Krabilta Singaporeen

KMIM

Hei,
Olemme lähdössä perheen kanssa pariksi - kolmeksi kuukaudeksi matkalle aurinkoon. Matkamme aloitamme Koh Lantalta, joka on paratiisi meille; aurinkoa, hiekkaa, hyvää ruokaa eikä juuri mitään tekemistä. Tästä ajattelimme lähteä "alaspäin" kohti Singaporea, jonne matkamme päättyy.

Emme ole ennen käyneet Malesiassa, joten ottaisimme mielellämme kaikenlaisia asiallisia vinkkejä vastaan. Meille tärkeää on rauha, uudet kokemukset ja kaunis luonto. Mitä vähemmän yöelämää ja ostettavaa, sen parempi meille. Koska mukana on lapsia, asettuisimme mieluusti pidemmäksi aikaa paikoillemme ja liikkuisimme siitä ympäriinsä. Mitkä olisivat hyviä kohteita?

Onko Malesian liikenne verrattavissa Thaimaalaiseen? Siellä liikumme yleensä moottoripyörillä. Uskaltaako Malesiassa ryhtyä samaan ja kelpaako kansainvälinen ajokortti heille?

Etukäteen ostetut majoitukset ovat melko arvokkaita. Uskaltaako touko-kesäkuussa majoituksen hankinnan jättää paikan päälle vai onko vaarana jäädä lasten kanssa kadulle?

Kiitos jo etukäteen.

2

82

  Vastaukset

  • SIngapore on itsenäinen ns. kaupunkivaltio, Malesia on eri valtio.

   Langkawin meininki muistuttaa aika lailla eteläisen Thaimaan vastaavaa. Muualla Malesiassa en ole käynyt.

  • Hyvin länsimaista on Singaporessa, mutta reilusti itämaisella otteella. Kannattaa käydä Malesian reissulla kääntymässä vaikka päivän parin reissulla. Malesiassa myös samankaltaista kuin Thaimaan kohteissa, mutta astetta rauhallisempaa ja lapsiystävällisempää. Lisäksi mielestäni Malesian kohteissa näkyy yhteiskunnan astetta parempi järjestäytyminen ja tiukempi uskonnollisuus, paremman infran yms muodossa. Islaminusko ei kuitenkaan näy Malesiassa arjessa samaan tapaan kuin arabimaissa, enkä muista kertaakaan heränneeni minareetin rukouskutsuun aamuhämärissä. Kuala Lumpur on näkemisen arvoinen upeine ostosmahdollisuuksineen, mutta rantakohteista suosittelen reissaajille enemmänkin itärannikon paikkoja rauhallisuuden takia. Langkawin(kin) kun ovat jo venäläiset valloittaneet. Malesiassa eri kohteissa käynyt 5 reissua, enkä ole koskaan kokenut turvattomuutta, mutta olen ollut ilman lapsia silloin reissussa.

  SEISKA.FI

  • Vauvaa odottavat Hovimuusikko-Ilkka ja Anni Hautala asuvat erillään – Anni muutti Jenni Vartiaisen omakotitaloon!
  • Kaunotar ja könsikäs! Vastarakastuneet Ben Affleck ja Ana de Armas hempeilivät kadulla koiriensa nähden: lemmikit muistuttavat omistajiaan - kuvat!
  • Kokematon lääkäri tuhosi Marjan silmät – Seiskan tarjoama apu tuo iloa elämään: ”Nyt kotini pysyy puhtaana!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   190
   4727
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2296