Hämeenlinnan kirppikset

Kertokaapa mille kirpputorille kannattaa viedä tavaroita myyntiin. Toisin sanoen mikä paikka myy parhaiten. Tavaraa on vaatteista kuppeihin ja työkaluihin.
Ilmianna
Jaa

18 Vastausta


Kantolan kammari ja Kantolan kirppis ja outlet. Noissa ainakin porukkaa käy ja hintataso on yleisesti ollut molemmissa järkevää. Linnan kirppistä en suosittele. Pöydät notkuu lähestuloon samanhintaista tavaraa kuin kaupassa ja luulen, että 80% tavaroista kirppiksen pitäjien/työntekijöiden. Kantalon Suurkirppistä en myöskään suosittele. Paskanen halli jossa trokarit myy kiinakrääsää kalliilla ja ruosteisia ''vintage''-työkaluja erittäin kalliilla.Kirpputori Herman´s Second Hand on myös ihan jees. Saa vaatteille ja matoille omat paikat jos tahtoo ja porukkaa käy paljon ja hintataso ok.
Suosittelen
-Kantolan kammari
-Kantolan kirppis ja outlet
-Kirpputori Herman´s Second Hand
En suosittele:
-Kantalon Suurkirppis
-Linnan kirppis
Ilmianna
Jaa
Kiitokset vinkistä
Ilmianna
Jaa
Taas on joku kilpailusta ja uusista kirpputoreista ahdistunut kirpputoriyrittäjä avannut ketjun. Eikä aikaakaan, kun on jo ensimmäiset kirpputorinpitäjät tulleet kehumaan omia lääviään ja haukkumaan toisten lääviä. Säälittävää, tämä on jo niin nähty ja kääntyy sissimarkkinoijaa itseänsä vastaan alta aikayksikön. Aivan järkyttäviä haisevia lumppukasoja täynnä olevia ja ylihinnoiteltua roinalla täytettyjä paikkoja kaikki.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
En mainosta mitään kunhan sanoin mitkä on hyviä kirppareita.
Unohtui mainita Larin Kyöstin kadulla sijaitseva kirppis, en muista minkä niminen eikä nyt jaksa googlettaa. Siellä myös lapsiparkki ja vaatteille omat paikat sekä ilmaistavarahylly.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aarreaitta :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aarreaitta on ehdottomasti paras . Toisena hermans ja samalla kadulla uutena tulokkaana brahen kirppis. Hyvää tavaraa kaikissa ja todella mukava tämän uuden brahenkadun kirpputorin miesmyyjä/omistaja.Aarreaitta on suurin ja tavarat vaihtuvat melko nopeasti,toisin,kun taas hermanssilla samoja pöytiä nyt ollut pitkään. Kantolassa minusta huonokuntoista tavaraa/vaatetta myynnissä kaikissa kolmessa... iso peukku siis kolmelle kaurialan kirpputorille 😊
Ilmianna
Jaa
Ei se kirpputorista tavaran myynti ole kiinni. Myynti on kiinni tavaran hinnasta. Jos vanhasta romusta pyydetään melkein uuden hintaa niin myymättä jää. tavara menee kaupaksi kun hinta on johdallaan. samaa romua nillä kaikilla kirppareilla on. Ainoa järjellinen kirpputori hintojen puolesta on Fida, mutta siellä ei olekkaan onneksi näitä kiskureita myymässä.
Ilmianna
Jaa
Yhessä ainakin sex elokuvista tuttu myyjä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Voi ziisös, ei sulla mitään saumaa oliskaan, ei ole itsestäsi kiinni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hermans menossa kyllä heikkoin suuntaan. Todella heikko asiakaspalvelu ja myyjillä koire heittää aiakkaat ulos 10 min ennen sulkemista. Tosin siellä ollut jo useamman vuoden melko nirppanokkaisia nuoria ja vähän vanhempiakin naisia myyjinä.

Aarreaitta on hyvä. Siellä kantolan kamarissa viitsi kukaan käydä, kun eivät saa edes korttikonetta hommattua.
Ilmianna
Jaa
Kantolan kammari tosi tympeä paikka, meuhkaava akka haukkuu muita kirpparinpitäjiä kirpputoriasiakkaille, kun eivät halua katsella heidän järkyttävän näköisiä, käsinkirjoitettuja mainoksiaan omilla nurkillaan. Äijä on ollut naama norsunv*tulla koko kirpputorin olemassa olon ajan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sinä kirjoitit asiaa ja olen samaa mieltä Kantolan kammarista .Minulla oli pöyta ja tavara meni sen verran et sain vuokran maksettua Sit menin Löytötörille ja yllätyin miten edullinen viikkovuokra ja tavara vaihtoi omistajaa ja henkilökunta saa 10pistettä..SUOSITTELEN..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kantolan kammari on paras. Pitäjäpariskunta ei ole hammastahnamainoksesta repäisty, mutta miksi pitäisi ollakaan? Vuosien kuluessa on monet hauskat jutut juteltu. Minusta se on ns. aito kirppari, jossa ihmiset myyvät heille tarpeetonta tavaraa, ei uutta kiinakrääsää, eikä muutenkaan vain esim. lastentavaroita vaan laidasta laitaan. Siellä on perheenä kiva käydä, kun on kaikille jotakin.
Hintatasosta sanoisin, että Fidan hinnat nousivat reippaasti, kun vuosia sitten muuttivat nykyiselle paikalle, enkä sen jälkeen ole siellä viitsinyt paljon kierrellä. Kun ihmiset itse hinnoittelevat, tulee ylilyöntejä joskus, mutta suurin osa myyjistä ymmärtää, mikä kannattaa.
Ilmianna
Jaa
Missä tämä uusin kirpputori on kaurialassa??
Ilmianna
Jaa
eino leinon katu. Hermansista seuraava katu linnalle päin. verkkoaidattu piha ihan brahenkadun kulmassa.
Ilmianna
Jaa
No enpä vie enää yhteen edellämainituista paikoista tavaraa myyntiin,kun hävinnyt kummasti vaatteita ja myyjät todella tympeitä! Aarreaitta ainoa hyvä hämeenlinnassa ja myös myllymäkeen peukku.
Ilmianna
Jaa
Kantolan kirpparit kepittää Kaurialan kirpparit mennen tullen. Keskustan kirpparit on ihan ok myös, mutta ei aivan Kantolan tasoa. Tympeää käytöstä en ole kohdannut missään.
Ilmianna
Jaa
Uusi Portobello on ihan ok. Mukavat omistajat.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hämeenlinnan kirppikset

Kertokaapa mille kirpputorille kannattaa viedä tavaroita myyntiin. Toisin sanoen mikä paikka myy parhaiten. Tavaraa on vaatteista kuppeihin ja työkaluihin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta