Porukat meni vanhanaikaiseen

Mitä ihmettä tapahtui tuolla kaukana Aftikassa? Uganda, aseet, Suomen ex-ministeri, väärennetty kutsukirje, huumeet, suomalainen vainaja luxus-hotellissa. Tämähän on kuin suoraan jostain dekkarista. Menikö tässä kaikki suomalaiset vanhanaikaiseen. Ahneus ja vai mikä tässä on taustalla. Ex-ministerimme on viimeaikoina ollut julkisuudessa sopueläkkeellään. Sekään ei riitä, kun hänen piti lähteä Afrikkaan myymään laajakaistoja, vaikka ko. maassa tuskin on monella edes puhelinta. Tässä keississä on mukana liian monta liikkuvaa osaa. Ja loppujen lopuksi koko sekava kuvio tietty haudataan nopeasti.

41

768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • agentossecurity

      Asekaupoissa tunnetusti liikkuu iso raha.

      • Bengalitikku

        Eikös Patrian johtaja kertonut, ettei palkkaa?
        Kuka uskoo? Outoa!
        Kenttätutkimustako, kuka tarvitsee aseita, hei?
        Aivan uskomatonta touhua!
        Kiireesti myönsi"virheensä", jottei kukaan ryhtyisi liikaa kyselemään.
        Mutta älköön nyt viitsikö....


      • agent
        Mutta mitä ihmettä ex-ministeri S.L. siellä teki. Aikoinaan hän joutui eroamaan ministerivirastaaan pelatessaan omaan pussiin golf-osakkaiden kanssa. Lahden mömmönkisojen aikaanhan hän oli kulttuuriministeri. Muistelen, että joku sanoi häntä silloin jo käveleväksi katastrofiksi.


    • uudi.omin

      Uganda pukanda keihäs.
      Maan yllä ja alla leijuu sitkeästi iidi aminin poistunut henki. Tai siis ei poistunutkaan.

      Yksikään tervehenkinen ahneista ahneinkaan kapitalisti ei vaihtaisi edes tikkaria yhdenkään afrikkalaisen kanssa. Vihon viimeistä mennä ugandaankaan.

      • uudi.
        Oliko näin, että kaikki oli lavastettua suomalaista delegaatiota varten. Kutsukirje väärennös, vastaanottajat kentällä rikollisia ja ilotyttöjä, huumeita perillä. Mutta miksi? Mitä hyötyä tästä oli rikollisille. Luulivatko he olevansa tekemisissä miljonäärien kanssa. Mies kuolee luxushotellissa. Mikä on ex-ministerin kuvio tässä vyyhdissä?


      • Totuudet-tulessa

        Agenttijännärin ainekset. Ex ministeri salarakkaana-ko, bilettämässä, vähän huumeita, lahjuksia, ansa....!

        Ai ai ai.


    • ö-Öö

      Uganda hyvä markkinamaa

      Sinne voi myydä paljon kaikenlaista. Asekauppa aina ollut vähintään tekopyhää touhua, aina kyseenalaista. Kandee muistaa, suomi ostaa itse myös paljon aseita ja nyt menossa suuret lentokonekaupat. Koska suomi itsekin valmistaa kalustoa, luonnollista, että pyritään korvaamaan kauppatasetta tältäkin osin.

      Täystotuus tosta ugandan asiasta tuskin ikinä selviää. Selkeetä kuitenkin, jonkinlainen tiedustelu markkinoista oli meneillään ja kun meni munilleen, kukaan ei sitten oikein tiedä mistään yhtään mitään. Vois ehkä ajatella, nyt osoittautui, suora kauppa voi olla ongelmallista. Ehkäpä seuraavalla kerralla kaupat kierrätetään jonkin kolmannen maan kautta.

      =DW=

    • realiteettiä

      Sodat ovat maapallon pelastus . Aseit lisää niille jotka rohkenevat niitä käyttää . Välimerestäkin uimarit vähenee jos Afrikan väki vähenee .

      • Käsityskykynolla

        Mitä muuta sulta on jäänyt väliin?


    • No_niimpä_tietysti

      Houkuteltiin ansaan. Menivät pirut myymään panssarivaunuja Ugandan "prinssille" ja vesiperähän sitä tuli ja veri nenästä.

      • No, niimpä
        Patrian taholta tullut erilaisia selvityksiä. Ensin sanottiin, että kuka tahansa pystyy tulostamaan matskua heidän sivuiltaan. Sitten korjattiin, että ei nyt kukatahansa . Sitten selvitettiin, että matsku oli hopeakantisessa Patrian kansiossa. Eli lupa oli annettu Patrialta ja mies, nyttemmin vainaja, ilmeisesti todettu hyväksi lähettilääksi. Mutta jokin tai kaikki meni pahasti pieleen.


    • herratossaaselittää

      patrian vastaus ,,,virhearviointi... TIETTY VIRHE VASTA SITTE KU JÄITTE KIINNI

    • ei.afrikalle

      Ja kuinkas sittn kävikään? Nyt on tapauksesta uutisoinut paikallinen toimittaja siepattu.
      Taitaa olla tosiaan jotain muuta kuin 'sydänkohtaus' kuoleman takana?

      • Ei.täsmää.tykit

        Se on ollut niin sanottu ugandalainen sydänkohtaus, jollaisia saa jopa perusterve 40.
        Puhuiko joku jopa huumeista? Miksi joku edustaja kaupanvälittäjä menisi Ugandaan ottamaan pöhnät ennen liikeneuvotteluja?


      • Bengalitikku

        Onkohan tuon menehtyneen miehen työ ostopalvelua ja onko joltain momentilta käytrtty rahaa. S.L:n YK-pesti on päättynyt pari vuotta sitten
        uutisten mukaan.
        Aivan uskomaton juttu.
        Tulee kummasti mieleen Lahden hiihtosotku.
        Ei tiedä, ketä uskoa. Ministeriötämme myöten.
        Eilö Patria kunnostautunut Tsekeissäkin jotenkin. En muista miten ratkesi. Joku ministeri muistaakseni joutui eroamaan.
        Ja jos rupeaa spekuloimaan, olisiko niillä tuhotuilla kovalevyillä jotain tähän liittyvää.
        Ja huumeet. Mitä tekemistä niillä on. Siis mitä kauppaa siellä oltiinkaan tekemässä? Tahtoisin tietää: aseita vai huumeita? Ihan kiinnostaisi.
        Voin olla vallan väärässä ounasteluineni.


      • colttari

        Suvi Linden on kyllä varsinainen kansankynttilä :(
        Sapettaa ihan, että tuollainen suhmuroija saa vielä sopeutumiseläkettä.


      • Bengalitikku

        No, jokin taho on yrittäjien osalta ruvennut tutkimaan, ottavatko samaan aikaan eläkkeen. Kait noista sopeutuseläkkeistä jotkut paragrafit on olemassa. Olisi jännää lukea ne. Tuo henkilö saa vuoteen 2027 asti muistaakseni.
        Siis nykyohjeiden mukaan työttömät ex-edustajat saavat nostaa s.eläkettä.
        Mutta onhan se aika hävytöntä verrattuna aktiivimalliin ja kun eilen illalla katsoin ohjelmaa, oksetti. Tuo valokuvaajamies sanoi onneksi rohkeasti ääneen, mitä osa kansasta ajattelee. En tykkää meidän työministerin tekemisistä yhtään.


      • Bengalitikku

        Lisään vielä: Ugandaan asevientikielto!


      • Ei kauaakaan,kun tuli kuvia lapsisotilaista, rääsyläisiä, aseet kädessä !!!Häpeä olla Suomalainen..Suomen naiset on ollut aina aktiivisia, äänioikeus esimmäisenä maailassa..Nytkö siihen riittää selfie omasta naamasta..Sylvi Kekkonen oli myös mukana,aforismieillaan."Pieni on naisen sydän, johon ei mahdu kuin omat lapset"


    • 71plus

      Nuolia maa Suomi taas saa oikeat kasvot maailmalla!

    • ikätuo

      Miten ihmeessä Linden osuu aina epämääräisiin juttuihin ? Eikös muinoin ollut moite jonkin omien suosiminen, liityi golfkenttään tai johonkin ? Nyt esiintymistä virallisesti asiantuntijana ja epämääräinen seura.
      Onko tämä kokkarityyliä ?

      • ikä
        Tuskin Linden on matkustanut Ugandaan, ellei ole saanut siitä ruhtinaallista korvausta, matkan sekä loistohotellin lisäksi. Mutta mielenkiintoista olisi tietää maksaja. Tai oikeastaan vaihtareita on vähän, eli tasan yksi. Delegaatio asui eri hotelleissa ja Linden on se henkilö, joka löysi aamulla matkakumppaninsa kuolleena. Mitä Linden teki miehen huoneessa siihen aikaan ja miksi hän tuli ikäänkuin vaivihkaa takaisin Suomeen. Eikö häntä kuulusteltu mistään paikanpäällä?


      • Bengalitikku

        Juuri tuo: mikä taho maksaa tuon matkan kulut.
        Oltiinko kokkelipyramidin huipulla. Jossainhan sekin huippu on?


      • Bengalitikku kirjoitti:

        Juuri tuo: mikä taho maksaa tuon matkan kulut.
        Oltiinko kokkelipyramidin huipulla. Jossainhan sekin huippu on?

        Nyt sitten Patrian johto antoi potkut kahdelle myyntipäällikölle, silmänlumeeksi. Saadaan keissi pois päiväjärjestyksestä ja unohduksiin. Linden jatkaa erityisvapaaehtoislähettilään matkojaan ympäri maailmaa. Joku taho kuittaa matkat ja palkkiot. 5000€n sopparieläke/ kk riittäänee Lindenin perusmenoihin. Vainaja tuotiin sinkkiarkussa kotiin ja melko varmasti kuolisyyksi todetaan sydänkohtaus ja ehkä piilevänä joku mystinen sairaus.


      • Bengalitikku

        Joku kirjoitti, että tapahtuuneessa on jännäriainekset. Spekuloin:
        Palkkamurha? Kuka varmisti sen? Kiristystä? Lunnaat?
        Näiden muutaman patrialaisen irtisanominen lienee vähän outoa:silmänlumeeksi? Miksi? Outoa, jos murhaajaa ei ole vielä löydetty.
        Tutkinta kesken. Outoa on myös, jos ruumiinavausta ei tehdä Suomessakin.
        Ihan kuin tarkoituksella joku on raivattu pois.
        Mielestäni valtion tarkastusviraston pitäisi tutkia tilit.
        Samoin pitäisi tehdä sisäinen tarkastus toiminnasta.
        Patria myy vähän veitsiä ja haarukoita arvokkaampaa.
        Niin ja nuo nimikkeet ja roolileikit on sitten oma lukunsa.
        Siis spekulointiani on kaikki. Totuushan voi olla vielä hurjempi.
        Näin tuotetaan hienoa Suomi-kuvaa....


    • Ukanda-ministeri

      Kyllä kuulostaa oudolta, että Suomen Ukanda-ministeri ja Patrian mainosmies sattuisivat samaan aikaan Kampalan koneeseen. Jos olisivat olleet eri asioilla liikkeellä, niin miksi ihmeessä Linden jäi hotellie odottelemaan liikemiehen heräämistä. Luulisi kummallakin olleen omat aikataulunsa.

      Sopeutumiseläke onkin Ukanda-ministerin palkka. Työnainen on palkkansa ansainnut.

      • Patrian johto kertoi tvssä "kaiken", minkä he tietävät. Sähköpostit aikajärjestyksessä ja syyt sekä seuraukset. Liian hövelisti myyntipäällikkö oli antanut matskut ja firman kirjeen allekirjoituksellaan mukaan liikemiehelle Ugandaan. Liikemiehen syynäysprojekti Patriassa oli jäänyt täysin kesken. Oliko niin tuttu henkilö? Muutama illallinen Helsingin ravintoloissa ja sähköposteja. Liikemies oli ilmeisen vakuuttava ja karismaattinen, koska lupa heltisi. Samaa ei voi sanoa myyntipälliköstä joka Patrian hallituksen päätöksellä sai potkut virastaan. Johto vakuutti, että missään vaiheessa ei heidän taholtaan rahaa käsitelty ollenkaan. Lähtivätkö T.T. ja S.L. omalla kustannuksellaan Ugandaan esittelemään sekä Patrian tuotteita, että S.Ln bisneksiä. Jotenkin tuntuu, että maksaja on joku muu taho, mutta mikä?


    • AMVfin

      Teoria:
      TT:llä ja SL:llä oli suhde. SL oli myymässä oman viestintäyhtiönsä tuotteita ja seuralainen matkasi mukana. Seuralainen keksi ajanvietettä tarjoutumalla Patrian palkattomaksi konsultiksi. Vaivannäkö korvataan, jos tuloksia syntyy.

      SL virallisesti löysi TT:n aamulla hotellihuoneestaan kuolleena. Eivät voineet yöpyä samassa huoneessa, koska hotellilaskusta olisi SL:n yhtiössä voinut tulla kysely kuka matkusti mukana.

      Uskon Patriaa ettei SL:llä ollut mitään tekemistä sen kanssa.

      • AM
        En jostain syystä usko sutinaa näiden kahden välille. Johtuen ihan S.Lstä. Ennemminkin uskon huhuihin, että liikemiehellä oli säätöä ugandalaisen, nojaa, seuralaisen kanssa. Kun vainajan kropasta löytyy hyönteismyrkkyä, kokaiinia ja ikenistä nuuskaa, tulee väkisinkin mieleen yritys vanhanaikaiseen kusetukseen. Rahat tai henki stailiin. Siinä meni koko porukalta kaikki mahdollinen päin helvettiä. Elikkä ei ollut ihan ammattilaiset asialla. S.L. on henkilö, jolta en ostaisi edes käytettyä golfmailaa. Sattuu kyllä olemaan liian usein väärillä latusilla.


      • AMVfin
        2lesken kirjoitti:

        AM
        En jostain syystä usko sutinaa näiden kahden välille. Johtuen ihan S.Lstä. Ennemminkin uskon huhuihin, että liikemiehellä oli säätöä ugandalaisen, nojaa, seuralaisen kanssa. Kun vainajan kropasta löytyy hyönteismyrkkyä, kokaiinia ja ikenistä nuuskaa, tulee väkisinkin mieleen yritys vanhanaikaiseen kusetukseen. Rahat tai henki stailiin. Siinä meni koko porukalta kaikki mahdollinen päin helvettiä. Elikkä ei ollut ihan ammattilaiset asialla. S.L. on henkilö, jolta en ostaisi edes käytettyä golfmailaa. Sattuu kyllä olemaan liian usein väärillä latusilla.

        Kakkonen

        Lähtökohta on, että SL ja TT matkustivat tieten tahtoen yhdessä, ei vahingossa.
        ---

        TT oli saanut väärennetyn kutsukirjeen. Asekauppa on raakaa touhua ja korruptio on vahvaa Ugandassa. Ehkä paikalliset, jotka hyötyvät nykyisten asetoimittajien kaupoista ovat rustanneet kutsun, jolla mies saatiin maahan. Väärentäjien täytyy olla turvallisuuspalvelussa tai sieltä on vasikoitu TT:n yhteydenottotieto näille.

        Opetukseksi ja varoitukseksi Patrialle tulemasta noille markkinoille murhasivat miehen pakottamalla kokaan. Ainakaan hyönteismyrkkyä TT ei ole tietoisesti/vapaaehtoisesti ottanut.
        Ehkeivät tekijät olleet aivan huipulta, kun h-myrkkyä laittoivat sekaan, joka luulisi olevan helpommin tuolla alueella tunnistettavissa kuin Suomessa.
        Toisaalta 2012 Ugandassa kuoli britti, joka oli järjestänyt Amazing race-skaban ja tv-ohjelman. Taksikuski oli tietämättään myynyt hänelle sotkettua kokaa.

        Pakottamiseen viittaa sekin, että TT:n piti lentää pois löytöaamua edeltävänä päivänä.

        Kiusallinen tilanne Patrialle myöntää heidän agentin murhaamista maailmalla syynä Patria-yhteys. Voi töihinpyrkijöiden jono lyhentyä.

        ”tulee väkisinkin mieleen yritys vanhanaikaiseen kusetukseen”
        Tuon voi lukea monimielisesti. Tarkoitatko peittää murha tai vaikka modernisti överiksi menneet homobileet, kun viittaat seuralaiseen.


      • AMVfin kirjoitti:

        Kakkonen

        Lähtökohta on, että SL ja TT matkustivat tieten tahtoen yhdessä, ei vahingossa.
        ---

        TT oli saanut väärennetyn kutsukirjeen. Asekauppa on raakaa touhua ja korruptio on vahvaa Ugandassa. Ehkä paikalliset, jotka hyötyvät nykyisten asetoimittajien kaupoista ovat rustanneet kutsun, jolla mies saatiin maahan. Väärentäjien täytyy olla turvallisuuspalvelussa tai sieltä on vasikoitu TT:n yhteydenottotieto näille.

        Opetukseksi ja varoitukseksi Patrialle tulemasta noille markkinoille murhasivat miehen pakottamalla kokaan. Ainakaan hyönteismyrkkyä TT ei ole tietoisesti/vapaaehtoisesti ottanut.
        Ehkeivät tekijät olleet aivan huipulta, kun h-myrkkyä laittoivat sekaan, joka luulisi olevan helpommin tuolla alueella tunnistettavissa kuin Suomessa.
        Toisaalta 2012 Ugandassa kuoli britti, joka oli järjestänyt Amazing race-skaban ja tv-ohjelman. Taksikuski oli tietämättään myynyt hänelle sotkettua kokaa.

        Pakottamiseen viittaa sekin, että TT:n piti lentää pois löytöaamua edeltävänä päivänä.

        Kiusallinen tilanne Patrialle myöntää heidän agentin murhaamista maailmalla syynä Patria-yhteys. Voi töihinpyrkijöiden jono lyhentyä.

        ”tulee väkisinkin mieleen yritys vanhanaikaiseen kusetukseen”
        Tuon voi lukea monimielisesti. Tarkoitatko peittää murha tai vaikka modernisti överiksi menneet homobileet, kun viittaat seuralaiseen.

        AMV
        Yhdessä matkustivat. Lentokentällä olikin sitten jo vastassa kaikenlaista harmia. Kun niistä selvisivät, olisiko niin, että T.T.n.ugandalainen seuraneiti olisikin yksi syy koko maahaan menoon. Hänellä oli veli ja ainakin tällä kaksikolla oli liikemiehen huoneeseen asiaa montakin kertaa. Samoin hotellin tarjoilijakin liittyi tähän jotenkin, kun meinasi ottaa hatkat koko maasta. Miten olisi huumekuriirin hommat onnistuneet diblomaattipassin omaavalta matkustajalta. Oliko kyseessä aseet ollenkaan. Kusetettinko Patriaa ja mitä niitä firmoja nyt olikaan. Tai annettiin ymmärää, että liikutaan rehellisillä asioilla. Jospa olikin tarkoitus tuoda tiiviissä lasipurkeissa kokaa maasta ulos. Hollannin kautta Suomeen. Tuntuu että tässä keississä ja Ugandassa oli kaikki mahdollista. Ja miksei ne bileetkin sovi kuvaan. Kokaa aluksi ja kun lisää pitää saada, tavara huononee. Kun rahaa ei löydy, tavara huononee draamaattisesti. Kun sairastaa vielä astmaa, niin hengityskatkot seuraavat nopeasti. Samoin nuuskan käytöstä. Ehkä tämä on ugandalainen eutanasia.


      • Bengalitikku

        Minusta tällä S.L.:llä on aika pokka. Nyt hän on Egyptissä seminaarissa "kaksoisroolissa" . Esiintyy mm. ex-ministerinä. Joskus ollut status on näämmä pesunkestävä. Leikkiikö hän ikäänkuin suomalaista virkamiestä?
        Luulisi verottajaa kiinnostavan jo. Tuollainen matkailu ei ole ilmaista. Mikä taho maksaa luennointipalkkion, majoitukset ja matkat.
        Ihan kiva ohjelma.
        Tällaisten Uganda ym. sekoilujen vuoksi pikaisia salailulakeja. Patria valtion.
        Ei minulle ihan kelvannut Patrian johtajan selitys 50 % osuuksisen yrityksen tietojen levittelystä ja tavasta markkinoida, yrityksen, jonka hallituksen puheenjohtaja on. Huonoa yritysjohtamista, jos apujohtajat siinä alla ylittävät valtuuksiaan. Millaiset ohjeet valtion yritysjohdolle on annettu?
        Hirveää häsläämistä. Kokoomuksesta ei kuulu pihaustakaan.
        Tämähän on skandaali.


      • Satunnainen_matkustaja

        Suvi on kuuttakymppiä lähestyvä vanha, eikä mitenkään viehättävä nainen. Suhde on mahdottomuus.


      • Matkustamuualle

        Miksi kommentoit aiheista joista ei ole mitään tietoa eikä käsitystä?


      • Bengalitikku

        Kuka? Omat kommenttini perustuvat luettuun tai kerrottuun ja on kaikinpuolista ihmettelyä ja spekulointia. Antaa aika omituisen kuvan maastamme.


      • vinkerpori
        Satunnainen_matkustaja kirjoitti:

        Suvi on kuuttakymppiä lähestyvä vanha, eikä mitenkään viehättävä nainen. Suhde on mahdottomuus.

        No Suvilla oli siellä tietenkin joku paikallinen rakastajamies.


      • Bengalitikku
        AMVfin kirjoitti:

        Kakkonen

        Lähtökohta on, että SL ja TT matkustivat tieten tahtoen yhdessä, ei vahingossa.
        ---

        TT oli saanut väärennetyn kutsukirjeen. Asekauppa on raakaa touhua ja korruptio on vahvaa Ugandassa. Ehkä paikalliset, jotka hyötyvät nykyisten asetoimittajien kaupoista ovat rustanneet kutsun, jolla mies saatiin maahan. Väärentäjien täytyy olla turvallisuuspalvelussa tai sieltä on vasikoitu TT:n yhteydenottotieto näille.

        Opetukseksi ja varoitukseksi Patrialle tulemasta noille markkinoille murhasivat miehen pakottamalla kokaan. Ainakaan hyönteismyrkkyä TT ei ole tietoisesti/vapaaehtoisesti ottanut.
        Ehkeivät tekijät olleet aivan huipulta, kun h-myrkkyä laittoivat sekaan, joka luulisi olevan helpommin tuolla alueella tunnistettavissa kuin Suomessa.
        Toisaalta 2012 Ugandassa kuoli britti, joka oli järjestänyt Amazing race-skaban ja tv-ohjelman. Taksikuski oli tietämättään myynyt hänelle sotkettua kokaa.

        Pakottamiseen viittaa sekin, että TT:n piti lentää pois löytöaamua edeltävänä päivänä.

        Kiusallinen tilanne Patrialle myöntää heidän agentin murhaamista maailmalla syynä Patria-yhteys. Voi töihinpyrkijöiden jono lyhentyä.

        ”tulee väkisinkin mieleen yritys vanhanaikaiseen kusetukseen”
        Tuon voi lukea monimielisesti. Tarkoitatko peittää murha tai vaikka modernisti överiksi menneet homobileet, kun viittaat seuralaiseen.

        Tuo pakottaminen tuntuu liioittelulta.
        Tänään haastateltiin jotain henkilöä, joka oli ollut pidempään Ugandassa ja sanoi, että uutisten antama kuva ei vastaa hänen näkemystään maasta.
        Ketä on uskominen?


      • AMVfin
        Bengalitikku kirjoitti:

        Tuo pakottaminen tuntuu liioittelulta.
        Tänään haastateltiin jotain henkilöä, joka oli ollut pidempään Ugandassa ja sanoi, että uutisten antama kuva ei vastaa hänen näkemystään maasta.
        Ketä on uskominen?

        Haastateltu aamulla oli Ylen toimittaja, joka oli käsittääkseni ollut joitain vuosia toimittajana Ugandassa. ( Miksiköhän Yle tarvitsi Ugandaan toimittajan? )

        Hän käänsi ympäri lukuisien muiden nyt mediassa olleiden suomalaisten kokemukset asukkaana Ugandassa. Hänen mukaan kaikki oli kovin auvoista eikä mitään ongelmia.
        Katselin ympärilleni ja Yle itse on aikaisemmin uutisoinut täysin päinvastaista.

        Ainakin minua jäi vaivaamaan tämän toimittajan marssittaminen esille ja sen sanoman todellinen, syvempi tarkoitus. En saanut pähkäiltyä onko se lähtöisin Ylen omista tarkoitusperistä tai vaikka hallituksen toiveista Ugandan julkisuuskuvasta tai muuta.
        Joka tapauksessa pidän sitä tietoisena valeuutisena. Historiallinen ensimmäinen kerta Yleltä ( Ps. Sarkasmia, jos ei joku heti huomannut ).


      • Bengalitikku

        Niin onhan tämä omalaatuinen shakkipeli...


      • AMVfin
        Bengalitikku kirjoitti:

        Niin onhan tämä omalaatuinen shakkipeli...

        Onhan se toki mahdollista, että toimittaja on ollut jossain sellaisessa osassa maata, jossa olosuhteet ovat paremmat ja ehkä ulkomaiseen toimittajaan on suhtauduttu silkkihanskoin.
        Silloinhan tuo tietenkin oli totta - hänen kohdalla.


      • Bengalitikku

        Mister pääministeri laittoi pisteen asialle. Amen.
        Hienosti ui ulos asiasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe