Hämeenlinnan kirppikset

Kertokaapa mille kirpputorille kannattaa viedä tavaroita myyntiin. Toisin sanoen mikä paikka myy parhaiten. Tavaraa on vaatteista kuppeihin ja työkaluihin.
Ilmoita

Kantolan kammari ja Kantolan kirppis ja outlet. Noissa ainakin porukkaa käy ja hintataso on yleisesti ollut molemmissa järkevää. Linnan kirppistä en suosittele. Pöydät notkuu lähestuloon samanhintaista tavaraa kuin kaupassa ja luulen, että 80% tavaroista kirppiksen pitäjien/työntekijöiden. Kantalon Suurkirppistä en myöskään suosittele. Paskanen halli jossa trokarit myy kiinakrääsää kalliilla ja ruosteisia ''vintage''-työkaluja erittäin kalliilla.Kirpputori Herman´s Second Hand on myös ihan jees. Saa vaatteille ja matoille omat paikat jos tahtoo ja porukkaa käy paljon ja hintataso ok.
Suosittelen
-Kantolan kammari
-Kantolan kirppis ja outlet
-Kirpputori Herman´s Second Hand
En suosittele:
-Kantalon Suurkirppis
-Linnan kirppis
Ilmoita
Kiitokset vinkistä
Ilmoita
Taas on joku kilpailusta ja uusista kirpputoreista ahdistunut kirpputoriyrittäjä avannut ketjun. Eikä aikaakaan, kun on jo ensimmäiset kirpputorinpitäjät tulleet kehumaan omia lääviään ja haukkumaan toisten lääviä. Säälittävää, tämä on jo niin nähty ja kääntyy sissimarkkinoijaa itseänsä vastaan alta aikayksikön. Aivan järkyttäviä haisevia lumppukasoja täynnä olevia ja ylihinnoiteltua roinalla täytettyjä paikkoja kaikki.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
En mainosta mitään kunhan sanoin mitkä on hyviä kirppareita.
Unohtui mainita Larin Kyöstin kadulla sijaitseva kirppis, en muista minkä niminen eikä nyt jaksa googlettaa. Siellä myös lapsiparkki ja vaatteille omat paikat sekä ilmaistavarahylly.
1 VASTAUS:
Aarreaitta :)
+Lisää kommentti
Aarreaitta on ehdottomasti paras . Toisena hermans ja samalla kadulla uutena tulokkaana brahen kirppis. Hyvää tavaraa kaikissa ja todella mukava tämän uuden brahenkadun kirpputorin miesmyyjä/omistaja.Aarreaitta on suurin ja tavarat vaihtuvat melko nopeasti,toisin,kun taas hermanssilla samoja pöytiä nyt ollut pitkään. Kantolassa minusta huonokuntoista tavaraa/vaatetta myynnissä kaikissa kolmessa... iso peukku siis kolmelle kaurialan kirpputorille 😊
Ilmoita
Ei se kirpputorista tavaran myynti ole kiinni. Myynti on kiinni tavaran hinnasta. Jos vanhasta romusta pyydetään melkein uuden hintaa niin myymättä jää. tavara menee kaupaksi kun hinta on johdallaan. samaa romua nillä kaikilla kirppareilla on. Ainoa järjellinen kirpputori hintojen puolesta on Fida, mutta siellä ei olekkaan onneksi näitä kiskureita myymässä.
Ilmoita
Yhessä ainakin sex elokuvista tuttu myyjä.
1 VASTAUS:
Voi ziisös, ei sulla mitään saumaa oliskaan, ei ole itsestäsi kiinni.
+Lisää kommentti
Hermans menossa kyllä heikkoin suuntaan. Todella heikko asiakaspalvelu ja myyjillä koire heittää aiakkaat ulos 10 min ennen sulkemista. Tosin siellä ollut jo useamman vuoden melko nirppanokkaisia nuoria ja vähän vanhempiakin naisia myyjinä.

Aarreaitta on hyvä. Siellä kantolan kamarissa viitsi kukaan käydä, kun eivät saa edes korttikonetta hommattua.
Ilmoita
Kantolan kammari tosi tympeä paikka, meuhkaava akka haukkuu muita kirpparinpitäjiä kirpputoriasiakkaille, kun eivät halua katsella heidän järkyttävän näköisiä, käsinkirjoitettuja mainoksiaan omilla nurkillaan. Äijä on ollut naama norsunv*tulla koko kirpputorin olemassa olon ajan.
1 VASTAUS:
Sinä kirjoitit asiaa ja olen samaa mieltä Kantolan kammarista .Minulla oli pöyta ja tavara meni sen verran et sain vuokran maksettua Sit menin Löytötörille ja yllätyin miten edullinen viikkovuokra ja tavara vaihtoi omistajaa ja henkilökunta saa 10pistettä..SUOSITTELEN..
+Lisää kommentti
Kantolan kammari on paras. Pitäjäpariskunta ei ole hammastahnamainoksesta repäisty, mutta miksi pitäisi ollakaan? Vuosien kuluessa on monet hauskat jutut juteltu. Minusta se on ns. aito kirppari, jossa ihmiset myyvät heille tarpeetonta tavaraa, ei uutta kiinakrääsää, eikä muutenkaan vain esim. lastentavaroita vaan laidasta laitaan. Siellä on perheenä kiva käydä, kun on kaikille jotakin.
Hintatasosta sanoisin, että Fidan hinnat nousivat reippaasti, kun vuosia sitten muuttivat nykyiselle paikalle, enkä sen jälkeen ole siellä viitsinyt paljon kierrellä. Kun ihmiset itse hinnoittelevat, tulee ylilyöntejä joskus, mutta suurin osa myyjistä ymmärtää, mikä kannattaa.
Ilmoita
Missä tämä uusin kirpputori on kaurialassa??
Ilmoita
eino leinon katu. Hermansista seuraava katu linnalle päin. verkkoaidattu piha ihan brahenkadun kulmassa.
Ilmoita
No enpä vie enää yhteen edellämainituista paikoista tavaraa myyntiin,kun hävinnyt kummasti vaatteita ja myyjät todella tympeitä! Aarreaitta ainoa hyvä hämeenlinnassa ja myös myllymäkeen peukku.
Ilmoita
Kantolan kirpparit kepittää Kaurialan kirpparit mennen tullen. Keskustan kirpparit on ihan ok myös, mutta ei aivan Kantolan tasoa. Tympeää käytöstä en ole kohdannut missään.
Ilmoita
Uusi Portobello on ihan ok. Mukavat omistajat.
Ilmoita
Miksi kukaan ei mainitse Kulma-kirppistä? Prismalta ja Motonetistä eteen päin, tie loppuun niin vasemmalla. Tosi siisti paikka, vaaterekit pöydän vieressä ja myös ilmaispöytä. Ei kovin iso, mutta kiva käydä :)
Ilmoita
Kohtauspaikka Palokunnankadulla. Pieni kirppis ja ihana kahvila ja mikä parasta aivan lyömätön pariskunta "ohjaksissa". Pöydät pidetään siisteinä ja muutenkin paikka on iloinen ja siellä on virkistävää käydä.
1 VASTAUS:
No on se kahvilana ihan ok, muttei sitä kirppiksenä oikein voi pitää. Herja lentää, mutta samat kuluneet ryysyt on uudenhintaisia.
+Lisää kommentti
Parhaat ostokseni olen tehnyt näillä kirppareilla: Tässä Hämeenlinnan TOP 5- kirpputorit: 1. Kantolan Kammari. 2. Hämeenlinnan Suurkirpputori. 3. Fida. 4. Herman´s Second Hand 5. Löytötori. Minua ei palvelu rassaa pätkääkään jos tavara on hyväkuntoista ja edullista. Maksan aina käteisellä. Ne muovikortit voitte muuten työntää takapuoleenne.
Ilmoita
Tässäkin ketjussa mainittu suosittu kirppari ei enää ole saanut minun rahojani sen jälkeen,kun huomasin myyjien tulevan "järjestelemään pöytää" aina,kun astuin kyseiseen paikkaan,enkä ole ainoa jota varkaaksi epäilty täällä... Muutoinnoli tapana poiketa töistä päästyäni viikottain ja usein löysikin ostettavaa,mutta ilmeisesti olen liian epäilyttävän näköinen,kun minua seurasivat mitään muuta perustetta ei voi olla..pitäkää kirppunne,pyh!!
Ilmoita
Kohtauspaikka Palokunnankadulla on ilmeisesti yrittäjälehden pikkuilmoituksen mukaan myynnissä. Asiakkaille hieno konsepti kahviloineen, mutta vähäinen määrä vuokrapöytiä ja ilmeisen kallis tilavuokra ovat melko haastava yhtälö. Tuolla konseptilla leipomisineen vaatii vähintään kaksi henkilöä ja tulot eivät riittävät kunnolla yhdellekään ihmiselle, joten epätoivoinen konsepti taloudelliselta kannalta. Ilman leipomisia kahdella ihmisellä pyörii jo kolminkertainen määrä vuokrapöytiä, kuten esim. Portobello-kirppis osoittaa. Viimeksi mainittua epäilen pudotuspelin voittajaksi, samoin Löytötori halpoine hintoineen ja useine toimipisteineen tulee menestymään. Suomen kasarmin aarteet menestyy oman, vanhan tavaran liikkeen tavaroiden myötä, vaikka vuokrapöytiä on vähän.
Ilmoita
Pienessä hätätilassa näyttää useimmat kirppikset olevan. Tavara ei kierrä, kun uusia pöydänvuokraajia on liian vähän ja se johtuu osittain siitä, että pöytävuokrat liian korkeat. Kuka Hämeenlinnassa uskaltaa ensimmäisenä tarjota hinnoittelumallia, pöytävuokra 1e/päivä + 5-20% provisio myynnistä.

Nyt pöydillä lojuu omistajien omia kaatopaikkatasasoa olevia tavaroita, joita levitellään tyhjillään oleviin pöytiin. Ostajien määrä laskee, myyjien määrä laskee, kahvion myynti laskee... uudet pöydän vuokraajat ovat kirppiksien elinehto. Kun paikalle saadaan imua, niin kaikkien tyytyväisyys kasvaa ja menestyksen kierre alkaa.

Omistajat eivät alamäkeä näköjään huomaa. Ongelmaa ei edes yritetä korjata. Sama A4-hinnasto seinään teipattuna... pienen pöydän vuokra n.25e/viikko, se on ihan liikaa.
Ilmoita
Vai että Portobelloa epäilet voittajaksi. Kannattaa käydä kattomassa niin toteaa, että ei tuolla tarjonnalla tuu pärjään. Näytti siltä, että tavaroita on laitettu pöytiin että näyttäis et on vuokralla. En usko, että niin samanlaisia rättipöytiä sattuis niin montaa kerralla.
Ilmoita
Joku kirjoitti että tavara ei kierrä. Eihän tavara voi kiertää kun hinnat ovat aivan älyttömän korkeat. Välillä tuntuu että uuden tavaran saisi halvemmalla kaupasta.
1 VASTAUS:
Kantolan kammarissa on myös laadukasta arabiaa ym ja pöydät siistejä.olin yllättynyt käydessäni ensimmäistä kertas.
+Lisää kommentti
Koin asiakkaana todella epäasiallista käytöstä Aarreaitan ”firman omistajalta”. Olimme asiasta eri mieltä, mutta asiakkaan nimittely ja toiminnan arvostelu kovaan ääneen ei mielestäni sovi asiakastyöhön. En ole muiden kanssa liikkeessä suullisesti asioinut kuin omistajan ja sain kuulla kuinka en pidä hänen työntekijöitään ihmisinä ja kuinka he saavat paskaa niskaansa. Sain syytöstä toiminnastani kovaan ääneen, vaikkei omistaja lopulta itse tiennyt, mitä minulle oli ” luvattu”. Kovaan ääneen hän jäi liikkeeseen puhumaan ja taas arvostelemaan asiakasta, kuinka hän ei voinut tietää..., asiakas oltiin kuitenkin kovaäänisesti jo arvosteltu. Tietämyksestä huolimatta!
Harmi, muuten kyseinen kirppis olisi ihan hyvä. Toivon kuitenkin asiakaspalveluun soveltuvaa käytöstä.
Asiat ei aina ole mukavia joista keskustellaan. Asiakaspalvelussa tulee kuitenkin osata hillitä itsensä ja äänensä, tilanteesta huolimatta!
Ilmoita
Onhan niitä asiallisiakin kirppareita. Ihmettelen miten pystytään maksamaan palkat ja verot sun muut maksut näitten pöytien tuloilla. Johan yksi työntekijä maksaa tälle kirpparinpitäjälle monta tonnia kuussa.
Ilmoita
Harvialantiellä Turenkiin ajaessa on uusi kirppis. "Turengin Löytötori".Siisti tilava paikka ja hyvä asiakaspalvelu.Kahvilakin samassa. Oli vielä tyhjiä pöytiäkin kun viimeksi kävin. Käykääs katsomassa.
2 VASTAUSTA:
Tuossa nettisivulta linkki, näkee kuvia ja silleen...

https://www.hml-loytotori.com/nummen-loytotori/
Hyvä asiakaspalvelu on kyllä kaiken a ja o.
En kyllä itse myöskään mene paikkaan josta kuulen huonoa palautetta.
Onneksi on vaihtoehtoja!
+Lisää kommentti
En ollut aikoihin käynyt kirppiksillä, mutta nyt muutettuani kiertelin Hämeenlinnan kirpputoreja, kun etsiskelin muutamia sisustustavaroita.

Pettymys oli kyllä ihan älytön. Pöydät täynnä pääasiassa ihan hirvittävää krääsää tai sitten "jälleenmyyjien" uutta tavaraa.

Ja todella monessa paikassa henkilökunta tuntuu pitävän asiakkaita enemmänkin potentiaalisina varkaina kuin ostavina asiakkaina. Asiakaskokemuksena toi on ihan perseestä.

Ei innosta taas pitkään aikaan käymään.
Ilmoita
Fida Palokunnakadulla ehdottomasti Hämeenlinnan paras kirpputori. Ystävälliset myyjät ja hinnat ei älyttömät niinkun on muilla kirppareilla. Pääasia että ei heti pedetä varkaana kun astut ovesta sisään. En nyt viitsi sannoa mikä kirppari on semmoinen että sen ovia en aukaise. jokaisella on oma mielipiteensä.
Ilmoita
En kyllä suosittele ainakaan kirppis&outlettiä vanhan säästökarien tiloissa. Joks kerta pöydältä hävinny arvokkaimmat tavarat pitkäkyntisten matkaan. Ei ole mitään kameravalvontaa eikä häläreitä.
1 VASTAUS:
Kyllä siellä hälyttimiä on ja jopa ilmaisia! Arvokkaat tavarat yleensäkin vitriiniin ja lukollisiin.
+Lisää kommentti
Kantolan kammari oli positiivinen yllätys. Mutta se riippuu minkälaista kamaa itse myy. Kannattaa kierrellä ennen päätöstä ja miettiä minkälaista sakkia kirppiksellä käy.
Ilmoita
Kirppiksiä on liikaa. Missään ei myy sillai oikeesti hyvin, ja nyt on ostajan markkinat muutenkin.
Ilmoita
Varkaaksi epäily on persiistä. Nytkin yhdessä paikassa omistaja ilmestyi joka hyllyn välistä uudestaan ja uudestaan vastaan.
1 VASTAUS:
Jos haluat hyvää ja asiallista palvelua, älä valitse Larin Kyöstinkadun aarreaitta kirpputoria.
+Lisää kommentti
Eikö ihmisillä ole älliä päässä, uusia kirpputoreja laitetaan pystyyn, onhan se selvää että paikat on tyhjinä, kun niitä on liikaa.
Tuolla ylempänä Turenki outletti mainosti itseään ja mainitsi että vielä oli tyhjiäkin pöytiä. Juu onhan niitä, noin 135 tyhjää pöytää!!
Ilmoita
Kyllä Kantolan löytötori on hml paras kirppis. Työntekijät ovat mukavia ja suruttaa heidän puolestaan se kammottava omistajapariskunta. Huutavat niin asiakkaille kuin omille työntekijöilleenkin :/ mutta myynnit huikeita.
Turenki on kalpea varjo kantolasta, eikä ikinä tule saavuttamaan kantolan suosiota.
Kammari on asiakaspalvelun irvikuva, enkä ikinä enää astu jalallani sinne.
Kulmakirppis on myös mukava ja siisti paikka, myös kasarmin aarteet saa pojot. Sieltä löytää erikoisiakin esineitä.
2 VASTAUSTA:
Voi kyllä jaksan ihmetellä kommenttiasi. Joulukuussa 2017 aloitettiin rakentamaan Nummen ostoskeskukseen uutta kirppistä joka meni kattovuodon ja homevaurioiden vuoksi mönkään. Huhtikuussa 2018 aloitettiin Turengin rakentaminen joten mieheni ei ole omilta kiireiltään edes käynyt Kantolassa moneen kuukauteen ja minä teen vain pari päivää viikossa mitä leipätyöltäni ehdin. Näin ollen hämmästyttää ja kummastuttaa kommentti kammottavasta omistajapariskunnasta. Toki on yleistä että minut sekoitetaan miehelläni töissä olevaan naisihmiseen. Eli mahdatko tarkoittaa häntä? Itse en ole ääntäni korottanut kertaakaan en työntekijöille enkä asiakkaille. Joskus olisi hyvä ottaa asioista selvää ennen kuin haukkuu suotta keskustelupalstalla. Mitä Turenkiin tulee, miljöö on mukavampi ja asiakaspalvelu ystävällistä. Kesäkuun alussa Turenki oli vasta tuore eikä vielä vakiinnuttanut asiakaskuntaansa. Nyt pari kuukautta myöhemmin olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta. Niin paikasta kuin palvelustakin.
RouvaLöytötori kirjoitti:
Voi kyllä jaksan ihmetellä kommenttiasi. Joulukuussa 2017 aloitettiin rakentamaan Nummen ostoskeskukseen uutta kirppistä joka meni kattovuodon ja homevaurioiden vuoksi mönkään. Huhtikuussa 2018 aloitettiin Turengin rakentaminen joten mieheni ei ole omilta kiireiltään edes käynyt Kantolassa moneen kuukauteen ja minä teen vain pari päivää viikossa mitä leipätyöltäni ehdin. Näin ollen hämmästyttää ja kummastuttaa kommentti kammottavasta omistajapariskunnasta. Toki on yleistä että minut sekoitetaan miehelläni töissä olevaan naisihmiseen. Eli mahdatko tarkoittaa häntä? Itse en ole ääntäni korottanut kertaakaan en työntekijöille enkä asiakkaille. Joskus olisi hyvä ottaa asioista selvää ennen kuin haukkuu suotta keskustelupalstalla. Mitä Turenkiin tulee, miljöö on mukavampi ja asiakaspalvelu ystävällistä. Kesäkuun alussa Turenki oli vasta tuore eikä vielä vakiinnuttanut asiakaskuntaansa. Nyt pari kuukautta myöhemmin olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta. Niin paikasta kuin palvelustakin.
Oho!!
Löytötorilla on palvelu ollut vakkarityöntekijöiltä aina ensiluokkaista.
Ja kukaan tuskin heitä omistajan puolisoksi sekoittaa!! Ihan turha yrittää vierittää syytä muille!! Työntekijät sentään osaavat hommansa ja ovat ystävällisiä, vaikka varmasti saavat paljon paskaa niskaansa.
Omistaja erottuu selkeästi joukosta ilkeine puheineen ja epäasiallisella käytöksellään.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Kasarmin kirppis on paras. Aina sieltä löytää jotakin hyödyllistä!
Ilmoita
Tmiun lemppari kirppis on Fida ja ehdottomasti!!
Ilmoita
Jos mainostaa ,että kameravalvonta niin miksi työntekijät pitää komentaa kyttäämään asiakkaita?? Tule itse seuraamaan,jos epäilet jokaista varkaaksi! Onneksi kaupassa saa katsella rauhassa ilman perässä hiihtäjiä prkle! :/
Ilmoita
Näköjään löytötori hämeenlinnassa lopettaa, vuokranantaja irtisanonut sopparin. Sääli.
1 VASTAUS:
Hyvä että lopettaa. Niin mulkku omistaja kun olla ja voi. Vois vähän peiliin katsoa kenties.
+Lisää kommentti
Aarreaitassa nuoret tytöt ovat aina iloisia ja mykava siksi asioida. Ainoa kirppari mistä olen jotain kivaa löytänytkin joskus. Harmi vain,että samat pöydät ollut nyt pitkään...
1 VASTAUS:
Omistajasta ei voi kyllä samaa sanoa!
+Lisää kommentti
Hermans second hand lopettaa myös. Tämä taisi kaatua omistajan ahneuteen. Oli liian kovat pöytävuokrat.
Ilmoita
kirppikset tulee ja menee keksikadulla on toiminut 11,5 vuotta suuri kirpputori
1 VASTAUS:
Saa homeet mukaan. Siellä henkilökunta silmät punasina niiskuttaa ja sieltä ostetuista vaatteista homeen haju ei poistu pesemälläkään. Koko rakennus pitäisi ehdottomasti pistää käyttökieltoon. Itse en enää kuvittelekkaan meneväni sinne. Viime kerran jälkeen jollon kykenin olemaan siellä sisällä 10 minuuttia, meni viikko että oireet väheni. Se mesta on täysin homeessa.
+Lisää kommentti
Kuten ennustin aikaisemmin tässä ketjussa, niin pudotuspeli on alkanut. Löytötori ja Hermanni lopettavat ja Kohtauspaikassa vaihtui omistaja. Aarreaitta ja Portobello pärjäävät sekä tietysti Suomen kasarmin kirppis ihan omanlaisellaan konseptilla. Brahen kirppis vielä hakee paikkaansa, yritys on ainakin kova huutokauppaviritelmineen. Kantolan Kammarikin pärjää nyt, kun kilpailu vähenee mutta Suurkirppiksestä kuuluu kokoajan huonompaa ja tuo homeinen kiinteistö ei tilannetta paranna.
Ilmoita
Yrittämisessä on syklinsä, ei kaikki naimisissakaan ole elämänsä loppuun saakka.
1 VASTAUS:
itse Ajattelin kyllä olla naimisissa sekä mieheni että yritykseni kanssa loppuun saakka 😎
+Lisää kommentti
Yhdellä kirppiksellä oli aika hyytävä tunnelma. Aina kun siirsi jollain hyllyllä tavaraa, sen takaa tuijottivat omistajan silmät. Törmäsimme aina hyllyn päässä. Kävelee hyllyjen takana asiakkaan mukana koko kierroksen ja tuijottaa muka kännykkäänsä. Ettei olisi kamerakin päällä.
Ilmoita
Nämä pitmpään toimineet jatkavat toimintaa
Hämeenlinnan suurkirpputori
Kantolan kammari
Kasarmin aarteet
kirppulinna
kulmakirppis
ja vähän uusimmista aarreaitta
loput 3 lopettaa, en viitsi luetella, kai tiedätte mitkä
Ilmoita
turengissa mahtava palvelu. tavarat noudetaan 30km säteeltä ilmaiseksi ja pöytä maksaa 15 e
Ilmoita
Mitä ihmettä Aarreaitalle on tapahtunut, kun noin paljon negatiivista sanottavaa? Oma kokemus vuoden takaa kun poismuuttaessa myin turhaa ja ylimäärästä, hyvin meni kaupaksi ja palvelu oli hyvää.
3 VASTAUSTA:
Ei mitään. Muutaman kommentin on ainakin kirjoittanut yksi ja sama asiakas joka vaati erikoiskohtelua Ja ilmaisia päiviä siksi että ei itse päässyt täyttämään pöytää tiistaina heti aamullakin klo 10 vaan vasta klo 11, tästä syystä hän ei olisi halunnut maksaa vuokraa kyseisestä päivästä ollenkaan. Mm. Tai että ei halua maksaa vuokraa viimeisestä päivästä koska pöytä pitää tyhjentää tuntia ennen sulkemista... Ja nyt häntä on kohdeltu väärin vaikka nämä ovat säännöt kaikille. Voisi toki kertoa koko tarinan ennen kuin alkaa mustamaalaamaan.

Täällä me yhä ollaan ja ollaan yhtä aurinkoisia kuin ennenkin eli tervetuloa ;)
Aarreaitta2 kirjoitti:
Ei mitään. Muutaman kommentin on ainakin kirjoittanut yksi ja sama asiakas joka vaati erikoiskohtelua Ja ilmaisia päiviä siksi että ei itse päässyt täyttämään pöytää tiistaina heti aamullakin klo 10 vaan vasta klo 11, tästä syystä hän ei olisi halunnut maksaa vuokraa kyseisestä päivästä ollenkaan. Mm. Tai että ei halua maksaa vuokraa viimeisestä päivästä koska pöytä pitää tyhjentää tuntia ennen sulkemista... Ja nyt häntä on kohdeltu väärin vaikka nämä ovat säännöt kaikille. Voisi toki kertoa koko tarinan ennen kuin alkaa mustamaalaamaan.

Täällä me yhä ollaan ja ollaan yhtä aurinkoisia kuin ennenkin eli tervetuloa ;)
Joo no omasta mielestäni ihan syystäkin on haukuttu ko paikkaa. Työntekijät on kyllä mukavia, mutta omistajasta ei todellakaan voi samaa sanoa. Enpä siellä kyllä enää asioi muutenkaan.
En ymmärrä misi kirpparin pitäjä puolustelee ja kirjoittelee vastineita, eihän muutkaan kirppikset niin tee!! Aina ei voi kaikkia miellyttää, ei koskaan!! Ja ihmisillä saa olla mielipiteitä!!
+Lisää kommentti
Onpa muuten ”yllätys” että Myllymäen pulju laitto ovet säppiin. Omistaja on tunnettu pitkäjänteisyydestään, tai lähinnä sen puutteesta, ja sosiaalisista taidoistaan. Perässä käryävät sillat aika pitkältä matkalta... Eipä tainnut tätsy tajuta millanen kultakimpale Hämeenlinnan mittakaavassa käsissä oli.
Ilmoita
Mitä tämä Reinhard tarkoittaa?
Aarreaitta kovin suosittu lapsiperheiden keskuudessa, sitä ei tiedä, saavatko myyjät kovastikin myyntiä, koska tarjontaa lastensvaastteista ym. paljon siellä. Pöydät tosi pieniä, kirppisajatukseen kyllä kuuluisi edes kohtuullisen kokoinen myyntipöytä. Jos myynti on 6 tai 7 euroa päivässä, siitä vie yrittäjä, no, jokainen voi laskea, mitä iloa saa tuosta jälkjellejäävästä, muuta kuin suuren työn vaivan. Kaurialassa naapurikirppis Hermanni lopetti muutama viikko sitten, mutta nyt avaamassa ovet uudelleen hetken tauon jälkeen. Ainakin aiemmin ollut Kirppiksien kärkipäähän kuuluvia, tarjolla monipuolisesti muutakin kuin lasten tavaraa. Ja todella hyvälaatuisia, edullisia vaatteita, niin naisille kuin paljon ollut myös miehille.
Ilmoita
Onneksi kantolaan aukeaa ihanan fressi kirppis josta tulee legenda❤
Ilmoita
Hahhhaaa vai että ihan legenda!!!!
Jo paikkana ihan väärä ja kaamea!!!!
1 VASTAUS:
Oletko nähnyt paikan?
Taitaa olla löytötorin kauppiaan rouvan kommentti :)
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hämeenlinnan kirppikset

Kertokaapa mille kirpputorille kannattaa viedä tavaroita myyntiin. Toisin sanoen mikä paikka myy parhaiten. Tavaraa on vaatteista kuppeihin ja työkaluihin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta