Matkajokeri Tjäreborilla

Onko kukaan ottanut Jokerimatkaa Tjäreborin kautta, missä hotelli on sijainnut ja minkä tasoisia???
1
Ilmoita


TIU eli entisen Finnmatkan kautta kävin Thaimaassa viisi v sitten.Matkajokeri joka takasi vähintään oman lukittavan huoneen yhteisellä keittiöllä. Mitä sain?Iso neljän hengen huone kai-
killa herkuilla.Hyvä kokemus.
1
Ilmoita
Vuodenvaihteessa Oli lento Phuketiin ja kentällä opas ohjasi Karonin bussiin ja hotelli oli Karon Village. 2 tähden hotelli, rantaan melkein 1,5 km ja ruokapaikkoihin ja pieneen keskustaan vähän lyhyempi matka. En suosittele välttämättä. Ehkäpä vain silloin, jos löytää superhalvan jokerimatkan.
Ilmoita
En muista enää hotellin nimeä mutta sijaitsi ihan karonin keskustassa siinä ison liikenneympyrän lähellä, ihan ok oli. Olimme 2 viikon matkalla josta karonilla vain 3 yötä, muuaika meni phi-phiillä ja koh lantalla mutta edelleen matkamme hinta oli edullisempi (sis majoitukset ja matkat) kuin olisi ollut jos olisimme tilanneet juuri tähän karonin hotelliin sen kahden viikon reissun. hotelli oli siis muutenkin varattavissa matkatoimiston kautta. Meidän matka oli äkkilähtö, hinta oli jotain 700€
joulu ja uusi.vuosi oli ajankohta.

Jos jokerimatka lähtee edullisesti niin se on todella hyvä vaihtoehto. Jos ei hotelli tai sijainti miellytä niin voi varata paikanpäältä itselleen sopivan paikan .
1
Ilmoita
Aikoinaan pääsi Centaroihin kun niissä on aina tilaa. Nykyään 2 vk Centarassa maksaa äkkiksen hinnan.
Ilmoita
Olen ollut Centara hotellissa muutaman kerra äkkilähdöllä
Ilmoita
Kerran Katalla äkkilähdöllä. Seinänaapuri oli maksanut samasta matkasta 500€ enemmän kun oli tilannut matkan kaksi kuukautta aikaisemmin. Matkajokeri on tuurista kiinni.
1
Ilmoita
Jos ämpärin saa alle lennon hinnalla, niin silloin kannattaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Matkajokeri Tjäreborilla

Onko kukaan ottanut Jokerimatkaa Tjäreborin kautta, missä hotelli on sijainnut ja minkä tasoisia???

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta