Meksikon päivävierailu

Olisi tarkoitus mennä Syyskuussa noin viikoksi Losiin, lennot ja majoitus korvamerkattu BA:lta. Tuli halu matkustaa Meksikoon päiväksi. Tosin taisin jo mokata Estassa, kun en merkannut käyntiä Meksikossa. Pitänee tehdä uusi hakemus.
Tarviiko suomalainen multple visan, jos käy päiväreissulla Meksikossa Losista käsin?
Yövyn hotelli Hyatissa. Jos joku osaisi auttaa
Ps, joitakin järjestettyjä retkiä olisi tarkoitus tehdä.

6

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käynyt

      Hayatt’lla on 19 hotellia Los Angelisin alueella, joten se ei sinänsä auta vihjeiden antamisessa. Matkailuinfra ei ehkä ole parhaimmillaan opastettujen reikien kohdalla, vaan enemmän suunniteltu autoilevalle turistille. Kaikissa kohteissa on isot parkkipaikat. Suosittelen auton vuokrausta vaikka LA:ssa on jonkinlainen julkinenkin liikenne.

      Jos et ole aikaisemmin käynyt alueella, niin tärppeinä: Solvang ja sen suunnan viinialueet, mm. Firestonen tila, tietysti Disneyland ja Universalin studiot. Jos on halua lähteä pariksi yöksi pois LA:sta, niin esimerkiksi Sequoyah National Park ja hotelli The Wuksachi Lodge on kiva reilun neljän tunnin ajomatkan päässä. Hotelli on keskellä puistoa. Yosemiteen on matkaa sata mailia enemmän. Tijuanaankin on matkaa 140 mailia, ei kilometriä, mikä kannattaa ottaa huomioon suunnitelmissa.

    • SanDiego

      En tieda miten viisumi toimii kun en tarvitse paikkakuntalaisena. Mutta Mexico/Tijuana on tuossa parinkymmen kilsan paassa ja naen harva se paiva telkan uutisista mita rajalla tapahtuu. Mieleen on jaanyt mahdottoman pitkat jonot - helposti tunti tai pari takaisin tullessa, hidas kasittely joka on suureksi osaksi jattimaisen huumejalakuljetuksen syyyta. Tijuanan rajanylityspaikka on maailman vilkkain. Vuonna 1976 kesti melkein tunnin. Kavellen sinne on mentava, autolla rajanylitys on vielakin vaikeampaa jos autovuokraamo edes sallii sinne menoa.
      Toisaalta rantatie LAsta San Diegoon on taynna nakemisen arvoisia hienoja pikku kaupunkeja. Minun suosimat ovat Newport Beach joka oli suosittu lounaskavelypaikka ollessani toissa Irvinessa, Laguna Beach joka on hieno taiteilijoiden suosima paikka, Dana Point jossa on komea venesatama ja jossa asuin viisi vuotta. Del Mar jossa on hyvat rannat ja mahtava ravirata, Torrey Pines komea harjanne ja UCSD jossa nyt elakelaisena kayn kuuntelemassa maailman johtavia tutkijoita ja nobelisteja mita erilaisimmista aiheista.
      Ja lopuksi San Diego jossa niin pajon nahtavaa etten ole viela kaikkea koennut 35 vuoden aikana: Elaintarha ja/tai Safari Park jotka ovat mailman huippuluokkaa, Balboa Park jossa on museoita ja muuta nahtavaa vaikka milla mitalla, hieno satama ja rantakatu, La Jolla hienostokaupunginosa tuossa naapurissa.
      Ja lopuksi katso The Official Travel Resource for the San Diego Region https://www.sandiego.org/ sielta loytyy tietoa vaikka vuoden vierailulle

      • Käynyt

        Jos road tripin alku- tai loppupisteeksi ottaa LA:n sijasta San Diegon, mistä kannattaa ottaa hotelli pariksi päiväksi?


    • Majapaikkani on reissussa Hyatt Regency Long Beach. Autonvuokraus ei tule kysymykseen, koska näön takia en saa ajaa. Minulle riittäisi, jos pääsisi päiväretkelle käymään Meksikon puolella.
      Kannattaako Losissa vaihtaa euroja dollareiksi vai Suomessa? Korttejani minun on vaikea käyttää huonon näön takia. Ainoa paikka missä luottokorttia usklataisin käyttää olisi ehkä oma hotelli. Olen reissussa 9 yötä. Millään viinialueilla ei ole tarkoitus käydä. Kiitoksia vinkeistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe