Irtisanominen tuli

Konneveden kirkkoherra irtisanottiin. Ei siinä auttanut konnevetisten, ja Vaittisten puolustelut, iso kirjoitus Keskisuomalaisessa eivätkä vaittislaiset monet videot. Päätös oli yksimielinen, Se kertoo jo asian vakavuudesta. Leikki on lopussa. Valitusoikeus on, mutta ei se mitään auta.

Kirkkoherra saanee irtisanomisajan palkan, koska se on kuitenkin oikein.
Uutta kirkkoherraa valitsemaan.
2
Ilmoita

Ei tämä asia ole vielä taputeltu. Itse SARVIPÄÄ kun on päässyt valloilleen, niin ....
3 VASTAUSTA:
Pastoreiden tulee olla nykypäivänä lesboja, isoperseisiä suvakkeja. Siinä vaatimukset uudelle kirkkoherralle.
Ennen vanhaan olivatkin tiukkapipoisia isoperseisiä rapamahaisia homoja. Mukava nähdä vaihteeksi jotakin muuta.
rovastila kirjoitti:
Ennen vanhaan olivatkin tiukkapipoisia isoperseisiä rapamahaisia homoja. Mukava nähdä vaihteeksi jotakin muuta.
HUH,HUH, tämä nykyinen kielen käyttö.
+Lisää kommentti
Voip olla, että Kytöjoen,Kytölän eikä Puttosen tarvii pärstäänsä paljon kylillä näytellä... HÄVETKÄÄ roistot
1
Ilmoita
oliko tää pappi se, joka vihkisi homoja ja lesboja?
ei semmonen ole Raamatun mukaista, se on iljetys synti semmonen "yhteiselämä", sekö vielä pitäisi siunata kirkossa? hyi, ja vielä paljon enemmän, ei ole sanoja..
1 VASTAUS:
No kerrankin lähti oikea pappi. Yleensähän irtisanotaan USKOVAT papit.
+Lisää kommentti
Nyt malttia seurakuntalaiset. Ei erota sankoin joukoin kirkosta vaan odotetaan vaaleja, tehdään oikeita päätöksiä ja äänestetään ämmät helvettiin sieltä. Sitä ennen voimme osoittaa heitä kohtaan halveksuntamme ja eristää heidät tuttava piirimme ulkopuolelle.
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Vai malttia. Se meni tämän piispan mökeltämisen myötä. Minun koko perhe erosi evlutkirkosta. Ja syy oli tämä saamaton piispa joka nuoleskelee näitä "oikeita uskovia". Hellanlettas nyt voitte rauhassa konnevetiset veisata herran ylistysta tämän piispan johdolla.
+Lisää kommentti
Lahdenkylän yrittäjät ovat ainakin mustalla listalla...tai mitä yrittäjiä tuommoset on muka.
Venematkailu on ihan yhtä tyhjän kanssa..samoin kun lihojen kauppaaminen.
Kumpikin käy muualla töissä kun touhut on ihan puuhastelua..kun ei vaan saa kannattavaksi.
Joten good bye...:D
1
Ilmoita
Hyvä Konneveden Keskusta!!!
Taas järjenvalo loisti..
2 VASTAUSTA:
Kepulaiset ovat aina kepulaisia> kaikki tuntee Väyrys Paavon niin samanlaisia ovat kaikki. Väyrys Pate vaan sotkee kunnolla kepun rivit.Taitaa tulla kepusta pikkupuolue Paten selkkauksien jälkeen. Jos kukaan muu ei opeta niinVäyrys Pate opettaa meille kaikille millainen puolue on KEPU. Vatuloitu on jo nyt kolmatta vuotta ja Paavosta ei päästetä irti koska Paavo vie mennessään osan puoluetta, Ja ns. Kepulle jää vain pikkupuolueen asema. Varmaan hyvä monelle kunnalle kun päästään eroon Kepusta ja sen edustajista.
Häpeäpiispa kirjoitti:
Kepulaiset ovat aina kepulaisia> kaikki tuntee Väyrys Paavon niin samanlaisia ovat kaikki. Väyrys Pate vaan sotkee kunnolla kepun rivit.Taitaa tulla kepusta pikkupuolue Paten selkkauksien jälkeen. Jos kukaan muu ei opeta niinVäyrys Pate opettaa meille kaikille millainen puolue on KEPU. Vatuloitu on jo nyt kolmatta vuotta ja Paavosta ei päästetä irti koska Paavo vie mennessään osan puoluetta, Ja ns. Kepulle jää vain pikkupuolueen asema. Varmaan hyvä monelle kunnalle kun päästään eroon Kepusta ja sen edustajista.
Kannattaisikohan sipilän järjestää veteläisille hoitokokous.
+Lisää kommentti
Lihakauppiasta, venettyppiä ja huseeraaja Esson kulmilta boikottiin.
1
Ilmoita
toivottavasti tästä alkaa Kepun joutsenlaulu
1
Ilmoita
Hävettääkö Lahdenkylällä??
1
Ilmoita
Ei ne osaa hävetä. Ei ne osaa muutakaan.
Ilmoita
Taitaa olla tuo naapurikuntalainen itse piispa jolkkonen kun on ollut etukäteistieto tapahtumista.
Mutta on piispan häpeä ja wanhanliiton häpeä, sen kannatte omallatunnollanne ja viimeisellä tuomiolla ne asiat viimeistään selvitetään. Mutta Suomi on oikeus valtion niin kai Jolkkoselle ja wanhalleliitollekin koittaa päivä tuomiolla.
1
Ilmoita
Eli kuhan on Herran asialla saa tehä mitä lystää? iso O kohdellut vuosikausia osaa alaisistaan kuin jätettä, porukka joutunut irtisanoutumaan huonon kohtelun vuoksi kun ei ole enää jaksanut. mutta kun jotkut pistää vastaan eikä hyväksy sellaista käytöstä rakkaalta pappismieheltä onkin boikotissa eikä muka noudata lähimmäisen rakkautta. Tyytyväisiä saisi immeiset olla että tuollaiset oman aseman väärinkäyttäjät joutuvat tilille teoistaan. Kenelläkään ei ole varmasti huonoa sanottavaa hänen pappina toimimisesta, eikä sateenkaariasiat liity tähän millään tavalla. Kyse on vain siitä, että KUKAAN ei saa kohdella toisia niinkuin herra V on osaa alaisistaan kohdellut ja puljannut omien etujensa (ja vaimonsa) mukaan. Onneksi yläkerran Herra tietää asioiden laidat, ja karma toimii. Olkaa sinisilmäiset konnevetiset mitä mieltä tahansa.
1
Ilmoita
Eihä neuvosto pyytänyt nykyisiltä työtekijöiltä mielipidettä Olavista vaan 11 vuotta vanhat asiat vedettiin esiin jotka jo oli selvitetty Riekkisen aikaan. Mutta kun ei löytynyt muuta. Neuvosto siellä on huseerannut ja ajanut henkilökuntaa ulos sun muuta. Yläkerran herran kanssa on hyvä olla sovinnossa ja noiden vanhojen juttujen esiin tuominen on turhaa ja vaikeuttaa noiden henkilöiden tulevaisuutta konneveden yhteisössä. Yleensä työnantajalla ja työntekijällä on usein erimielisyyksiä eikä missään muussa työpaikassa eroteta ketään vuosien takaisten riitojen vuoksi. Voi olla , että työntekijöissä on ollut myös vikaa kuten osamattomuutta tai työhön ei ole osattu mennä mukaan, vaan on oltu tekemättä asioita jotka kuuluisivat ko työntekijän työhön. Mutta kirkko näyttä olevan väärällä vuosisadalla.
Neuvosto tässä on ollut vallan väärinkäyttäjä. Mutta rangastukset tulette saamaan kun sellaien aika koittaa.
1
Ilmoita
Eiköhän nuo vuosien takaiset kiistat ja irtisanoutumiset johdu osaksi piiparisesta, se kun polki muutakin kuin urkujen pedaaleja. Wanhaliitto joutais polkea suohon seurakuntalaisten yhteistuumin.
1
Ilmoita
Älkää olko huolissanno Virtasista, ei heiltä leipä lopu. Emäntä pääsee Manniseen leipää vääntämään, ja isäntä leipäautoa ajamaan.
1
Ilmoita
Veneily-ja lihan myynti yritykset on boikotissa.
Painoarvo sanalla yritys...yrittäjä on eri asia!!!
Ilmoita
Eikö kepulit ole saaneet pelotella kuntalaisia ihan tarpeeksi kauan.
Heidän piiri pieni pyörii ja häärääviä riittää.
Voe heikompien puolustaja ehkä et malttanut kuunnella viikon Vaittista.
Viimeiset vuodet seurakunnan työntekijät ovat selvästi olleet tyytyväisiä ja kunnioittavat kirkkoherraa.
Pihvimestari lähtee itse kohta taksin ajuun.
Esson matamille maksetaan menolippu Timbuktuun .
Hytölän salama sai erävoiton, mutta elä nuolaisee ennenkun tipahtaa.
Ilmoita
Maksetaan sille menolippu ilman palautus oikeutta gambiaan, siellä on tarvetta bumsterin patjoilla.
2 VASTAUSTA:
TÄNÄÄN ON LIPUTUSPÄIVÄ, JIPPII

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Voitaskos Hehkuttaja nimittää maallikkosaarnaajaksi kuntaan ja lopettaa koko kirkkoherran virka. Homma hoituisi hyvin suolahesta käsin.
+Lisää kommentti
Oikeus voitti!! Loppu se tulee hillumiselle ja narsismillekin!
2 VASTAUSTA:
Ei lopu niin kauan kuin wanhaliitto jatkaa hillumistaa!
Ei voittanut oikeus nimimerkki "kylläsetästä". Narsismin sankareita ovat ns vanha liittolaiset,joihin sinäkin ilmeisesti kuulut.
+Lisää kommentti
Jos jokainen joka meinataan irtisanoo tai on saanu kenkää, järjestäis samanlaisen sirkuksen kun nämä, niin olispa asiat mallillaan. Jos tekee rankkoja virheitä niin niistä pitää vastata, ennemmin tai myöhemmin. Nyt meni pieleen se, että liian kauan sai mellastaa mielesä mukaan ja se, että kapitulin päätös kesti tolkuttoman pitkään. Jos ihmiset ei osaa lukea tai ei tajua lukemaansa niin syyttömiä loppu seurakunta siihen on.
1 VASTAUS:
Anteeksi mitäh rankkoja rikkeitä???😁Ei ketään normaalissa työelämässä edes noin valheellisin perustein erotettaisi. Mutta Jolkkosella ja neuvostolla oli varmaan työlästä löytää syitä ja löytyihän niitä tekaisemalla. Nevostoa vastaa oli paljon syitä ja rikkomuksia mutta he vain porskuttavat piispan kanssa vuotavassa venheessä, joka uppoaa kyllä. Mutta turha tätä on tässä teidän kanssa vatkata voiksi menee. Kuka siellä on mellastanut?? Taitaa olla ainut kirkkoneuvoston puh.johtaja ja Hytönen jolle Ritari oli sanonut ,että täällä hoidetaan vain kirkon asioita.
+Lisää kommentti
Käykää hyvät ihmiset lukemassa tuomiokapitulin perustelut ennenkuin vetoatte johonkin sateenkaaripappeuteen. Tuommoista käytöstä ei hyväksyttäisi missään yhteisössä ja täytyy sanoa että evlut- kirkkokin sitä sieti ihan liian kauan työntekijöiden kustannuksella.
Ilmoita
Siitä vähän Vaittiselle juutubeen puolusteltavaa. Kannattanee hommata kameraan lisäakkuja, sillä näiden selittelyyn voi tarvita tunnin jos toisen.
Lisäksi tiedossa on varmasti kapitulin juridiikan lisäopinnot. Joku sanoi tosin joskus: "se joka ei osaa, opettaa".

https://kuopionhiippakunta-fi-d.aldone.fi/@Bin/2665219/Tuomiokapitulin+päätös+8.2.2018+�+35.pdf
4 VASTAUSTA:
Josta puuttuu kokonaan nykyisen henkilökunnan selvitys Olavin kanssa työskentelystä ja kirkkovaltuuston puh,j.selvitys asioita ja neuvoston edesottamuksista ja laittomuuksista. Mutta kaikki selviää aikanaa,. Sille joka oli laittamassa lippua salkoon tänään niin voit joutua laittamaan sen puolitankoon kun totuus selviää neuvoston ja Jolkkosen touhuissa. Älä nuolase ennen kuin tipahtaa.😈😈
Tuossa asiakirjassa on faktat, kaikki sinun tuomat asiat ovat mielipiteitä. Joko valtuuston PJ:n tai jonkun muun. Lisäksi kuten tuomiokapituli totesi useasti Vaittiselle kuulemistilaisuudessa tässä käsitellään KH:aa. Jos jotain muuta hässäkkää on, mitä epäilen, sille on oma aikansa ja paikkansa. Nyt tuli ilmi mistä seurakunnan kipuilu on johtunut ja hyvä niin. Asian hyväksyminen voi viedä aikansa, mutta suosittelen sen tekemistä mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, koska joskus se on kuitenkin pakko tehdä.

Lippu on puolitangossa jokatapauksessa. Ei kai tämä kenellekään voitto ole. Nyt on tehty se mikä on ollut välttämätöntä, jotta epäasialliselle käytökselle on saatu loppu.
MITÄ faktoja. Ei tuollaiain perustein ketään työstä eroteta. Ne ovat tekaistuja faktoja.Jos sinä Herätkääjo olisit tuollaisten syiden tai sinun mielestä"faktojen perusteella erotettu niin se olis mahdottomuus tavalisella työmaalla .Mutta kapitulissa voidaa keksiä syitä ja syitä neuvoston kanssa yhteistuumin. Fatkat tarkastetaan hallinto-oikeudessa ja silloin selviää teidän kataluutenne. Seurakunta ei tule koskaan toipumaan tästä ja neuvostolaiset saavat tuntea sen nahoissaan. Samoin Jolkkosen maine on niin kuin Trumppi sanoo feik Piispa ja feik neuvosto ja feik faktat😈😈😈😈
Olen samaa mieltä, älkää uskoko tuohon valheelliseen puolitotuuteen. Pysytelkää täällä kotiäitien ja työttämien keskustelupalstojen totuudessa mikä on ainut oikea. Hallinto-oikeus tulee sen vielä teille kaikille syntisille näyttämään. Samalla näytöllä hän saattaa myös esittää teile Vaittisen juristiopintojen todistuksen mikä toistaiseksi ollut ainoastaan muutamien harvojen nähtävillä.
+Lisää kommentti
Ikävältä tuntuu tämä kirjanoppineiden kirkonherrojen tuomio näin pakanastakin. Onko Konnevedellä tosiaan noin tiukkanutturaisia pykäläuskovaisia vai ohjaavatko muut hyötynäkökohdat ehkä koko toimintaansa jolloin boikotointi olisi hyvä näpäytys heille!
Ilmoita
Perusteet irtisanomiselle olivat selkeitä. Kirkkoherraa koskevat lait ja asetukset ihan niinkuin muitakin virkamiehiä. Mummelit saa vapaasti palvoa ja ruokkia Virtasta, mutta laki se on hänellekin sama. Nyt uusia aikoja kohti ja kaunaiset/kateelliset suut suppuun!
2 VASTAUSTA:
Hyvät ihmiset!
Vastaus sinulle, päätösolioikea.
En ole kaunainen fn kateellinen olen ihan tavallinen mummo. Haluan vain sanoa, että en usko kenenkään palvovan Virtasta. Häntä kunnioitetaan ja arvostetaan. Suoraselkäinen mies ei hän tarvitse palvontaa vaan lähimmäisiä vierelleen.
Surullista on nähdä kuinka yhteisö särkyy, tuleeko koskaan entiselleen.
Myrskyn silmässä löytyi uudenlainen yhteys seurakuntalaisten välille. Olipa hyvä seisoa joulurauhan julistuksessa ha tuntea ihmisten myötätunto.

Ei pidä ilkkua mummeleita, ei pidä nauraa vähäväkisille.
Mummot kantaa ruokaa aina niille, jotka tarvitsevat apua. Oikeat miehet tukevat heikkoja.

Erosin kirkosta minäkin mummeli, se höppänä, jolle nauroit.
En tahdo kuulua vihaa lietsovaan seurakuntaan. Metsä on lintuineen tästä eteenpäin seurakuntani.. Voi te kiivailijat Te ette rakenna te vain hajottatte. Sodan olette tuoneet keskuuteemme. Kyräilemme toisiamme, pelkäämme toisiamme, mitäs elämää se on?

vaikka minulla olisi kaikki valta, mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevät kulkunen
Metsäkirkko kirjoitti:
Hyvät ihmiset!
Vastaus sinulle, päätösolioikea.
En ole kaunainen fn kateellinen olen ihan tavallinen mummo. Haluan vain sanoa, että en usko kenenkään palvovan Virtasta. Häntä kunnioitetaan ja arvostetaan. Suoraselkäinen mies ei hän tarvitse palvontaa vaan lähimmäisiä vierelleen.
Surullista on nähdä kuinka yhteisö särkyy, tuleeko koskaan entiselleen.
Myrskyn silmässä löytyi uudenlainen yhteys seurakuntalaisten välille. Olipa hyvä seisoa joulurauhan julistuksessa ha tuntea ihmisten myötätunto.

Ei pidä ilkkua mummeleita, ei pidä nauraa vähäväkisille.
Mummot kantaa ruokaa aina niille, jotka tarvitsevat apua. Oikeat miehet tukevat heikkoja.

Erosin kirkosta minäkin mummeli, se höppänä, jolle nauroit.
En tahdo kuulua vihaa lietsovaan seurakuntaan. Metsä on lintuineen tästä eteenpäin seurakuntani.. Voi te kiivailijat Te ette rakenna te vain hajottatte. Sodan olette tuoneet keskuuteemme. Kyräilemme toisiamme, pelkäämme toisiamme, mitäs elämää se on?

vaikka minulla olisi kaikki valta, mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevät kulkunen
Kauniisti puhuit mummeli rakas,olen jyrkästi samaa mieltä. <3
+Lisää kommentti
Mähän sanoin että ykkösnainen valitsee miehet https://www.youtube.com/watch?v=XNLIlxgebp8
Ilmoita
voitto tuli mutta hävettää. Itsekkin touhusi mukana aluksi, mutta kun kiihko yllätti peräännyin.
Kyllä tästä tuli ihmisvaino mieleen joosta kukaan siihen osallistunut ei voi olla ylpeä.
Liian pitkälle mentiin. Voitto ei maistu voitolle siinä on karvas maku.
Ihmiset tietää että olin porukoissa jollain tavalla muninut kyllä hävettää mennä kauppaan.
Tässä kyllä poliittinen puolue käytti hyväuskoisia hyväkseen.
Kaduttaa, mutta itsepä häpeänikannan.
Ilmoita
Työntekijät ja luottamushenkilöt vaihtunu, yks on pysyny ja ongelmat jatkunu. Vihaa kylvää virtaslaiset, ei kukaan muu ja ihan ite hajottaa porukkaa ja ilmeisesti nauttii siitä. Ei tätä muulla voi selittää.
Ilmoita
Kyllä täällä nyt wanhaliittolaiset yrittävät saada myötätuntoa ja ymmärrystä kierolle pelilleen. Totuus on kyllä tiedossa, miksi "Piipariset" ottivat pitkät. Nykyinen henkilökuntahan tukee täysin Virtasta. Kärsikää rauhassa huonosta omastatunnostanne, ja tutkikaa kirkosta eronneiden määrää viimeisen kolmen vuorokauden ajalta.
Ilmoita
J.J pelkää oman ja äitisä työn puolesta, R.M. tekee sentään työnsä kunnolla, mutta eipä uskalla olla eri mieltä. Jos R.V ja O.V muistaa oman käytöksesä häntä kohtaan, niin ei tarvi ihmetellä. Säälipisteitä on sadellu pappilaan kun voi sentään on kaltoin kohdeltu. Oikeus voitti. Ei vaihtoehtonen totuus.
Ilmoita
Miten olisi käynyt jos Olavi olisi kaiket päivät tehnyt työnsä ohella jotain muuta työtä,mitä nyt yksi kunnanvirkailija hoitaa työnsä ohella oikeastaan niinkuin pää työnään seurakunnan asioita. Miten työnantaja sallii tällaisen. Pitäisi laittaa tällainen työntekijä heti pois kun tekee muuta työtä kuin mihin on palkattu. Kunta on siis palkannut ja maksaa palkkaa seurakunnan asioiden hoidosta. Tällainen työntekijä pitäisi potkaista pois. Kuntalaisten varoilla vielä!! Mutta seurakunnasta hän on itse valmis ajamaan tunnollisen työntekijä ulos. KUNNAN PITÄISI KATSOA NYT PEILIIN JA LAITTAA KO HENKILÖ HOITAMAAN VAIN TEHTÄVIÄÄN MIHIN HÄNET ON PALKATTU. JOS TYÖAIKAA ON LIKAA JA EHTII HOITAA SEURAKUNNAN ASIAT SIINÄ SIVUSSA NIIN SILLOIN PITÄÄ LYHENTÄÄ TYÖAIKAA JA SAMALLA PIENETÄÄ PALKKAA. SIPERIA OPETTAA,,KUN PALKKAPUSSI PIENENEE.
3 VASTAUSTA:
Taitaa mökki yrittäjällä mennä tunteisiin:DDDDD
Lopettakaa jo! Kaikki tuntuvat tietävän toisten asiat parhaiten. Kateus, katkeruus ja kostonhalu paistaa läpi. Hankkikaa oma elämä!
Oikeassa olet jos P.K:a tarkoitat. Hänen työajastaan on puolet mennyt Olavi Virtasen ulosajojahdin toteuttamiseen . Julkisesti vielä julisti useilla eri tahoilla eri henkilöille tehtäväkseen ajaa Virtaset pois Konnevedeltä.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ehkä on tarve käydä asiaa edes täällä läpi kun kylillä ei voi näyttää omaa kantaansa. Neuvoksi sinulle. Älä käy lukemassa juttuja jos sotkee mielenrauhaasi.
Ilmoita
Vuosia olen kuullut Konneveden ongelmista ja lähinnä kirkkoherran tavasta kohdella alaisiaan. Tunnen niitä, jotka ovat jättäneet työnsä tai irtisanottu. Yhteisö ei ole ollut mikään ihannetyöpaikka, vaikka kyse on hengellisestä yhteisöstä. Kun Virtanen on joskus tainnut todeta olevansa ateisti, niin tilannehan olisi sama, jos Petteri Orpo siirtyisi SKPn puheenjohtajaksi. Keskustelusta huomaa ettei suuri osa ymmärrä kirkon olevan hengellinen instituutio, jonka perusta on Raamattu. Jos haluatte mukavan kirkkoherran niin palkatkaa Ismo Leikola. Samahan se kuka kylällä ihmisiä jututtaa ja hauskuuttaa. Mutta, perusteet irtisanomiselle on selvästi olemassa. Outoa olisi jos seurakuntalaiset puolustaisivat laittomuutta.
10 VASTAUSTA:
Tämä on se asia mitä juuri kukaan ei tahdo ymmärtää ja mikä ehkä tarkoituksella halutaan unohtaa.
Kirkolla on sääntönsä joita pitää sen työntekijöiden yrittää noudattaa. Jos ei halua kirkon ja raamatun lakeja noudattaa niin sitten on mietittävä, että kuuluuko tällaisen henkilön olla kirkon palveluksessa? Samoin niiden jotka kannattavat kirkon linjauksen vastaista toimintaa, niin pitäisi heidän myös miettiä että kuuluuko he kirkon jäseniksikään?
Ei tämä ole pelkästään Konneveden yksittäistapaus vaan valtakunnallisestikkin sateenkaaripapit on ovat saaneet varoituksia toiminnastaan.
Mukavalle ja ihmisten kanssa toimeentulevalle henkilölle löytyy kyllä muitakin tapoja palvella ihmisiä.
Olette PIISPAA myöten yrittäneet selvittää koko ajan, että kyseessä on Olavin virheet ja varoitukset erottamisen syynä. Mutta sinä "kirkonlinjaselvä" kerrot selvästi ja aivan suomeksi, että syy oli se, että Olavi on ilmoittanut vihikivänsä sateenkaaripareja. Puhelu pyhältä maalta sai tämän ajojahdin alkuun ja piispa ja neuvosto alkoivat etsiä syitä Olavin viraltapanoon. Toivottavasti piispa ja neuvosto saa siitä rangaistuksen. Yöunet ovat varmaan menneett jo monelta neuvostolaiselta. KEN MIEKKAAN TARTUU SE MIEKKAAN HUKKUU. 😈😈😈😈😈
Tuo sateenkaarivihkimisjuttu on sellainen, jolla yritetään kiinnittää huomio pois epäkohdista, joita työyhteisössä on ollut. Kun ihminen kertoo olevansa sateenkaari-ihminen, niin kaikki vääryydet jotka tulee tehtyä menee rangaistaessa tuon värisuoran piikkiin? Ja onhan sekin yksi rike virassa, että ilmoittaa toimivansa työnantajansa ohjeiden vastaisesti. Tuskinpa juuri missään työpaikassa henkilökohtaisia irtiottoja ohjeistuksesta katsellaan ilman rankaisemista. Pitäisikö kirkon olla yhteisö, jossa jokainen saa tehdä mitä haluaa joutumatta siitä vastuuseen? Millä perusteella kiellätte vaikka päihteiden käytön työaikana, jos pappi olisi kannabispappi?

Ehkä Konnevedellä ihmisten huomion saa siirrettyä tällaisilla taikatempuilla pois todellisista syistä, mutta tuomiokapituli ei siihen sorru.
Hei, Elmeri
Ei tällaiseta rikkeestä ei ole ollut kapitulin irtisanomispäätösessä. Mutta todellisuudessa se oli se syy mutta haettiin jopa syitä vuosien takaa. Oikeudessakaan ei päde vuosien vanhat varoitukset työstä irtisanomisen syyksi. Täällä on linkki laitonrtisanominen ja toinen varoituksien merkitys työstä erottamiseen. Jos olet Elmeri itse virkamies niin tiedät sen mutta maataloudessa työskentelevät ovat tuskin tietoisia mikä on virkaehtosopimus?? Noille piispan ja tuomiokapitulin syille nauraa jo naurismaan aidatkin😂. Tuomikapituli sortuinyt vääriin syytöksiin. Eikä tässä olla siirtämässä huomiota toiseen asiaan. Luultavasti suurimmalla osalla seurakuntalaisista on aivan sama mitä toiset puuhaa makuuhuoneissaan. Jo se että sallittiin samaasukupuolta olevien vihkiminen ennustettiin maailman loppua. Mitään erikoista ei tapahtunut elämä jatkuu samanlaisena kuin ennen päätöstä. Oli sateenkaari tai ei jos kuuluu kirkkoon niin pitäisi saada samat palvelut kuin muutkin. Jos ei kuulu kirkkoon niin kuitenkin kirkkoon kuulumatonkin maksaa veroa valtionveroista kirkolle. Ehdotus on , että kepulaiset vievät eteenpäin asiaa, että kirkko erotetaan valtiosta. Silloin vaaditaan kirkontyöntekijöiltä tulos vastuuta työstää. Jos ei kirkossa ei edes vanhaliittolaiset ja kepulaiset käy niin kirkko kiinni. Muussakin työyhteisössä vaaditaan tulosta palkan eteen. Ei pidä tyhjästä maksaa. Löysät pois myös kunnanvirkamieheltä.
Sateenkaaritaiei kirjoitti:
Hei, Elmeri
Ei tällaiseta rikkeestä ei ole ollut kapitulin irtisanomispäätösessä. Mutta todellisuudessa se oli se syy mutta haettiin jopa syitä vuosien takaa. Oikeudessakaan ei päde vuosien vanhat varoitukset työstä irtisanomisen syyksi. Täällä on linkki laitonrtisanominen ja toinen varoituksien merkitys työstä erottamiseen. Jos olet Elmeri itse virkamies niin tiedät sen mutta maataloudessa työskentelevät ovat tuskin tietoisia mikä on virkaehtosopimus?? Noille piispan ja tuomiokapitulin syille nauraa jo naurismaan aidatkin😂. Tuomikapituli sortuinyt vääriin syytöksiin. Eikä tässä olla siirtämässä huomiota toiseen asiaan. Luultavasti suurimmalla osalla seurakuntalaisista on aivan sama mitä toiset puuhaa makuuhuoneissaan. Jo se että sallittiin samaasukupuolta olevien vihkiminen ennustettiin maailman loppua. Mitään erikoista ei tapahtunut elämä jatkuu samanlaisena kuin ennen päätöstä. Oli sateenkaari tai ei jos kuuluu kirkkoon niin pitäisi saada samat palvelut kuin muutkin. Jos ei kuulu kirkkoon niin kuitenkin kirkkoon kuulumatonkin maksaa veroa valtionveroista kirkolle. Ehdotus on , että kepulaiset vievät eteenpäin asiaa, että kirkko erotetaan valtiosta. Silloin vaaditaan kirkontyöntekijöiltä tulos vastuuta työstää. Jos ei kirkossa ei edes vanhaliittolaiset ja kepulaiset käy niin kirkko kiinni. Muussakin työyhteisössä vaaditaan tulosta palkan eteen. Ei pidä tyhjästä maksaa. Löysät pois myös kunnanvirkamieheltä.
Mihin viittaat virkaehtosopimuksella? VES määrittää kirkontyöntekijöiden palvelusuhteen ehtoja kuten palkkaraameja, työaikaa jne. ja käsittääkseni työnantaja on niitä noudattanut suhteessa kirkkoherraan? Sen sijaan virkasuhteen hoidon ehtoja näin ulkopuolisena arvioin kirkkoherran laiminlyöneen. Voitko tarkentaa?
Siellä myös määritellään milloin virkamiehen voi irtisanoa.Mitä ne ehdot on Elmeri? Vanhat varoitukset,jotka eivät päde, vaimonsa kirjeen lukenut, ei päde,palkkamiset mm. talouspäälikön ei päde hänellä olinoikeus siihen mutta te tiedätte vallan hyvin jo , että ne ovat hyvin heikkoja syitä. Ette pyytäneet nykyisltä työntekijöiltä mitään mielipidettä koska tiesitte että sieltä ei tule sellaista mitä haluaisitte. Nämä vanhat työtekijöiden valitukset ovat sellaisia, että jokaisella esimiehellä on alaisia jotka eivät kykene tekemään heille määrättyä työtä ja jos siitä huomautetaan niin se on esimiehenoikeus. Tämän viimeisen talouspäälokön valitus huonosta kohtelusta oli varmaan sitä, että hän ei ollut kykenevä hoitamaan asioita sillä kokemuksella mitä hänellä oli. Jättihän melkoisen sotkun jälkeensä. Tiedetään mihin hänen aikansa meni ei omantyösnä tekemiseen vaan neuvoston juoksupojan tehtäviin.
Tehdään yksi asia selväksi. Minä en asu Konnevedellä, en ole siellä koskaan asunut enkä todennäköisesti sinne koskaan muuta. Eikä minulla ole siellä sukuakaan. Minulla on useita kytköksiä Konnevedelle ja tätä kautta tiedän mitä seurakunnassa on vuosien aikana tapahtunut. Totean samalla, että mitä olen kirjoittanut on pääosin sekundäärisistä lähteistä, ei primäärisistä, vaikka osa on niistäkin.

Asiaa pitäisi tarkistella kahdesta näkökulmasta eli hengellisestä ja "maallisesta". Mikä on kirkkoherran kompetenssi suhteessa viranhoitoon näistä näkökulmista? Tämän tehtävän jätän seurakunnan jäsenille ja luottamustoimissa oleville, sekä tuomiokapitulille.

Mainitsit vastauksessasi kuitenkin talouspäällikön irtisanomisen ja sen syyksi huonosti hoidetut työtehtävät. Oletko siinä asemassa, että voit ottaa kantaa asiaan asemasi puolesta julkisesti, ja onko sinulla tiedossa mitkä olivat ne seikat, jotka johtivat irtisanomiseen? Minä en ota tähän näillä tiedoilla kantaa. Minulla on kahden muun tapauksen syyt hyvin tiedossa, mutta en tiedä onko niitä tuomiokapitulissa käsitelty. Oma arvioni perustuu siis kahteen irtisanomiseen, julkisuudessa olleisiin tietoihin sekä tuomiokapitulin päätökseen.
Ei talouspäälikköä irtisanottu vaan erosi itse. En tiedä hänen syitään miksi hän irtisanoutui mutta kapitulin vastineessa ja äänitteessä tuli esille se , että häntä oli kohdeltu huonosti. Sen jälkeinen talouspäälikkö suorastaan heitettiin ulos. Muttei kirkkoherra ollut heittäjänä. Mutta edelleen sanon, että syyt eivät riitä irtisanomiseen ja se tullaan näkemään. En enään keskustele asiasta kanssasi. Molemilla meillä on mielipide siitä ja emme pääse yhteisymmärrykseen.
ElmeriH kirjoitti:
Tehdään yksi asia selväksi. Minä en asu Konnevedellä, en ole siellä koskaan asunut enkä todennäköisesti sinne koskaan muuta. Eikä minulla ole siellä sukuakaan. Minulla on useita kytköksiä Konnevedelle ja tätä kautta tiedän mitä seurakunnassa on vuosien aikana tapahtunut. Totean samalla, että mitä olen kirjoittanut on pääosin sekundäärisistä lähteistä, ei primäärisistä, vaikka osa on niistäkin.

Asiaa pitäisi tarkistella kahdesta näkökulmasta eli hengellisestä ja "maallisesta". Mikä on kirkkoherran kompetenssi suhteessa viranhoitoon näistä näkökulmista? Tämän tehtävän jätän seurakunnan jäsenille ja luottamustoimissa oleville, sekä tuomiokapitulille.

Mainitsit vastauksessasi kuitenkin talouspäällikön irtisanomisen ja sen syyksi huonosti hoidetut työtehtävät. Oletko siinä asemassa, että voit ottaa kantaa asiaan asemasi puolesta julkisesti, ja onko sinulla tiedossa mitkä olivat ne seikat, jotka johtivat irtisanomiseen? Minä en ota tähän näillä tiedoilla kantaa. Minulla on kahden muun tapauksen syyt hyvin tiedossa, mutta en tiedä onko niitä tuomiokapitulissa käsitelty. Oma arvioni perustuu siis kahteen irtisanomiseen, julkisuudessa olleisiin tietoihin sekä tuomiokapitulin päätökseen.
Taitaa olla "kolmannen asteen yhteys" suoraan wanhan liiton ydinryhmään ja kuuma linja avoinna kepun klaanin. Kaikesta kuitenkin huokuu, että sinun kristillinen arvomaailmasi on kaikin puolin nuhteeton, ja siten taivasosuus lunastettu.
Niinläpinäkyvääettä kirjoitti:
Taitaa olla "kolmannen asteen yhteys" suoraan wanhan liiton ydinryhmään ja kuuma linja avoinna kepun klaanin. Kaikesta kuitenkin huokuu, että sinun kristillinen arvomaailmasi on kaikin puolin nuhteeton, ja siten taivasosuus lunastettu.
Huumorimiehiä selvästi. Luuletko oikeasti, että minulla on jokin yhteys Konneveden Kepuun :) Tiedän sieltä Konnevesi-päivät, Asemanmerkkarin, Häyrylänrannan ja Siikakosken. Kuuluuko nämä Kepulle? Mitä tulee minun kristillseen arvomaailmaan niin myönnän etten ole täydellinen, mutta samalla myönnän, että Jumala on. Pidän Raamatun sille kuuluvassa arvossa asenteissani, mutta teoissani en sen vaatimuksiin pysty. Siksihän Raamatussa on armoa. Kyse on siis asenteesta, ei kyvystä elää Raamatun sanaa kirjaimellisesti todeksi. Jos kirkkoherra kieltää ruumiin ylösnousemisen ja kristillisen ihmiskäsityksen, joka heijastuu avioliittoon, niin hänellä ei ainakaan ole asenne kohdillaan eikä kirkkonsa ylin auktoriteetti. Taitaisi olla parasta keskittyä vaikkaa ahvenaisen narraamiseen.
+Lisää kommentti
Eikös hän ollut ihan hyvä pappi ?
Ilmoita
Ola on hyvä pappi. Hänen kaltaistaan ette ansaitse, kun pitää ajaa tällä tavoin, kuin on nyt tehty. Eipä tarvii maksaa tällaiselle instituutiolle enää. Ola sentään on IHMINEN suurella sydämellä!
Ilmoita
Elmeri puhuu asiaa.
Ilmoita
Itse uskovana ihmisenä olen mielessäni kauan sitten miettinyt, miten ateisti voi julistaa Jumalan Sanaa? Hän ei usko siihen, mistä itse saarnaa. Tietystihän saarnassaan voi kertoa itsestään ja hauskoista sattumuksista, mutta jotain tärkeää jää puuttumaan. Petyin suuresti, kun kuulin papin sanovan olevansa ateisti !
Uskon että ihmiset odottavat seurakunnan palvelijoita sitä, että nämä voivat tarvittaessa johdattaa ihmisen Jumalan luo. Jos ei usko Jumalaa olevan, miten voi luoda kontaktia tyhjään....
Uskomatonkin pappi toki on hyvä ihminen.
13 VASTAUSTA:
Kyllä se on komiaa tuo jumalan sana, vaikka sitä kuulee haitarilla soitettavan.
Voi jiisus kuitenkin tätä tekopyhyyttä! Jumalan sanan varjossa on kautta aikojen tehty niin paljon pahaa ja raamatun vastaista, ettei mitään rajaa! Kuinkahan moni Konneveden seurakunnan entisistä saati nykyisistä palvelijoista ja luottamushenkilöistä on vilpittömästi uskossa ja noudattaa kirjaimellisesti raamatun sanaa! Pah!
hahhahhaaaaa kirjoitti:
Voi jiisus kuitenkin tätä tekopyhyyttä! Jumalan sanan varjossa on kautta aikojen tehty niin paljon pahaa ja raamatun vastaista, ettei mitään rajaa! Kuinkahan moni Konneveden seurakunnan entisistä saati nykyisistä palvelijoista ja luottamushenkilöistä on vilpittömästi uskossa ja noudattaa kirjaimellisesti raamatun sanaa! Pah!
Tehopyhyyttä on esiintyä pappina, jos ei usko Raamattuun. Sinä nostat esille oikean ongelman, mutta ratkaisusi on ilmeisesti se, että hyväksytään tekopyhyys? Kristillisiä järjestöjä ja hengellisiä yhteisöjä ei tule sekoittaa keskenään. SPR toimii kristilliseltä arvopohjalta, mutta ei ole hengellinen järjestö. Kirkko taas on hengellinen yhteisö, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta. Jos kukaan kirkon työntekijöistä ei usko siihen mitä varten oma työyhteisö on olemassa, pitäisikö se yksinkertaisesti vain lakkauttaa kokonaan?
Olavi Virtanen ei ole julistanut olevansa ateisti. Hän on sanonut,että jos olisi ateisti toivoisi itseään kohdeltavan samalla tavoin kuin kristinuskossa olevia. Eli viittaa ihmisten saman-arvoiseen kohteluun ja kohtaamiseen ihmisinä uskontokuntaan katsomatta. Eli ElmeriH, kun et tiedä mitä Virtanen puhuessaan tarkoittanut, niin älä lapioi paskaa toisen niskaan. Parempi kun syöt paskasi.
ElmeriH kirjoitti:
Tehopyhyyttä on esiintyä pappina, jos ei usko Raamattuun. Sinä nostat esille oikean ongelman, mutta ratkaisusi on ilmeisesti se, että hyväksytään tekopyhyys? Kristillisiä järjestöjä ja hengellisiä yhteisöjä ei tule sekoittaa keskenään. SPR toimii kristilliseltä arvopohjalta, mutta ei ole hengellinen järjestö. Kirkko taas on hengellinen yhteisö, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta. Jos kukaan kirkon työntekijöistä ei usko siihen mitä varten oma työyhteisö on olemassa, pitäisikö se yksinkertaisesti vain lakkauttaa kokonaan?
No ainakaan en ole niin naiivi, että uskoisin jonkun kristillisen arvopohjan ohjaavan kaikkia kirkon työntekijöitä. Sieltä löytyy kyllä "synnintekijöitä" joka lähtöön.
Elmerihaisee kirjoitti:
Olavi Virtanen ei ole julistanut olevansa ateisti. Hän on sanonut,että jos olisi ateisti toivoisi itseään kohdeltavan samalla tavoin kuin kristinuskossa olevia. Eli viittaa ihmisten saman-arvoiseen kohteluun ja kohtaamiseen ihmisinä uskontokuntaan katsomatta. Eli ElmeriH, kun et tiedä mitä Virtanen puhuessaan tarkoittanut, niin älä lapioi paskaa toisen niskaan. Parempi kun syöt paskasi.
Kielenkäyttösi kertoo enemmän sinusta kuin minusta. Toivottavasti Olavi Virtasen puolustajat ymmärtävät etteivät profiloidu sinun kaltaiseksi joukoksi.
hahhahhaaaaa kirjoitti:
No ainakaan en ole niin naiivi, että uskoisin jonkun kristillisen arvopohjan ohjaavan kaikkia kirkon työntekijöitä. Sieltä löytyy kyllä "synnintekijöitä" joka lähtöön.
En minäkään, mutta sen verran olen ideologi, että ne jotka kirkon työntekijöitä ovat, saisivat kuitenkin opettaa kuten yhteisönsä edellyttää. Toivottavasti eläisivätkin oppiensa mukaan.
Miksi nimimerkki " Elmeri " selittelee täällä omaauskonkäsitystään. Mikä Konneveden seurakunnan ja Virtasten tilanteessa saa niin moniselitteisesti ottamaan kantaa? Väität ettet ole konnevetinen, mutta silti olet tietävinäsi erinäisiä asioita tapahtumista. Eikö olisi hyvä , jos suuntaisit huomiosi siihen omaan keskeneräiseen elämääsi omalla kotipaikkakunnallasi,josta oletkaan jos olet? Kovin varmana puhut ns Virtasen sanoin,että edelleen tulee vaikutelma, kuinka vanhan liiton edustaja täällä puhdistaa pöytäänsä.
Elmerihaisee kirjoitti:
Olavi Virtanen ei ole julistanut olevansa ateisti. Hän on sanonut,että jos olisi ateisti toivoisi itseään kohdeltavan samalla tavoin kuin kristinuskossa olevia. Eli viittaa ihmisten saman-arvoiseen kohteluun ja kohtaamiseen ihmisinä uskontokuntaan katsomatta. Eli ElmeriH, kun et tiedä mitä Virtanen puhuessaan tarkoittanut, niin älä lapioi paskaa toisen niskaan. Parempi kun syöt paskasi.
Oletko itse Olavi Virtanen, vai miten voit sanoa ettei hän ole kertonut olevansa ateisti? Ehkä et ollut paikalla kun hän niin sanoi. Minä satuin olemaan.
Antakaa Elemeri olla voi olla vaikka Ukkojumala kun on niin kaikkitietäväinen. Ei kannata provosoitua hänen kirjoituksilleen.
Tässä lainaus täällä olleesta kirjoituksesta:JEESUS aikanaan sanoi: Menkää pois minun luotani, te kyykäärmeitten sikiöt. -- Kun olivat niin HYVIÄ uskossaan, ihmettelivät, miten Jeesus seurustelee SYNTISTEN kanssa. Vielä viimeisellä TUOMIOLLA yrittävät puolustautua OIKEAAN USKOON vedoten. ---Emmekö me SINUN nimessäsi parantaneet sairaita, ym. ihmetekoja teimme, mutta JEESUS sanoo: Minä en tunne teitä.
. Kuka luulet olevasi sinä, joka toisia tuomitset. Millä tavalla Sinä mittaat, sinullekin mitataan. Ateistiksi haukkuminen on jo vähän arveluttavaa. Elmerin pitää se tositaa. Jos on sanansa takana olevamie/nainen? niin tehköön sen.
paljonpuhuttua kirjoitti:
Miksi nimimerkki " Elmeri " selittelee täällä omaauskonkäsitystään. Mikä Konneveden seurakunnan ja Virtasten tilanteessa saa niin moniselitteisesti ottamaan kantaa? Väität ettet ole konnevetinen, mutta silti olet tietävinäsi erinäisiä asioita tapahtumista. Eikö olisi hyvä , jos suuntaisit huomiosi siihen omaan keskeneräiseen elämääsi omalla kotipaikkakunnallasi,josta oletkaan jos olet? Kovin varmana puhut ns Virtasen sanoin,että edelleen tulee vaikutelma, kuinka vanhan liiton edustaja täällä puhdistaa pöytäänsä.
Ihmisiä, jotka ovat asuneet Konnevedellä ja ovat olleet ko. seurakunnassa mukana muuttaa eri puolille Suomea ja sitten he muodostavat uudella asuinpaikkakunnallaan uuden elämänpiirin, johon työn ja harrastusten kautta tulee uusia ihmisiä. Ei tämä sen vaikeampaa ole. Se mikä minua kiinnostaa Konnevedessä ei liity suoranaisesti Virtasen perheeseen vaan kirkkoon yleensäkin. Ihmettelen, että tälläkin palstalla kirkon hengellistä asemaa esiin nostavia kohtaan noustaan. Miksi olette kirkon jäseniä, jos ette usko siihen mitä Raamatussa opetetaan? Miksi haluatte kirkkoon sellaisen kirkkoherran, joka ei sitoudu omaan ohjekirjaansa? Kirkko on hengellinen yhteisö ja kirkkoherran pitäisi oman pappislupauksensa mukaisesti opettaa Raamattua. Seurakunnan jäsenten tehtävä olisi valoa toimiiko kirkkoherra ja työntekijät työnantajan ohjeiden mukaan myös hengellisesti. Toinen seikka on sitten hallinnollinen kompetenssi, jonka vuoksi nyt vasta keskustellaan ja josta irtisanominen on tullut. Minullakin on tästä toiminnasta ihan ensikäden tietoa ja olen vuosien ajan tilannetta seurannut.

Todellakin piispa Jolkkonen opettaa armosta, ja on sitä myös Virtasta kohtaan pitkään osoittanut. Mitä tulee Jeesuksen toimintamalliin niin oikeassa olit, että hän vietti aikaa syntisten kanssa. Ei se ollut ajanvietettä, vaan tavoitteellista ihmisten kohtaamista. Jeesus tiesi kuolevansa ristillä kohtaamiensa ihmisten puolesta ja halusi kertoa heille sanoman ylösnousemuksesta, jonka muuten Olavi Virtanen kieltää. Jeesus ei pimittänyt ihmisiltä heidän iankaikkisuus näkökulmaa, vaan halusi johtaa ihmiset taivaan valtakuntaan.

Mitä tulee Virtasen ateismiin niin osaathan lukea mitä aiemmin tästä kirjoitin? Jos Konnevedellä ei ole koulussa osattu opettaa lukemisen ymmärtämistä, niin tervetuloa isolle kirkolle oppiin.
paljonpuhuttua kirjoitti:
Miksi nimimerkki " Elmeri " selittelee täällä omaauskonkäsitystään. Mikä Konneveden seurakunnan ja Virtasten tilanteessa saa niin moniselitteisesti ottamaan kantaa? Väität ettet ole konnevetinen, mutta silti olet tietävinäsi erinäisiä asioita tapahtumista. Eikö olisi hyvä , jos suuntaisit huomiosi siihen omaan keskeneräiseen elämääsi omalla kotipaikkakunnallasi,josta oletkaan jos olet? Kovin varmana puhut ns Virtasen sanoin,että edelleen tulee vaikutelma, kuinka vanhan liiton edustaja täällä puhdistaa pöytäänsä.
Keskustelu jo osoittaa sen, että Konnevedellä asuu salaliittoteoreetikkoja ja ehkä hieman vainoharhaisia. Näette kaikkialla kepun mafiaa ja jos joku tänne kirjoittaa niin ei ole muuta mahdollisuutta kuin "vanhan liiton edustaja". Suomessa nyt asuu kuitenkin yli 5.5 miljoonaa ihmistä muualla kuin Konnevedellä, joten onhan se suurempi todennäköisyys, että asun muualla kuin siellä. Mutta jos kirjoittaminen saa teillä aivosolut liikkeelle ja mietitte kuka mahdan olla niin onhan tästä kirjoittelusta jotakin hyötyä.

Kerron kuitenkin etten asu Konnevedellä, en ole koskaan asunut enkä tule todennäköisesti koskaan asumaan. Eikä minulla ole siellä edes sukua.
ElmeriH kirjoitti:
Ihmisiä, jotka ovat asuneet Konnevedellä ja ovat olleet ko. seurakunnassa mukana muuttaa eri puolille Suomea ja sitten he muodostavat uudella asuinpaikkakunnallaan uuden elämänpiirin, johon työn ja harrastusten kautta tulee uusia ihmisiä. Ei tämä sen vaikeampaa ole. Se mikä minua kiinnostaa Konnevedessä ei liity suoranaisesti Virtasen perheeseen vaan kirkkoon yleensäkin. Ihmettelen, että tälläkin palstalla kirkon hengellistä asemaa esiin nostavia kohtaan noustaan. Miksi olette kirkon jäseniä, jos ette usko siihen mitä Raamatussa opetetaan? Miksi haluatte kirkkoon sellaisen kirkkoherran, joka ei sitoudu omaan ohjekirjaansa? Kirkko on hengellinen yhteisö ja kirkkoherran pitäisi oman pappislupauksensa mukaisesti opettaa Raamattua. Seurakunnan jäsenten tehtävä olisi valoa toimiiko kirkkoherra ja työntekijät työnantajan ohjeiden mukaan myös hengellisesti. Toinen seikka on sitten hallinnollinen kompetenssi, jonka vuoksi nyt vasta keskustellaan ja josta irtisanominen on tullut. Minullakin on tästä toiminnasta ihan ensikäden tietoa ja olen vuosien ajan tilannetta seurannut.

Todellakin piispa Jolkkonen opettaa armosta, ja on sitä myös Virtasta kohtaan pitkään osoittanut. Mitä tulee Jeesuksen toimintamalliin niin oikeassa olit, että hän vietti aikaa syntisten kanssa. Ei se ollut ajanvietettä, vaan tavoitteellista ihmisten kohtaamista. Jeesus tiesi kuolevansa ristillä kohtaamiensa ihmisten puolesta ja halusi kertoa heille sanoman ylösnousemuksesta, jonka muuten Olavi Virtanen kieltää. Jeesus ei pimittänyt ihmisiltä heidän iankaikkisuus näkökulmaa, vaan halusi johtaa ihmiset taivaan valtakuntaan.

Mitä tulee Virtasen ateismiin niin osaathan lukea mitä aiemmin tästä kirjoitin? Jos Konnevedellä ei ole koulussa osattu opettaa lukemisen ymmärtämistä, niin tervetuloa isolle kirkolle oppiin.
Jos ElmeriH on ulkopaikkakuntalainen, kuten väittää, meidän täytyy olla ylpeitä hänen tietämyksestään Konneveden seurakunnan asioista. Olettaa sopii, että niistä 5,5 miljoonasta muualla asuvasta täytyy aika monen muunkin olla kiinnostunut meidän pikkupaikkakuntamme asioista. Siinä olet oikeassa ElmeriH, että todella moni konneveteläinen on miettinyt juuri sitä, miksi kuulua tällaiseen kirkkoon, joka muka toimii raamatun oppien mukaisesti. Ja varsinkin sitä, haluaako kuulua tällaiseen seurakuntaan. Seurakuntalaisten tehtävä on arvioida viihtyykö se tällaisessa "kodissa" vai ei. Todella moni konnevetinen on päätynyt samaan ratkaisuun kuin minä, eli kirkosta eroamiseen. Eikä syy siihen ole Virtasessa, päinvastoin. Muuallakin kuin Konnevedellä on kyllä herätty miettimään kirkon hengellistä asemaa ja merkitystä, siitä kertovat jatkuvasti lisääntyvät kirkosta eroavien määrät.
+Lisää kommentti
Jolkkos-Poika antoi ohjeen, miten lähimmäistä tulee kohdella. Varmaan sekin on Raamatun pohjalta mietitty. En vaan itse oo löytäny sitä paikkaa. Te täällä näköjään haukutte Olavia ateistiksi ym. VOI TEITÄ: VOITTEKO TOSIAAN HEITELLÄ KIVIÄ ILMAN ETTÄ JOUDUTTE SIITÄ VASTAAMAAN??
1
Ilmoita
Saa Häyrylänrannan tyhjäntoimittaja ostaa vaikka ruotsinlaivan nii kansa äänestää jaloillaan.Antaa sen emännän olla vaan wanhassaliitossa mukana ja ajella keskustalaisten kanssa paatillaan.
Jäihän tyhjäntoimittajalta aikoinaan rekkayrityksestä maksamattomia asioita sen verran että se kertoo jo aika paljon tapauksesta.
1 VASTAUS:
Eiköhän tuo toinenkin laivuri ole muistaakseni yritystoimissaan rypenyt...
+Lisää kommentti
Mikäs tässä nyt on vikana, kun olahan voi edelleen kastaa, vihkiä, siunata ym. Ne ketkä tahtoo, niin pyytää hänet. Johtamisen ja hallinnon hoitaa jatkossa joku, joka pystyy sen oikean ja puolueettomasti tekemään.
Ilmoita
Olavi kirkkoherrana on hoitanut tehtänsä hyvin. Kun taas vertaaa mitä piispa Laajasalo teki vingutti visaansa ja vietti/viettää??seurakunnan varoilla luxuselämää ja vain porskuttaa eteen päin ja hänelle vain pyydettiin anteeksiantoa ja ymmärrystä. Mutta onhan hän piispa niin piispalla on piispan valta. Mutta viimeisellä tuomiolla on piispankin tunnustettava tekonsa samoin on neuvoston jäsenten laita. Kun on lähtenyt kelkkaan mukaan niin kelkasta on kovassa vauhdissa vaikea poistua . Jos esimerkiksi tämä kunnanvirkailija saisi potkut syillä millä Olavi on saanut niin ammattiliittokin jo puuttuisi siihen , että ketään ei voi irtisanoa tuollaisin perustein. Piispa puolustautuu, että päätös ei ole hänen vaan Tuomiokapitulin ja että kaikki puolisvat sitä. Niinhän rovasti Ritari neuvoston kokouksessa suunnilleen pakotti, että Olavin erottaminen pitää olla yksimielinen vaikka yksi heistä äänesti toisin. Samoin on tapahtunut kapitulissa. Ei voitu antaa erimielistä irtisanomista ja tässä on varmaan piispalla näppinsä pelissä. Että silleen näitä yksimielisiä päätöksiä tehdään. Samoin kunnassa kepu päättä. Niinkuin tuolla edellä kirjoituksessa yksi katuva ilmoitti, että tässä on ollut puolue takana ja se on kepu. Kepu pelaa aina kepuli konstein. Toivottavasti Väyrynen saa hajotettua puoleen ja saamme Sinisenkepun joka istuu hallituksessa Sinisen puolueen kanssa tämän kauden loppuun. Sitten pitäisi äänestäjien tajuta että kepu pettää aina.
1
Ilmoita
Kirkkoon kaikki tosi uskovat. Puhdistus on suoritettu. Lipeällä pesty ja. Vaahtovedellä huuhdeltu. Siellä kajahtaa puhdas sana. Jumalanpalvelukset ovat uuden papin aikana alkaneet täyttyä. Niin on ollut tunkua, että seiniä on jouduttu siirtämään mutta todellinen kristitty tekee tilaa väistyy eikä pelkää odottaa ulkona.
Tärkeintä on puhdas usko ja katumus synnintunto ja loiskiehuntaa.
Rientäkää wanhat ja uudet kutsutut. Tulkaa kepulaiset kirkko on vihdoin meidän.
1 VASTAUS:
Sinut "tosiukovanjuhla" kirjoittajana tunnetaan. Et ole kirstinuskoa nähnytkään. Nostat kolmatta jalkaasi tai vilautat helmanalustaasi ylistäessä itseäsi ja muita kaltaisiasi. Leikit vallantunteellasi luokitellessasi Konneveteläisiä ihmisiä hyviin ja pahoihin. Katso peillin ja kohtaat itsesi sen arkisen ruman narsistisen minuutesi, joka yrittää lesotella itseään mukamas oikeana uskovaisena. Kuset omille kuntuillsesi niin , että kirkkomäelle asti lotinasi kuuluu.
+Lisää kommentti
Onkohan nämä konneveden tosiuskovaiset,vanhaliittolaiset tulkinneet raamattua mielestään oikein.muistaakseni sieltä löytyy kohta anteeksiantaminen,rikkeet ovat pieniä ja vanhoja ja jo hyvientapojen mukaan virka olis pitänyt antaa virtasen vaimolle.Virtasella on kuntalaisista tosi kova kannatus,jos olis äänestetty seurakuntalaisten kesken Virtanen olis saanut 80 prosentin kannatuksen.Nyt pieniosa on saanut asiat sekaisin.Nyt iso porukka eroaa ja lopuille nousee verot.
Ilmoita
Hei. Sitä saa, mitä tilaa! Jos verot nousee, niin älkää valittako. Itse ootte soppanne keittäneet. Hyvä, jos nyt kuuluu puhdas Jumalan sana, vaan elättekö JOKA SUHTEESSA sen sanan mukaan, eppäilen SUURESTI. Raamatusta kyllä löytyy näitä esimerkkejä, joille JEESUS aikanaan sanoi: Menkää pois minun luotani, te kyykäärmeitten sikiöt. -- Kun olivat niin HYVIÄ uskossaan, ihmettelivät, miten Jeesus seurustelee SYNTISTEN kanssa. Vielä viimeisellä TUOMIOLLA yrittävät puolustautua OIKEAAN USKOON vedoten. ---Emmekö me SINUN nimessäsi parantaneet sairaita, ym. ihmetekoja teimme, mutta JEESUS sanoo: Minä en tunne teitä.
Jokaisella meillä on sen verran syntiä, että ei pitäis aliarvioida Olaa ja perhettään. Kuka luulet olevasi sinä, joka toisia tuomitset. Millä tavalla Sinä mittaat, sinullekin mitataan.
Ilmoita
Jos joku sanoo että tässä kirkkojahdissa ei ole politiikkaa niin erehtyy ja erehtyy pahan kerran.
Kuntapäättäjät ovat sotkeutuneet kaulaansa myöten seurakunnan asioihin.
Keskustalla on mainio suora, Pirskattirallaa, kun en ollut aikaisemmin huomannutkaan. Seurakunnan kuumimmat kallet istuvat avainasemassa myös kunnalliselämässä.
Pirskattirallaa, katsokaa vaikka itse.
Jos kepun nokkamiehet ovat fiksuja niin heittävät ulos "seurakunta aktiivit"
Ne ovat kuin Väyrynen jotka syövät koko puolueen uskottavuuden, että Pirskattirallaa.
Ilmoita
Keitä tähän neljän koplaan kuuluu? M.P, P.K, ?, ?. Sivusta seuranneena en voi muuta sanoa, kuin että sairas ajojahti. Tiedätte sitten ketä äänestätte seuraavissa kunta- ja srk-vaaleissa. Tekopyhää.
1 VASTAUS:
Ajojahti ja ajojahti ! Mene jo metsälle jahtaamasta!
+Lisää kommentti
Vaittista olisi taas tarjolla https://youtu.be/2lkzbBm3xjM
2 VASTAUSTA:
Vaittinen saisi tässä vaiheessa lopettaanoiden videoiden tekonsa.Ei niistä tässä vaiheessa ole kuin hallaa Virtasille. Hallinto-oikeuden päätöstä odotellessaan voisi Virtasetkin suuntautua uusille urille. Joku edellä totesi,ettäOlaville varmaan löytyy töitä pastorina toimituspalkkaisena ja Riitta Virtanenkin voisi turhautuneisuutensa sijasta opiskella teologian maisterin tutkintonsa loppuun tai hakea muuhun koulutukseen. Niin tässä elämässä joutuvat muutkin kanssaihmiset tekemään.
Tämä tarinahan on kuin paraskin saippuasarja. Ei kannata neuvoston valittaa Vaittisen videoista, ei niitä tarvitse katsoa. Neuvostohan on ajanhermolla missä mennään( eikö se ole hyvä asia,ette ole mitenkään pimennossa). Tämä on sitä läpinäkyvyyttä mitä nevostolta ja piispalta voisi myös odottaa.. Sarjan nimeksi voisi tulla "Puhelu Pyhältämaalta". On ollu niin mielenkiinoista seurata sitä aivan odottaa jo seuraavaa videota. Videot melkein voitta Silta-sarjan muttei aivan käänteissään.Kun vielä olisi kylän tapahtumat videoissa niin kaikki olisi täydellistä.Odotellessa seuraavaa osaa sarjaa "Puhelu Pyhältämaalta" ja Neuvosto Soikoon on jatko-osa.. Vietetään Laskiaista riemulla!!
+Lisää kommentti
Raamatulla päähän muksijoilla on kova hätä bisneksistään,ei mistään muusta.
1
Ilmoita
Raamatulla on helppo huidella, kun OMATUNTO kolkuttaa. Virtanen sitä sun tätä. Virtanen ei, virtanen teki... Itse ollaan PUHTAITA HERRAN VALITTUJA??
Siunaan OLAA ja koko perhekuntaa!
1
Ilmoita
Kovasti puhutaan siitä taitamattomasta hallinnosta ja ihmisuhdetaidoista Virtasen kohdalla.
Hyvää hallintoako on pöytäkirjojen väärennökset, tietosuojan vaaraantaminen, salakokoukset ja luottamushenkilöiden talkootyöt kirkkoherranvirastossa.
Väärennetyistä asiakirjoista puhumattakaan. Kaikki nauhalla "Ulos Jarkko Rossi". kajautti reippaasti hallinnollista neuvontatyötä harjoittanut alan guru.
Kaikki kirjoissa ja kansissa.
Toivottavasti tästä koko sopasta tulee kirja aikanaan, näin olen kuullut. Täytyy sanoa, ettei ainakaan vauhtia ja yllättäviä käänteitä puutu.
Joku tiesi kertoa että joku tuotantoyhtiö neuvotteluissa jo käsikirjoituksesta ja alustavia roolituksia olisi jo kaavailuissa.
Ei kun odottelemaan Konneveden Taivaan tulia.
1
Ilmoita
Mites se on tää reppu ja rukkaset mies joka tuntuu olevan koko sopan arkkitehti,eiköhön sieltäkin perheestä kirjanpito hommat vähene,kansalla kun on hyvä muisti.
1 VASTAUS:
Reppu ja Reissumies siinä vasta on semmoinen pari, että ei parempaa.
Pätevä virkamies ja monien ihailema uutteruudessaan on Pentti Kytölä. Vaikuttavat meriitit sillä hän on kunnan ja seurakunnan valtuutettu, ympäristölautakunnan puheenjohtaja, tarkastuslautakunnan jäsen, pankin hallintoneuvoston jäsen , maataloussihteeri, jonka harteilla koko maatalouden kehittäminen.
Antaumuksella kaikkea tätä, eikä siinä vidlä kaikki hän on myös itsenäisen Konneveden kiivas puolustaja , henkeen ja vereen itsenäisen seurakunnan puolustaja ja jalo taistelija.
Pentti osaa lait ja asetukset, hän taitaa myös muinaiset sotataidot ja pelistrategiat.
Sitkeä mies joka uutteruudessaan ansaitsee kaikkien kumarruksen.
On pantu mies paljon vartijaksi.
Kaikkea hyvää Pentille!
+Lisää kommentti
Kertokaapa minulle miten usko mitataan. Mistä voi ostaa oikean mittarin, jotta saa samat lukemat kuin nuo neuvostolaiset. Varmaan tulokset lähentelee taivaita. Ei kannata ostaa mitään halpaa mittaria, vaan kallis joka ainakin lupaa korkeita arvoja taivaallisessa valtakunnassa. Samoin haluaisin nähdä viitearvot mihin joukkoon kuulun??Voi olla, että noilta tosi uskovilta voi mennä jopa mittari rikki kun tuleen niin suuria lukemia. Huh huh. Myykö neuvosto kenties niitä mittareita? Bisness voisi käydä nyt hyvin, kun kuntalaisista suurin osa neuvoston mielestä ovat ns. harhaoppisia. Pelastakaa meidät!!!AUTTTAKAA MEIDÄT KAIDALLE POLULLE!!
2 VASTAUSTA:
Oletko ottanut aamulla lääkkeesi?
Uskon voi mitata uskomalla, että pystyy kävelemään konneveen veen pinnalla.
+Lisää kommentti
Omalta osaltani keskustelu on tässä. Jätän asian nyt lainoppineiden päätettäväksi. Itselläni ei ole sitä koulutusta, jolla sanoisin viimeisen sanan, ei myöskään ensi käden tietoa kokonaisuudesta. Olen muutamien kokemusten ja julkisuudessa olleiden tietojen sekä tuomiokapitulin päätöksen varassa asiassa, En koe olevani asiassa paras tuomari, mutta sen verran työoikeutta ja virkasuhteita tuntevana oma arvioni on, että kirkkoherra on menettänyt omien virheiden vuoksi virkansa, eikä se enää missään muuksi muutu.

Olaa olen itsekin muutamia kertoja nähnyt ja jututtanut. Symppis mies eikä minulla ole hänen persoonasta pahaa sanottavaa henkilökohtaisesti. Ikävä, että tilanne on ajautunut tähän pisteeseen, mutta jos tästä jotakin opimme niin laki on tehty noudatettavaksi ja työnantaja määrää työn ehdot. Työntekijä saa korvauksen käyttämästään ajasta ja on sitoutunut virkasuhteen allekirjoittaessaan noudattamaan työnantajan ohjeita. Lopulta kyse on vain nöyrästä mielestä, siitä, että ottaa opiksi ja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita. Palkanmaksajaa on kuunneltava.
5 VASTAUSTA:
Marja Sisko Aalto, älä viitsi. Tuomikapitulin jäsenenä tänne Elmerinä kirjoittelet.
Elmeri tai niin kuin oletamme Marja Sisko.
Suomessa on lait joita noudatetaan, virkaehtosopimuksessa on yhteisesti neuvotellut ohjeet kuinka kukin noudattaa niitä.Työnantajalla ja työntekijällä on yleensä yhteinen sopimus mitä kuluu molempien noudattaa. Ei työnantaja yksin sanele virassa mitä tehdään. On myös työehtosopimus. Jokainen joka ottaa vastaan viran yleensä allekirjoittaa työehtosopimuksen. Ei viranhaltija ole mikään työnantajan oikkujen mukaan hyppijä. Työntekjällä on myös oikeudet ja oikeus tulla kuulluksi jos on erimielisyyksiä työn suorittamisesta ja valittaa jos katsoo tulleen väärin kohdelluksi
Virasta ei voi noin vaan ketään heittää ulos vaan pitää olla PÄTEVÄT syyt siihen jos halutaan katkaista virkasuhde. Työantaja julkisellapuolella sekä valtion, että seurakunnan puolella ei määrää työehtoja yksin vaan ne sovitaan virkaehto ja työsopimuksen puitteissa yhdessä työntekijän kanssa. Viranhaltijalla on aina turvana Virkaehtosopimus ja Työehtosopimus joiden puitteissa hoidetaan virkaa. Emme elä diktatuurissa vaan demokratiassa missä työntekijällä on oikeudet samoin kun on työnantajalla.
Lait on tehty noudatettavaksi mutta se koskee molempia osapuolia myös työpaikalla.
Vielä lopuksi on ilo huomata,että ymmärsit lopettaa ja jätät asian oikeuden päätettäväksi.
Laskiaista MarjaSiskolle
Viranhaltijalla ei kuulu työehtosopimusten piiriin vaan virkaehtosopimuksen piiriin. Työnantaja määrittää virkaan valitun työtehtävät ja nyt Konneveden tapauksessa kyse ei ole työnantajan laiminlyönneistä virassa ollutta kirkkoherraa kohtaan vaan kirkkoherran laiminlyönneistä omaa työnantajaansa kohtaan. Missä kohtaa katsot työnantajan laiminlyöneen velvollisuuksiaan? Irtisanominen on äärimmäinen keino, johon kirkon piirissä harvoin joudutaan.

Ja on teillä Konnevedellä hyvä mielikuvitus, joten voinen olla mukana leikissä ja olla sitten vaikka konnevetinen kepulainen vanhanliiton MarjaSisko.

Mutta eipä tästä enempää.
Elmeri Tai Marja Sisko olet niin ihanan uskottava lutunen ,että tahtoisin tavata sinut essonkulmilla lauantaina. Tunnistat minut kukkahatusta jossa on punaisia kirsikoita. Odotan innolla tapaanistamme. niin saamme turista Virtasen erottamiseta ja sun muusta josta näytät tietäävän niin paljon. Täydennä vielä tietojasi koska olen niin tiedonnälkäinen etten vaan pettyisi sinuun. Näkemisiin <3
Unohdin sanoa Elmeri/ Marja Sisko Tule sellaisena kuin olet minulle sopii sekä Elmeri että Marja Sisko. Tärkeintä, että tulet. Tuskin maltan odottaa tapaamistamme <3
+Lisää kommentti
Vaikka tällä palstalla kuinka puolustatte wanhanliiton ja tuomiokapitulin(jonka selän taakse Jolkkonen piiloutuu) toimintaa, niin se on kaukana oikeudenmukaisuudesta ja ennenkaikkea KRISTILLISESTÄ, tiedätte itsekin sen, ette te niin tyhmiä ole. Miksi siis ette voi mennä sopimaan asiaa, sitä ihmettelen. HALVEMMAKSI teille tulisi SOPU!
5 VASTAUSTA:
Miten irtisanomiseen johtanutta toimintaa sovitaan? Hallinto-oikeudessa, jossa asiaa vielä ehkä käsitellään, katsotaan ainoastaan tehtyjä rikkeitä, eivät siellä paina Virtasen henkilökohtaiset ominaisuudet.
Entiset varoitukset vaikuttavat vahvasti, ja ne vievät Virtaselta kirkkoherran viran. Papin oikeudet pysyvät, mikä on oikeus ja kohtuus.

Tuomiokapitulin päätös oli oikeudenmukainen, myöskin Virtasen kannalta, koska työsuhdetta ei suoraan purettu (tämäkin tuomiokapitulin toimesta tutkittiin, mutta edellytyksiä siihen ei ollut).
Tuomiokapituli päätti irtisanomisesta, ei yksin piipa. Päätös oli yksimielinen, mikä on paha asia Virtasen kannalta. Päätöksestä on turha valittaa, ei se miksikään muutu.
Siellä se Jolkkonen taas vieraspaikkakuntalaisena. Taitaa omatunto kolkuttaa, kun pitää selvitellä asioita.Eihän teidän tarvitse selitellä mitään kun olette niin varmoja päätöksestä. Katso Vaittisen viimeisin video numero 7 niin siinä selviää missä mennään.
Sattuuhan niitä virheitä piispalle ja kapitulillekin mutta heidän virheet pitää antaa anteeksi ja virheet ovat melkoisia vailla tietämystä mitä laissa sanotaan.Muuta saako piispa tai kapitili kenkää?? Kapitulissa voi olla omat lait ja muut ovat lainsuojattomia jos ei kumarra piispaa.
Yksimielinen on " yksimielinen" se tähden että se saatiin näyttämään hyvältä päätökseltä. Marraskuussa kapituli oli tullut siihen päätökseen ettei ole aihetta irtisanoa Virtasta mutta nopeat kuviot muuttivat kaiken.
Kapitulin päättäjätkin voivat löytää itsensä viimeisllä tuomiolla siitä ns. kuummasta paikasta. Siellä on varmaan heille paljon tuttua.
Odotellessa Hallinto-oikeuden päätöstä.
Naapurikunnasta kirjoitti:
Miten irtisanomiseen johtanutta toimintaa sovitaan? Hallinto-oikeudessa, jossa asiaa vielä ehkä käsitellään, katsotaan ainoastaan tehtyjä rikkeitä, eivät siellä paina Virtasen henkilökohtaiset ominaisuudet.
Entiset varoitukset vaikuttavat vahvasti, ja ne vievät Virtaselta kirkkoherran viran. Papin oikeudet pysyvät, mikä on oikeus ja kohtuus.

Tuomiokapitulin päätös oli oikeudenmukainen, myöskin Virtasen kannalta, koska työsuhdetta ei suoraan purettu (tämäkin tuomiokapitulin toimesta tutkittiin, mutta edellytyksiä siihen ei ollut).
Tuomiokapituli päätti irtisanomisesta, ei yksin piipa. Päätös oli yksimielinen, mikä on paha asia Virtasen kannalta. Päätöksestä on turha valittaa, ei se miksikään muutu.
Sinut Vieraspaikkakuntalainen myös tahtoisin tavata essonkulmilla, lauantaiksi olen jo sopinut menoa niin sunnuntaina . Olen niin kyllästynyt mitä kylillä on saatavilla. Nyt minulla on kukka rinnassa josta tunnistat minut. Saan varmaan sinulta tärkeän oppitunnin siitä miten päätöksiä tehdään Kapitulissa ja kuinka oikeuden mukaisia ne ovat. Armo käy aina oikeudest eikö vaan. Jännityksellä odottaen tapaamistamme Essonkulmilla. <3
Niin ja unohdin sanoa vielä sen, että tervetuloa myös kaikki konnevetiset ihan aidosti uteliaat henkilöt seuraamaan tapaamistamme. Voitte tekin ottaa oppia kuinka me kaksi näkyvää henkilöä kohtaamme ja keskustelemme sivistyneesti Armosta ja tuomiokapitulin päätökseteko käytännöistä. Kukkarintaisena varaan sen näyttävimmän roolin itselleni ja vähän muutakin. Te muut voitte aidon hiljaisina ja kunnioittaen seurata sivusta, kunka viisaat keskustelee.
Harmaakivikirkko kirjoitti:
Siellä se Jolkkonen taas vieraspaikkakuntalaisena. Taitaa omatunto kolkuttaa, kun pitää selvitellä asioita.Eihän teidän tarvitse selitellä mitään kun olette niin varmoja päätöksestä. Katso Vaittisen viimeisin video numero 7 niin siinä selviää missä mennään.
Sattuuhan niitä virheitä piispalle ja kapitulillekin mutta heidän virheet pitää antaa anteeksi ja virheet ovat melkoisia vailla tietämystä mitä laissa sanotaan.Muuta saako piispa tai kapitili kenkää?? Kapitulissa voi olla omat lait ja muut ovat lainsuojattomia jos ei kumarra piispaa.
Yksimielinen on " yksimielinen" se tähden että se saatiin näyttämään hyvältä päätökseltä. Marraskuussa kapituli oli tullut siihen päätökseen ettei ole aihetta irtisanoa Virtasta mutta nopeat kuviot muuttivat kaiken.
Kapitulin päättäjätkin voivat löytää itsensä viimeisllä tuomiolla siitä ns. kuummasta paikasta. Siellä on varmaan heille paljon tuttua.
Odotellessa Hallinto-oikeuden päätöstä.
Marraskuussa kapituli totesi, että kirkkoherran viran purkamisperusteita ei ole. Se oli aivan oikea päätös. Lisäaikaa annettiin irtisanomisperusteiden tutkimiseen. Tämä tutkiminen vei aikansa, sen voit todeta vaikka lukemalla julkisen 50-sivuisen 8.2. pidetyn tuomiokapitulin pöytäkirjan. Siksi asia venyi.

Sen sijaan irtisanomiselle oli perusteet ja se tehtiin. Sekin oli oikea päätös ja oikeudenmukainen Virtasenkin kannalta.
Vaittiseen on turha tukeutua. Hän jauhaa sitä samaa, jolla ei ole oikeudellista merkitystä.
+Lisää kommentti
Ymmärrys hoi! Äly elä jätä..
Tämmönen mekastus ja pitäisi alkaa suunnitella seurakunnan 100 vuotisjuhlia. Viisas arviointi on että ne juhlat jäävät väliin.
Isännät rakensivat kirkon aikoinaan jokainen talo osallistui. Asia oli tärkeä se oli saada itsenäinen seurakunta.
Nyt samojen isäntien lapset repivät koko seurakunnan riekaleiksi. Eihän tässä tarvitse kuun vilkaista tätäkin keskustelua.
Nolo tilanne sillä neuvoston kellokkaat vievät koko seurakunnan turmioon.
Itsenäisyys loppuu mutta tajuaako nuo sitä kiihkossaan.
Ennen näkemätön eroaalto pyyhkii seurakuntaa hurrikaanin tavoin.
Lapsi on jo mennyt pesuveden mukana. Kuka tämän koskaan korjaa?
Isien työtä ja uhrauksia ei arvosteta tällaisessa meuhkaamiseessa.
Sanovat että pitää noudattaa sääntöjä, tietysti pitää. Tässähän saa ilman tämän tuomari Vaittisen tietoja ihan väärän käsityksen.
Se oli väärä mies joka erotettiin.
3 VASTAUSTA:
Jos harmaakivikirkko jää tyhjäksi niin siitä voisi tehdä Moskeijan Keski-Suomen muslimeille tai konserttipaikka nuorisolle. Lähellä on uimarannat ja sun muut . Kyllä varmaan kirkolle joku tarkoitus löytyy.
Älä pilkkaaa isien työtä! Kiviä louhittiin Kuikkaviorests. Isoisäni hevonen oli siirtämässä kiviä
Taitaa piispa tähdätä seurakuntaliitoksiin ihan vain tuossa ohimennen. Taitaa olla neuvostossa jo sovittu asiasta.
Kun väärin menee kokoajana niin laiampa
Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja on tämä ekk eli Eijakaisa Kytöjoki
Neuvoston jäseniä Piia Kauppinen (ei ollut ehdolla srk vaaleissa) mutta hyvin arvostettu henkilö seurakunnan piirissä, puolisonsa Antti Hygönen (oli ehdolla), Mirja Hytönrn (vaatimaton kannatus vaaleissa mutta myös merkittävä kirkklplliitkkko), varajäsenenään on kunnanvaltuuston puheenjohtaja Marita Putyonen, Harri Vainio ja varalla Pentti Kytölä.
Es on Eläväseurakunta
R on ristityt
VL on vanhaliitto

Vanhaliitto sai vaaleissa 2014 ääniä 242. Äänikuningatar oli Marita Puttonen 108 ääntä
Kytöjoki 24 ääntä
Mirja Hytönen 7 ääntä
Pentti Kytölä 34 ääntä
Antti Hytönen 18 ääntä
Pirkko Hynninen 27 äänt

Eijakaisa Kytöjoki on vielä Rautalammin rovastikuntaneuvostossa
Harri Vainio sai ääniä 38 sitä ei pidä unohtaa . Nimetkin kannattaa kirjoittaa oikein
Antti Hytönen
Mirja Hytönen
Maritta Puttonen

Loikkauksia tapahtui oli soluttautumista ja kyräilyä
Alkuun kirkkokonsertti yski mutta sitten löytyi niin ristittyjen, elävänseurakunnan ja vanhanliiton välille säpinää ja loppu on historiaa!
+Lisää kommentti
Jolkkonen toteaa, kuten Tony Halme: Jumala armahtaa, MINÄ EN!
Ilmoita
Kirkkohetta valittaa erottamisesta. Saa nähdä, miten käy.
Ilmoita
Kun en jaksanut uskovaisten jonninjoutavia sepustuksia lukea, niin voisko joku lyhyesti sanoa mikä oli papin erottamisen syy? Vai haetaanko vielä syytä?
1 VASTAUS:
Suurin syy lienee, kun laski kaidetta pitkin alas saarnastuolista
+Lisää kommentti
Syytä haettiin niin kauan, että vihdoin kymmenien vuosien takaiset asiat vedettiin esille! Nääs, kun ei nykyisiä löytynyt. Mutta kyllä se Hallinto-oikeus asian ratkaisee. Se ei olekaan piispan, eikä wanhan liiton talutusnuorassa. Alkakaa vaan kaivaa kuvetta, että saatte aiheuttamanne kulut maksettua. Niitä ei pidä seurakunnan varoista maksaa, pitäkää kv siitä huoli!
5 VASTAUSTA:
Kaksi vuotta on kulunut aikaa, kun tämä kirjoittelu Virtasten puolesta ja vanhan liiton ajojaohdista täällä alkoi. Olisikoitsekullakin aika suunnata eteenpäin niin virtasen vastustajilla,puolustajilla, Virtasilla itsellään. Hallintoikeus tekee päätöksen, jota on tässä vaiheessa vaikea ennustaa, valistustiet ovat olemassa korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Vanhaliitto on saavuttanut haluamansa. Toivottavasti seurakunta saa uudet valtuutetut ensi vaaleissa. Uusi vs. kikkoherra kuroo seurakuntaa kasaan, jos mitä on kuroa. Piispa ja tuomikapituli joutuvat varmaan katsomaan peiliin ja miettimään menettelyprosessinsa oikeellisuutta. Virtanen ilmiö on olemassa, pappina, samaa sukupuolta olevia pareja vihkivänä, ateistina? ja ylösnousemuksen epäilijänä. Virtasen ympärille on tällä hetkellä muodostunut oma epävirallinen seurakuntansa kannattajineen. Heitä on paljon. Tämä antaisi Olavi Virtaselle vaimoineen mahdollisuuden perustaa ns.uuskristillisen liikkeen seurakuntana, johon hänntä kannattavat voivat liittyä. Mahdollisuuksia on ja Suomen kirkko kaipaisi tuuletusta kristinoppinsa osalta. Miksi jäädä tuulimyllyjä vastaan taistelemaan ja hukata elämänsä Konnevedellä kun voi luoda uutta.
Jos sanot Virtasta ," pappina, samaa sukupuolta olevia pareja vihkivänä, ateistina" jne. Oletko valmis todistamaan oikeudessa noista sanoista mitä sanot Virtasesta?? Helppo on täällä soittaa suutaan mutta kuinka sitten suu pannaan kun joutuu vastuuseen sanoistaa??" Virtasiolmiö "kirjoittaa samaasukupuoltaolevien vihkimisestä taas kerran se tulee esiin, että suurin syy Virtasen erottamiselle oli samaasukuluolta olevien vihkiminen mutta syyt kapitulin piti etsiä vanhoista valituksista ja uusilla ei mitään lainvoimasiat merkitystä koska piispa oli unohtanut antaa valitusoikeuden, että silleen. Että silleen pirskattirallaa!!
Täällä joku itkee että elinkeino menee, niin mitä te teette Virtaselle viette häneltä työpaikan ja maineen kirjoitetaan täällä Virtasen nimeä käyttäen yhtä sun toista mikä aiheutta hänen kunniansa menetyksen.. Ateistiksi haukkuminen on kova juttu. Onko sinulla olemassa siitä todistusta. Ei juttu varmaan tähän jää?Virtanen hakee myös oikeutta siitä mitä kaikkea hänen nimellään tä'ällä kirjoitetaan. Helppo on haukkua toista mutta kun se osuu omaan kohtaan niin itku siitä tulee kun elinkeino ei enään kannata. Mistähän se johtuu??
Kuka järjestää ja mitä ryhmiä Konnevedellä niin kuitenkin suurin osa on Virtasen takana joten se on se pienempi ryhmä jonka pitäisi harkita oman ryhmän perustamista pois seurakunnastaniin saavat huseerata mitä tahtoo. mutta jättä ihmisille työrauha. Kirkko kuuluu enemmistölle!!
Harmittaako kun ei ole ollut Wanhanliiton ilmiötä??
Odotellaan nyt oikeuden päätöstä ja vaikka sitten Korkeinhallinto-oikeus jos on aihetta.
Ei hötkyillä !!
Voittotulee kirjoitti:
Jos sanot Virtasta ," pappina, samaa sukupuolta olevia pareja vihkivänä, ateistina" jne. Oletko valmis todistamaan oikeudessa noista sanoista mitä sanot Virtasesta?? Helppo on täällä soittaa suutaan mutta kuinka sitten suu pannaan kun joutuu vastuuseen sanoistaa??" Virtasiolmiö "kirjoittaa samaasukupuoltaolevien vihkimisestä taas kerran se tulee esiin, että suurin syy Virtasen erottamiselle oli samaasukuluolta olevien vihkiminen mutta syyt kapitulin piti etsiä vanhoista valituksista ja uusilla ei mitään lainvoimasiat merkitystä koska piispa oli unohtanut antaa valitusoikeuden, että silleen. Että silleen pirskattirallaa!!
Täällä joku itkee että elinkeino menee, niin mitä te teette Virtaselle viette häneltä työpaikan ja maineen kirjoitetaan täällä Virtasen nimeä käyttäen yhtä sun toista mikä aiheutta hänen kunniansa menetyksen.. Ateistiksi haukkuminen on kova juttu. Onko sinulla olemassa siitä todistusta. Ei juttu varmaan tähän jää?Virtanen hakee myös oikeutta siitä mitä kaikkea hänen nimellään tä'ällä kirjoitetaan. Helppo on haukkua toista mutta kun se osuu omaan kohtaan niin itku siitä tulee kun elinkeino ei enään kannata. Mistähän se johtuu??
Kuka järjestää ja mitä ryhmiä Konnevedellä niin kuitenkin suurin osa on Virtasen takana joten se on se pienempi ryhmä jonka pitäisi harkita oman ryhmän perustamista pois seurakunnastaniin saavat huseerata mitä tahtoo. mutta jättä ihmisille työrauha. Kirkko kuuluu enemmistölle!!
Harmittaako kun ei ole ollut Wanhanliiton ilmiötä??
Odotellaan nyt oikeuden päätöstä ja vaikka sitten Korkeinhallinto-oikeus jos on aihetta.
Ei hötkyillä !!
Aikamoisesta stetsonista sinäkin niitä lukuja kaivelet, jos olet sitä mieltä, että suurin osa on Virtasen takana. Virtasen leiri huutaa kovimpaan ääneen, se on ainakin tässä nähty ja luettu. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa - pätenee tässäkin asiassa.
Voittotulee kirjoitti:
Jos sanot Virtasta ," pappina, samaa sukupuolta olevia pareja vihkivänä, ateistina" jne. Oletko valmis todistamaan oikeudessa noista sanoista mitä sanot Virtasesta?? Helppo on täällä soittaa suutaan mutta kuinka sitten suu pannaan kun joutuu vastuuseen sanoistaa??" Virtasiolmiö "kirjoittaa samaasukupuoltaolevien vihkimisestä taas kerran se tulee esiin, että suurin syy Virtasen erottamiselle oli samaasukuluolta olevien vihkiminen mutta syyt kapitulin piti etsiä vanhoista valituksista ja uusilla ei mitään lainvoimasiat merkitystä koska piispa oli unohtanut antaa valitusoikeuden, että silleen. Että silleen pirskattirallaa!!
Täällä joku itkee että elinkeino menee, niin mitä te teette Virtaselle viette häneltä työpaikan ja maineen kirjoitetaan täällä Virtasen nimeä käyttäen yhtä sun toista mikä aiheutta hänen kunniansa menetyksen.. Ateistiksi haukkuminen on kova juttu. Onko sinulla olemassa siitä todistusta. Ei juttu varmaan tähän jää?Virtanen hakee myös oikeutta siitä mitä kaikkea hänen nimellään tä'ällä kirjoitetaan. Helppo on haukkua toista mutta kun se osuu omaan kohtaan niin itku siitä tulee kun elinkeino ei enään kannata. Mistähän se johtuu??
Kuka järjestää ja mitä ryhmiä Konnevedellä niin kuitenkin suurin osa on Virtasen takana joten se on se pienempi ryhmä jonka pitäisi harkita oman ryhmän perustamista pois seurakunnastaniin saavat huseerata mitä tahtoo. mutta jättä ihmisille työrauha. Kirkko kuuluu enemmistölle!!
Harmittaako kun ei ole ollut Wanhanliiton ilmiötä??
Odotellaan nyt oikeuden päätöstä ja vaikka sitten Korkeinhallinto-oikeus jos on aihetta.
Ei hötkyillä !!
Piispa Jolkkonen: Maallinen johtajasopimus helpottaisi kirkkoherran saamista viralta
13.02.2018 15:35 - Emilia Karhu | Kotimaa Jari Jolkkonen, Kuopion piispa
Moni valtakriitikko hamuaa salaisesti valtaa itselleen ja omalle viiteryhmälleen, sanoi Kuopion piispa Jari Jolkkonen tänään tiistaina valtaa käsittelevässä symposiumissa Joensuussa.

– Ja vallan makuun päästyään hän myös käyttää valtaa, usein mielellään ja ankarimman mukaan, Jolkkonen jatkoi.

Jolkkonen oli yksi lukuisista alustajista Karjalan teologisen seuran kaksipäiväisessä symposiumissa Itä-Suomen yliopistolla. Tänä vuonna symposium keskittyi vallan kysymyksiin.

Jolkkonen keskittyi esityksessään ajattelutapaan, jossa valta on aina väärin, paitsi silloin kun se on kriitikon omissa käsissä. Hän puhui filosofi Michel Foucault'n oivalluksesta, jonka mukaan ihmisen omat valtapyyteet kätkeytyvät usein salakavalasti. Hän valotti ilmiötä kuvaamalla kahta ihmistyyppiä, joissa tämä tulee näkyväksi.

Ensimmäinen on tyyppi, joka pukeutuu profeetan viittaan kertoen olevansa rohkea, ennakkoluuloton ja pakotettu taistelemaan yhteisöään vastaan, koska yhteisö ei ymmärrä hänen nerouttaan.

Toinen tyyppi asettelee päähänsä marttyyrin kruunun kertoen, että pahantahtoiset ihmiset sortavat häntä ja hän on ajojahdin viaton uhri.

Jolkkosen mukaan on toki mahdollista, että ihminen on väärinymmärretty nero tai viaton uhri. Usein tällaisen retoriikan taustalla kuitenkin on enemmän tai vähemmän kätkettyjä ja tiedostettuja valtapyrkimyksiä.

– Pääseekö valtaan lopulta se, jolla on suurin oikeus loukkaantua, Jolkkonen kyseli.

Aamuöisin piispa murehtii työyhteisöjen kriisejä

Puheessaan Jolkkonen otti myös kantaa vallankäyttöön kirkossa ja seurakunnissa. Hän kertoi, että usein erityisesti aamuöisin hänen mieltään vaivaavat vakaviksi kehittyneet ristiriidat ja ongelmat seurakuntien työyhteisöissä.

– Puuttuessani ongelmiin ja tehdessäni ratkaisuja joudun käyttämään valtaa ja joku saattaa haavoittua. Jättäessäni puuttumatta kärsivät henkilöt ja omatuntoni syyttävät minua vastuunpakoilusta.

Jolkkosen mukaan olisi parempi, että työyhteisöristiriitoja ratkottaisiin ilman julkisuutta. Hän ei nostanut itse puheenvuorossaan esille mitään yksittäistapausta. Jolkkosella on kuitenkin tuore kokemus vaikeasta ja pitkään jatkuneesta tilanteesta, jota on käsitelty myös mediassa ja joka päättyi Konneveden kirkkoherran Olavi Virtasen erottamiseen.

Yleisökeskustelussa Jari Jolkkoselta kysyttiin, pitäisikö kirkkoherrojen ja piispojen virat olla määräaikaisia. Piispa piti kirkkoherran viran määräaikaisuutta ongelmallisena muun muassa sen vuoksi, kuinka raskas ja pitkä kirkkoherran valintaprosessi on. Piispan tehtävän määräaikaisuus on puolestaan ongelmallinen vihkimysviran vuoksi.

Jolkkonen totesi, että yleensä määräaikaisuutta toivotaan siksi, että halutaan tarvittaessa päästä eroon viranhaltijoista, jotka ovat ikäviä tyyppejä ja kyvyttömiä tehtäviensä hyvään hoitamiseen.

– Tähän ongelmaan voisimme hyvin soveltaa maallista viisautta ja ottaa käyttöön johtajuussopimukset myös kirkkoherroille, Jolkkonen sanoi.

– Sopimuksessa kirkkoherra sitoutuisi itse irtisanoutumaan, jos ajaudutaan tilanteeseen, jossa vallitsee luottamuspula. Irtisanoutuessaan hän saisi sovitun kipukorvauksen. Näin vältyttäisiin kuluttavilta oikeusriidoilta.

"Kaikki valta on lainavaltaa Jumalalta"

Puheenvuoronsa lopuksi Jolkkonen tiivisti kristinuskon annin nykyiseen valtakeskusteluun. Ensinnä hän painotti, että kristinusko on pohjimmiltaan valtakriittistä, koska langennut ihminen on taipuvainen käyttämään valtaa myös väärin.

Toiseksi Raamattu ei anna Jolkkosen mukaan juurikaan eväitä poliittiselle vallankumoukselle, koska siellä kehotetaan monissa tilanteissa ihmisiä alistumaan jopa huonon, epäoikeudenmukaisen ja itsevaltaisen esivallan tahtoon. Varhaiskristittyjen elämäntapaa kuvasi kuuliaisuus esivallalle. Toisaalta Raamatusta löytyy myös ajatus siitä, että Jumalaa tulee totella enemmän kuin ihmistä. Näiden kahden periaatteen jännitettä on tulkittu eri aikoina ja eri paikoissa eri tavoin.

Kolmanneksi jotkut kristinuskon radikaalit painotukset ovat liudentuneet, koska kristinusko on etääntynyt lopunaikoja painottaneista juuristaan. Esimerkiksi ehdottomasta köyhyyden vaatimuksesta on tingitty.

Jolkkosen mukaan kristinuskossa ajatellaan, että valta on aina viime kädessä Jumalalla ja muut vallankäyttäjät ovat vastuussa hänelle. Tämän kuuluu pitää johtajat nöyrinä ja pakottaa heidät vastuulliseen vallankäyttöön. Niin piispan valta kuin kaikki muukin valta on aina lainavaltaa Jumalalta
Voittotulee kirjoitti:
Jos sanot Virtasta ," pappina, samaa sukupuolta olevia pareja vihkivänä, ateistina" jne. Oletko valmis todistamaan oikeudessa noista sanoista mitä sanot Virtasesta?? Helppo on täällä soittaa suutaan mutta kuinka sitten suu pannaan kun joutuu vastuuseen sanoistaa??" Virtasiolmiö "kirjoittaa samaasukupuoltaolevien vihkimisestä taas kerran se tulee esiin, että suurin syy Virtasen erottamiselle oli samaasukuluolta olevien vihkiminen mutta syyt kapitulin piti etsiä vanhoista valituksista ja uusilla ei mitään lainvoimasiat merkitystä koska piispa oli unohtanut antaa valitusoikeuden, että silleen. Että silleen pirskattirallaa!!
Täällä joku itkee että elinkeino menee, niin mitä te teette Virtaselle viette häneltä työpaikan ja maineen kirjoitetaan täällä Virtasen nimeä käyttäen yhtä sun toista mikä aiheutta hänen kunniansa menetyksen.. Ateistiksi haukkuminen on kova juttu. Onko sinulla olemassa siitä todistusta. Ei juttu varmaan tähän jää?Virtanen hakee myös oikeutta siitä mitä kaikkea hänen nimellään tä'ällä kirjoitetaan. Helppo on haukkua toista mutta kun se osuu omaan kohtaan niin itku siitä tulee kun elinkeino ei enään kannata. Mistähän se johtuu??
Kuka järjestää ja mitä ryhmiä Konnevedellä niin kuitenkin suurin osa on Virtasen takana joten se on se pienempi ryhmä jonka pitäisi harkita oman ryhmän perustamista pois seurakunnastaniin saavat huseerata mitä tahtoo. mutta jättä ihmisille työrauha. Kirkko kuuluu enemmistölle!!
Harmittaako kun ei ole ollut Wanhanliiton ilmiötä??
Odotellaan nyt oikeuden päätöstä ja vaikka sitten Korkeinhallinto-oikeus jos on aihetta.
Ei hötkyillä !!
Hei voittotulee. Kirjoittajan teksti vaikuttaa yhteenvedolta eri tahoilla tapahtuneesta kirjoittelusta. Mistä sinulle muodostuu käsitys, että tekstillä loukataan Olavia. Kirjoittajan teksissä mainitsema"virtasilmiö" kuvaa O.V yhtenä Suomen kirkon uudistajana. Tosiasiahan on, että hänen ns. "nykyinen seurakuntansa" kannattajina, puolesta puhuvina ja häneltä elämässään tukea saaneina ihmisinä on laajempi kuin Konneveden seurakunta koskaan tulee olemaan ja on koko Suomen kattava.
+Lisää kommentti
Kylläpä "voittotulee" hyvin kirjoitit! Mikä ihmeen oikeus joillakin pyhimyksillä on haukkua Virtasta vaikka miten. Ettekö muista Jeesuksen sanoja; kuka teistä on SYYTÖN, heittäköön ensimmäisen kiven. Kyllä näitä syyttömiä tuntuu olevan tällä(kin) palstalla. Siunaan EDELLEEN Virtasen perhettä, en heitä kivellä, enkä lyö Raamatulla päähän.
Ilmoita
Jatkan vielä... on kuin Virtanen ja Virtasen perhe olisi vapaata riistaa täällä keskuskustelupalstalla. Ehkä osa kirjoittaa ajattelemattomuuttaan eikä ymmärrä kuinka jokainen loukkaus Virtasta kohtaan mainittuna nimellä on loukkaus myös hänen kunniaansa. Kuinka sen sitten palautatte hänelle? Korvauksia joudutte maksamaan, että kannatta alkaa säästää rahaa jo sukanvarteen. Syyllinen on vasta kun on todistettu syylliseksi. Mutta tuomion saatte tuollaisesta kohtelusta jos ei oikeudessa niin sitten siellä viimeisellä tuomiolla kuitenkin. Kun ajojahdin kurmos haihtuu niin teille jää swiitä pas....n maku suuhun ja teidän oma maineenne .
2 VASTAUSTA:
Siellä viimeisellä tuomiolla on tämä vanha liitto tuomitseassa tuomiokapitulin kanssa, jossa kirkkoneuvosto saa syntinsä anteeksi.
Tuolla periaatteella pääministeri Juha Sipilä olisi tienannut Suomi 24n kautta muutaman ylimääräisen miljardin lisää.
Tai moni Konnevetinen yrittäjä, jota on solvattu vuodesta toiseen ja tässäkin keskustelussa?
+Lisää kommentti
Lukekaapa tämänpalstan kirjoiyukset. Täällä mollataan nimellä muitakin henkilöitä, ei pelkästään Virtasia.
Ilmoita
Kirkkoneuvosto ohjataan suolahteen seurakunnan kustannuksella hoidettavaksi.
Ilmoita
Ketkä uutta on tässä ketjussa haukutt millään?
Haukkumista kai ei ole seurakunnan sivuilta kaivettu julkinen tieto.
Ilmoita
Kaikkein ikävintä tässä on, että Konneveden seurakunta ei palaa koskaan entiseen hyvään aikaan. --Palanneeko eronneet jäsenet enää takaisin. Jos eronneita on satamäärin tämän kokoisessa srk:ssa, niin ainakin verot nousee. --Mutta ajatteleeko luottamushenkilöt sitä(kään).
1 VASTAUS:
Mitäpä tarkoitat tuolla "entisellä hyvällä ajalla"? Oliko se silloin -70 ja -80 lukujen taitteessa? Tosin silloinkin jotain kuohuntaa taisi olla eikä nämä kaikki Wanhaliittolaiset olleet tuolloin edes syntyneet? Ennen on nuhteluilla selvitty ja virheistä otettu opiksi. Nykyisin aikana, jolloin kenellekään ei saisi tulla pahamieli vaikka olisi kuinka typerästi toiminut. Kylläpä se vaan niin on, että mikäli virkahenkilö hölmöilee, tulee puuhiin puuttua. Siihen ei kai auta vaikka olisi kuinka sateenkaarikansan ystävä, tai hyvä tyyppi. Ja eipä noita seurakunnasta eronneita taida kuitenkaan satamäärin olla.
Menkää nyt vauhkoojat itseenne. Asia on tutkittu, päätös annettu ja mikäli asianosainen on tyytymätön, hänellä on oikeus valittaa. Korkein hallinto-oikeus antaa tuomionsa, mikäli ensin antaa asian edes sinne päätyä.
Tätä palstaa seuratessa on tullut selväksi, että aika moni on tullut nimeltä mainituksi, ei ainoastaan Virtanen. Kaikkia muita saa nimittää ja haukkua vapaasti, kunhan pappi jätetään rauhaan? Tunteet ovat kuohuneet kovasti yli, jopa unohtaen ydin, mistä on lähdetty, miksi tässä nyt ollaan. Lopputulos ei miellytä kaikkia on se sitten mikä tahansa.
Henkilötasolla kurjaa mutta laajemmin tarkasteltuna tärkeä asia. Muistakaamme kaikki tehdä työtämme ilolla, oikeudenmukaisuudella ja niitä sääntöjä noudattaen, joita meille on asetettu. MUTUN aika on 2000-luvulla ohi. Asiat perustuvat faktoihin ja näyttöön. Asiat voidaan tutkia ja niistä voidaan tehdä päätös josta voi valittaa mikäli tuntee tulleensa väärin kohdelluksi.
Te Olalle oikeutta tyypit, ehdottaisin, että antaisitte omistanne kymmenykset niin ei tarvitsisi konserttia järjestää oikeudenkäyntikuluja peittämään.
Pappi jatkakoon töitään kansan parissa, sitä ei kukaan ole häneltä kieltänyt, ei ole pappiskirjaa poistettu. Siis aivan turhaan kimpoilette. Hän varmasti mielellään kastaa kaikkien teidän kirkosta eronneiden lapset, vihkii teidät ja tipauttaa kirkkomaan laidalta löytyvään pakanoiden monttuun. AAAAMEN AAMEN AAAMEENNN...
+Lisää kommentti
Kyllä on Konnevedellä huterallapohjalla kirkostaeroavien syyt. Ompa tuo kirkkoherra tehnyt tai jättänyt tekemättä jotain, niin kannattaako nyt yhden ihmisentakia erota.
1 VASTAUS:
KANNATTAA. Sillä voi henkilökohtaisesti näyttää, että on jättänyt sen ensimmäisen kiven maahan eikä heittänyt.
+Lisää kommentti
Mitä kirkolle ja seurakunnalle tapahtuu?? Tässä linkki sen rakentamisesta. https://www.youtube.com/watch?v=LrA_IhZD6jw
1 VASTAUS:
Säädyllisiä naisia ainakin kun kaikilla on huivi päässä kirkon lähellä.
+Lisää kommentti
On se sitten hirveää tämä Kennoveteläisten toiminta, tähän on jo vähintään Arkkipiiskankin puututtava välittömästi.
1 VASTAUS:
Minä oon sitä mieltä, että virtaislaiset vois valittaa trumpille että laittas vähintään koko suomen poikottiin, ettei vaikka koko euroopan! Kyllä siinä olis oikee mies ratkomaan konneveen
ja virtaslaisten asioita! Totuuen mukaan.
+Lisää kommentti
Alottakaa hyvä ihme joku jo uusi ketju, ei kone jaksa enää kelata tänne asti, nauraa!
Kirkkoherra ei tykkää itestään kaikest päätellen. Hai antaa häne olla rauhassaa.
Ilmoita
"Raikkuvaan" Niinkö, että Olkaa HILJAA kaikki koulu-ja muut KIUSATUT! Täällä puhutaan ja tehdään VAHVEMMAN oikeudella..
Ilmoita
Kamala haloo, erotkaa kirkosta niin helpottaa, itse erosin jo vuosia sitten ja mulle ihan sama mitä tekevät kirkonpiirissä. Raamattukin, tuo aikuisten iso satukirja on vain kaunistelua ja tekopyhyyttä, kaiken tuon takana on ilkeä, vallanhimoinen, perverssi ja irstas ihminen.
Ilmoita
Helpot vaalit tulossa vanhoillisille, kun kaikki muut eroaa kirkosta protestina.
Ilmoita
Voin vain kuvata yhdellä sanalla Virtasen toimintaa "NEPOTISMI".
Lue kuinka kävi valtakunnansyyttäjälle ja tullihallituksen pääjohtajalle virkasuhteessa samoin toimiessaan.
Ilmoita
Mikäs se sellainen Nepootti on? Ihan kivekset puutui kun jäin tätä pitkää palstaa lukemaan, mutta itsepähän istuin ja luin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Irtisanominen tuli

Konneveden kirkkoherra irtisanottiin. Ei siinä auttanut konnevetisten, ja Vaittisten puolustelut, iso kirjoitus Keskisuomalaisessa eivätkä vaittislaiset monet videot. Päätös oli yksimielinen, Se kertoo jo asian vakavuudesta. Leikki on lopussa. Valitusoikeus on, mutta ei se mitään auta.

Kirkkoherra saanee irtisanomisajan palkan, koska se on kuitenkin oikein.
Uutta kirkkoherraa valitsemaan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta