ISOT PAHAT METSÄSTÄJÄT

Haverisen Jokke

Ei voi muutakun ihmetellä tätä metsästyksen vastustajien kekseliäisyyttä yrittäessään pilata tätä hienoa harrastusta sekä Suomen oloa tullessa toimeen maamme luonnonvaroilla.
Tässä muutamia esimerkkejä:
Metsästys:
Susia asia on ollut pinnalla ja kantojen kasvaessa jo yli tuotantoon otetaan niinkuin vihreillä on viimeaikoina tapana ollut yhteyttä Eu.hun ja valitetaan suomen susien metsästyksestä siinä toivossa että saadaan SUOMI oma isänmaamme tuomioistuimeen valehdelluin perustein suomen todellisesta susikannasta.
Kysyisin että miksi kukaan rktl.n susi tutkioista ei osallistunut tammikuussa pohjois-hämeen susi laskentaan tai kukaan muu viher intoilia vaikka asiasta tiedotettiin selkeästi? Jälkeenpäin ollaan kyllä asiantuntioina selvittämässä että alueella ei ole 14 sutta vaan kaksi. Mistä tiedätte kun ette olleet laskemassa?

Metsästys asia nro2:
Nyt aletaan vouhottamaan että miksi suomi metsästää lapasorsaa ja jouhisorsaa sekä heinätavia kun 90% euroopan kannasta pesii suomessa. Ei kuulemma siinä tapauksessa olisi Suomalaisilla oikeutta näitä metsästää.
No kysympä sitten tämän joka syksyisen valkoposkihanhi kysymyksen kun metsästäjät ehdottivat pienimuotoista metsästystä lintuja kohtaan jotta saataisiin ne vähän aremmiksi eivätkä ne siinä tapauksissa laiduntaisi tuhat päisinä laumoina helsingin puistoissa.
Mikä oli ns luonnonsuojelioiden kommentti. No arvatkaapa. Kun valkoposkihanhi ei kuulu suomen varsinaiseen pesimä lajistoon ei sitä myöskään kuulu siinä tapauksessa metsästää.
Sanokaapa sotiiko nämä kaksi edellistä esimerkkiä keskenään? Minusta kyllä.

Metsästys asia nro3:
Lyijyhauli kielto.
Todellinen tilanne on tämä että suurin osa suomalaisista järvistä on muta pohjaisia ja pienimuotoisia ja näin ollen ammuttaessa lyijyhaulilla suurinosa hauleista lentää pitkälle rantaviivan sisäpuolelle tai osuessaan veteen uppoavat sorsien kaulan ulottumattomiin eivätkä näin ollen saa lyijyhaulia jauhinkivinään ja lyijy myrkytystä.
Kielto olisi asiallinen suurilla lintuvesillä esim liminganlahti.

Erään viheraktivistin lausunto piirilleen kuului näin. Lyijykielto on hyvä siinä tapauksessa että koko sorsastus saadaan lopetettua. Kun metsähallitus ja maanomistajat kieltävät rautahaulien käytön näiden osuessaan puihin ja myöhemmin todetaan haulien tehottomuus ja turhien haavakoiden tulo voimme valittaa asiasta Eu.lle suomen harjoittamasta eläinrääkkäyksestä ja näin olemme askeleen lähempänä täyskieltoa.
Voin valitettavasti teille todeta että jopa lyijyäkin tehokkaampia korvaavia on jo kehitetty.

Metsästys asia nro4:
Uskokaa tai älkää lajitoverit mutta jopa metsäjäniksen täysrauhoitus oli vuonna 2000 lähellä ja mistäkö syystä.
No luonnonsuojelu piiri oli valittanut brysseliin että suomessa harjoitetaan metsäjäniksen pyyntiä joka on keski-euroopasta kuollut sukupuuttoon tai pienillä metsä alueilla paikottainen.
Kävi kuitenkin niin että jopa Eu.sta löytyi sen verran asiantunteva herra joka tiesi suomessa elävän metsäjäniksen olevan runsaslukuisimpia eläimiämme ja asia hylättiin.

Metsäteollisuus:
No metsäähän ei tietenkään saa hakata vaan sen pitää lahota pystyyn jotta koppakuoriaisemme menestyisivät.
Mihin te tulostatte tietokoneenne tekstiä, pyyhitte perseenne, kannatte kaupasta ekologisella paperipussilla ostoksenne, juotte maitoa tölkistä, luette lehtenne jne jne. Suomalaiseen paperiin. Uusiutuvaan luonnonvaraan. Ja kaikki nämä rekat junat laivat motot metsurit mhy.t metsäliitot ja kaikki te työllistätte ja samalla tämä kaikki pitäisi kieltää. Äly hoi.

Sähkövoimalat:
Viidettä ydinvoimalaa ei voi rakentaa koska sähköä riittää pistorasiassa ja vesi puu ja tuuli riittää.
No vettä ei voi valjastaa koska padot tuhoavat ekosysteemin ja kalojen vaellukset. Puuta ei saa käyttää koska metsät loppuvat ja tuulimyllyt pilaavat saaristoluontomme. Millä tämä yhteiskunta sitten pyörii? Ostetaan sähkö venäjältä. Takuu varmaa ydinvoima ja kivihiili sähköä ja tietenkin "turvallista" kiitos itänaapurin viimeisen teknologian.

Yhteenveto:
Millä te luulette että tämä maa pyörii jos mitään luonnonvaraa tai luonnonantimia ei saa käyttää? Se että me on opittu käyttämään tätä luontoa turvallisesti ja kestävältä pohjalta takaa nytkin sen että te kohta vihaisia viestejä kirjoittavat viherpiiperöt istutte siellä näyttönne takana ja syötte suomalaista leipää juotte suomalaista maitoa käytätte suomalaista sähköä ja luette suomalaiselta paperilta on edesauttanut teidänkin elämää.

Oppikaa antamaan sille kuuluvaa arvokkuutta ja eläkää Suomessa niinkuin suomalaisen kuuluukin vaikka te viime aikaisten uutisten pohjalta olettekin lakkauttamassa jopa suomen armeijaa. Sitä millä meille sotaveteraanit ovat tuoneet itsenäisyyden. Voiko teitä edes pitää isänmaallisina.
Siitä kertoo paljon se että te koko ajan valitatte Eu herroille TIETÄEN että suomi joutuu vaikeuksiin asioista joka helpottaa myös pitkällä aikavälllä teidän elämää. Hävetkää!

29

2605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • demokratian kannattaja

      Viheriäät ovat moniarvoista yhteiskuntaa vastaan. Aivan kuten Aadolf 30-luvun Saksassa, he haluavat määritellä oikein toimimisen ja elämisen kriteerit. Heitä ei pidä tuomita tai rangasita, vaan herätellä AJATTELEMAAN mitä oikein touhuavat. Emme me metsästäjät halua enää uutta keskitysleirimeininkiä tänne pohjolaan. Meidän pitää rytyä sivistämään viherporukkaa, jotta hekin pääsisivät sivistyneen ja moniarvoisen yhteiskunnan syrjään kiinni.

      • minä

        Juu siitähän ne vihreät ovat tunnettuja, että vastustavat kaikkea moniarvoisuutta-höh!
        Soininvaarakin on oikea Himmler ja silleen.
        Ajattelisit itse mitä kirjoitat sinä sivistynyt demokratian kannattaja!


    • res.vänrikki.

      suurin osa suomalaisista ns metsästäjistä niinkuin sinäkin ei tiedä luonnosta ja esim vanhoista erämies taidoista hölkäsen pöläystä.

      isomahaisia ylilihavia hunokuntoisia muutenkin yleissivistykseltään normaalia tyhmempiä.
      nelivetoautoilla ajetaan niin pitkälle sen jälkeen moottorikelkoilla salakaatamaan petoja niinkuin ne olisivat pahin uhka.

      jatkuvaa saatanan ruikutusta kuinka eu muka vie meiltä oikeuden tappaa petoeläimiä niin paljon kun haluamme.

      eläköön euroopan unioni jos ei suomi pysty luontoansa sujelemmaan niin sen tekee joku muu ja näin siinä on käynyt.

      samoin käy puolustuksenkin jos ei itse niin sitten joku muu.

      • Yks res alikessu

        ... se yhellainen "vänskä"! Varmaanki säälistä ylennetty tai sitte pitkän kielen takia! Ei uskos, että Suomen Miehisä tommosia paskahousuja sikiää! Kumarra sie vain EU:lle sontiainen! Enemmistön puolelta oot näköjään tottunu puoles hakemaan, RESSUKKA!!!!


      • Kuraattori

        Vänskän jämilläkö se sivistys saavutetaan. Kusipää mokkeri taidat olla. Enpä haluaisi olla tuommoisen joukkueenjohtajan kanssa eturintamassa,jolla ei muuta sivistystä ole.

        Minä sanon sullekin,että ennenkin täällä on osattu asiat hoitaa,eikä siihen tarvita rooman valtakunnan huijarinsuojelioita tekemään mitään idioottipäätöksiä. Sama meininki,kun neuvostoliitossa.

        Ja vihreät:Se sana kuvaa täsmälleen heidän kokemustaan asioitten tärkeysjärjestyksn suhteen.

        Aivan selvästi hekin käyttävät muka luontoarvoja omien poliittisten valtapyrkimystensä tikapuina.

        Tekopyhiä kakaroita,jotka ei todella tärkeisiin asioihin sano mitään. Ja ovat aiheuttaneet luonnolle tuhoa yhtäpaljon,kuin muutkin ihmiset.

        Päpättisivät huumeista ja Eu:n maksamista tuista huijareille,ja tuon sirutekniikan tulosta ihmisten ihonalle. Koska suomikin ajaa muka kehityksen eturintamassa elektronisen kehityksen asiaa,kaikki alkuperältään puhdas ja oikea elämä alistetaan rahanvallan alle.Eivätpähän vastusta todellista saatanaa,vaan jopa taputtavat sille.

        Muka luontoa suojelevat,ja menevät päästämään minkit luontoon,jotka sopeuduttuaan aiheuttavat massatuhoa lintujen pesimisille,ja lähtevät lisääntymään ja leviämään.


      • res vänrikki
        Yks res alikessu kirjoitti:

        ... se yhellainen "vänskä"! Varmaanki säälistä ylennetty tai sitte pitkän kielen takia! Ei uskos, että Suomen Miehisä tommosia paskahousuja sikiää! Kumarra sie vain EU:lle sontiainen! Enemmistön puolelta oot näköjään tottunu puoles hakemaan, RESSUKKA!!!!

        minkkien luontoon päästämisellä ja oikealla luonnon suojelulla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.osoitat noilla vertauksilla tietämättömyytesi ja sivistyksesi luuletko ,että tollaisia puheita kukaan ottaa tosissaan sielä missä asioista päätetään.

        eu hoitaa asiat loistavasti olis todella suomessa asiat loistavasti jos tää pilkkihaalari sakki päättäis kaikista luonto asioista.

        sen kun kitisette asioista täälä palstoilla olisitte opikellut ja menneet töihin brysseliin niin voisitte vaikuttaa.

        teidän puheet rajottuu tappo uhkauksiin joita joku sinne lähetti hah,hah varmmaan niitä kauheesti pelottaa.

        ps.tehkää itsemurha isku brysseliin se varmaan auttaa.


      • laskuvarjojääkärikersantti

        paska


      • Taistelija 81
        res vänrikki kirjoitti:

        minkkien luontoon päästämisellä ja oikealla luonnon suojelulla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.osoitat noilla vertauksilla tietämättömyytesi ja sivistyksesi luuletko ,että tollaisia puheita kukaan ottaa tosissaan sielä missä asioista päätetään.

        eu hoitaa asiat loistavasti olis todella suomessa asiat loistavasti jos tää pilkkihaalari sakki päättäis kaikista luonto asioista.

        sen kun kitisette asioista täälä palstoilla olisitte opikellut ja menneet töihin brysseliin niin voisitte vaikuttaa.

        teidän puheet rajottuu tappo uhkauksiin joita joku sinne lähetti hah,hah varmmaan niitä kauheesti pelottaa.

        ps.tehkää itsemurha isku brysseliin se varmaan auttaa.

        säälittävä mies. Tuollaiset kaverit häpäisevät Suomen. Säälin todella alaisiasi, jos käsky käy. Olisi tod parempi että pakenisit Ruotsiin.


      • res.sotamies

        Kyllä on miehet loppuneet sanottin ennen armeejassa ,niin näkyy käyneen.Selevää rättivääpelin ainesta. Kotirintaman kauhu.Saappaaseen paskantaja kun ei uskalla ulos mennä.


      • rautaa

        tänne kirjoittelee?

        Hallelujaaaa!


      • Taistelija 44
        Taistelija 81 kirjoitti:

        säälittävä mies. Tuollaiset kaverit häpäisevät Suomen. Säälin todella alaisiasi, jos käsky käy. Olisi tod parempi että pakenisit Ruotsiin.

        vieläkö Suomesta on paettava?Kautta aikojen on älykkäimmät yksilöt paenneet enemmän sivistyneisiin yhteiskuntiin.Roskaporukka jää luonnollisesti ainakin aina jäljelle.Että Suomesta vieläkin...


      • rautaa
        Taistelija 44 kirjoitti:

        vieläkö Suomesta on paettava?Kautta aikojen on älykkäimmät yksilöt paenneet enemmän sivistyneisiin yhteiskuntiin.Roskaporukka jää luonnollisesti ainakin aina jäljelle.Että Suomesta vieläkin...

        mutta onneksi luovutus toimii ja saamma tuomiolle ne rikolliset.


      • Julle
        Taistelija 81 kirjoitti:

        säälittävä mies. Tuollaiset kaverit häpäisevät Suomen. Säälin todella alaisiasi, jos käsky käy. Olisi tod parempi että pakenisit Ruotsiin.

        ...ainahan sitä Suomalainen Tosimies on tukeutunut maalaisjärkeen eli harhalaukauksen mahdollisuus on odotettava, jos "vänskä" käskyttää joutavia....


      • Taistelija 44
        rautaa kirjoitti:

        mutta onneksi luovutus toimii ja saamma tuomiolle ne rikolliset.

        se kyllä sivistyneistä maista toimi.Jos toimii niin on lähdetty vika suuntaan ja silloinhan pääseekin"kotiin".


    • pikku jyri

      kaikki rktl perustuu salamyhkälsyyteen.niillä ei ole halua selvittää asioita avoimesti,koska asiat eivät täsmää.......en valitettavasti voi kertoa enempää,menee työpaikka.

    • vänskätaas

      tere möhömahat täälä taas ollaan ja suomi on edelleen euroopan unionissa.Luontoa suojellaan ettekä sille mitään voi.hah hah.

      • Aake

        kiljuu ku pikku poika, hame päälle ja hoitoon. Onneksi tuolla metsällä ei tarvitse tuollaisien paskahousujen kanssa asioida. Taitavat tietää kuinka siinä käy...


    • Metsämies....

      Kerrankin joku puhuu täyttä asiaa.Sinunlaisia tilanteen tasalla ja asiat ymmärtäviä ihmisiä pitäisi saada tuonne päätöksen tekoon mukaan.

    • Anonyymi

      Kyllä se siperia opettaa metsästyksen vastustajiakin, poikkeustila ja ruuanpuute viimeistään. Kaikenlaisia ääripäitä nousee, koska ruokaa riittää.

    • Voihan sitä apina lerppahuulet törröllään ihmetellä mitä tahansa asiaa. Kuten, miten kuoria banaani. Siinä sitä onkin älyllistä pohdiskeltavaa susipelkuri pallinaamalle.

      • Anonyymi

        No jos et osaa kuoria banaania, niin tule tänne. Setä opettaa pojun, ettei tule masu pipiksi jos syö banaanin kuorineen.


    • Anonyymi

      Olipas fiksu avaus Haveriselta👍

      • Anonyymi

        no olipas tosi "fiksu" . sisäsiittoinen ja takapajuinen aikamiespoikajuntti horisi sekavia, kuten kaikki mehtuueinarit tällä palstalla. Koittakaa juntit jo siirtyä 2020 luvulle ja koittakaa ymmärtää, että susi ei ole uhka ihmisille ja elämässä on muutakin kun eläinten tappaminen. Töihin siitä juntit! ai niin, eihän maalaisjunttien tarvitse töitä tehdä, kun kela maksaa työkyvyttömyyselkkeet..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no olipas tosi "fiksu" . sisäsiittoinen ja takapajuinen aikamiespoikajuntti horisi sekavia, kuten kaikki mehtuueinarit tällä palstalla. Koittakaa juntit jo siirtyä 2020 luvulle ja koittakaa ymmärtää, että susi ei ole uhka ihmisille ja elämässä on muutakin kun eläinten tappaminen. Töihin siitä juntit! ai niin, eihän maalaisjunttien tarvitse töitä tehdä, kun kela maksaa työkyvyttömyyselkkeet..

        Miksi susianaali ei käytä rekisteröimäänsä nimimerkkiään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no olipas tosi "fiksu" . sisäsiittoinen ja takapajuinen aikamiespoikajuntti horisi sekavia, kuten kaikki mehtuueinarit tällä palstalla. Koittakaa juntit jo siirtyä 2020 luvulle ja koittakaa ymmärtää, että susi ei ole uhka ihmisille ja elämässä on muutakin kun eläinten tappaminen. Töihin siitä juntit! ai niin, eihän maalaisjunttien tarvitse töitä tehdä, kun kela maksaa työkyvyttömyyselkkeet..

        Ruuan hinta nousee ja saatavuus heikkenee , ja mahtaa susihyysärilläkin kohta mieli muuttua kun nälkä oikein jäytää suolistossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruuan hinta nousee ja saatavuus heikkenee , ja mahtaa susihyysärilläkin kohta mieli muuttua kun nälkä oikein jäytää suolistossa.

        🤣 Se muuttuu pian anarkistihyyssärinkin ääni kellossa. Saattaa vihervasuriloisetkin joutua töihin eikä kuluta kaikkia aikojaan netissä haukkuen ihmisiä.


    • Anonyymi

      Avaus oli hyvä, mutta syvästi toivon, että Suomen tulevaisuus tuossa ketjussa kirjoittelevien käsissä. Suomessa on fiksujakin ihmisiä.

      Metsästys on Suomessa lailla säädeltyä ja sallittua niille, jotka omaavat oikeuden ja luvan metsästää. Sitä ei tarvitse perustella, eikä kukaan voi laillista metsästystä estää taikka keskeyttää. Toivottavasti myös saadaan myös prosessi, jolla valitukset myönnettyihin lupiin saadaan käsiteltyä reilusti ennen metsästysvuoden alkua.

      Ei muuta kuin hyviä luontohetkiä kannattajille ja vastustajille. Se että ei voi hyväksyä toisen kantaa asiaan ei oikeuta toista idiootiksi leimaamaan tai toista tuomitsemaan. Suomessa sana on vapaa ja hyvän keskustelun avulla voimme ehkä toisiamme paremmin ymmärtää. Ne metsästäjät jotka minä tunnen metsästävät kestävästi ja vastuullisesti. Varmasti sekä metsästäjistä kuin vastustajista löytyy niitäkin jotka eivät noin toimi, mutta he ovat vähemmistö.

    • Anonyymi

      Metsästäjät vois tappaa, täyslaidallinen pärstään vaan:

      • Anonyymi

        Jos tuo on ainoa asia jonka voit tuoda keskusteluun niin sinusta paras osa valui äitisi reisille. Putoaisi tämänkin keskutelun ÄO alle kolmenkymmenen jos järkevät ihmiset poistuisi ja jättäisi kaltaisesi ihmisjätteen jatkamaan keskustelua. Eiköhän jätetä ne tappamishuutelut kun sinusta ei ainakaan siihen ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      35
      7794
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4616
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3281
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2176
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      17
      1516
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      358
      1498
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1199
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      277
      1088
    Aihe