Pieni matkakertomus Kapkaupunki

MatkaMimmi61

Kapkaupunki on lämmin, aurinkoinen ja kaunis maa; jolla on ainakin kahdet kasvot. Toisaalta ihana pöytävuori, merenranta, viiniviljelmät, safarit ja toisaalta ne kerjäläiset, hökkelialueet, vartioinnit, liikkumissuositukset, turistialueet joilla turvallista kun vähintään joka kymmenes vartija tai poliisi tai hotelli jossa vähänkin pomo huolehtii turistista käymällä huoneessa tarkastamassa tavarat vähintään kerran päivässä-kannattaa ihan oikeesti käyttää ovisalpaa. Matkalla tapahtui paljon, olin vain utelias ja kohtasin monta mukavaa uutta asiaa.

Kuljin hophop bussilla ympäri kaupunkia, kävin opasteluilla kävelyillä, torilla (ihan lähellä) ja monessa hyvässä ravintolassa ja aina sain maukasta kasvisruokaa. Kävin päiväretkellä viinitiloilla ja pingviinit bongasin ja five big! Jopa saunassa olin kolme kertaa; olikohan se 20.kerros ja hienot näkymät pöytävuodelle ja auringonlaskuun !

Kapkaupunki oli edullinen turistille. Ja huomasin taas kerran, kuinka pehmeää puuvillavaatteita saa muualta kuin kotimaasta. Ihan luksusta kun kerrasto on pehmeää ja lämmintä, en ole sellaista löytänyt täältä. Ostinkin useamman kerraston. sekä niitä ihania bamboosukkia paljon!. Olenkin sitä mieltä että tänne pohjolaan kaupataan toisen luokan puuvillatuotteet. (varmaan vielä tuplahintaan!).

Lentomatkat oli miellyttäviä ja niin rentouttavia; vain yksi pomppu mennentullen. Aikaa kyllä meni lähes vuorokausi suuntaansa, mutta nukuin mukavasti koneessa. Ihan parasta kun ei tartte tehdä mitään.

Kävin reissussa reilu pari kuukautta sitten eikä alvpalautusta ole vieläkään tullut. Uutiset juomaveden loppumisesta ovat toteutuneet, siitä oli uutisissa jo silloin. Kaivosonnettomuuskin pysäytti koska kiviä ostin muistoksi. Tv ohjelmat olivat samoja laulu- ja kokkkiohjelmia kuin täälläkin.

Luksusta; kuljettaja oli vastassa ja palautti kentälle. Valuutan otin seinästä ja uberia käytin.

Hieno maa!

1

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MatkaMimmi61

      Palasin muistelemaan tuota KapKaupungin reissua ja kyllä vain lomatunnelmat tulivat ihanasti mieleen. Lisäyksenä voin kertoa, että alvipalautus tuli ja reilun kolmen kuukauden kuluttua matkasta, mutta yllätys oli superkiva, kun testasin taas kerran otto.automaatilla alv-korttia, jonka olin KapKaupungista saanut. Nostin rahat suoraan automaatista saman tien ja kymppien ylimenevät jätin suosiolla maksajalle. Olisin voinut myös ilmoittaa oman luottokorttinumeron, niin sen kautta olisi tullut palautus, mutta provika niistäkin olisi mennyt. Olin säästänyt kaikki tavaraostojen kuitit ja laskenut niistä alvit ja palautus olikin hyvin muutaman sentin tarkkuudella. Tullissa tietty tarkistivat, että tavarat lähtevät maasta. Aikaahan siinä palautuksen tekemisessä meni siellä tullissa ja sitten tämä palautuksien odotus - loppujenlopuksi sekin kivaa, epäuskosta todeksi - mutta ihan kiva lopputulos.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe