Parketin huonta + lakkaus

Sallakaisa

KAUHEA KOKEMUS!
En suosittele kenellekään Antti Hietalaa (AJ laatupuulattiat).
Puolen vuoden käytön jälkeen lattiat ihan samanlaiset kuin ennen hiontaa lalakkausta. Veti lakan listoja ottamatta pois valutusta näkyy jokaisen lattilistan alla. Hionta suorastaan ruma,lattiassa näkyy pyöreät liikkeet vissiin koneesta erittäin epätasainen. Parista kohtaa jätti koloja josta puuttuu puuta kokonaan oisko hiomakone vienyt mukanaan?
Piste ii:n päälle vielä on että lattia lähti irtoamaan toisistaan eli laudat jossa isoja koloja. Piti olla takuu hänen työlleen nyt kun reklamaation tein ja tuli käymään ja katsomaan mitä oikeasti sai aikaiseksi niin ei hän mitään takuuta ollut kuulemma antanut?! Rahat sai ja sinne meni. 1500€ maksoi että ei kovin pienestä summasta ole kysymys. Haluan varoittaa muita vain etteivät ota häntä ikinä hoitamaan lattioitaan.

10

1224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhatimpermanni

      jaa, hioi sitten parketin puhki vai?? pyöreellä laikalla ajetaan seinänsivut, ja nauhakoneella isot pinnat. Ei vaikuta ammattilaisen tekemältä, ammattimies selvittää, onko lattia jo aiemmin hiottu, jolloin hiontavaroja on tosi vähän, tai ei ollenkaan. Minkäs tuolle mahtaa, vanha pois, ja uutta tilalle, kyllä tuolla summalla jo jokusen neliön ilosi sitäkin saanut..

      • Sallakaisa

        Jaa no en siitä ilosta kyllä ole samaa mieltä, olisin saanut asennettua uuden laminaatin tuohon hintaan. Tarkastaja tulee huomenna ja näyttää siltä että olen oikeassa :)


      • vanhatimpermanni

        siinä piti lukee olisi..


      • Junne77

        Terve, vaikuttaa siltä että aika naftisti on laittanut lakkaa jos 6kk kulunut jo lakka pois. Vaikka nuo vesiohenteiset lakat eivät ole yhtä kestäviä (pääsääntöisesti) kuin liuotinpohjaiset, niin kyllä niidenkin pitäisi kestää 5-15 vuotta... Nuo pyörivät jäljet (jos ovat koko lattiassa) ovat tulleet välihionnasta joka suoritettu joko liian aikaisin tai huonolla verkolla.
        Parketin hionnat tehdään nykyään hyvin usein niin että listat ovat paikoillaan, valumia tosin ei saisi esiintyä.
        Mitä rakoiluun tulee (mikäli siis lautojen välit rakoilevat) niin lattia ilmeisesti tehty kesällä jolloin suht. kosteus korkea ja nyt talvella reilusti matalampi. Suht.kosteuden pitäisi olla 40-60% jotta rakoja tulisi mahd. vähän.
        Toinen vaihtoehto on että jätetty pohjalakkaus tekemättä mikä vähentää reunaanliimautumista ja myöhempää rakoilua.

        Kerro ihmeessä miten kävi kun tarkastaja käynyt.


      • vanhatimpermanni

        SE oli parketti..


    • Reinoesko

      Ihan joutavaa vollotusta, vanha rupunen parketti ei kestäny enää hiontaa ja nyt se on tekijän vika. Ei kukaan anna takuuta vanhalle rupuparketille et sais uuden siitä tehtyä, nyt valoja päälle!

      • einiinkuintotta

        Eli kuspää teki huonoa duunia ja takavalot vaan välkkyy kun olisi aika ottaa vastuuta tekemisistään - hyvin tyypillistä nykyisin.

        Ja nämä ovat niitä "vastuunkantokykyisiä" toimijoita, joita käyttäen Suomi saadaan nousuun kuten Käteinen ja Pipilä jaksavat korostaa - ei helevata, mitä lisäarvoa syntyy kun ryssitään ryssimisen perään - zip, zero, nada ja hyöty menee Viron jobbareille, jonka maan bruttokansantuotokset maksamme me niin huonona työnä kuin KELAn asiakkaiden viinanhakumatkoina - seuratkaa rahaa ja se kertoo kuka maksaa ja kuka saa.

        Pahiten tekee tokaisu, että listat ovat paikoillaan - eihän silloin edes voi tehdä hyvää jälkeä niin parketin lakkauksessa kuin seinien maalaamisessa - se vain on mahdotonta, mutta valitettavasti käytäntö nykyään.

        Onneksi omat lattiat tuli tehtyä ajalla kun tekijät tunsivat edes jotain ammattiylpeyttä jättämästään ja jälki oli hyvää.


    • Skeidaaskeidaa

      Nimenomaan ennen tunnettiin ammattiylpeyttä, mikä on täysin tuntematon käsite tänään. Tuo rakennusalan koulutus on mennyt niin alaspäin että. Näkeehän sen, kun nuo ns. opettajat tuolla oppilaitoksessa hyväksyvät kaiken suden, mitä ne pennut jättää jälkeensä. Sieltä se pitäis aloittaa. Ei osata kaakeloida, saumata, listoittaa jne. kuten ennen. Mutta tuo nyt on huippua että parkettihiontakin tehtään listoja irrottamatta !

    • Nesäästöt

      Joo, ja koulutuskin ammattiopistoissa hoidetaan nykyisin entistä enemmän etätunteina. Ts. nuoret hengailee mopoautoillaan päivät läheisellä ABC. llä aikaa tappaen.
      Jos ei ole suomipojalla enää varaa nuorten koulutukseen, niin älköön edes yrittäkö. Siitä kärsii kaikki sairaana työnjälkenä, homeasuntoina jne. Ei voi sanoa, että pojasta polvi paranisi.

      • Aivansikaäijä

        Mitä sinäki iänikunen velttoilija siellä kitiset kun et itekkään oo päivääkään työmailla viettäny, muuta et oo tehny ikänään ku silmät kiiluen töllöttäny teinipoikia paikallisella ABC:llä. Oikia sika äijä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe