Tulkinta vuodelle 2018

Nanna75

Hei,

Haluaisiko joku katsoa minulle teemaa vuodelle 2018.Olen 42. V nainen,joka asuu kahden kisun kanssa.

6

180

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nannalle

   Tässä sinulle korttien kertomaa...

   Nykyisyyttä edustava kortti kertoo, että olet valoisa ja iloinen persoona; luot myös ympäristöösi positiivista energiaa. Lähelläsi on hyvä olla. Nyt kuitenkin elämäsi epäselvyydet, tai tulevat sellaiset, luovat varjoa peruspositiivisen persoonasi päälle ja motivoi myös kysymään.

   Koko pöydän yllä leijuu kahden eri maskuliinisen persoonan energia. Tämän voisi tulkita siten, että elämässäsi on kaksi eri henkilöä, jotka ovat kiinnostuneet sinusta. Oletkohan itse huomannut sen? Ehkäpä se onkin tämän vuoden teema.

   Tuoreempi tuttavuus, joka tuo muutosta elämääsi, on romanttinen ja jalo. Saa kyllä sukat pyörimään jaloissa, mutta vaikuttaa ehkä liiankin hyvältä ollakseen totta. Vapauden tunne on hänelle erityisen tärkeää ja sitoutuminen pelottaa. Hän vaatinee sinulta nopeita päätöksiä, mutta muista, että aikaa on ja teet päätökset vasta sitten kun olet valmis.

   Tietoisuutta ja kokemuksiasi edustava kortti kertoo, että olet saavuttanut paljon hyvää elämääsi ja olet perustyytyväinen. Arvostat turvallisuuden tunnetta. Mutta muistatko antaa itsellesi tunnustusta siitä? Kortti kehottaa arvostamaan sitä hyvää, mitä ympärilläsi on.

   Alitajuisesti ja ehkä jo tietoisestikin, murehdit tulevia valintoja. Tunnet ehkä syyllisyyttä siitä, että joudut loukkaamaan jonkun sydäntä. Mutta muista kuitenkin, että pelko tulevasta on usein paljon pahempaa kuin itse lopputulos. Älä anna pelkojesi ja huolien lamaannuttaa itseäsi.

   Menneisyyden kortti kertoo tästä toisesta henkilöstä, joka on hiukan erilainen kuin tuoreempi tuttavuus. Nuorekas ja vilpitön, joka suhtautuu elämään pelottomasti. Sinun mielestä on ehkä liiankin sinisilmäinen. Pelkäät loukkaavasi tämän luonnollisen, vilpittömän ja iloisen ihmisen sydäntä.

   Jotta osaat tehdä oikeita päätöksiä, kortit kehottavat pysähtymään ja mietiskelemään. Ota aikaa ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Tulee aika, jolloin asiat eivät etene, mutta jokaisella hetkellä on tarkoituksensa. Luota itseesi ja omiin tuntemuksiisi ja sitä kautta löydät vastauksen valinnallesi. Sisältäsi löytyy tarvittava voima tehdä oikeita päätöksiä, ehkä järkkymättömiä mutta kuitenkin jaloja. Tässä kannattaa miettiä asioita myös järkiperäisesti, eikä antaa tunteiden sumentaa liikaa.

   Edellä mainitut asiat aiheuttavat vääjäämättä myös surun, kivun ja ahdistuksen tunteita. Kaikella on kuitenkin tarkoituksena, sydänsuruillakin, ja lopputulos tulee olemaan juuri oikea kaikkien kannalta. Muista, että vain avoin ja haavoittuva ihminen tuntee tällaiset tunteet syvällisesti. Kun uskaltaa kohdata suoraan asiat, jotka satuttavat, uskaltaa myös rakastaa ja vastaanottaa rakkautta enemmän. Kipu muuttuu rakkaudeksi. Tämä on haaste sinulle ja henkiselle kasvulle.

   Yhteenvedon kortti näyttää sinut voittajana. Kortti symboloi positiivista itseensä luottamista ja tasapainoa, jotka ilmenevät kaikilla tasoilla elämässäsi. Saavutat sen minkä haluat ja sinulla on myös oikeus nauttia hyvästä olosta. Hyvä olo luo luonnollisesti lisää hyvää.

   Voimia elämääsi ja paljon rapsutuksia ja lämpimiä ajatuksia kissoillesi, jotka rakastavat sinua yli kaiken ja joiden henkisyys luo kotiisi erityisen hyvän energian :)

   • Nanna75

    Voi luoja miten voikin olla noin paikkaansa pitävä teksti ja tulkinta! Olen äimistynyt ja kiitollinen. Aivan täysin oikein ja tällä hetkellä kipuilen monien asioiden kanssa...sydänsurua ja uutta muutosta kodin ja työn osalta tulossa...kisut ja minä kiitämme ja olisi oikeasti kiva saada vaikka meiliosoitteesi niin voisin joskus antaa palautetta...kiitos :)


  • rakkaussuurin

   Ja sitten pelastuspuolelle. Noituus on pahuutta ja taikauskoa myös valetta. SIELUNRAUHAN saa yksinkertaisesti uskomalla Jeesukseen ja polttamalla kaikki noitakortit amuletit kurjat spiritismilaudat enkelikorit tarot huivit seinänaamat patsaat sormukset käärmekuviot faaraot ja muu uskontokirjat mitkä on lähinnä noituutta kuten meditointi joga. Samalla voi grillata pornovideot ja lehdetkin . Sekä palauttaa varastetut tavarat . Ristiä seinälle rauhottamaan tunteita. Evankeliumi on hyvä sanoma vapaudesta ja tulevasta elämästä taivaassa.

   • tarottarot

    Tuota,tuota......mitäs ne olikaan ne raamatun profeetat,profetiat,maailmanlopun ennustajat ym,ym liekö ollut ennustamista? Siehän se metka oot,kun kaiken nuin varmaksi tiiät hahahahahahaa,heitätkö peräti ekan kiven synnitön kun oot????? Uskonlahkot kaikkein karmeinpia hyväksikäyttäjiä ja tuomitsijoita joka asiassa.Siivotkaa ensin omat pesänne ja suunne,joukoissanne alistamista,lasten hyväksikäyttöä,pedofiliaa hyi hitto,siitten ollaan kuitenkin niiiiiiiiiin hurskaita ja ainoita synnittömiä maan päällä.Mene sinä sinne kaltaistesi sivuille,piruako sinä täällä roikut,hellurei ja kasva henkisesti sinäkin tuomitsija.....


  • premalal

   hei katsoisitko korteista onko satunnainen suhde loppu miehen puolelta ja mitä on muuta luvassa

  • nokort

   kortit kertoo kohtalomme,onnemme ja ahdinkomme...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   4732
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   166
   3855
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2690
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2465
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   107
   1886
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1648
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1232
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1053
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1038
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1019
  Aihe