Tulkinta vuodelle 2018

Nanna75

Hei,

Haluaisiko joku katsoa minulle teemaa vuodelle 2018.Olen 42. V nainen,joka asuu kahden kisun kanssa.

6

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nannalle

      Tässä sinulle korttien kertomaa...

      Nykyisyyttä edustava kortti kertoo, että olet valoisa ja iloinen persoona; luot myös ympäristöösi positiivista energiaa. Lähelläsi on hyvä olla. Nyt kuitenkin elämäsi epäselvyydet, tai tulevat sellaiset, luovat varjoa peruspositiivisen persoonasi päälle ja motivoi myös kysymään.

      Koko pöydän yllä leijuu kahden eri maskuliinisen persoonan energia. Tämän voisi tulkita siten, että elämässäsi on kaksi eri henkilöä, jotka ovat kiinnostuneet sinusta. Oletkohan itse huomannut sen? Ehkäpä se onkin tämän vuoden teema.

      Tuoreempi tuttavuus, joka tuo muutosta elämääsi, on romanttinen ja jalo. Saa kyllä sukat pyörimään jaloissa, mutta vaikuttaa ehkä liiankin hyvältä ollakseen totta. Vapauden tunne on hänelle erityisen tärkeää ja sitoutuminen pelottaa. Hän vaatinee sinulta nopeita päätöksiä, mutta muista, että aikaa on ja teet päätökset vasta sitten kun olet valmis.

      Tietoisuutta ja kokemuksiasi edustava kortti kertoo, että olet saavuttanut paljon hyvää elämääsi ja olet perustyytyväinen. Arvostat turvallisuuden tunnetta. Mutta muistatko antaa itsellesi tunnustusta siitä? Kortti kehottaa arvostamaan sitä hyvää, mitä ympärilläsi on.

      Alitajuisesti ja ehkä jo tietoisestikin, murehdit tulevia valintoja. Tunnet ehkä syyllisyyttä siitä, että joudut loukkaamaan jonkun sydäntä. Mutta muista kuitenkin, että pelko tulevasta on usein paljon pahempaa kuin itse lopputulos. Älä anna pelkojesi ja huolien lamaannuttaa itseäsi.

      Menneisyyden kortti kertoo tästä toisesta henkilöstä, joka on hiukan erilainen kuin tuoreempi tuttavuus. Nuorekas ja vilpitön, joka suhtautuu elämään pelottomasti. Sinun mielestä on ehkä liiankin sinisilmäinen. Pelkäät loukkaavasi tämän luonnollisen, vilpittömän ja iloisen ihmisen sydäntä.

      Jotta osaat tehdä oikeita päätöksiä, kortit kehottavat pysähtymään ja mietiskelemään. Ota aikaa ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Tulee aika, jolloin asiat eivät etene, mutta jokaisella hetkellä on tarkoituksensa. Luota itseesi ja omiin tuntemuksiisi ja sitä kautta löydät vastauksen valinnallesi. Sisältäsi löytyy tarvittava voima tehdä oikeita päätöksiä, ehkä järkkymättömiä mutta kuitenkin jaloja. Tässä kannattaa miettiä asioita myös järkiperäisesti, eikä antaa tunteiden sumentaa liikaa.

      Edellä mainitut asiat aiheuttavat vääjäämättä myös surun, kivun ja ahdistuksen tunteita. Kaikella on kuitenkin tarkoituksena, sydänsuruillakin, ja lopputulos tulee olemaan juuri oikea kaikkien kannalta. Muista, että vain avoin ja haavoittuva ihminen tuntee tällaiset tunteet syvällisesti. Kun uskaltaa kohdata suoraan asiat, jotka satuttavat, uskaltaa myös rakastaa ja vastaanottaa rakkautta enemmän. Kipu muuttuu rakkaudeksi. Tämä on haaste sinulle ja henkiselle kasvulle.

      Yhteenvedon kortti näyttää sinut voittajana. Kortti symboloi positiivista itseensä luottamista ja tasapainoa, jotka ilmenevät kaikilla tasoilla elämässäsi. Saavutat sen minkä haluat ja sinulla on myös oikeus nauttia hyvästä olosta. Hyvä olo luo luonnollisesti lisää hyvää.

      Voimia elämääsi ja paljon rapsutuksia ja lämpimiä ajatuksia kissoillesi, jotka rakastavat sinua yli kaiken ja joiden henkisyys luo kotiisi erityisen hyvän energian :)

      • Nanna75

        Voi luoja miten voikin olla noin paikkaansa pitävä teksti ja tulkinta! Olen äimistynyt ja kiitollinen. Aivan täysin oikein ja tällä hetkellä kipuilen monien asioiden kanssa...sydänsurua ja uutta muutosta kodin ja työn osalta tulossa...kisut ja minä kiitämme ja olisi oikeasti kiva saada vaikka meiliosoitteesi niin voisin joskus antaa palautetta...kiitos :)


    • rakkaussuurin

      Ja sitten pelastuspuolelle. Noituus on pahuutta ja taikauskoa myös valetta. SIELUNRAUHAN saa yksinkertaisesti uskomalla Jeesukseen ja polttamalla kaikki noitakortit amuletit kurjat spiritismilaudat enkelikorit tarot huivit seinänaamat patsaat sormukset käärmekuviot faaraot ja muu uskontokirjat mitkä on lähinnä noituutta kuten meditointi joga. Samalla voi grillata pornovideot ja lehdetkin . Sekä palauttaa varastetut tavarat . Ristiä seinälle rauhottamaan tunteita. Evankeliumi on hyvä sanoma vapaudesta ja tulevasta elämästä taivaassa.

      • tarottarot

        Tuota,tuota......mitäs ne olikaan ne raamatun profeetat,profetiat,maailmanlopun ennustajat ym,ym liekö ollut ennustamista? Siehän se metka oot,kun kaiken nuin varmaksi tiiät hahahahahahaa,heitätkö peräti ekan kiven synnitön kun oot????? Uskonlahkot kaikkein karmeinpia hyväksikäyttäjiä ja tuomitsijoita joka asiassa.Siivotkaa ensin omat pesänne ja suunne,joukoissanne alistamista,lasten hyväksikäyttöä,pedofiliaa hyi hitto,siitten ollaan kuitenkin niiiiiiiiiin hurskaita ja ainoita synnittömiä maan päällä.Mene sinä sinne kaltaistesi sivuille,piruako sinä täällä roikut,hellurei ja kasva henkisesti sinäkin tuomitsija.....


    • premalal

      hei katsoisitko korteista onko satunnainen suhde loppu miehen puolelta ja mitä on muuta luvassa

    • nokort

      kortit kertoo kohtalomme,onnemme ja ahdinkomme...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe