Matkajokeri Tjäreborilla

Anonyymi

Onko kukaan ottanut Jokerimatkaa Tjäreborin kautta, missä hotelli on sijainnut ja minkä tasoisia???

7 kommenttia

1Äänestä

Vastaukset

 • TIU eli entisen Finnmatkan kautta kävin Thaimaassa viisi v sitten.Matkajokeri joka takasi vähintään oman lukittavan huoneen yhteisellä keittiöllä. Mitä sain?Iso neljän hengen huone kai-
  killa herkuilla.Hyvä kokemus.

 • Vuodenvaihteessa Oli lento Phuketiin ja kentällä opas ohjasi Karonin bussiin ja hotelli oli Karon Village. 2 tähden hotelli, rantaan melkein 1,5 km ja ruokapaikkoihin ja pieneen keskustaan vähän lyhyempi matka. En suosittele välttämättä. Ehkäpä vain silloin, jos löytää superhalvan jokerimatkan.

 • En muista enää hotellin nimeä mutta sijaitsi ihan karonin keskustassa siinä ison liikenneympyrän lähellä, ihan ok oli. Olimme 2 viikon matkalla josta karonilla vain 3 yötä, muuaika meni phi-phiillä ja koh lantalla mutta edelleen matkamme hinta oli edullisempi (sis majoitukset ja matkat) kuin olisi ollut jos olisimme tilanneet juuri tähän karonin hotelliin sen kahden viikon reissun. hotelli oli siis muutenkin varattavissa matkatoimiston kautta. Meidän matka oli äkkilähtö, hinta oli jotain 700€
  joulu ja uusi.vuosi oli ajankohta.

  Jos jokerimatka lähtee edullisesti niin se on todella hyvä vaihtoehto. Jos ei hotelli tai sijainti miellytä niin voi varata paikanpäältä itselleen sopivan paikan .

 • Aikoinaan pääsi Centaroihin kun niissä on aina tilaa. Nykyään 2 vk Centarassa maksaa äkkiksen hinnan.

 • Olen ollut Centara hotellissa muutaman kerra äkkilähdöllä

 • Kerran Katalla äkkilähdöllä. Seinänaapuri oli maksanut samasta matkasta 500€ enemmän kun oli tilannut matkan kaksi kuukautta aikaisemmin. Matkajokeri on tuurista kiinni.

 • Jos ämpärin saa alle lennon hinnalla, niin silloin kannattaa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.