Peili

Miina

Maija hankasi peiliä raskaasti vinttyneellä rätillä, mutta lika ei ollut irrotakseen. Aurinko poltti ikkunan läpi niskaan pahasti, taivaalle ei ollut pilvenhattaraakaan joten Maija päätti luovuttaa ja mennä juomaan. Hän viskasi rätin nurkkaan, ja kiipesi alas ullakolta. Hän siristeli silmiään hetken, ullakolla oli ollut pimeämpää. Maija mei suoraan keittiöön, jossa hänen siskonsa Iina teki päivällistä. Kuorimaveitsi pysyi Iinan näppärissä käsissä kun hän kuori perunoita. Tällä oli päälle sininen kesämekko, hiukset oli sidottu kiinni silkkinauhalla. Klassisen kaunista. Maija huokaisi. Näyttäisipä hänkin siskoltaan.

Mutta ei, Maija pysyi mustahiuksisena, ja lappuhaalarinesna pikkutyttönä. Tai ei hän enään ihan pikkutyttö ollut, ikää oli kertynyt jo 16 vuotta. Iina oli jo 17 vuotias, kultatukkainen prinsessa. Maijan katse mittaili Iinan vartaloa, pehmeät kurvit. Lantio oli pyöreä, rinnat olivat kuin jalkapallot..Maija pudisti päätään. Ei hän saanut miettiä siskoaan tuolla tavalla. Iina vilkaisi taakseen.

"Ai hei Maija, saitko sen peilin puhtaaksi?", hän kysyi viattomasti. Mekon syvään uurrettu kaulua-aukko paljasti rintojen pintaa, nännit näkyivät heikosti siitä läpi. Maija tunsi kuinka alkoi kostua.
"Joo, en ihan. Voisitsä tulla kattoo koht sitä, kun mä en oikein tiiä miks se ei lähe", Maija vastasi ja laski kraanasta lasiin jääkylmää vettä.
Iina nyökkäsi.
"Joo, mä vaan kuorin tän kasan loppuun", Iina sanoi, ja nyökkäsi kohti paria perunaa. Maija mutisi jotain vastaukseksi, ja lähti takaisin ullakolle. Hän jäi vielä hetkeksi ovensuuhun katselemaan Iina. Mekko oli hieman läpinäkyvä, ja keittiön ikkuna oli auki. Iinan nännit näkyivät pieninä nuppuina mekon läpi. Maija hengähti, ja lähti.

Kun hän oli päässyt ullakolle, hänen mustat kyntensä melkein repivät farkut auki, sormi työnty valkoisiin alushousuihin. Maija tunsi kosteutensa, hän melkein valui. Sormi alkoi pyöryi klitorison ympärillä, nopeasti. Maija alkoi huohottamaan, toinen käsi etsiytyi rinnalle. Nänni oli pieni nyppy enään, hän puristeli sitä peukalon ja etusormen välissä. Toisen käden etusormi alkoi liikkua yhä nopeammin klitalla. Maija nojasi seinään, ja työnsi keskisormen sisäänsä. Samassa lämmin aalto pyyhkäisi hänen lävitseen. Maija veti sormet pois, ja häpesi. Koko tuon ajan, hänen siskonsa oli pyörinyt mielessä.

"Huhuu? Ootsä täällä Maija?", Iina huuteli portaikosta. Maija vihelsi, ja Iina huomasi hänet.
Sama mekko yhä, Maija alkoi tuntea olonsa tukalaksi. Hänen oli pakko myöntää että Iina näytti seksikkäältä. Iina kyykisty siihen hänen viereensä, Maija näki peilin kautta tumman karvoituksen. Iinalla ei ollut alushousuja. Iina alkoi kertomaan jotain, mutta Maija ei kuunnellut. Kuin vahingossa hänen kätensä hipaisi Iinan rintaa, kun Maija vaihtoi asentoa. Iina ei huomannut mitään. Maija ei enään kestänyt.
"Mitä sä oikein katot, onks mun paidassa jotain?", Iina kysyi. Maija säpsähti.
"Sun rintojas", hän vastasi vahingossa. Iina hämmentyi. Maijan kasvoille nousi puna.
Mutta hän sai yllättävän rohkeuden puuskan, ja liu'utti kätensä Iinan rinnalle. Iina ei kieltänyt häntä. Maija nojautui eteenpäin ja työnsi kätensä mekon alle, akoi hieroa nänniä.

Iina alkoi huokailemaan, hänen siskonsa hieroi hänen nänniään. Ei väinut tuntua näin ihanalta.
Hän työnsi Maijan vähän kauemmaksi, ja veti mekon pois päältään. Aivan alasti siskonsa edessä. Maija avasi lappuhaalarinsa, ja otti ne pois. T-paita, ja alushousut lähtivät myös. Molemmat olivat alasti. Iina kävi makaamaan pölyiselle puulattialle, Maija kävi varovasti hänen päällensä. Molempien kädet liikkuivat tutkiskelevasti vartaloilla, lopulta jäivät rinnoille. Maija pyöritteli rintoja, painoi huulensa niille. Hän nuolaisi vasenta nänniä, kielikoru hieraisi sitä kiihottavasti. Iina huokaili hänen allaan. Maija kääntyi, niin että Iinan karvoitus oli aivan hänen naamansa edessä, ja hänen posliininsa Iinan naaman edessä. Hän työnsi kielensä kosteiden häpyhuulien väliin, laski kielikorunsa klitorisolle ja alkoi pyörittämään sitä hitaasti, kiusoittelevasti.

Iina säikähti siskonsa posliinia, mutta kävi sitten toimiin kun tunsi siskonsa kielikorun klitorisollaan. Se tuntui ihanalta. Iina laski kielensä Maijan vaolle, ja alkoi nuolemaan pitkin vedoin. Maija värähteli, mutta jatkoi nuolemista nopeammin. Iinan vartalo jäykisty, tämä lopetti nuolemisen ja Maija työnsi kielensä tämän vaginaan. Iina tunsi kuinka sai siskoltaan organismin. Hän kiljaisi nautinnostaan, Maija kääntyi taas niin että pystyi suutelemaan siskoaan. Iina raotti häpyhuulian, ja Maija omiaan samalla kun suutelivat. Klitoristot alkoivat hieroa vasten toisiaan. Siskokset liikuttelivat nainti liikkein lantioitaan, litinä täytti ullakon.
"Sä oot ihana Maija...", Iina kuiskasi tämän korvaan ja työnsi lantiotaan lähemmäs.
"Niin säkin Iina..", Maija vastasi, ja tunsi kuinka organismi lähestyi.
"Mä tuun!", hän kiljaisi ja hänen selkänsä jäykistyi kaareelle, kynnet painuivat Iinan ihoon.
Iina painoi huulensa Maijan rinnoille, ja sai elämänsä parhaan organismin.

7

8200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pulp

      "Iina tunsi kuinka sai siskoltaan organismin."

      "Iina painoi huulensa Maijan rinnoille, ja sai elämänsä parhaan organismin."

      Että niinko Iina sai kaksi kertaa elämänsä parhaan ORGANISMIN KLITORISOKSESTA?
      (Orgasmi, klitoris.)

    • no joo

      oiken kirjotuksesa parantamise varaa :-}

      • juba458

        - menkää mettään ja . . . .


      • Miina

        Joo, anteeks kirjotusvirheet jne. :D
        Eka noveni jonka kirjotin tänne :)

        Kritiikki on tosin aina tervetullutta :D


    • kudt

      Tosi kiihottava tarina kirjoitusvirheistä ja sen semmoisista huolimatta. Lisää! :)

      • Miina

        kiitos :)


    • manna

      Tekstisi oli muuten...niin...muistoja menneestä...sellaistahan sattui...
      ei meillä kielikoruja ennen ollut...

      mutta kiitos Sinulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe