Kouvolan onnettomuus

Eiooenääjärkeä

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/0f3c0fb7-229e-4f3e-bc8a-225b4e0f61d0


https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/e6c74cf2-0dba-4b28-94a7-1ff4cc1ff83d

Toivottavasti kuski tervehtyy vielä. Voimia kaikille osapuolille.
Olisiko nyt viimeistään aika allekirjoittaa kansalaisaloite 2710?
Pelastuslaitos on välillä tiukilla tiestön huonon kunnon takia. Tässä tapauksessa tien ei olisi pitänyt olla liukas...

8

1021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurvookahvil

      Paskoilla renkailla ja huonoilla laakereilla, alkaa kärryt vipottaa Kouvolassakin? Homovirasto rakentaa kaista suppilon älyvapaille!

    • oliElimäellä

      Eihän sen tien pitänyt olla liukas, vaan se näin talvella aika usein kuitenkin on, eikä sille kukaan mahda mitään, ei se talvikeli kesäkeliksi muutu millään tienhoidolla.
      Se tuossa ihmetyttää eniten: tiellä on kolme kaistaa toiseen suuntaan, toiseen yksi kaista kaistan levyinen keltaviivoitus. Ei siinä ainakaan tilanpuutetta ollut, tutkijathan tuon tutkivat, toivottavasti. Henkilöautoilijalla taisi olla turvaväliä vaaksan verran, kun onnistui pääsemään samaan kasaan. Mikähän sen kolmannen rekan rooli tuossa oli?

    • oliElimäellä

      Kouvolan Sanomien jutussa kauan onnettomuuden jälkeen sanottiin vakavasti loukkantuneen kuljettajan tilan olleen edellenkin huono, en nyt muista oliko edeleenkin koomassa, kuitenkin, myös omaiset jutussa syyttivät tienpitäjää.
      Onnettomuusuutisesta päätellen tämä rekankuljettaja oli täysin syytön tilanteeseensa, eikä voinut siihen itse millään tavoin vaikuttaa, mutta kukaan ei ole kertonut syytä, miksi se perävaunu oli siellä tiellä poikittain? Ei se kärri karkaa edes liukkaalla tiellä itsekseen omille teilleen, jollei siinä tapahdu jotain muuta, jota tässä ei ole kerrottu. Onnettomuuteen lienee muita syitä kuin huono keli, tutkijathan tuon selvittänevät.
      Nyt vain julkisuudessa kaikki kaadetaan tienpitäjän niskaan, ei talvikeli muutu kesäksi millään tienhoidolla, ja onnettomuuspaikkakin oli suoralla aukealla tiellä, jossa oli leveyttäkin pienen lentokentän verran. Outo tapaus kerrassaan, olisiko sitä millään tienhoidolla voinut välttää?

    • TässäSeOikeaSyy

      "Onnettomuusuutisesta päätellen tämä rekankuljettaja oli täysin syytön tilanteeseensa, eikä voinut siihen itse millään tavoin vaikuttaa,"

      Olet oikeassa. Ei voinut vaikuttaa ENÄÄ millään tilanteeseensa, kun ajettiin rajoitinta vasten, ja heittelehtimään lähteneen kärryn oikaiseminen vaatisi kuitenkin vielä lisävauhtia, jota taas ei enää ollut mahdollista saada nopeudenrajoittimen hakatessa tapissa. Jos taas olisi ajettu sitä OIKEAA kahdeksaakymppiä, mitä yhdistelmällä saa korkeintaan ajaa, olisi kärryn oikaisuun tarvittava lisävauhti vielä löytynyt kaasupedaalia painamalla, eikä onnettomuutta olisi varmaan koskaan edes tapahtunut. Aivan sama, kuin konginkankaalla aikoinaan. Mitään ei ole näköjään opittu, mutta minkäs teet, kun isännät painaa päälle, että se on lopputili, jos et ole ajoissa paikalla.....

      • ÖLLÖLÄ__

        Voi jeesus taas näitä kaikkitietäviä jossitteijoita, kirjoituksestasi paistaa että et ole metriäkään yhdistelmää ajanut. Poikittain kääntyi venäläinen puoliperävaunu, syytä emme toistaiseksi tiedä, mutta liukkaalla tienpinnalla on varmaan osuutta asiaan. Riittävän liukasta kun on, niin kaksiakselisella veturilla oleva puoliperäyhdistelmä tyhjänä tai kevyessä lastissa ei oikene kaasua painamalla, vetopyörät lyö tyhjää. Konginkankaalla ei ajettu rajoitinta vasten, yhdistelmän nopeus oli hiukan alle 80km/h. Tutkintaraportti löytyy onnettomuustutkintakeskuksen sivuilta, johon kannattaa tutustua ennenkuin tulee tänne pätemään tuollaisialla mutu tiedoilla.


    • tykkimäkii

      Kylläpä on romua taas kerran ja kansa maksaa vakkuutuksissa kaiken paskan........

      • ÖLLÖLÄ__

        Niin, Venäjän kansa, edellyttäen toki että venäläisen vakuutukset oli kunnossa.


    • talviontalvi

      voi voi tohon ei paljoa tarvita ja perävaunu lähtee menemään ,pelkkä kaistan peilijää luiska tiessä riittää oli nopeus 50 tai 60 kmh.ittellä on lähteny ku hijensin jään päällä jää luiskasta onneksi sain oikaitua vielä,siinä ei ehdi tekeen juuri mitään sopii kokeilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe