Opetusharjoittelussa

Belsebuub

Opetusharjoittelussa

Part I

"Se on John Holmes", kuului ääni takarivistä. Vastaus herätti naurunpyrskähdyksiä ja huvittuneita ilmeitä luokassa. Takarivissä istuva isokokoinen kaveri, jonka nimeä en vielä ollut oppinut muistamaan, tiesi selvästi oikeankin vastauksen, mutta halusi esiintyä luokan pellenä ja kokeilla kuinka opetusharjoittelija hänen vastaukseensa suhtautuisi.

Oli vuosi 1999 ja olin 26-vuotiaana historian opetusharjoittelijana normaalikoulussa vetämässä lukion yhteiskuntaopin tuntia. Oppilaiden lisäksi luokan takana istui myös muita opetusharjoittelijoita sekä ohjaava opettajani kuuntelemassa ja tarkkailemassa opetustani. Olin kysynyt luokalta englannin pääministerin nimeä, joka tuohon aikaan oli John Major. Normaalikoulu oli harjoittelukoulu, jossa oppilaat saivat kestää hyvin eritasoisten opettajakandidaattien vetämiä tunteja ja heidän huvinaan olikin kokeilla miten harjoittelijat reagoivat kiperissä tilanteissa. Kaikkien aikojen kuuluisimman pornotähden nimen mainitseminen olisi hyvinkin saanut vähän ujomman auskultantin punastumaan. Itse halusin oppilaiden silmissä näyttää rennolta nuorelta miesopettajalta, jolta kuitenkin tarvittaessa löytyisi auktoriteettia luokan hiljentämiseen. Vastaus ei sinällään minua järkyttänyt, mutta nyt täytyi äkkiä keksiä joku fiksu vastaveto tilanteen korjaamiseksi.

"Se taisi olla enemmän noita hydrauliikka-alan miehiä", totesin ja yritin nopeasti palata tunnin varsinaiseen asiaan. Sain kuitenkin aikaan lisää hihittelyä, ja luokan hiljenemiseen meni kauemmin kuin olin toivonut. Suurin osa pojista näytti tajuavan heittoni, osa tytöistä kuitenkin tuntui naureskelevat lähinnä siksi kun muutkin nauroivat.

Huomioni kiinnittyi reunimmaisessa rivissä ikkunoiden vieressä istuvaan tummahiuksiseen tyttöön. Hän ei hihitellyt yhdessä muiden porukan kanssa, vaan kirjoitti hiukan mietteliäänä nopeasti jotain vihkoonsa. Muistin Neean jo ensimmäiseltä oppitunniltani. Hän oli niitä selvästi älykkäitä, mutta vähän hiljaisia tyttöoppilaita, joita useimmista luokista löytyi yksi tai muutamia. Lukiolaistytöistä ja Neeankin luokkakavereista suuri osa jo meikkasi ja pukeutui muotivaatteisiin. Neea ei näin tehnyt, mutta silti hän jäi mieleeni luokan kauneimpana tyttönä. Vaikka Neea oli useimpia ikäisiään lyhyempi, hänen lähes nukkemaisen symmetriset kasvonsa ja upea tumma tukkansa saivat heti huomioni. Täytyy tosin myöntää, että pienet brunettet olivat heikkouteni.

Opettajankoulutuksessa tuleville opettajille korostettiin kasvamista opettajan rooliin. Totuus oli kuitenkin, että varsinkin lukiolaistyttöjä vilkuiltiin muutenkin kuin isällisen opettajamaisesti. Kun kaksvitonen nuori mies laitetaan opettamaan 16-18 -vuotiaita naisenalkuja, on ilmassa pakostakin myös seksuaalista jännitettä, ellei sitten kyse ole eunukista. Vaikka aihe oli virallisesti tabu, sopivassa porukassa erityisesti miespuolisten opetusharjoittelijoiden puheet kääntyivät nopeasti parhaimman näköisiin lukiolaistyttöihin.

Oppitunnin jälkeen pelkäsin saavani ohjaavalta opettajaltani sapiskaa John Holmes -kommentistani. Ohjaajani mielestä olin kai kuitenkin selvittänyt nolon tilanteen kohtalaisesta, sillä hän ei ottanut asiaa puheeksi. Niinpä huokaisin helpotuksesta ja ajattelin selvinneeni tapauksesta kunnialla. Paljon enempää en olisi voinut olla väärässä.


Part II

En käynyt kovin usein ulkona iltaisin. Minulla oli kuitenkin muutamia vanhoja kavereita, joiden kanssa kävimme viihteellä silloin tällöin. Tällä kertaa ulkomailla opiskelijavaihdossa ollut ekonomikaverini oli tullut käymään Suomessa, josta saimme tekosyyn lähteä iltaa istumaan paikalliseen yökerhoon. Paikka koostui diskosta ja siitä hiukan erillisestä baarista, jossa soitettiin rockia. Viihdyimme enemmän baarin puolella jutustellen ja musaa kuunnellen. En ollut mikään parkettien partaveitsi tai Disco-Stu, joten käytin useimmiten "tosimies ei tanssi" -veruketta, jos minua yritettiin houkutella diskon puolelle.

Kavereitani lukuun ottamatta en törmännyt illan aikana muihin tuttuihin. Kellon lähestyessä puolta yötä huomasin kuitenkin pari nuorta naista, jotka vaikuttivat jotenkin tutuilta. Yllätyin kun huomasin heidän vilkuilevan minua ja juttelevan keskenään. Ehdin jo ajatella, että vieläkö vanhalla on vientiä, ennen kuin tajusin tuntevani tytöt. He olivat niitä lukion tokaluokkalaisia, joita olin opettanut edellisellä viikolla. Tyttöjen vaatetus ja meikki teki heistä sen verran vanhemman näköisiä, etten ollut heitä tunnistanut.

Sitten huomasin myös Neean. Hän purjehti paikalle silmät loistaen party-varustuksessa. Neealla oli pitkät polvisukat, minihame - ei ihan roiskeläppämallia, mutta selvästi polven yläpuolelle ylettyvä - ja tiukka T-paita, joka näytti jo hieman kostuneen hiestä ahkerasta tanssimisesta. Hänen pitkät tummat hiuksensa hulmahtivat kun hän istui kavereidensa seuraan. Ero siihen hiukan hiljaiseen omissa mietteissään viihtyvään tyttöön, jonka muistin koulusta, oli huomattava.

Kohta selvisi myös se miksi tytöt olivat vilkuilleet minua. Kaksi tytöistä lähti nimittäin tulemaan minua kohti työntäen edellään vastahakoista Neeaa. Neean ilme oli nyt muuttunut hiukan vakavammaksi, eivätkä edes nautitut rohkaisuryypyt kyenneet täysin peittämään hänen ujouttaan.

"Sun täytyy suostua!", aloitti porukan "puhemies", jonka nimen muistelin olevan Laura.
"Neea täyttää tänään 18 ja me luvattiin että sä tanssit sen kanssa. Niinku synttärilahjax", jatkoi toinen Neeaa taluttavista tytöistä.
"Kyllä sekin haluaa, vaikkei se kehtaa opee pyytää", jatkoi Laura työntäen Neeaa eteenpäin.

Olin sen verran yllättynyt pyynnöstä, että epäröin hetken mitä vastata. Kaverini tajusivat nopeasti tukalan tilanteeni ja yhtyivät ilkikurinen ilme naamallaan Neeaa taluttavien tyttöjen aneluun. Päättelin että, jos halusin jatkossakin vetää herrasmiehen roolia tyttöjä opettaessasi, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua. Niinpä nousin ylös ja kumarruin suutelemaan hämmentynyttä Neeaa pikaisesti kädelle, kysyen "Saanko luvan?". Vastausta odottamatta talutin hänet diskon puolelle.

Tanssilattialle päästyämme aloimme tanssia varsin nopeatempoista hip-hop - kappaletta. Minulla tosin oli mielessä lähinnä Pelle Miljoona laulamassa "tänään täytyy diskossa persettä heiluttaa". Sen verran kankeaksi tunsin itsesi sulavasti liikkuvan Neean edessä. Kappale loppui kuitenkin pian ja katsoin halusiko Neea palata takaisin baarin puolelle. Neea vilkaisi minuun hiukan ujosti, mutta sanoi kuin ajatukseni arvaten: "Ei mennä vielä".

Seuraava kappale sattui olemaan slovari ja vielä varsin pitkä sellainen. Neea laittoi kätensä olkapäilleni ja minä otin kiinni Neean kyljistä. Hitaasti tanssiessa minulla oli oikeastaan ensimmäistä kertaa aikaa tutkia Neean upeita kasvoja. Tumma tukka varjosti lähes nukkemaisen säännöllisiä piirteitä. Silmissä vilahti vihreää. Meikattuna Neean kasvot olisivat kelvanneet minkä tahansa muotilehden tai ryppyvoidemainoksen kuviin vaikka hän pituudessa jäikin mallin mitoista.

"Onko ollut kivat synttärit?" kysyin, avaten varovasti keskustelun.
"Joo", Neea vastasi lyhyesti.
"Älä anna niiden juottaa sua liian känniin", totesin katuen heti sanomaani peläten Neean tulkitsevan sen opettajan holhoukseksi.
"Enemmän mä tykkään tanssimisesta, vaikka pitihän sitä vähän ottaa niiden mieliksi".
"No pitäähän sitä nyt vähän ottaa juhlan kunniaksi. Toivottavasti en tallaa sun varpaille kun olen tällainen vanha köntys".
Kommenttini hymyilytti Neeaa. "Ethän sä nyt niin vanha ole".

Kun tanssimme jatkui, Neea painautui lähemmäksi minua ja painoi päänsä olkapäälleni. Saatoin nyt katsella hänen niskansa upeaa kaarta. En voinut olla pyyhkäisemättä takaisin Neean korvan takaa karannutta hiussuortuvaa. Neea tuntui levolliselta nojatessaan minua vasten huojuessamme musiikin tahdissa. Ajattelinkin että hän oli jo varmaan väsynyt illan juhlinnasta. Pian kuitenkin tein myös toisen havainnon. Neean T-paita oli nimittäin aika ohut ja hän ei selvästikään käyttänyt rintaliivejä. Varsin pienikokoisena myös hänen rintansa olivat sen verran terhakat, ettei hän edes tanssiessaan liivejä tarvinnut. Tai näin ainakin päättelen, kun en ollut lähempää tutkimusta päässyt tekemään. Sen sijaan hänen nänninsä olivat kovat ja pystyt. Tämän havaitsin elävästi kun ne painautuivat rintaani vasten tanssiessamme.

Mietin oliko Neea itse huomannut tilanteen ja olinko minä aiheuttanut hänen kiihottumisensa? Vaistomaisesti laskin otettani Neeasta alemmaksi antaen hänelle mahdollisuuden vetäytyä hieman kauemmas. Sitä hän ei kuitenkaan tehnyt. Sen sijaan käteni olivat nyt laskeneet Neean vyötäisille ja takapuolelle. Olin nyt pelottavan tietoinen Neean vartalosta itseäni vasten. Kämmeneni lepäsivät Neean minihameen päällä ja huomasin, ettei hänen takapuolensa ollut niin kapea ja luiseva kuin hänen kokoiseltaan naiselta olisi olettanut. Ei se ollut mikään turvonnut latinopeppu, mutta lihaa oli luiden päällä hyvinkin sen verran, että minihameen alta olisi saanut mukavan otteen. Tässä vaiheessa pelkäsin kuitenkin jo jonkin muunkin paikan välillämme alkavan kovettua kuin Neean nännien, joten yritin pitää ajatukseni kurissa.

Kappale päättyi lopulta. Kuulin Neean huokaisevan aivan kuin hän ei olisi vielä halunnut lopettaa.
"Kiitoksia opettajasedälle tanssista", hän sanoi hymyillen.
"Sano Juhoksi vaan", vastasin ollen jo hieman kyllästynyt opettajan rooliini.
"Se oli mukava synttärilahja", sanoi Neea ja täysin yllättäen suuteli minua suulle.
Tämän jälkeen hän kääntyi ja käveli kavereidensa pöytään. Minäkin palasin omaan pöytääni ottamaan vastaan kavereideni veistelyt tuhmasta opettajasedästä ja nuorista tytöistä. Niitä kuunnellessa olin jo valmis laittamaan Neean suudelman humalatilan piikkiin.

Part III

Tulevina historianopettajina meidän piti osallistua koulun toimintaan muutenkin kuin vain harjoitustunteja pitämällä. Niinpä sain muutaman muut opetusharjoittelijan kanssa tehtäväksi järjestää ekskursion historian valinnaiskurssille. Kurssi käsitteli Suomen vanhempaa historiaa eli Ruotsinvallan aikaa, ja ekskursiolla kiertelimme bussilla lähiseutujen vanhoja kivikirkkoja ja kartanoita kertoillen tarinoita papeista ja piispoista kansaa sivistämässä ja kartanonherroista sekä aatelismiehistä Ruotsin suurvaltakauden sodissa. Päivästä tuli varsin pitkä ja palaillessamme kaupunkiin pyysin bussikuskia jättämään minut pois jo ennen koulua. Huomasin myös Neean jäävän pois samalla pysäkillä.

Oli jo joulukuun alku ja Neealla oli päällään farkut ja lumivalkoinen untuvatakki, joka korosti hänen upeita tummia hiuksiaan. Koska suurin osa oppilaista asui lähellä koulua, olin hiukan yllättynyt, että Neea oli jäänyt pois jo tällä pysäkillä.

"Asutko jossain täälläpäin?", kysyin.
"Joo, meidän porukat muutti noihin uusiin taloihin pari kuukautta sitten".
Kaupunginosassa oli enimmäkseen vanhempia kerrostaloja, jollaisessa minäkin asuin, mutta hiljattain vanhalle tehdasalueelle järvenrantaan oli alettu rakentaa uusia pientaloja.
"Säkö et olisi halunnut muuttaa?"
"No en oikeastaan kun kaikki kaverit asuu muualla ja kouluunkin on pidempi matka. Tosin on mulla nyt isompi huone ja kohta pääsee liikkumaankin paremmin kun saa ajokortin".
"Mitä sun vanhemmat muuten tekee?", kysyin koska tiesin että uusien talojen hintatason olevan korkea.
"Äiti on hammaslääkäri ja isä toimitusjohtaja. Jotain elektroniikkajuttuja. Ei sitä paljon kotona nää".

Olimme jo melkein sen kerrostalon kohdalla, jossa asuin, kuin Neea kysyi:
"Jaoitko meidän luokalle kokeet viime tunnilla?"
Olin palauttanut yhteiskuntaopin kokeet edellisellä tunnilla, jolloin Neea oli ollut poissa. Sen kummemmin ajattelematta vastasin:
"Joo palautin mä ne. Mulla on sun koe tossa kotona, mä voin hakea sen jos haluat odottaa hetken aikaa."
"Oishan se kiva saada. Mua kiinnostaa sainko mä niistä esseetehtävistä yhtään pisteitä".
"No jos tulet poikkeamaan tuolla ylhäällä niin haen sun kokeen".

Olimme rappuni kohdalla ja jatkoimme hissillä kolmanteen kerrokseen. Asuin kaksiossa 1960-luvun lopulla rakennetussa kerrostalossa. Oikein siihenkään ei olisi ollut opiskelijan tienesteillä varaa, mutta oli varsin tyytyväinen poikamiesboksiini. Moni kaverini asui keskustassa paljon ahtaammissa yksiöissä tai kimppakämpissä. Olin onneksi siivonnut hiljattain, joten tiesin, ettei vastassa olisi kaljatölkkejä ja kalsareita. Pidin kämppäni suhteellisen siistinä vaikkei sitä kukaan ollutkaan vahtimassa.

Avasin oven ja viittasin takanani tulevalle Neealle olohuoneeseen päin.
"Istu hetkeksi alas niin etsin sulle sen paperin", sanoin ja lähdin hakemaan Neean koetta makuuhuoneesta. Pienen selaamisen jälkeen löysinkin Neean koepaperin, jonka yläreunaan olin raapustanut kiitettävän arvosanan. Samalla hetkellä mieleeni jysähti karmea oivallus. Olin edellisenä iltana katsonut pornoleffaa. Videokasetin kannet olivat nyt tuolilla telkkarin vieressä! Neean ei tarvinnut kuin ottaa pari askelta ovelta niin hän näkisi kotelon.

Tiputin Neean paperin ja ryntäsin olohuoneeseen juuri parahiksi näkemään kuinka Neea otti pornovideon kannet käteensä. Valahdin varmasti kalman kalpeaksi. Uskottavuuteni opettajana olisi Neean silmissä mennyt. Jos hän kertoisi tästä kavereilleen, minulle nauraisi pian koko koulu. Pääni jauhoi tyhjää enkä keksinyt mitään selitystä, josta olisi ollut apua tilanteeseen. Ensin ehti kuitenkin Neea, joka oli huomannut tuloni.

"Nyt mä tiedän kuka John Holmes on", Neea totesi.
Aivoni kelasivat edelleen tyhjää. Pornoleffa oli tietääkseni niin uusi, ettei siinä John Holmesia ollut.
"Mä katoin netistä. Altavistalla.", Neea jatkoi.
Päässäni alkoi vähitellen raksuttaa. Neea ei selvästikään ollut tiennyt kuka John Holmes oli, silloin kun joku oli tunnilla ehdottanut häntä englannin pääministeriksi. Ilmankos hän oli kirjoittanut jotain vihkoonsa eikä hihitellyt yhdessä muiden kanssa.
"Mistäs sitä voisi kaikkea tietää. Sehän kuolikin melkein jo ennen kun sä olit syntynyt", onnistuin vastaamaan Neealle, kun veri alkoi taas vähän kiertää päässäni.
"Mutta melkein kaikki muut näytti tietävät. Melkein kaikki tytötkin. Enkä mä muutenkaan tiedä paljon mitään näistä seksijutuista".
Neean kommentti ei juuri auttanut laskemaan kohonnutta pulssiani, mutta ehkä jotain olisi kuitenkin vielä pelastettavissa.
"Tota, ottaisiks sä vaikka lasin cokista? Mulla ei taida paljon muuta olla jääkaapissa", kysyin Neealta yrittäen saada lisäaikaa selvittääkseni outoa tilannetta johon olin joutunut.
"No, joo" kuuluin vastaus ja menin keittiöön kaatamaan cokista kahteen lasiin.
Tarjosin toisen lasin Neealle ja istuin hänen viereensä olohuoneen sohvalle.

Aloimme jutella ja Neea kertoi, että hän oli 16-vuotiaana hetken tapaillut samalla luokalla olleen Samin kanssa, jonka muistin laihaksi lievästi hevosnaamaiseksi jääkiekkoilijapojaksi, jota minäkin olin opettanut. Jossain kotibileissä he olivat sitten kaljapäissään yrittäneet myös jotain seksin tapaista.
"Mutta ei siitä mitään tullut. Siltä tuli reisille jo ennen kuin se sai edes kortsua laitettua. Sen jälkeen mua ei oikeastaan kiinnostanu mikään seksiin liittyvä pariin vuoteen".
"Ei kai sen ikäistä tyttöä tarvitsekaan kiinnostaa", yritin vakuuttaa Neealle.
"Mutta nyt mä olen jo täysi-ikäinen ja monella tutulla on jo poikakaverit, joiden kanssa ne tekee ties mitä. Joten mä ajattelin, että munkin olis jo aika kiinnostua seksiasioista".
Saamarin analyyttisiä nämä nykyteinit! Katsoneet varmaan liikaa Dawson's Creekiä, mietin itsekseni.
"Oikeestaan mä olen enemmän ajatellut seksiä vasta sen illan jälkeen kun me tanssittiin", Neea jatkoi. "Sun kanssa tanssiminen oli jotenkin turvallista mutta silti jännää".
"Ja mä olin illan onnellisin mies kun sain tanssia paikan kauneimman tytön kanssa", vastasin Neealle ihmetellen mihin tämä keskustelu oli johtamassa.

Neea kääntyi katsomaan minuun, kallisti päätään ja suuteli minua suulle kuten aiemmin diskossa. Tällä kertaa suudelma oli kuitenkin intensiivisempi, vaativampi.
"Neea, tiedätsä varmasti mihin olet ryhtymässä?", kysyin edelleen hämmentyneenä.
Neea ei vastannut vaan nousi ylös sohvalta ja alkoi hitaasti riisua farkkujaan edessäni. Samalla hän keinutti lanteitaan kuin musiikin tahdissa.
Suutelin nyt sukkasillaan olevaa Neeaa, nostin hänet syliini ja laskin takaisin sohvalle puolittaiseen makuuasentoon.
Neealla oli valkoiset sukat ja pikkuhousut, joiden läpi kuulsi tummempi alue siinä kohtaa missä hänen häpykarvoituksensa sijaitsi.
"Mulla olisi vielä yksi kysymys", sanoi Neea hymynkare kasvoillaan. "Luin eilen jotain seksiopasta, jonka löysin porukoiden kirjahyllystä ja siinä oli yksi sana jota en ymmärtänyt".
"No mikä se oli?", kysyin ihmetellen vieläkö tässä pitää leikkiä visailuohjelmaa.
"Cunnilingus", sanoi Neea hiljaa.
Vanha koira oppii uusia temppuja hitaasti, mutta olin jo vähitellen pääsemässä juoneen mukaan.
"Ehkä meidän pitää miettiä tuon sanan etymologiaa.", aloitin luentoni. "Se koostuu selvästi kahdesta osasta. Ensimmäinen on tuo cunni ja sehän on varsin lähellä englannin kielen sanaa cunt, joka löytyy täältä", sanoin laskien käteni Neean pikkuhousujen päälle kohtaan, joka oli alkanut kostua.

Hieroin kämmenelläni Neean häpyä pikkuhousujen päältä ja Neea alkoi huokailla hiljaa. Katsoin sohvallani makaavaa upeaa nuorta naista ja huomasin myös itse olevani kiihottunut kuin teinipoikana salaa pornoleffoja katsoessa.
"Jatka vielä", kuiskasi Neea antaen kätensä vaeltaa puseronsa alle hyväilemään rintojaan. Katselin hetken kuinka Neea hiveli rintaansa puseron alla, kunnes sanoin: "Eiköhän kaiveta ne paremmin esiin".

Kohotin Neea hiukan istuvampaan asentoon ja nostin hänen puseronsa ylös niin että hänen rintansa tulivat näkyviin. Näky sai etumukseni pullistumaan entisestään. Neean rinnat olivat pienet, mutta symmetrisen pyöreät ja juuri käteen sopivat. Nännipihat olivat melko pienet ja varsin tummat, mutta huomioni kiinnittyi itse nänneihin. Ne olivat pystyt ja kohosivat kuin pyöreät pyyhekumit koulukynän päässä, suorastaan kerjäten huomiota.

Suutelin Neeaa ensin kaulalle ja aloin hitaasti kuljettaa suutani kohti hänen rintojaan. Kauaa en jaksanut kiusoitella ennen kuin minun täytyi saada toinen nännin pää huulieni väliin. Aloin varovasti kuljettaa kieltäni Neean oikean nännin päällä. Se tuntui edelleen kovettuvan huulieni välissä. Neea selvästi kiihotti, mutta myös hiukan kutitti oraalinen iskuni hänen rinnoilleen. Hän ei kuitenkaan päässyt työntämään suutani kauemmaksi, koska hänen kätensä olivat edelleen ylös nostamani paidan hihoissa osoittaen kohti kattoa. Nauraen Neea onnistui kuitenkin kiemurtelemaan itsensä istumaan karkuun kutittavilta huuliltani.

Neean vetäessä paitaa pois päältään, jatkoin:
"Meiltä jäi äsken hiukan sanaselitys kesken. Nimittäin se sanan toinen osa."
Neea katsoi minua odottava ilme kasvoillaan.
"Sen selittämistä varten täytyy ottaa pois myös nuo", sanoin osoittaen Neean pikkuhousuja. "Ne ovat sitä paitsi jo ihan märät".
Neeaa nauratti vielä hiukan mutta hän teki työtä käskettyä ja makasi pian sohvalla täysin alasti.
Lähestyin selällään makaavaa Neeaa jalkopäästä ja työnsin vähitellen hänen polviaan auki leveämmälle. Edessäni avautui jokaisen miehen Eedenin puutarha. Neean häpykumpu oli lyhyen mutta tiheän tumman karvan peitossa, joka muodosti melkein säännöllisen suorakaiteen. Sen alla poimujen suojassa odotti klitoris ja ulommat häpyhuulet, jotka vielä olivat yhdessä sulkien tien kaikkein pyhimpään.

"Mikä se toinen sana oli?", kysyi Neea jaksamatta enää odottaa.
"Niin, sanan lingus etymologia on samaa perua kuin englannin sanan language, joka tarkoittaa siis puhuttua kieltä, mutta latinaksi myös varsinaista suussa olevaa kieltä", jatkoin luennointiani vieden päätäni hitaasti Neean jalkojen väliin.

Neea värähti allani arvaten mitä tuleman pitää, kun aloin hitaasti nuolla hänen reisiensä sisäpintaa lähestyen niiden yhtymäkohtaa. Hän alkoi huokailla hiljaa jo ennen kuin kieleni kosketti häpyä. Neea hyväili toista rintaansa ja kurotin kättäni ottamaan hänen toisen rintansa kämmeneeni.

Kun kieleni ehti Neean häpyhuulille, vedin kielelläni pitkän nuolaisun pitkin hänen vakoaan varoen kuitenkin koskettamasta klitorista. Peitin vielä koko hävyn kämmeneni alle ja hieroin sitä kädelläni, huomaten Neean lantion myötäilevän liikettäni. Hänen hengityksensä oli nyt muuttunut hieman raskaammaksi ja hitaammaksi ja huokauksensa syvemmiksi. Lopulta otin käteni Neean rinnalta ja käytin peukaloa ja etusormea levittämään auki Neean ulompia häpyhuulia. Niiden alta paljastui kaunein vaaleanpunainen pillu, jonka olin eläissäni nähnyt. Sen yläosassa loisti pienenä punaisena pisteenä Neean klitoris.

Nuolin varovasti Neean pilluvakoa, vältellen kuitenkin yhä klitorista. Neean ääntely muuttui yhä matalammaksi ja hänen lantionsa alkoi tehdä omaa liikettään. Jossain huokaustensa välissä hän kuiskasi: "Älä vaan lopeta". Nyt olin valmis viemään kieleni lopulliseen määränpäähänsä. Kun laskin kieleni klitoriksen kärjelle, näin Neean purevan hampaillaan alahuultaan ja hänen lantionsa liike pysähtyi hetkeksi. Jatkoin varovasti klitoriksen nuolemista, Neean ääntelyn muuttuessa yhä rytmisemmäksi ja hänen lantionsa myötäillessä liikkeitäni. Varovasti työnsin myös etusormeani Neean pilluun käyttäen näin yhtä aikaa kieltäni ja sormeani hänen hävyssään.

Nyt Neean lantio liikkui jo niin voimakkaasti että minun oli vaikea osua kielelläni klitorikseen. Hieroin kuitenkin etusormeani yhä tiheämmin hänen pillussaan Neean huokailun muuttuessa yhä kovemmaksi ja katkonaisemmaksi. Lopulta hänen koko lantionsa kohosi ylös sohvasta ja hänen suustaan kuului tukahdutettu äännähdys "Aaah!".

Lantion liike loppui ja vedin hitaasti sormeni pois. Huomasin sormenpäälleni jääneen kirkasta nestettä, joka muistutti hiukan siemennestettä mutta oli juoksevampaa. Sitä oli valunut myös hiukan sohvalle. Katsoin Neeaa, jonka silmät olivat auki, mutta niissä oli lasittunut katse.

"Onko kaikki ok", kysyin.
"Erittäin ok", sanoi Neea päätään puistellen.
"Jos olisin tiennyt että jokin voi tuntua noin hyvältä, olisin kiinnostunut seksistä jo paljon aikaisemmin".
"Se taisi tosiaan tuntua hyvältä?"
"Mahtavalta. Äskeiseen verrattuna en ole tainnut aiemmin orgasmia saadakaan vaikka niin kuvittelin. Ainakaan mitään lähellekään tuollaista en ole aiemmin tuntenut."
"Mukavaa olla palveluksessanne arvon neiti", sanoin Neealle hymyillen ja hän nousi antamaan minulle suukon.
"Sorry että kastelin sun sohvan", sanoi Neea huomatessaan märän jäljen sohvassani pukiessaan vaatteita päälleen.
"No problem", totesin. "Ja ettei nyt pääasia unohtuisi, niin haen sen koepaperin, jota tulit hakemaan", sanoin ja toin Neealle hänen kokeensa.
"Onnittelut vielä siitäkin. Kiitettävä näyttää olevan."
"Nyt mun täytyy kyllä mennä, ennen kuin porukat alkaa soitteleen perään", Neea sanoi katsoen kelloa.
"Ok, mutta me nähdään koululla. Eikä kerrota tästä sitten kenellekään. Mä voisin joutua aikamoisiin vaikeuksiin."
Neea laittoi suunsa suppuun ja veti sen yli kädellään osoittaen, että hänen huulensa olivat sinetöidyt. "Moikka ja kiitokset kovasti kokeesta ja muustakin…", Neea hyvästeli avatessaan ulko-oven ja kadotessaan rappuun.

Sinä iltana en tarvinnut pornovideoita.

---------

Aika pitkä oli johdanto, mutta jatkoakin olisi luvassa jos halutaan? Kommentoidakin saa.

10

13788

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ihmees

   oli loistava alku:D

  • Thebe

   Jos tuo oli siis johdanto, niin itse tarinan täytyy kyllä olla todella hyvä. Tuo oli siis aivan loistava. Jatkoa kehiin vaan kiitos.

  • minä vain

   tollaisia sun pitää kirjoittaa enemmän aivan loistavia

   • todentuntuinen

    kertomus kyllä vain ne historian opet osaa myös kirjoittaa.


   • Belsebuub
    todentuntuinen kirjoitti:

    kertomus kyllä vain ne historian opet osaa myös kirjoittaa.

    Kiitokset kommenteista. Tavoitteena oli alkuun rakentaa edes jotenkin todentuntuinen kehyskertomus. Voisi sanoa että se hyvin väljästi "perustui tositapahtumiin". Kakkososassa enemmän actionia tarjolla.


  • jopo

   Hienoa kirjoitusta. Uskomattoman aidon kuuloista. Äitisi voisi olla ylpeä sinusta. Oletko harkinnut kirjailijan uraa?

  • Kuru

   Näitä lisää, aivan mahtava! Kaikkien s-novellien pitäisi olla tämmöisiä ;)

  • Nostoa

   Arkistojen aarteita tämäkin. Loput osat löytyvät hakutoiminnolla. Historianopettajat on vaan niin kuumia tapauksia.

  • a

   Heh, kuinka pitkästi lie tositapahtumiin perustuvaa, mutta hy-opetusharjoittelussa olet kyllä joskus ollut ;)

  • Tiedoksi että saamieni pyyntöjen johdosta ajattelin postailla tämän vanhan sarjan tuonne http://www.seksinovellit.com iin. Siellä nyt luettavissa kolme ekaa osaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   146
   1386
  2. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   987
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   86
   968
  4. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   10
   886
  5. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   764
  6. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   58
   762
  7. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   758
  8. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   105
   730
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   173
   706
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   691
  Aihe