivat hikiset ja vallaton tukka lenteli silmältä silmälle. Taisi pillukoloa punottaa kunnolla ja huulet kääntyä ulospäin. Ainakin Essi levitti pikkaisen haara-asentoaan. Kai sattui. Ainakin törötisseissä vaikutus tuntui: nännit olivat terävät kuin parsinneulat.

      Nuorukainen yllätti minut kuitenkin tempullaan. Oliko se sitten enemmän tätä vallitsevaa muoti-ilmiötä vai kulttuuriperäistä, mutta näin tapahtui. Näin sen hyvin. Eräällä ulosvedolla hän kiskaisi kondomin irti ja työntyi uudelleen sisään paljaalla. Se oli vaarallista ja kiellettyä, ellei Essi tiennyt siitä. En ole varma katsoiko hän olkansa yli ja antoi hiljaisen suostumuksen?

      Joka tapauksessa pääty häämötti. Sen näki pojan tavasta varvastella ja hakea voimaa työntöihinsä. Muutama raju, hervoton pisto, ja pieneen kaksioon pääsi nälkäinen heimohuuto, brutaali ja suupieliä venyttävä. Nuorukaisen keho tärisi ja silmät tanssivat kissanpolkkaa. Kalu liikkui mäntänä ja suihkutti siementä, merkitsi nuoren naisen leimakirveellään, joka läpsähti löysänä astutetusta vaosta.

      Minusta sitä valkoista hyhmää valui pitkin pilluhuulia ja nivusia. Tarkistin vielä myöhemmin puhelimen kuvistani, että pojan proteiinipuuroa oli Essin punaisilla intiimikarvoilla ja valui sitä vuolaana sisäreisiä pitkin.

      Otin vielä muutaman kuvan, mutta en jäänyt jälkipyykille. Kuvista tuli lopulta aika hyvälaatuisia, tuumailin siirtäessä niitä yöllä koneelle ja koneelta eräälle sivustolle. Hyvin ne sinne sekaan sopivat. Nuoripari oli värikuvissa kaunis, sellainen kiihkeän intohimoinen, huoleton kuin tuntemattomalle lemmelle alistuneena. Moni niistä saisi iloa.

      Näin seuraavana päivänä Essi-tyttöstä. Hän teki rintaa, kävi penkille vaivalloisesti punnertamaan ja piti jalat tiukasti maassa. Oli jotenkin hersyvä ja hymyilevä, nakkeli tukkaansa ja naurahteli. Saaneen oloinen, sanoisin. Miten imee, huikkasin sille, kun piti kysyä miten menee.

    • UHHHHH !!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe