Ensi talvena muutto Inglesiin

Talviasukkaat

Hei vaan kaikille. Tällä viikolla tulimme vaimon kanssa Inglesistä kuuden viikon matkalta. Eläkeläisiä olemme molemmat. Olimme tuttavapariskunnan luona majoittuneena joihinka tutustuimme asuessamme Inglesissä talvet 2009-2010 ja 2013-2014. Nyt teimme päätöksen että muutamme Inglesiin tai todennäköisemmin Maspalomasin alueelle pysyvästi asumaan. Laitamme Suomen asuntomme vuokralle ja luultavasti saamme pitkäaikaisen vuokralaisen myös kesämökillemme jos emme sitten laita myyntiin. Täällä on peräänkuulutettu muutamaan otteeseen kirjoituksia vakiasukkailta ja ainakin me olemme aikeissa kertoilla asumisestamme Inglesissä tai Maspalomasissa ensi talvesta lähtien. Tyttäreni opetti minulle vanhalle miten blokia pidetään ja olen aikeissa sellaistakin sitten kirjoitella muiden iloksi. Ensi talvena palaamme asiaan Inglesistä. Hyvää kevättä ja kesää kaikille vaan. Ensi syksynä palaamme asiaan.

58

1782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KivajuttuSinulla

      Hieno juttu!
      Jäädään odottamaan sitä.

      • Talviasukkaat

        Älä suotta jää venaamaan. Mä olin vaan trolli. Sori siitä. :D


      • Sänolokykkijä

        Älä oo turhan vaatimaton. Kyllä sä prätkähiiri oot ,sama trolli. Yksinäinen nolo eläkeläinen ,palstoilla koko elämä.


      • Don.A.Adams

        Jaahas. Mutta eivätkö vanhemmistoveljet nimenomaan varoita homouden riettaasta menosta? Kuinka tuota suvaitaan? Vai salassako veljet pimeyden puuhia harjoittavat? Tuosta ei kunnian kukko laula.


      • vakiokundi
        Talviasukkaat kirjoitti:

        Älä suotta jää venaamaan. Mä olin vaan trolli. Sori siitä. :D

        Hullulla on halvat huvit, sanoo vanha kansa.


    • Voionnistua

      Teillä on varmaan hyvät mahdollisuudet viihtyä hyvin. On omaisuutta ja voitte nauttia rennosti kaikesta ilman rahahuolia, eikä harmita meidän lomalaisten rahankäyttö ja tottumukset. Nämä jotka rimppuilevat toimeentulon rajoilla, ovat osa hyvinkin katkeria.

      • Mikä.ettei

        Ei se omaisuus tossa niinkään merkkaa. Ihan normieläkkeillä pärjää joita suurin osa talvehtijoista on. Asunnon ostoon tarvii jo vähän enempi nappulaa.
        Onhan tuolla kelan tuellakin ainakin se Anna-lehden bloggari talvehtimassa rouvineen.


      • Canariotsäästää
        Mikä.ettei kirjoitti:

        Ei se omaisuus tossa niinkään merkkaa. Ihan normieläkkeillä pärjää joita suurin osa talvehtijoista on. Asunnon ostoon tarvii jo vähän enempi nappulaa.
        Onhan tuolla kelan tuellakin ainakin se Anna-lehden bloggari talvehtimassa rouvineen.

        Eipä asunnon ostoon mitään mahdottomia vaadita. Jos olet canario eli olet saanut residencian Gran Canarialle niin sitten riittää käsirahaksi 20% asunnon hinnasta. Muut kulut esim. 70 000 euron asunnosta on n. 8000 euroa.


      • Mikä.ettei
        Canariotsäästää kirjoitti:

        Eipä asunnon ostoon mitään mahdottomia vaadita. Jos olet canario eli olet saanut residencian Gran Canarialle niin sitten riittää käsirahaksi 20% asunnon hinnasta. Muut kulut esim. 70 000 euron asunnosta on n. 8000 euroa.

        Eihän se mahdottomia tietenkään. Jos on omistusasunto Suomessa jonka myy, niin helpompi homma.
        Ensin asun vuokralla vuoden ympäri. Sitten tiedän paremmin ostanko vai en.
        Nyt asun vuokralla.


    • Kerttusetä1

      Hienoa että olet löytänyt Inglesin homoseksuaalisuuden ilot. Siitä se uusi parempi elämä lähtee. Tervetuloa kuumaan joukkoomme mukaan. Olenkin jo kaivannut uutta verta joukkoomme. Tervetuloa rakas Inglesiin.

      • vaionkomuorimukana

        Mutta eivätkö ne nuhtele valtakunnan salilla kerttu pappaa siveettömästä elämästä, puhumattakaan että muori joutuu elämään jatkuvassa puutteessa?


    • Machomacho2

      Maspalomasissa on vireä swingers-scene ja löydätte varmasti tekin helposti seuraa. Saksalaiset ja britit ovat enemmistönä mutta mukavaa saada lisää suomalaisiakin tänne joukkoon.

      • Tietoa.Kaipaava

        Kerro ihmeessä lisää. Olisin halukas lomillani tulla mukaan joukkoon tuhmaan. Miten teihin saa yhteyden miten pääsee bileisiin juhlimaan. Juuri tästä tykkään Inglesissä kun vapaamielisyys ei rajoita haluja. Lisää infoa kiitos.


      • hyh.hyh.pappaa

        Vartiotornista katsottiin papan likaisia puuhia :D


      • PappaTodistaja
        hyh.hyh.pappaa kirjoitti:

        Vartiotornista katsottiin papan likaisia puuhia :D

        Pappa lukemaan Herätkää lehteä.
        Menee pois tämmösiltä sivuilta. Eikö muori yhtään ojenna pappaa riettauden pesistä?


      • TietoaKaipaavalle
        Tietoa.Kaipaava kirjoitti:

        Kerro ihmeessä lisää. Olisin halukas lomillani tulla mukaan joukkoon tuhmaan. Miten teihin saa yhteyden miten pääsee bileisiin juhlimaan. Juuri tästä tykkään Inglesissä kun vapaamielisyys ei rajoita haluja. Lisää infoa kiitos.

        Jos olet tosissasi, löydät Googlesta paljon kiinnostavaa hakusanoilla Playa del Ingles swingers. Löytyy monia swingersklubeja ja sitten tietenkin dyynit. Päivittäin on toimintaa, sinne vaan mukaan.


    • roooperttiii

      toi on upeeta kun on mahdollisuus asua lämpimässä eikä tarvi pohrustaa nilkkoja myöten loskassa. kiva jos ja kun alatte pitää palstaa.jos kirjoitatte muualle kun tänne kuparipannuhomo palstalle, laittakaa ihmeessä osoite.täällä kun kirjoittaa niin yleensä vaan vit.....ua ja nälvimistä. odotellaan

    • Selkävaivoja

      Pitäisikö minunkin muuttaa Inglesiin. Olen 54-vuotias ja työkyvyttömyyseläkkeellä selän takia. Kylmällä ilmalla tulee aina välillä hirvittävän kovia kipuja selkään. Sitä on tutkittu ja hutkittu mutta lääkärit ovat sanoneet ettei siihen ole mitään parannuskeinoa. Olen kuulemma työssä ollessa liikaa "nostanut selällä" ja niinhän se on taitanut olla. Syyskuun ja toukokuun välisenä aikana en juurikaan käy ulkona kylmyyden ja kipujen vuoksi. Olisihan se ratkaisu asua lämpimässä niin ei tarvitsisi mökkihöperönä olla suurinta osaa vuodesta vaan saisi olla ilman kipuja koko vuoden. Paljonkohan Inglesissä tai tuolla Maspalomasissa on vuokrat? Osaatteko neuvoa mistä voisi katsella asuntoja? Selailin netistä mutta miten noihin firmoihin voi luottaa kun ei ole kokemusta asunnon vuokraamisesta ja lainsäädännöstä ulkomailta. Yksityisiltä ei varmaankaan kannata edes haaveilla että vuokraa asunnon suoraan kun en puhu espanjaa ja miten sellaisiin sopimuksiin voisi sitten luottaa. Kertokaa kokemuksia asuntojen vuokraamisesta te jotka olette vaikkapa talveksi vuokranneet asunnon tuolta seudulta. Asuisin yksin ja asunnoksi riittää jonkinlainen pieni asunto. Autojakin katselin mutta siihenkin pitäisi sitten paikan päällä saada apua ostamiseen rekisteröimiseen ja vakuutuksen hankkimista varten.

      • EiEhkäOnnistu

        Jos työkyvyttömyyseläke on myönnetty KELAsta, luultavasti se katkeaa jos muutat pysyvästi ulkomaille. Sen sijaan 6 kk saa yhtäjaksoisesti olla pois, ja esim. asumistuki juoksee suomen asuntoon jos sellainen on. Muistaakseni tämän 6kk jälkeen sitten pitää olla 1 vuosi yhteen menoon suomessa ja sen jälkeen voi tehdä saman uusiksi.

        Itselläni on työkyvyttömyyseläke, ja silloin kun asiaa tutkin (10v sitten), asia meni "pääsääntöisesti" noin, mutta poikkeukset olivat mahdollisia. Sitten kun on vanhuuseläkkeellä, saa olla missä lystää miten kauan vain ja eläke juoksee.

        Olisi kiva kuulla jos jollakulla on tästä asiasta tarkempaa tietoa suuntaan tahi toiseen


      • Talviespanjassa

        Kyllä yksityishenkilöt myös vuokraavat asuntoja. Suomenkielellä. Surffaile vain netissä.


      • Selkävaivoja
        Talviespanjassa kirjoitti:

        Kyllä yksityishenkilöt myös vuokraavat asuntoja. Suomenkielellä. Surffaile vain netissä.

        No kiitti vaan. Mä olin kuitenkin ihan sama trolli kun aloittaja nimimerkillä "Talviasukkaat". Heitin pari trollausta ja menitte ns. vipuun, heh. :D


    • vlooree

      Itse entisenä Kanarian oppaana vinkki..ei koskaan saarelle ainakaan eläkkeelle..ainakaan Inglesiin..Vinkkinä..nyt Suomalaisia paljon asettumassa Sarandaan ,Durresiin,Vlooreen..siis Etelä-Balkanille.(Albania)Edut Kanariaan verrattuna,lähellä..3 päivän ajo Tallinnasta,edullisempi ja lämpimämpi ainakin 6 kk vuodessa..talvi 3 kk 10-15 astetta..no sen kestää..ja vieressä paljon mielenkiintoista nähtävää..Kreikka,Makedonian Ohrid,lautalla Italiaan,Montenegro,Kroatian Dubrovnik,Albanian Alpit etc.........

      • TahtooLämpimään

        Niinhän se muuten, mutta tuossa selkävaivainen kyseli lämpimän perään.
        Noilla kertomillasi seuduilla on talvella lunta ja pakkasta.
        Eli ei sovi nuo paikat lämpöä kaipaaville.
        Sitten vielä se hirvityksen kauhistus, että asunnot tuolla on kylmiä.

        Itse odotan aina toukokuulle ennenkuin matkustan Välimeren seuduille.
        Matkat tulee myyntiin jo huhtikuussa, mutta pitää vartoa ilmojen lämpenemistä!

        Voihan sitä tietysti koeasua yhden talven missä vaan ja palella. Sitten sen tietää.


      • RistoT2

        Kanarian ainoita miinuspuolia on että heikkoluontoisimmilla tahtoo alkon käyttö lähteä siellä käsistä. Se on niin halpaa ja jos on sen kanssa ongelma se vie nopeasti. Vaikkei uskoisi arki tulee Kanariallakin eteen ja sitä saatetaan turruttaa viinalla.


      • RaittiinaRiffalla

        Risto puhuu asiaa!
        Meille juomat maistui ennen liian kanssa ihan kotoisessa Suomessa. Töitä paiskittiin silti. Vapaalla ja etenkin kesämökillä otettiin.
        Haave Kanarian eläkepäivistä kuitenkin siinteli mielessä.
        Piti tehdä päätös, eli korkki kiinni. Kohta tulee 15v. täyteen täysraittiutta minulla ja vaimollani. Pelkästään hyvää sanottavaa tästä ajasta.
        Nyt olemme eläkkeellä ja asuneet Teneriffalla neljä vuotta. Raittiina. Harrastamme puutarhan hoitoa ja auto hankittiin heti. Olemmehan aina ajokunnossa. Täällä on paljon muitakin raittiita, joten kyläpaikkoja ja ohjelmaa riittää!
        Suosittelemme lämpimästi.


      • Näinontodella
        RaittiinaRiffalla kirjoitti:

        Risto puhuu asiaa!
        Meille juomat maistui ennen liian kanssa ihan kotoisessa Suomessa. Töitä paiskittiin silti. Vapaalla ja etenkin kesämökillä otettiin.
        Haave Kanarian eläkepäivistä kuitenkin siinteli mielessä.
        Piti tehdä päätös, eli korkki kiinni. Kohta tulee 15v. täyteen täysraittiutta minulla ja vaimollani. Pelkästään hyvää sanottavaa tästä ajasta.
        Nyt olemme eläkkeellä ja asuneet Teneriffalla neljä vuotta. Raittiina. Harrastamme puutarhan hoitoa ja auto hankittiin heti. Olemmehan aina ajokunnossa. Täällä on paljon muitakin raittiita, joten kyläpaikkoja ja ohjelmaa riittää!
        Suosittelemme lämpimästi.

        Kerrankin joku fiksu kirjoitus tälläkin palstalla.


    • komero

      tämä aihe on monelle eläkeläiselle kiinnostava .olemme 70 kymppinen eläkeläispari ja monta vuotta käyneet esim. inglesissä ja myös teneriffalla .olemme myös monesti siitä puhuneet , että talvet voisi olla siellä lämpimässä , kun lastenlapsetkin ovat jo niin isoja , etteivät tarvii varahoitajaa .vielä kun joku opettaa minulle miten sitä blogia luetaan .ja aivan kuin inglesin vuokraasunnot olisi joku salainen asia , kun mistään ei saa selvää asuntojen vuorkrista tai edes välitystoimistoista .jos tämä ketjun aloittaja laittaisi sitten tietoa , että mistä niitä asuntoja voisi kysellä .ja pyydän , älkää mitenkään huomioiko noita epäasillisia kirjoituksia , ei kommentoida eikä vastailla ,jos vaikka kyllästyisi .

      • Kanaria-asiaa

        Noin juuri kuten 'komero' sanoi.
        Eihän täällä hillu kuin yksi eläkeläispappa häiriköimässä kymmenine nimimerkkeineen. Hänestä ei todellakaan kannata välittää. Vanha sanonta kuuluu, että jätetään raukat aloilleen.
        Asuntoasiat tärkeitä, jatketaan niistä!


      • Huthjhggg

        Vinkkaan sen verran että suomalaiset tuolla Inglesissä jakaantuvat toisiaan kyräileviksi kuppikunnikseen joidenka muutamat jäsenet keskittyvät kyttäämään muiden tekemisiä ja levittämään pahoja puheita. Siellä on jos jonkinlaista epävirallista kerhoa jonka hampaisiin pääsee helposti. Vähän tuntuu siltä että Inglesissä sählää vähän monenlaista veijaria mm. asunnon välityksessä. Eli vaikka saisit vinkin suomalaisesta välittäjästä voi hän olla kuka tahansa rantapummi ilman kontakteja ja jolla on pelkkä tuulen huuhtoma p--se. Mitään virallisia toimilupia ei esitellä.


      • juncos

        Hotelli Juncos vuokraa edullisia asuntoja...kannattaa kysyä sieltä ja on keskustaa.


      • Olkaavarovaisia

        Varokaa sitten alkoholia. Se on Inglesissä monen turmioksi koitunut. Inglesissä ryypätään halpaa viinaa surutta päivät pitkät. Moni on itsensä hautaan juonut. Tekemistä pitää olla jottei alkoholi vie.


      • KohtaTaasTulossa
        Olkaavarovaisia kirjoitti:

        Varokaa sitten alkoholia. Se on Inglesissä monen turmioksi koitunut. Inglesissä ryypätään halpaa viinaa surutta päivät pitkät. Moni on itsensä hautaan juonut. Tekemistä pitää olla jottei alkoholi vie.

        Homman juju on siinä että viikon tai kahden mittaisella matkalla kykenee olemaan päivittäin pienessä sievässä tai kiertää kaikki mahdolliset nähtävyydet. Suurimmalla osalla mopo ei karkaa. Sitten nämä 6 viikkoa oleskelevat ovat yleensä vanhoja kettuja joilla kontrolli pitää, tosijuopot ei tarvitse Kanariaa kiskoakseen pään täyteen vaan pysyvät Suomessa. Mutta ne jotka tulevat pitemmäksi ajaksi ovat vaaravyöhykkeessä koska viina on halpaa, sitä on tarjolla kaikkialla ja sen käyttöön ihan kannustetaan. Aluksi nappaillaan siististi tai lipitetään punkkua joka välissä. Pitää olla todella aktiivinen päiväohjelma jotta kuukauden päästä saman päivärytmin toistaminen ei johda tympäätymiseen ja päivittäiseen kännäilyyn. Tuolla on niin helppoa retkahtaa.


    • ReissuJaska

      Kannattaa asunto vuokrata tai ostaa junareitin vierestä. Matkustus on sillä halpaa Lidliin ja rannalle. Eläkeläiskortilla ja Vantaan kirjastokortilla saa hyvät alennukset junassa jos ostaa kuukausilipun. Luigi ja rantamurmelit osaavat neuvoa rannassa jos lipun ostamisen kanssa tulee ongelmia. Yumbossa myydään halpaa kaasua lämmitykseen. Se on ihan turvallista jos muistaa pitää valkoiset tennissukat jalassa.

    • Muspiri

      Jäin miettimään, miksi valitsette Inglesin?
      Mielestäni sieltä puuttuu kaikki kauneus maisemien suhteen.

      • IhanaIngles

        Siellä on vapaamielinen meininki. Saat rietastella vapaasti ilman kenenkään tuomitsemista. Siksi


      • VettätuleePuertossa

        Mutta vettä ei sada Inglesin ihanuudessa koskaan. Jossain Puerto Cruzissa sataa vettä joka päivä


      • Buenas.Tardes

        No tulihan tuota vettä yli 2viikkoa putkeen. Sitä ennen oli 3kk kuumaa ja kuivaa. Kaikki ruoho palanut maasta ja appelsiinitarhoja aurinko pilalle polttanut.
        Syksyllä tänne tultiin, joten ollaan kyllä nähty nämä sateet ja paisteet.
        Silloin kun täällä (tammik. loppu-helmik. alku) oli kylmintä ja sateisinta, oli Granilla vielä kylmempää ja sateisempaa.
        Moni täältä meni saaren eteläosiin aurinkoa ottamaan.

        Kirjoitin tänne kun rakastan vääriä palstoja!


      • LoveYouBaby

        Enkä mene, koska käsket. Muuten voisin mennä.


      • LomallaPuertossa
        Buenas.Tardes kirjoitti:

        No tulihan tuota vettä yli 2viikkoa putkeen. Sitä ennen oli 3kk kuumaa ja kuivaa. Kaikki ruoho palanut maasta ja appelsiinitarhoja aurinko pilalle polttanut.
        Syksyllä tänne tultiin, joten ollaan kyllä nähty nämä sateet ja paisteet.
        Silloin kun täällä (tammik. loppu-helmik. alku) oli kylmintä ja sateisinta, oli Granilla vielä kylmempää ja sateisempaa.
        Moni täältä meni saaren eteläosiin aurinkoa ottamaan.

        Kirjoitin tänne kun rakastan vääriä palstoja!

        Ilmat on ihanan lämpimät ja aurinkoiset täällä Puerto de la Cruzissa!
        Jännättiin kovasti miten meitin perheen talviloman käy, kun kurjia säätiedotuksia kiiri täältä luettavaksi matkaa odotellessa.
        Nyt ollaan oltu kaksi päivää ja hyvin on loma alkanut. Lapset uivat ihan innoissaan altaassa.
        Eli jos muitakin on lähiaikoina tänne tulossa, säiden puolesta oikein mukavaa tulee olemaan.
        Huomenna menemme katsomaan karnevaalikulkuetta keskustaan.
        Hyviä matkoja kaikille!


      • lomillemekin
        LomallaPuertossa kirjoitti:

        Ilmat on ihanan lämpimät ja aurinkoiset täällä Puerto de la Cruzissa!
        Jännättiin kovasti miten meitin perheen talviloman käy, kun kurjia säätiedotuksia kiiri täältä luettavaksi matkaa odotellessa.
        Nyt ollaan oltu kaksi päivää ja hyvin on loma alkanut. Lapset uivat ihan innoissaan altaassa.
        Eli jos muitakin on lähiaikoina tänne tulossa, säiden puolesta oikein mukavaa tulee olemaan.
        Huomenna menemme katsomaan karnevaalikulkuetta keskustaan.
        Hyviä matkoja kaikille!

        Upea sää Puertossa! :)
        Eilen illalla tultiin ja nyt herättiin komeaan auringonpaisteeseen!
        Ei käy ilmoja moittiminen.


    • Muspiri

      No jos sateettomuuden takia, niin sittenhän Puerto Rico parempi.

    • Muspiri

      Kyllä Las Palmas on sateinen.

    • Muuttajille

      Hola! Mukava kuulla, että tytär on blogihommat opettanut. Eihän se ole edes vaikeata.
      Joillekin on suotu älynpuolta senverran, ettei luule yleistä keskustelufoorumia omaksi blogipohjakseen.
      Kuten on käynyt herra A:lle naistenlehti Annassa. Mutta jos ei ole kauhalla annettu, eikä lapsena varovasti kannnettu, höperöstihän siinä sitten käy.

      Hyviä muuttovalmisteluja Teille.
      Blogianne mielenkiinnolla odottaen!

      • NIITÄovat

        Justniin! Valtakunnansalin Pappa on läpeensä kyrsiintynyt reppana . Samaa aatetta taitaa olla siellä se toinenkin. Se plokkari-ukki.


      • Annanalennustila

        Tylsääkin tylsempää Annassa.
        Anna ei anna kuin parin yksinäisen pakonomaista esilläoloa.
        Joskus siellä on ollut keskustelufoorumi.
        Mitä lie palstalle tapahtunut?


      • P...P
        Annanalennustila kirjoitti:

        Tylsääkin tylsempää Annassa.
        Anna ei anna kuin parin yksinäisen pakonomaista esilläoloa.
        Joskus siellä on ollut keskustelufoorumi.
        Mitä lie palstalle tapahtunut?

        Siellä nämä nykyiset vallassaolijat järjestivät trollaamisellaan palstan sulkemisen jonka seurauksena palsta kuoli.


      • Harminpaikka
        P...P kirjoitti:

        Siellä nämä nykyiset vallassaolijat järjestivät trollaamisellaan palstan sulkemisen jonka seurauksena palsta kuoli.

        Ennenkuin kaksi pahinta laatua suomitrollia meni annaan, se oli ihan hyvä keskustelupalsta. Kummallisinta että rouva siellä otti häiriköt suosikeikseen ja alkoi sorsia muita. Sitten katalat veljet tekivät rouvalle ruman tempun.


      • tasokasta_annassa
        Harminpaikka kirjoitti:

        Ennenkuin kaksi pahinta laatua suomitrollia meni annaan, se oli ihan hyvä keskustelupalsta. Kummallisinta että rouva siellä otti häiriköt suosikeikseen ja alkoi sorsia muita. Sitten katalat veljet tekivät rouvalle ruman tempun.

        Kävin pitkästä aikaa annan palstaa kurkkaamassa. Siellä se höyrypää selostaa omia ja akkasa tekemisiä. Prologipappa mittaa jotain järistyksiä?!? Siinäpä on keskustelua kerrakseen.


      • olettesekaisin

        Tämäkö on matkailukeskustelua. Muutama hitaalla käyvä typerys ruotii toisten tekemisiä.

        Enemmän anna on matkailupalsta kuin tämä vajaaälyisten leikkikenttä. Mikä estää teitä rekisteröitymästä annaan ja kirjoittamaan parempia matkajuttuja kuin nykyiset. Taito, tai sen puute lisättynä vähäälyisyyteen. Se on ongelmanne heti ymmärryksen puutteen lisäkdi.


      • houru.et.höyry

        eikö tuo ole kiellettyä kyseisessä lafkassa? kertovat heikäläisiä pesiytyneen puertocruziinkin. se toinen on ainakin niitä tienraivaajia. palstoilla harrastaa hävytöntä menoa.


      • Naurattaapaljon

        Tämäkö on matkailukeskustelua


      • Ymmärryshukas

        Hiukan on käsitteet hukassa palstan kirjoittajilla. Miten toisten haukkuminen liittyy Inglesiin muuttoon.


      • Tännekirjoitan
        Ymmärryshukas kirjoitti:

        Hiukan on käsitteet hukassa palstan kirjoittajilla. Miten toisten haukkuminen liittyy Inglesiin muuttoon.

        Inglesiin muuttaja oli trolli. Silti aiheesta kehkeytyi keskustelua, josta voi jatkaa.
        Annan foorumilla ei lainkaan enää keskustelua. Umpikuollut paikka.
        Tänne kirjoitetaan.


      • Tasoako

        Tänne kirjoitetaan js taso on huimaa


      • vastausvähäälyselle
        olettesekaisin kirjoitti:

        Tämäkö on matkailukeskustelua. Muutama hitaalla käyvä typerys ruotii toisten tekemisiä.

        Enemmän anna on matkailupalsta kuin tämä vajaaälyisten leikkikenttä. Mikä estää teitä rekisteröitymästä annaan ja kirjoittamaan parempia matkajuttuja kuin nykyiset. Taito, tai sen puute lisättynä vähäälyisyyteen. Se on ongelmanne heti ymmärryksen puutteen lisäkdi.

        Sun tyhmä blokis estää ja v.ttumainen prologipappa kans. Vain vähäälynen rekisteröityy annaan.


      • rologiepilogii
        Tasoako kirjoitti:

        Tänne kirjoitetaan js taso on huimaa

        Pappa jakamaan Herätkää lehtiä ja pysyy Annan puolella vaan. Samaten antiikki.
        Jatkakaa siellä huiman tasokkaasti..


    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe