Tartutaan tilaisuuteen uuteen

Paavojen_Paavo

On kiistämätön tosiasia, että Suomi tarvitsee maahanmuuttoa. Tätä väitettä en ala edes perustelemaan, koska sen on jo niin moni, niin monesti ja niin monessa eri paikassa tehnyt.

Nyt uusi ministerimme, Kai Mykkänen, suorastaan tyrkyttää kaukokatseisille kunnille "kerran elämässä" -tilaisuutta. Siis kymmentä tuhatta kiintiöpakolaista. Ottakaamme heidät kaikki Saarijärvelle.

Mitä kaikkea me siinä saisimmekaan? Aluksi, ensimmäisen vuoden aikana, asukaslukumme kaksinkertaistuisi. Seuraavan kahden vuoden kuluessa perheenyhdistämisten vuoksi asukaslukumme lisääntyisi yli 50 000:lla. ...ja uusien asukkaiden oletetun lukumääräisesti suuren syntyvyyden avulla saisimme viidessä vuodessa lisää lapsia vähintään 100 000.

Jo yksistään edellä mainittu positiivinen kehitys tekisi Saarijärvestä 200 000:lla asukkaallaan Suomen kuudenneksi suurimman kaupungin. Voi sitä veroeurojen määrää. Ei tarvitsisi enää miettiä mistä rahat jäähalliin, museoon, Paavonrinteisiin tai vielä suunnitteluasteella olevaan Runeberg-instituuttiin. Kaupunginjohtajan palkkakin olisi yli 30 000 €/kk ja pormestareitakin tarvittaisiin puolen kymmentä. Ja kaikki tämä vain sillä, että nyt, herran vuonna 2018, tarttuisimme tilaisuuteen.

Jos tekisimme ensi vuonna saman tempun uudestaan, niin vuonna 2024 Saarijärvi olisi Suomen toiseksi suurin kaupunki lähes puolella miljoonalla asukkaallaan, jo miltei Lontooseen tai Pariisiin verrattava metropoli. Kyllä siinä olisivat karstusetkin kateellisia.

Lisää tästä mahdollisuudesta alla olevasta linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=I1G8cgC-_-s

9

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Whiteflight-

      Vai metropoli. Tuskin kukaan täällä maaseudun rauhassa ja turvassa asuva tästä mitään siirtolaismetropolia haluaa. Etenkään fantasioimaasi mimi-Kabulia, kehitysmaa-muslimien asuttamine väkivaltaisine ghettoineen. Muutenkin taitaisi nettoveromaksajien määrä pysyä edelleen samana, vaikka tänne tuotaisiin miljoona lukutaidotonta afrikaanoa tai lähi-itäläistä sukuineen ja kymmenine vaimoineen.

      - Vaikka tekstisi oli huumorimielessä kirjoitettu provokaatio, tuolla ajatuksella pallottelu leikilläänkin saa kylmät väreet aikaan. Etenkin kun katsoo, mitä kehitysmaasiirtolaisuus
      hiljalleen tekee mainitsemillesi suurkaupungeille.
      Jo Tukholmakin ja pari muuta Svedujen kaupunkia alkaa hiljalleen muistuttaa sotatannerta. Kohta sinnekkin lähtiessä pitää muistaa tehdä matkustusilmoitus.

    • säkillätupaanvaloa

      Se mitä Mykkänen mokutuskiihkossaan ei kerro, on se, että kolmen vuoden päästä syötiksi ahneille kunnille asetettu valtion tuki lakkaa ja mamut putoavat kunnan elätettäviksi.
      Lisäksi kuntaliittojen tekemän tutkimuksen mukaan tuo tuki ei muutenkaan riitä per asutettu mamu, jos kaikki kokonaiskustannukset otetaan huomioon..... Hyvä kauppa siis? Ei ikinä.
      Muutenkin jonkun kannattaisi yrittää vääntää rautalangasta Mykkäselle, mistä ne kunnille jaettavat tuet lopulta otetaan. Vastaus ei ole taikaseinä,

      • Paavojen_Paavo

        Pari vuotta sitten Saarijärvellä oli jo ensiluokkainen tilaisuus saattaa taloutensa pysyvästi kuntoon yli kolmen sadan maahanmuuttajan voimin. Valitettavasti emme tosissamme tarttuneet mahdollisuuteen ja siksi töpeksimme täydellisesti meille annetun tilaisuuden. Onneksi kaupungin isät ovat sukupuoleen ja -polveen katsomatta ahkeroineet fläppitauluineen ja nelikenttineen. Tekemämme virheet on analisoitu ja toivottavasti niistä on opiksi otettu.

        Käynnistäkäämme Mykkäsen avustuksella Mahtipitäjä 2023 projekti. Saarijärvi uuteen nousuun.


    • paavotar

      No , huh, huh, liika on liikaa . Jos noin kävis , ainakin meikäläinen vaihtais maisemaa ja heti.
      Sinne missä vielä rauhallista. Että silleen Paavojen Paavo.

      • Paavojen_Paavo

        En nyt oikein ymmärrä, että miksi et halua hätää ja vainoa pakenevia autettavan? Minne on kadonnut se sinisilmäinen suvaitsevaisuus josta vielä pari vuotta sitten saimme nauttia? Ei kai se vaan sittenkin ollut pelkkää rahanahneutta ja kikkelinkaipuuta...

        Vastuullisen valtamediankin mukaan monikulttuurisuus on aivan yhtä, tai oikeastaan vieläkin rauhallisempaa kuin teidän MV-rassenassejen normielämä Saarijärvellä. Ei geeniperintäämme parantavien ahkerien ja osaavien maahanmuuttajien vuoksi tarvitse minnekään muuttaa. Ainoastaan omaa ahdasmielisyyttään pitää muuttaa avarakatseisuuden suuntaan. Saarijärvi says welcome.


    • Paavojen_Paavo

      Helsinki teki sen. Jyväskyläkin teki sen. Muutkin ovat tehneet sen. Missä viipyy mahtipitäjä Saarijärven päätös? Emmekö haluakkaan pärjätä kilpailtaessa uusista veronmaksajista?

      Nykyisillä toimilla, tai todellisuudessa toimettomuudella, eivät Saarijärven veronmaksajat lisäänny, vaan loputkin muuttavat kaupunkeihin, jotka osaavat pitää vetovoimatekijänsä kunnossa ja ajan tasalla.

      On se vaan kummaa, että sormeen pyyhkijät, eli niin sanotut paperittomat, joutuvat hakemaan ilmaispalvelunsa kuntamme ulkopuolelta. Kannattaako ottaa se riski, että he eivät palaakkaan tänne takaisin vaan jäävät veronmaksajiksi kehittyviin kaupunkeihin?

      Nyt on toiminnan aika rakkaat kunnan isät ja äidit, Paavot ja Liisat sukupuoleen ja -polveen katsomatta. Kuntalaiset eivät elä pelkästä kulttuurista, palveluitakin tarvitaan.

    • Paavojen_Paavo

      Nyt arvon ministerimme lipsautti sisäpiirin tietoa lähitulevaisuudesta.

      https://twitter.com/KaiMykkanen/status/981166780855959552

      Tässä on meille tilaisuus johon tarttua. Kääritään hihat ja aletaan toimiin Saarijärven hyväksi. Kukin kykyjensä mukaan. ...ja varsinkin virka-aseman.

    • eipaskalle

      Kaikenlaisia typeryksiä, kuten aloittaja, sitä onkaan. Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, kuten esim. Turun puukottajaa. Tarvitsee elätettäviä. Kun katselee sitä roskasakkia joka on maahamme vyörynyt, niin ei paljon tarvita järkeä että tajuaa, mihin tarvitsemme tuollaista roskasakkia. Ainoa järkevä teko on poistaa maahamme asiattomasti tunkeutunut roskasakki ja estää jatkossa vastaava. Suomi ei todellakaan tarvitse paskaporukkaa. Pysyköön se vaan sotimassa omassa maassaan.

      • Kukamaksaa

        Juurikin näin,Suomi ei tarvitse haittammaahanmuuuttoa!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe