Kahden kerroksen asiakkaita R-Kioskilla

kokemusta1

Taitaa asiakkaat saada jaottelun kyseisellä kioskilla. Toisille on Kioskin pitäjä ylitsevuotavan ystävällinen ja toisille asiakkaille ei sanota edes päivää, saati vastata. Onneksi muut työntekijät sentään juttelee ja tervehtii kaikkia. Eihän tuonne viitsi edes mennä kun kyseinen pahantuulinen täti on paikalla!

29

4364

  Vastaukset

  • Nykyään siellä voi käydä vain silloin kun siellä on se mukava noin kolmekymppinen aika uusi naisihminen. Sen jälkeen kun se vanhempi rouva kauppias jäi eläkkeelle ei kyseisessä kiskassa ole saanut asiallista palvelua ellei ole myyjien henkilökohtainen tuttu tai peliaddikti.
   Kumpa posti muuttaisi johonkin muihin tiloihin, sitten ei tarvitsisi enää ärrän lattiaa kuluttaa.

   • Juu, se uusi ,vähän aikaa sitten aloittanut,on mukava ja samoin se nuori mies. Ja tietenkin Jaana joka taitaa olla jollain vapaalla. Samoin Sirkalta saa mukavaa palvelua, harmi kun niin harvoin. vaan on siellä! Pitääkö tässä alkaa pelaamaan oikein urakalla että saisi asiallista palvelua ;)


  • Kuka niistä on kioskin pitäjä, onko uusi kauppias löytynyt?

   Posti takaisin Suvituuleen!

   • Ja Koskela heti komppanianpäälliköksi!


   • Edelleen näyttää mollissa olevan haku päällä kauppiaaksi, vaan kukapa haluaisi vastuuseen kioskista joka on jo puoli vuosikymmentä tuottanut tappiota?


   • Siis en olekaan ainoa kuka on saanut tympeää kohtelua? Joskus käynyt mielessä, että pitää kysyä oonko tehnyt jotain pahaa hänelle. Paketit valitettavasti pitää hakea kioskilta, muuten en sinne mene!


  • Postin palvelut Suvituleen kiitos!!

  • Ärrän mainos, että mukava on asiointi, on suurinta paskaa, mitä voi mainostaa! En ikinä asioisi tuossa paikassa, mutta kun on pakko noutaa paketteja aina silloin tällöin. Aivan kauhea jonotus, kun myyjät yrittävät pakkomyydä jokaiselle jotain veikkauksen kuponkia, vaikka asiakas sanoo, että ei halua ostaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heiiiiiiiiii haloooooooooooooooooooooooooooo!

  • Ärrä on haukannut liian ison paskan, ja nyt maksattaa sitä "yrittäjäkauppiailla", joilla ei ole oikeutta hallinnoida edes omaa pankkitiliään. Näin kerrotaan alulle pannulla oikeusjutulla. Orjia ovat nämä "yrittäjät" Ärrän nimissä. Tämä on taas tätä ulkoistamista ja palveluiden kehittämistä. Uskoo ken kokee. Naurut perään ja säälit niille, jotka ovat uskoneet isojen herrojen puheisiin. Ja nämäkin herrat ovat todennöisesti saaneet proviosopalkan jokaisesa uudesta R-sopimuksesta yrittäjän kanssa.

   • Ovat itse kirjoittaneet sopimukseen nimensä eli eivät ole ymmärtäneet lukemaansa!


  • Todella tympeää palvelua tietyltä myyjältä. On kait etsimässä täältä uutta miestä itselleen sen perusteella miten on mielinkielin ja flirttailee tietyille miesasiakkaille. Muitahan ei asiallisesti tarvitse palvellakaan!!!

   • t. katkeroitunut yksin jäänyt keski-ikäinen nainen


  • Olen saanut vain hyvää palvelua naispuolisella myyjältä.

  • Ihan hyvää palvelua on ollut kun ottaa huomioon että samaan aikaan pyörittää grilliä, postia, veikkausta, r kioskia, kahvilaa ja ties mitä

   • Kyllä vain, eipä ole elämän ja kuoleman kysymys ollut jos on joutunut joskus muutaman minuutin odottamaan vuoroaan. Asiat on saanut hoidettua hyvin.


  • ystävällinen nuori mies oli kun kävin loton tekemässä 14.2 .

   • Häneltä saakin hyvää palvelua niinkuin siltä pitkätukkaiselta naiselta. Ei se jonottaminen haittaa, kunhan palvelu on asianmukaista. Valitettavasti yhdeltä myyjältä sitä ei saa :(


   • Jonoa kirjoitti:

    Häneltä saakin hyvää palvelua niinkuin siltä pitkätukkaiselta naiselta. Ei se jonottaminen haittaa, kunhan palvelu on asianmukaista. Valitettavasti yhdeltä myyjältä sitä ei saa :(

    No voi voi ja möi möi ja seuraava


  • milta sinusta tuntuisi että kun alat yrittäksi r kaupppiaaksi niin sinulle kerrotaan että 40h on maksimi minkä saat olla siellä töissä eli pakko palkata työntekijä, joka sit aivastaa ja jää 2 vkoa saikulle heh
   sitten velka senkun kasvaa, et voi ostaa kuin r tukkurista ja sika kalliilla tavaraa
   varasto on niin iso että kun lopetat jäät velkää ainakin 60 donaa joka kerta
   posti ei maksa kuin varastonsa neliöistä eli aivan paskaa hommaa
   en ymmärrä miksi jonkun pitää alkaa r yrittäj'ksi jos vaikk vuoden olisi tuossa yrittäjänä ja toinen kaveri vaikka joisi vuoden niin vuoden kuluttua kun summataan niin känniläisellä ei ole velkaa mutta eipä ole rahaakan
   r yrittäjällä on velkaa vitusti eikä rahaa

  • Enää tota paremmaks ei pane kuin sysmän uimahallin kahvio. Tuottoisa bisnes varmasti sekin

  • Pakko kirjoittaa..
   Kioskiesimies ymmärtääkseni se kiharatukkainen nainen. Ei mielestäni ole oikein nälviä tai aliarvoisesti puhua muille työntekijöille. Käy sääliksi sitä punatukkaista pitkähiuksista tyttöä.
   Siltä ja siltä pojalta sain hyvää palvelua.
   Mökki kauden aloittanut olen ja tiredän että asioimme paljon kesän aikana ärrällä mutta nyt täytyy katsoa kuka siellä on töissä, koska sinne voi mennä.
   Se kioski esimies on hirviö.
   Miehille se kyllä lirkuttaa.
   Olisko joku vanha piika. Oi voi ei vain anna Ärrästä hyvää kuvaa!

   • Samaa olen huomannut kioskilla käydessä, että TODELLA tylysti kohtelee toisia työntekijöitä. Vaikka kuinka olisi esimies niin tapoja pitäisi silti olla!!


  • Olen vasta pari vuotta asunut Sysmässä, joten olen ehtinyt asioida vain muutaman kerran kioskissa. Mutta kerran myyjänä toiminut nuori mies laittoi ulkomaille menevään kirjeeseeni 3.5 euron merkin. Sanoi että hinnat ovat nousseet! Silloin en tiennyt hinnoista mitään. Oitin selvää hinnoista. Alle 20 g kirje olisi pitänyt olla 1.40 e (tänään 1.5 e). Muuten olen kioskiin tyytyväinen.

  • Kesä tuli ja Sysmässä taas vietetään aikaa ja paikalisissa liikkeissä asioidaan. Kioskilla on kyllä todellakin täysin esimiestaidoton kioskin vetäjä, jos se on se kiharatukkainen. Luulisi, että noin suuri ketju järjestäisi esimieskoulutusta ja hieman katsoisi ketkä moiseen hommaan pääsee. Sääliksi käy työntekijöitä, jotka joutuvat moista kohtelua kohtaamaan työpaikallaan. Varmasti nälviminen ja kohtelu kuin toiset olisivat alempaa kastia ahdistaa!

   • Onneks ei kiinnosta vittuakaan muiden kohtelu, sen että käyn ässäarvan ja loton hakemassa kerran viikkon ei tunnu missään. Mikä on tekosyysi rampata kyseisessä lafkassa useammin?


  • Turha haukkua asiakaspalvelussa olevia, olen monta kertaa nähnyt myös törkeästi käyttäytyviä asiakkaita, joilla ei ole edes alkeellisia käytöstapoja!

  • Hirveä paikka. Oikea tuppukylän järkytys

  • Kerran eksyin tähän kioskiin pakettia viemään ja siellä olikin oikea pilkunviilaaja nuori nainen. Palvelu oli asiatonta ja todella töykeää. Harmittaa vieläkin ,kun sinne eksyin. Ei koskaan ole paketin lähettäminen ollut näin vaikeaa luin tämän nuoren naisen kanssa ja niitä on tullut jokunen lähetettyä, tosin vain isoissa kaupungeissa.

   • Ikävää, että edelleen harmittaa. Mitäpä jos menisit eteenpäin elämässä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   5715
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   172
   5165
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   25
   2520
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   225
   2292
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   268
   1998