Vaimon viettely takapenkillä

Synninparkissa

Vieraan miehen käsi vaimon valkoisten nimettömien sisällä ja kiihkeä kielisuudelma minuuttikaupalla - tuo näky oli jo vuosia palanut verkkokalvooni enkä saanut sitä poispyyhittyä. Oikein en edes halunnutkaan varmaan.
Yllätin vaan jo kesiä sitten hehkeänkauniin vaimoni vieraanmiehen sylistä eräissä kesäjuhlissa aamuyöntunteina. Se mustasukkaisuus ja ylipääsemätön kiima puhuttelivat vaan ensin viikkoja, kuukausia ja viimein vuosiakin. Koskaan en joutunut niitä rajuimpia tunteita kokemaan, kun mitään ei ehtinyt tapahtua ja puolisoni muutti täysin tapansa.
Häpeäkseni vaan minun oli tunnustettava, että kaipasin vaimon vieraissakäyntiä ja sen jälkipolttoja.

Joskus kysyinkin Anitaltani, että jos hän tekisi sen, mutta piti sitä pervona ja sen kerrankin vain alkoholin takia menetti täysin kontrollinsa, olikin täysin kantokunnossa eikä vastuussa itsestään.
Tv:stä tuli taannoin ruotsalainen seksivalistusohjelma jossa mustamies rakasteli pariskunnan vaimon kanssa oman miehen katsellessa ja vaimoni otti asian puheeksi. Häntä näky oli koskettanut kovasti, eikä päässyt siitä irti. Onneksi ohjelma tuli uusintana ja katsoimme sen yhdessä, itselläni seisoi heti kun pätkä alkoi. Tunsin Anitan kynnet käsivarressani kuvan kiihkeimässä vaiheessa, tiesin jonkin liikahtaneen hänen sisällään.
Viimein hän sai soperrettua, että hän haluaisi olla tuo nainen vieraan astuttavana. Pelkkä esine jota käytettäisiin vain objektina eikä muuta. Olin täysin ulalla, mutta murtuihan Berliininmuurikin ja Neukkula kaatui.

Pitemmittä puheitta sain asiakseni etsiä sopivan miehen ja chatista hänet löysinkin. Viime lauantaina suunnistimme autollamme oman pikkukaupungin keskustaan eräälle kadulle hirvittävän jännityksen varjona meitä seuraavan. Saimme puhelun ja ääni kertoi olevan seuraavalla kadulla bussipysäkillä joten sinne. Sieltä ääni vaihtui meitä paljon nuoremmaksi Pekaksi, joka asettui takapenkille. Hänellä oli pari tuntia aikaa ja keksin ajella haistelemaan sataman jäisiä tuulia, vaimo ei suostunut taakse vaan höpötti omiaan peittääkseen jännityksen. Miehelle kävi kaikki naisen ehdoilla kuten kuuluikin, ajattelin että rimakauhu yllätti ja kohta kotiin takaisin.
Satamassa löysimme syrjäisen sopen ja yhdessä hokuttelimme vaimoa myös taakse tekemään tuttavuutta mutta nuoriso parveili likellä mopoineen ja pilasi kaiken.
Anita tuumi, että tässä ei ainankaan jos on tuttuja poikia. Tuttuja poikia yli 50v naisella? Huomasin, että vainoharhaisuus alkoi saada otetta pimeyden keskellä.
Ajoin pätkän aivan veden eli jään viereen jossa ei ketään takuuvarmasti, sitten vaimo sipsutti jo taakse. Tunne ei vaan vapautunut kun katuvalo häiritsee, Pekka takana kylläkin vei jo kättä polvelle mutta pihdit pysyivät kiinni. Nyt oli saatava rohkaisua eli vaikka oluttölkki, joten ABC:lle lähistölle.
Siellä naistenhuoneeseen ja itse olutta hakemaan, pelkäsin oikeasti jos tuttuja näkyy ja menin autoon. Vieraamme oli hyvin kärsivällinen ja tuumi, että käy jokin toinen päiväkin kun niin herkullinen rouva ettei halua päästää karkuun, odoteltiin taas kotva.

Viimein vaimo saapui ja sai oluensa josta vajutti heti. Hyvin psykologinen juttu mutta polvet alkoivat heti totella, kun sain auton liikkeelle. Vieras alkoi nostaa muutenkin jo lyhyttä hametta, huomasin sukkahousujen poistuneen ja vilahdukselta valkeat pikkarit.
Harmikseni en saanut taustapeiliä tarpeeksi alas vaan jouduin katsomaan eteen. Maiskahdukset kertoivat oikean sävelen löytyneen, kun mykät suut löysivät toisensa. Ensimmäisen kerran koskaan vieras suuteli vaimoa kunnolla ajan kanssa ja luvalla, huomasin kaluni kovettuvan ja "mustiksen" kolkuttelevan sielunportille mutta en laskenut sitä sisään.
Keksin erään rekkafirman 5 min. päässä, vilkaisin taakse ja nyt reidet oli täysin auki ja sormet vaimon pillulla. Suutani kuivasi ja ajaminen ahdisti pahasti, mieli halusi katsella mutta järki käski ajaa turvallisesti.

Saavuimme ko.paikalle lumipenkkojen keskelle klo 19.45, sammutin heti moottorin ja kaivoin taskulapun esille. Parahiksi näin puolittaisen mustan vittukarvoituksen nylkkyttävän käden alla, esilämmitys jatkui siis edelleen. Vahingossa sain potkun vaimon mustasta talvisaappaasta, se oli noussut ylös selkänojalleni. Ihailin täysin rauhassa esileikkiä etuistuimelta käsin, välillä kädet tutkivat rintoja mutta palasivat tuotapikaa takaisin lemmenlähteelle.
Pariskuntaa ei haitannut vaikka tutkin heidän etumaastoaan lampullani, toisaalta vihittyyn vaimooni itselläni oli suurin oikeus.
Vaimo sanoi, että ota tämä kalja ja samoiten meninkin ulos. Kondomin annoin hänelle vaihtokauppana valmiiksi avattuna.
Katselin, kun Pekan kalu huputettiin vaimon näppärillä sormilla, muutama runkkausliike sai sen jännittymään yhä topakammin.
Vaihdoin sivuikkunaan nähdäkseni kun näytelmän pääosan esittäjä lähti etenemään pimeänkosteaan tunneliin, avasin vyöni ja vetoketjun farkuistani. Varamiesnäyttelijäni oli myös valmiina mutta tuskin tarvitsi stunttia näytellä.
Autoseksi ei ollut täysin vaimon mieleen mutta oli ainoa paikka.

2

7570

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Synninparkissa

   Rakkaani näytti jäävän tämän tuntemattoman matkaajan alle heti kun nimettömät katosivat kaikkein pyhimmän edestä ja vieras kalu alkoi matkansa vaimon vaginan uumeniin. Näytin härskisti lampulla sisälle jotta näin tapahtumat, miehen kyrpä oli todella paksu mutta pituudesta en saanut selvää kun teki jo töitä innolla. Aloin runkata samalla, kun ketään ei missään näkynyt metsän keskellä.
   Vaimo tykkäsi aina suudella ja sai sitä herkkua, pyysin jo aiemmin vierasta tekemään jonkun fritsun rouvani kaulaan. Näytti muistaneen ja imi niitä samalla työntäessään kaluaan naiseni lähteeseen, otin molemmat etupenkit eteen, mutta tilaa ei ollut kovin tuhlattavaksi. Vaimo oli hoikka ja näyttävä pakkaus kaikin puolin, tykityksestä päätellen tämä Pekka oli samaa mieltä..,
   Näky oli erittäin puhutteleva, kun sen ensikertaa näin: vieras nai vaimoani täysiä edessäni enkä edes kuvitellut sitä estäväni. Toisaalta se tuntui hyvin pervolta, mutta myös nautin suunnattomasti kahden ihmisen rakastelua seuratessani.

   Välillä kalu otti vauhtia ja jysäytti pohjaan syvään ja kovaan, kortsun rengas nousi hyvin ylös lampunvalossa ja sukelsi taas johonkin pimentoon johon ei edes valolla päässyt. Vittu imi innolla vastaan vieraan kullin, suutelu jatkui yhä ja tarkistin komeat fritsut vaimon kaulassa ja se nostatti erektiotani yhä enemmän.
   Runkkasin yhä kovemmin kaluani hämmästellen astutussuoritusta, vaimo mukautui kuin ammattilainen vieraan alla ja olivat kuin samaa elävää olentoa pelkät alapät paljaana.
   Palasin etupenkille ja Anita nousi miehen syliin ja Pekka istui normaalisti, nyt vasta pääsin aitiopaikalle, kun näin kaiken puolenmetrin päästä. Häpyhuulet tekivät ikäänkuin tiivisteen kullin varteen ja antoivat nätisti periksi kun kuminrengas ohitti ne mennen tullen. Tätäkö oli olla aisuri,ajattelin. Toisaalta eikös aisuri ole alistettu aviomies joka palvelee, nyt katselin vain enkä ollut selvillä roolistani eikä sen liioin väliä.
   Hameenhelma oli juuri sen verran ylhällä, että häpy ja paljas vaimon peppu loisti lampunkeilassa hyvin, soutaminen jatkui yhä kiivaampana. Ainoastaan en pystynyt enää runkkaamaan, sillä penkkini oli liian edessä.
   Vielä vieras halusi vittua takaa ja uskomattoman suorituksen jälkeen vaimo pujottautui miehen alle ja taas mentiin luiston ollessa mainio. Vieras tuumi, ettei ikinä ole nussinut näin kaunista naista ja antoi lentää lastinsa kumin sisään suojatakseen kultaani pahalta maailmalta.

   Oltiin tunnin päästä kotona omassa makkarissa, toki seuraavat treffit meillä kotona sovittuna, ja pääsin nuuhkimaan naitua vittua.Kumi tuoksui syntiseltä vaikkei spermakuorrutusta ollutkaan mutta märkä oli vaimon syli ja kaulassa näyttävät fritsut.
   Minusta nuo "lutkanleimat" kuuluivat vieraissakäynteihin niin koko viikon saa muistella sitä synninhetkeä talvi-illassa. Sinelmät kaulassa kiihotti itseni kovaan naintiin joka ilta ja siitä tuli konkreettisesti mieleen vaimon antautuminen vieraan naitavaksi vuosien odottelun jälkeen.
   Vieras kyrpä oli höylännyt ja rassannut vitun jokaisen solun ja sopukan, pitkäkin oli ollut ja tömähdelyt kipeänä kohdunsuuhun asti. Rouva kertoi, että häntä ei oltu astuttu niin rajusti sitten lukiovuosien. Se oli tehnyt todella hyvää ollessaan vankina miehen alla takapenkillä eikä poispääsyä ennekun antaa vieraan mielihaluille täyden vallan ja olla vain siitettävänä.
   Jatkossa haluamme kokea saman paljaalla, kun vieras sperma kruunaa kaiken ja samalla vie psykologisesti vihkivalalta sen voiman ja pyhyyden. Vieras kastike hukuttaa lopullisen viattomuuden naisessani, mutta nostaa samalla villin seksuaalisenvoiman esille rouvassani joka piristää jo pitkää liittoamme ja liimaa sen entistä vahvemmin toisiimme. Kumpiko sitten parempi? Lemmenliima vai pyhä viattomuus?

  • Lemmenliima paras!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   4362
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   452
   2181
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   1957
  4. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1642
  5. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1454
  6. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   1328
  7. 56
   1186
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   374
   1015
  9. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   1001
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   47
   984
  Aihe