Upgrade autonvuokrauksessa?

Huijataankomeitä

Vuokrasin auton suoraan Europcarilta 4 päiväksi yht. 75€.
Hakiessa otin täysvakuutuksen 17€ per pvä,
Laskuun tuli lisää upgrade 20€ per pvä. Mikä tuo on?

13

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RenooCaptur

      Ilmeisesti vaihdoit myös seuraavaan auton kokoluokkaan?
      Itse varaan netistä juuri sellaisen mikä kooltaan riittää juuri ja juuri ja minkä saa kohtuuhinnalla ja usein sellaista ei sitten olekaan tarjolla ja saa samalla rahalla isomman auton. Vakuutukset voi joutua maksamaan todellisen auton mukaan.
      Liian isoa autoa ei Madeiralla kannata ottaa, siitä ei ole kuin haittaa mutkateillä, mutta dieselautomaatti olisi mainio ajon helpottaja.
      Europcar lähettelee aika usein ehdotuksia tuosta upgradesta ja joskus tarjoaa sitä ilmaiseksi uuteen varaukseen (kuten hotellitkin tekee perushuoneesta superioriin).

      Netistä varatessa on melkoisesti eroa autovalikoimassa minkä kielisiltä sivuilta sen varaa Europcarilla, käytännössä autovaihtoehtoja on vähemmän kuin englanninkieliset sivut tarjoaa ja enemmän kuin suomenkieliset sivut tarjoavat. Viime vuosina autot ovat olleet yleensä relluja.

      • Karkkilalainen

        Niin. Mistä täällä kotimaassa voi vuokrata autoa noin jokatoinen kuukausi ? Asun Karkkilassa. ?


      • Eiksjoo
        Karkkilalainen kirjoitti:

        Niin. Mistä täällä kotimaassa voi vuokrata autoa noin jokatoinen kuukausi ? Asun Karkkilassa. ?

        Netistä tai vaikka Karkkilalaisesta vuokraamosta.


    • Privaattikyyti

      Sehän se oli.
      Suosituksesta vaidettiin Astra, joka olisi ollut Rellu, diesel Jeeppiin ja olikin todella järkevä vaihto, vaikka auton vuokra olikin kaksinkertainen .
      Ajeltiin viiden päivän aikana 600 km, paljon vuoristossa, missä jyrkätkin nousut ja tiukatkin mutkat meni kakkos vaihteella, mitä osaa arvostaa siellä ajaneet. Oli kuin olisi automaatilla ajellut, kolmosta kun vuoristossa harvoin tarvii.
      Seuraavalla kerralla varaan varmasti jo valmiiksi dieselin ja hyvän kokemuksen perusteella suoraan Europcarilta Lidon toimistosta, koska näin kätevämmäksi tilata kuljetus kentältä hotelliin ja takaisin yksityiskyydillä, 22 €/ suunta. Meitä oli 3 henkilöä, sanoisin edullista, eikä tarvinnut matkalaukkubusseja odotella.

    • Mutkittelija

      Niin se vuokra oli kokonaisuudessaan 345 ( sis. mm. full cower verot)

      • Rellu.tulee

        Itsellä Astra varauksessa 3 vrk ja täysvakuutus (0€ omavastuulla), hinta tammikuun tarjouksesta 110€, nyt olisi 150€. (Vakuutuksen osuus sama 62€ kummassakin).
        Tällä hetkellä halvin auto eli Smartti olisi hitusen kalliimpi ja vaikka nyt saisi ilmaisen upgraden varaukselle 18.2 saakka, niin ei kannata vaihtaa.


    • kirraa_kirraa

      Nuo Astiat on pienemmällä bensa koneella. Kyllähän niillä motareita ajelee, mutta vuoriston pystyjyrkissä neulansilmä mutkissa saat varautua nopeisiin ykkösvaihteen sisään runttaamisiin ja niitä siellä riittää, joten en kyllä itse viitsis kerran kokeneena sellaista riesaksi ottaa.
      Mieluummin vaikka halvin diesel, joka ei olisi edes paljon kalliimpi. Päivää kohden vuokra on niin pieni koko reissun verrattuna, että kannattaako tuosta tinkiä.

      • Toistatuhatta

        Alunperin varasin 4n aikuisen takia tuon Astran, pikku pökötti olisi ollut liian pieni (diesel).
        Kokemusta Madeiralla ajamisesta on jo niin paljon, että tiedän miten ne kulkee. Bensakoneet hyytyy motarien ylämäissä, kun melkein aina notkon pohjalla on tiukka kaarre tai liittymä, jonka takia rajoitus on 80 km/h ja sitten ylämäen alkaessa vaihtuu 100 km/h, hyvä kun noilla pääsee sen ylämäen 80 km/h kaasupohjassa. Tuttuja on myöskin turbottomat ja turbolliset 3-pyttyiset koneet tuolla ajamisessa.
        2-litraisella dieselillä ajaminen oli huomattavasti mukavempaa, mutta shikaaneissa ajo hankalampaa mitä isompi auto, vaikka ottaisi ajolinjan ennen sisäkurvia keskiviivalle ja sitten sisäkurvia nuollen kaarteeseen. Autokouluoppien mukaan ajaen tuolla tulee ongelmia kun kurvin takaa tulee bussi tai kuorma-auto, kun sen kaarteeseen menon tekisi toistapäin.

        Mutta onneksi se vaihteiston ja kytkimen kuluminen on autovuokraamon murhe... sinänsä mielenkiintoista ettei siellä näe VAG autoja DSG-vaihteistoilla, kertooko se jotain niistä.


    • niin_se_menee

      Vuokrasitko auton suoraan autovuokrausliikkeestä vaiko välitysfirman kautta, esim. Rentailcar tms. ja siinätapauksessa mistä liikkeestä?
      Jos välitysfirman kautta, älä ylläty, jos vuokrafirma ei hyväksy netissä ottamaasi 0€ omavastuuvakuutusta, vaan tarjoaa omaansa tai ainakin omavastuiden vähennyksiä.

      • Rellu.tulee

        Autovuokraamon omalta nettisivulta, ei tarvitse sitten ongelmatapauksessa jäädä selvittelemään vakuutuskoukeroita, vaikkei niitä ole tähän mennessä sattunut kohdalle (kopkop).
        Sama kuin matkojen varaamisessa, mitä vähemmän välikäsiä, niin sitä vähemmän ongelmia ongelmien osuessa kohdalle.


    • VälikäsiVille

      Onko kellään kokemuksia noista vuokravälitysfirmoista miten homma toimii jos jotain on sattunut? Tuntuu aika epämääräiseltä alkaa selvittelemään asioita jos vastapuoli on joku puhelinnumero jollain nettisivulla...

      • Levadatar

        Kun ottaa omavastuunpoistovskuutuksen,ei aikaa juurikaan mene.Kerran meillä on peilin verran ollut kuja kapea.Palauttaessa asian korjasivat ja meni vakuutuksesta.firma oli kentällä oleva,muistsakseni europcars


    • Kolahtaakokattoon

      Ohessa esimakua, jos ajelee vuoristoteillä myrskyjen jälkeen, jollet ole vielä huomannut miksi teissä on jälkiä paremmillakin keleillä
      https://www.youtube.com/watch?v=fpx-lL5VWrc
      Onhan näitä nähty, mutta tässä on kyllä nyt paljon enemmän...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe