Vaimon viettely takapenkillä

Synninparkissa

Vieraan miehen käsi vaimon valkoisten nimettömien sisällä ja kiihkeä kielisuudelma minuuttikaupalla - tuo näky oli jo vuosia palanut verkkokalvooni enkä saanut sitä poispyyhittyä. Oikein en edes halunnutkaan varmaan.
Yllätin vaan jo kesiä sitten hehkeänkauniin vaimoni vieraanmiehen sylistä eräissä kesäjuhlissa aamuyöntunteina. Se mustasukkaisuus ja ylipääsemätön kiima puhuttelivat vaan ensin viikkoja, kuukausia ja viimein vuosiakin. Koskaan en joutunut niitä rajuimpia tunteita kokemaan, kun mitään ei ehtinyt tapahtua ja puolisoni muutti täysin tapansa.
Häpeäkseni vaan minun oli tunnustettava, että kaipasin vaimon vieraissakäyntiä ja sen jälkipolttoja.

Joskus kysyinkin Anitaltani, että jos hän tekisi sen, mutta piti sitä pervona ja sen kerrankin vain alkoholin takia menetti täysin kontrollinsa, olikin täysin kantokunnossa eikä vastuussa itsestään.
Tv:stä tuli taannoin ruotsalainen seksivalistusohjelma jossa mustamies rakasteli pariskunnan vaimon kanssa oman miehen katsellessa ja vaimoni otti asian puheeksi. Häntä näky oli koskettanut kovasti, eikä päässyt siitä irti. Onneksi ohjelma tuli uusintana ja katsoimme sen yhdessä, itselläni seisoi heti kun pätkä alkoi. Tunsin Anitan kynnet käsivarressani kuvan kiihkeimässä vaiheessa, tiesin jonkin liikahtaneen hänen sisällään.
Viimein hän sai soperrettua, että hän haluaisi olla tuo nainen vieraan astuttavana. Pelkkä esine jota käytettäisiin vain objektina eikä muuta. Olin täysin ulalla, mutta murtuihan Berliininmuurikin ja Neukkula kaatui.

Pitemmittä puheitta sain asiakseni etsiä sopivan miehen ja chatista hänet löysinkin. Viime lauantaina suunnistimme autollamme oman pikkukaupungin keskustaan eräälle kadulle hirvittävän jännityksen varjona meitä seuraavan. Saimme puhelun ja ääni kertoi olevan seuraavalla kadulla bussipysäkillä joten sinne. Sieltä ääni vaihtui meitä paljon nuoremmaksi Pekaksi, joka asettui takapenkille. Hänellä oli pari tuntia aikaa ja keksin ajella haistelemaan sataman jäisiä tuulia, vaimo ei suostunut taakse vaan höpötti omiaan peittääkseen jännityksen. Miehelle kävi kaikki naisen ehdoilla kuten kuuluikin, ajattelin että rimakauhu yllätti ja kohta kotiin takaisin.
Satamassa löysimme syrjäisen sopen ja yhdessä hokuttelimme vaimoa myös taakse tekemään tuttavuutta mutta nuoriso parveili likellä mopoineen ja pilasi kaiken.
Anita tuumi, että tässä ei ainankaan jos on tuttuja poikia. Tuttuja poikia yli 50v naisella? Huomasin, että vainoharhaisuus alkoi saada otetta pimeyden keskellä.
Ajoin pätkän aivan veden eli jään viereen jossa ei ketään takuuvarmasti, sitten vaimo sipsutti jo taakse. Tunne ei vaan vapautunut kun katuvalo häiritsee, Pekka takana kylläkin vei jo kättä polvelle mutta pihdit pysyivät kiinni. Nyt oli saatava rohkaisua eli vaikka oluttölkki, joten ABC:lle lähistölle.
Siellä naistenhuoneeseen ja itse olutta hakemaan, pelkäsin oikeasti jos tuttuja näkyy ja menin autoon. Vieraamme oli hyvin kärsivällinen ja tuumi, että käy jokin toinen päiväkin kun niin herkullinen rouva ettei halua päästää karkuun, odoteltiin taas kotva.

Viimein vaimo saapui ja sai oluensa josta vajutti heti. Hyvin psykologinen juttu mutta polvet alkoivat heti totella, kun sain auton liikkeelle. Vieras alkoi nostaa muutenkin jo lyhyttä hametta, huomasin sukkahousujen poistuneen ja vilahdukselta valkeat pikkarit.
Harmikseni en saanut taustapeiliä tarpeeksi alas vaan jouduin katsomaan eteen. Maiskahdukset kertoivat oikean sävelen löytyneen, kun mykät suut löysivät toisensa. Ensimmäisen kerran koskaan vieras suuteli vaimoa kunnolla ajan kanssa ja luvalla, huomasin kaluni kovettuvan ja "mustiksen" kolkuttelevan sielunportille mutta en laskenut sitä sisään.
Keksin erään rekkafirman 5 min. päässä, vilkaisin taakse ja nyt reidet oli täysin auki ja sormet vaimon pillulla. Suutani kuivasi ja ajaminen ahdisti pahasti, mieli halusi katsella mutta järki käski ajaa turvallisesti.

Saavuimme ko.paikalle lumipenkkojen keskelle klo 19.45, sammutin heti moottorin ja kaivoin taskulapun esille. Parahiksi näin puolittaisen mustan vittukarvoituksen nylkkyttävän käden alla, esilämmitys jatkui siis edelleen. Vahingossa sain potkun vaimon mustasta talvisaappaasta, se oli noussut ylös selkänojalleni. Ihailin täysin rauhassa esileikkiä etuistuimelta käsin, välillä kädet tutkivat rintoja mutta palasivat tuotapikaa takaisin lemmenlähteelle.
Pariskuntaa ei haitannut vaikka tutkin heidän etumaastoaan lampullani, toisaalta vihittyyn vaimooni itselläni oli suurin oikeus.
Vaimo sanoi, että ota tämä kalja ja samoiten meninkin ulos. Kondomin annoin hänelle vaihtokauppana valmiiksi avattuna.
Katselin, kun Pekan kalu huputettiin vaimon näppärillä sormilla, muutama runkkausliike sai sen jännittymään yhä topakammin.
Vaihdoin sivuikkunaan nähdäkseni kun näytelmän pääosan esittäjä lähti etenemään pimeänkosteaan tunneliin, avasin vyöni ja vetoketjun farkuistani. Varamiesnäyttelijäni oli myös valmiina mutta tuskin tarvitsi stunttia näytellä.
Autoseksi ei ollut täysin vaimon mieleen mutta oli ainoa paikka.

10

15614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Synninparkissa

      Rakkaani näytti jäävän tämän tuntemattoman matkaajan alle heti kun nimettömät katosivat kaikkein pyhimmän edestä ja vieras kalu alkoi matkansa vaimon vaginan uumeniin. Näytin härskisti lampulla sisälle jotta näin tapahtumat, miehen kyrpä oli todella paksu mutta pituudesta en saanut selvää kun teki jo töitä innolla. Aloin runkata samalla, kun ketään ei missään näkynyt metsän keskellä.
      Vaimo tykkäsi aina suudella ja sai sitä herkkua, pyysin jo aiemmin vierasta tekemään jonkun fritsun rouvani kaulaan. Näytti muistaneen ja imi niitä samalla työntäessään kaluaan naiseni lähteeseen, otin molemmat etupenkit eteen, mutta tilaa ei ollut kovin tuhlattavaksi. Vaimo oli hoikka ja näyttävä pakkaus kaikin puolin, tykityksestä päätellen tämä Pekka oli samaa mieltä..,
      Näky oli erittäin puhutteleva, kun sen ensikertaa näin: vieras nai vaimoani täysiä edessäni enkä edes kuvitellut sitä estäväni. Toisaalta se tuntui hyvin pervolta, mutta myös nautin suunnattomasti kahden ihmisen rakastelua seuratessani.

      Välillä kalu otti vauhtia ja jysäytti pohjaan syvään ja kovaan, kortsun rengas nousi hyvin ylös lampunvalossa ja sukelsi taas johonkin pimentoon johon ei edes valolla päässyt. Vittu imi innolla vastaan vieraan kullin, suutelu jatkui yhä ja tarkistin komeat fritsut vaimon kaulassa ja se nostatti erektiotani yhä enemmän.
      Runkkasin yhä kovemmin kaluani hämmästellen astutussuoritusta, vaimo mukautui kuin ammattilainen vieraan alla ja olivat kuin samaa elävää olentoa pelkät alapät paljaana.
      Palasin etupenkille ja Anita nousi miehen syliin ja Pekka istui normaalisti, nyt vasta pääsin aitiopaikalle, kun näin kaiken puolenmetrin päästä. Häpyhuulet tekivät ikäänkuin tiivisteen kullin varteen ja antoivat nätisti periksi kun kuminrengas ohitti ne mennen tullen. Tätäkö oli olla aisuri,ajattelin. Toisaalta eikös aisuri ole alistettu aviomies joka palvelee, nyt katselin vain enkä ollut selvillä roolistani eikä sen liioin väliä.
      Hameenhelma oli juuri sen verran ylhällä, että häpy ja paljas vaimon peppu loisti lampunkeilassa hyvin, soutaminen jatkui yhä kiivaampana. Ainoastaan en pystynyt enää runkkaamaan, sillä penkkini oli liian edessä.
      Vielä vieras halusi vittua takaa ja uskomattoman suorituksen jälkeen vaimo pujottautui miehen alle ja taas mentiin luiston ollessa mainio. Vieras tuumi, ettei ikinä ole nussinut näin kaunista naista ja antoi lentää lastinsa kumin sisään suojatakseen kultaani pahalta maailmalta.

      Oltiin tunnin päästä kotona omassa makkarissa, toki seuraavat treffit meillä kotona sovittuna, ja pääsin nuuhkimaan naitua vittua.Kumi tuoksui syntiseltä vaikkei spermakuorrutusta ollutkaan mutta märkä oli vaimon syli ja kaulassa näyttävät fritsut.
      Minusta nuo "lutkanleimat" kuuluivat vieraissakäynteihin niin koko viikon saa muistella sitä synninhetkeä talvi-illassa. Sinelmät kaulassa kiihotti itseni kovaan naintiin joka ilta ja siitä tuli konkreettisesti mieleen vaimon antautuminen vieraan naitavaksi vuosien odottelun jälkeen.
      Vieras kyrpä oli höylännyt ja rassannut vitun jokaisen solun ja sopukan, pitkäkin oli ollut ja tömähdelyt kipeänä kohdunsuuhun asti. Rouva kertoi, että häntä ei oltu astuttu niin rajusti sitten lukiovuosien. Se oli tehnyt todella hyvää ollessaan vankina miehen alla takapenkillä eikä poispääsyä ennekun antaa vieraan mielihaluille täyden vallan ja olla vain siitettävänä.
      Jatkossa haluamme kokea saman paljaalla, kun vieras sperma kruunaa kaiken ja samalla vie psykologisesti vihkivalalta sen voiman ja pyhyyden. Vieras kastike hukuttaa lopullisen viattomuuden naisessani, mutta nostaa samalla villin seksuaalisenvoiman esille rouvassani joka piristää jo pitkää liittoamme ja liimaa sen entistä vahvemmin toisiimme. Kumpiko sitten parempi? Lemmenliima vai pyhä viattomuus?

      • Anonyymi

        Tultiin tansseista ja vaimo joutui takapenkille siskonsa miehen syliin vieressä nukkui hänen vaimonsa ja nuori poika edessä istui minun veli.
        Näytti ensin että kaikki nukkuu, vaimokin nojasi taakseppäin silmät kiinni jonkin aikaa ajettua huomasin jotain vaimo nousi ja laskeutui alas vilkaisin aina pelistä vaimo katseli sivulle näytti että siristelee silmiä välillä, nojasi aivan päätukeen ja kyseli kaikenlaista aivan kuin olisi työnnellyt välillä selkä nojaa huitasin muka vahingossa piliä ja käänsin sen näyttämään alemmas . Markon kädet kouri rinto aika reilusti ja kesämekko oli vedetty välistä pois tiesin että naivat laitoin puhallusta isommalle että pillun halu ei leviä. Vaimo katsoi pelistä minua näytin kielelllä nainti liikettä löi kädellä olkapäähän ja katsoi vaimon silmät alkoi levitä suureksi tiesin nyt saa sisäänsä kunnolla. Annoin vaivihkaa nenäpyyhe paketin alakautta että voi siistiytyä.
        Kun oltiin muut viety kotiinsa käski ajaa sivuun pyysi taakse ja istui kalun sisäänsä, kertoi kuinka ensin oli tuntenut kalun jalanpäällä oli varsin hierassut pillulla sitä, Marko oli vetänyt mekon välistä ja sormettanut sitten oli hivuttanut kalun esille, Kertoi että oli mieletön halu saada se sisään sen terska oli ensin tuntunut että ei mene mutta sitten solahtanut märkään pilluun Marko oli hieronut etukautta pillua ja oli tullut heti paksu kalu oli vain hangannut lisää kun oli puristellut liivittömiä rintoja oli lauennut. Siinä samaal tuntui että kalu räjähtää vaimo keinui nopeaa ja sanoi pane auto huoraa pane silloin laukesin ja kunnolla. Kotona jatkettiin heti kun päästiin sisään.


    • Lemmenliima paras!

    • Anonyymi

      Olipa kiihoittava tarina. Kalu seiso ja runkata piti. Olet hyvä kirjoittaja. Mielellän lukisin lisää sinun kirjoittamia tarinoita.

      - Kalevi

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. On aivan mahtavaa luettavaa kun tekstistä löytyy pilkut ja pisteet ja vieläpä oikeilta paikoilta . P.S onko muita pilkuista ja pisteistä kiihottuneita ? voitaisiin jutella vaikkapa enemmänkin, kukaties vaikka päädyttäisiin kaksoispilkkuihin tai jopa peräti kakoispisteisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen samaa mieltä. On aivan mahtavaa luettavaa kun tekstistä löytyy pilkut ja pisteet ja vieläpä oikeilta paikoilta . P.S onko muita pilkuista ja pisteistä kiihottuneita ? voitaisiin jutella vaikkapa enemmänkin, kukaties vaikka päädyttäisiin kaksoispilkkuihin tai jopa peräti kakoispisteisiin.

        Idiootti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Idiootti!

        No hyvä kun tiedät tuon ittekkin.Ei toisten tarvii kertoo sulle sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No hyvä kun tiedät tuon ittekkin.Ei toisten tarvii kertoo sulle sitä.

        Spedellä taas sekottaa liekö lukenut isojen poikien lehtiä paskahuusissa buaahaa


    • Anonyymi

      Juu, tuo tarina jokunen vuosi sitten. Kerran taisimme sen tyypin, mutta oli liian arka kun ei uskaltanut kotiimme tulla sänkyyn asti ja lopetimme sen suhteen.
      Sen jälkeen on ollut yli kymmenen seikkailua, ylihuomenna tulee eräs mies yökylään.
      Muutaman tositapahtuman olen kirjoittanut, mutta nuo huonokäytöksiset höntit pilaavat kaiken ja siksi en ole viitsinyt enää kirjoitella.
      Tänään tuli matkahuollon kautta paketti Ruotsista jossa punaiset sukat, nimettömät ja sukkanauhaliivit lauantaiksi. Ne koeponnistetaan ja rva lupasi antaa vieraalle paljaalla, saas nähdä kuinka yö menee.
      Nyt kolme vakkaria ja löytyneet tuon yllä olevan Pekan jälkeen, kauniit naiset saavat helposti seuraa.
      Kiitos teille, kun arvostitte ja sen kerroitte. Kiva olisi vaihtaa yksityisesti kokemuksia ilman häiriköitä.
      Nimimerkille. Wetoo

      • Anonyymi

        Painu niuvanniemeen pipipää


    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe