Sarin saavutukset

Rauno_Mäki

Kuten hyvin tiedetään kokoomus ja Sari Rautio tekevät suuret linjaukset Hämeenlinnassa. Demarit peesaavat sitten sivusta ilman omaa tahtoa näissä.

Kun Rautio nousi hallinnon kärkipaikoille kymmenisen vuotta sitten, eli Hämeenlinna kukoistuksensa aikoja. Velkaa kaupungilla oli puolet vähemmän kuin tänä päivänä, muuttovoitto huiteli 500 sadan hengen tietämissä ja koulut ja muu kaupungin rakennuskanta oli vielä hyvässä kunnossa. Kaupungin palvelut olivat hyvässä kuosissa ja maakuntaveturi säteili hyvinvointia myös koko maakuntaan.

Tänä päivänä maakuntaveturi korahtelee henkitoreissaan. Velka on tuplaantunut, lähes kaikki koulut ja päiväkodit on päästetty huonon huollon vuoksi rapautumaan ja Hämeenlinna on jo vuosia kärsinyt muuttotappiosta. Utopistiset hankkeet ovat vieneet virkamiesten aikaa ja verovaroja, kaatuakseen sitten omaan mahdottomuuteensa.

Kaavoitukseenkin on havahduttu myöhässä niin pien- kuin kerrostalo puolellakin. Asukkaita on näin hukattu muihin kuntiin. Parkkitaloihin on satsattu, mutta aivan liian suuressa mittakaavssa, ja niitä maksellaankin nyt sitten verovaroista. Kouluhin ei sen sijaan ole vieläkään suostuttu verovaroja osoittamaan ja näin muuttotappio näyttää vain kiihtyvän.

Sari Rautio näyttää elävän ihan omassa todellisuudessaan, ilman arkipäivän realiteetteja, ja tästä kärsii nyt koko maakunta.

92

1654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vuodenpalkkakotiin

      Mutta on helppo puuhastella kaikenlaista kun ei käytössä ole omat rahat. Jos oma taloudenpito on samalla mallilla kuin Hämeenlinnan niin huolestunut kannattaa jo olla.

    • Pellee

      Minä kärsin avaaja trollin hölmöydestä. Älkää valitko väärällä nimellä esiintyvänä kaupungin johtoon.

    • wed44545

      Kysyisin nm. "Pellee", oliko avauksessa jokin asiavirhe ja nimeäppä se. Huudella voi tietysti mitä tahansa.

      • Vastaajospystyt

        Miksi sitten huutelet idiootti väärällä nimellä.


    • Ihanaailoa

      Ilon kautta ilon kautta

    • Leaksiit

      Avoimesti tosiaan ilon kautta avauksen tiedot pitävät paikkansa täysimääräisesti. Kumpa äänestäjät antaisivat rukkaset Rautiolle jo seuraavissa vaaleissa, koska nyt ollaan tuhon tiellä eikä parempaa ole edes näköpiirissä. näin ei voida jatkaa.

    • hieman_korjausta

      Ei kouluja ole päästetty rapautumaan, pikemminkin remontoitu pilalle.

      • pellehermanniko

        Huollot hoidettu huonosti, täysin ammattitaidottomasti. Kuka on pelleillt tai siis ei ole edes osannut pelleillä.


    • 15.02

      Olen jo pitkään ihmetellyt Sari Raution tapaa hoitaa asioita. Toki ei hän yksi ole vastuussa nykymenosta. Hänellä on vahvat taustavoimat ja nämä kokoomuksen taustavoimat määrää tahdin. Demarit peesaa ja hyvin menee???????? Ainoa ja oikea tapa ilmaista tyytymättömyytensä on seuraavat vaalit. Se on äänestäjistä kiinni, ketä valitaan hoitamaan yhteisiä asioita, Nyt on tyytymättömyyttä ilmassa.

      • KokDem-AlamäkiJatkuu

        Noinhan se on...viime vaalien jälkeen ihmettelin kyllä kovasti kun liki samat naamat valittiin takaisin kuntahallintoloisiksi.
        Minusta se olitodellakin merkillistä kun oli jo nähty mihin kaksi kautta Kokoomuksen ja Demarien yhteisavioliitto Kiemungin johdolla ja muiden peesatessa oli kuntatalouden ja henkilösuhteet jo saattaneet.

        "Hämeenlinna-syndroomaan" ei lääkettä löytynyt viime vaaleissa ja paha meno vaan jatkuu mutta vikahan on meidän äänestäjien!


      • 300dr

        Hämeen sanomat osaa myös johdatella äänestäjiä tiettyyn suuntaan


      • Ulkoparlamentarismi

        Mitä nyt valitsee valtuustot, hallitukset ja lautakunnat. Siis mitä nyt siis ihan vähän johdattelee.
        Ja on pääsuhari yhteiskunnan rahojen uittamisessa jääkiekkoiluun.


    • viisasko

      Sari Rautio on valittu Kuntaliiton hallituksen puheenjohtajistoon. Näin uutisoidaan, Jo on aikoihin eletty. Millä perusteella, jos saan kysyä. Näytöt on täälläkin hyvin keppoiset. Puriko ikihymy.

    • MerkonomilleApua

      Valinnan takana on kuntaliiton tj. Jari Koskinen Hauholta. Vanha HPK veli ja kokoomuslainen.

      • Heheeeeheee

        Äläkää olko katkeria. Sai Kari Ilkkalakin kovan tuomion SCC casessa ihan käräjäoikeuden toimesta.


      • Saantiaa

        Kaikki saa!!!


      • tbuwbv

        Nyt kannattaa kysyä miten tästä Pulu selviää.


    • Kapohattulasta

      Sokea Kreettakin näkee, että Kokoomuksessa ja alasajetussa HPK - puolueessa vaan edelleenkin tuo hyys,hyys, hyvävelipuuha toimii, muistakaa tuo Tekmen TJ:n valinta! En kohta kestä tätä vilunkimeininkii!

      • Untoväsöyrinki

        Älä sekota kerhoa politiikkaan,kun mistään mitään tiedä


      • MuutaUntoTutkintalinjaa
        Untoväsöyrinki kirjoitti:

        Älä sekota kerhoa politiikkaan,kun mistään mitään tiedä

        No sinäpä se et kyllä mitään tiedä itse politiikan sotkemisesta HPK:n kuvioon, ota pikkusen selvää vaikka lähtien HPK:n hallituksen Hietasesta-jatkuen SSC-Ritskuun ja ja siitä edelleen nykytilaan skandaalien käryiseen Kiemungin KOKDEM-nukkehallitukseen.

        Tässä tuo oli ihan lähihistoriaa, aiemminkin Hämeenlinnan kaupunki on taloudellisesti suoraan aivan rahallisesti ruokkinut HPK:ta varsin avokätisesti niinkuin muitakin urheilujärjestöjä ja myös piilotukien muodossa erilaisiin rakennushankkeisiin naamioituina joita en tässä erikseen nyt jaksa listata koska ne näkyy juuri listatun HPK:n osalta aiemmassa viestiketjussa.


    • pirulauta

      Onko Jari Koskinen asialla. Jos on, niin nyt meni maku. Olen aina kuvitellut, että hän on rehti ja suoraryhtinen mies Hauholta. Nän se vaan tuntuu menevän, että oikea puolue, osaamisesta viis.

      • Perspilkkala

        Oikea puolue niin SCC käräjillä.


      • Tyttöporukassa

        Päivän naurut.


      • Narnia
        Perspilkkala kirjoitti:

        Oikea puolue niin SCC käräjillä.

        Kok/Sd - Oikea puolue niin heti SCC käräjillä.
        Päivän naurut Tyttö-ja Poikaporukassa KokDemuille ‼️


      • Sccsccscc

        Hei Pers Pilkkala.


    • Aseman.tyttö

      Millä kyvyillä Rautio, kuntaliiton hallitukseen? On perin kummallista, että tämä juottoloiden äiti tunkee jos vaikka mihin, tajuaakin, että kerkeekö kaikkia hoitamaan? Nyt ei paljon selffieitä ottamaan!

    • SariTheAssLickerEtenee

      Sari on sihteeriopiston käynyt huippukoulutettu merkonomin retale, joka osaa kirjoittaa sanelusta ja hymyillä kauniisti kaikille merkittäville kokoomuspoliitikoille. Sari on varsinainen ass lickereiden äiti!!

    • Bergverlag

      Paikka oli kokoomuksen. Kukaan muu ei halunnut sitä kuin Sari. Mutta todella: työ Sitrassa, palkallinen kaupunginhallituksen puh.johtaja ja nyt tämä. Lisäksi juoksee kaikissa pubeissa tukka putkella. Herää kysymys kuinka vakasvasti otettavia merkonomi-Sarin toimet ovat, jos ne hoitaa "tosta vaan" ja taas mennään. Kaikki palkkiojuttuja hyvävelijärjestelmässä. Jos annat niin saat?

    • NäinEhtii

      Kokouksiin voi tulla vasta viimeisellä minuutilla ja pyytää nimensä lisättävän pöytäkirjoihin.

      • 246754

        Kokouksia voi pitkittää ja saada lisää kokouspalkkiota. Vai mitä Pulu.


      • 246754
        246754 kirjoitti:

        Kokouksia voi pitkittää ja saada lisää kokouspalkkiota. Vai mitä Pulu.

        (Perä)Suoli24:n sivuille voi sepustella satuja sekä omia päänharhoja ja saada lisähuomiota.
        Vai mitä Kok/Dem-Trollipasko ‼️


      • Hufhfed

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC lisähuomion. Onnea matkaan.


      • Hufhfed
        Hufhfed kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC lisähuomion. Onnea matkaan.

        Kiitos kun vastasit vaikkei sulta kukaan kysynytkään mutta suuna päänä tarvii silti olla vaikket edes raukka voi vastata toisen puolesta eikä sun tarvi kaveria auttaa kun sulla ei ole ees kavereita.
        Soittele äidilles, se tuntee Sun ongelmat. Onnea matkaan.


    • dsffsdfsdfdff

      > Millä perusteella, jos saan kysyä.

      Sari on zyskovilainen kokoomuslainen kuten vapaavuori, katainen ja monet muut. Sari toteuttaa zyskovilaista "politiikkaa" - se on se riittävä peruste.

      Rahoittaja kertoo kenet haluaa kuskin paikalle. Halpa yhteisön lainaraha tulee vain siinä tapauksessa, että on zyskovilainen kuski. Se on muille kylmää kyytiä.

      Ette ymmärrä kuviota, ettekä sitä halua yrittää ymmärtää.

    • patzkaa.pakettiin

      > kun oli jo nähty mihin kaksi kautta Kokoomuksen ja Demarien yhteisavioliitto Kiemungin
      > johdolla ja muiden peesatessa oli kuntatalouden ja henkilösuhteet jo saattaneet.

      Kyse ei ole "henkilökemioista" vaan naurettavalla tavalla virheellisten toimintatapojen väistämisestä.

      Koko hallinto ja oheistoiminnot on nyt mädäntyneet, josta aiheutuu turvallisuus-, toimeentulo- ja terveysriski monille. Pikkukaupunkifiilis aiheutuu liian pienestä porukasta pyörittämässä kaikkien kaikkia asioita. Ydinporukka levittää muiden yksityisasioita omalle hovilleen. Hovi ei välttämättä edes tiedä, mistä todellisuudessa on kyse kun ovat itse höynäytettäviä.

      Ennenkuin joku perustaa vaihtoehtoisia konkreettisia palveluja, joilla ei ole mitään tekemistä sarin, iisakin ja liiton taustapaskiaisten kanssa, sitä ennen toivoa paremmasta ei ole - kaikki muu on kosmeettista säätöä, eli kääritään p****a tinapaperiin.

    • kiteytyksen.world.recor

      > naurettavalla tavalla virheellisten toimintatapojen väistämisestä.

      Joka tarkoittaa sitä, että paikkakunnalla yksityisasiat ovat julkisia ja julkiset yleistä etua koskevat asia yksityisiä.

      Tämän paremmin ei voi kiteyttää - tämä on maailmanluokan kiteyttämistä.

      • SellasetPäättäjätKuMe

        Pääasiahan on, että äänestämme nämä samat välkyt uudestaan ja uudestaan. Ja sitten poraamme täällä, että kauheeta!


      • KysymysZtekijä

        Äänestäisin samaa elikkä Kari Ilkkalaa mutta eikös se joutunu pois kovan scc tuomion takia.


      • eikäikävä

        kyllä


      • KysymysZtekijä
        KysymysZtekijä kirjoitti:

        Äänestäisin samaa elikkä Kari Ilkkalaa mutta eikös se joutunu pois kovan scc tuomion takia.

        En äänestäisi ikinä KokDem-Trollon kaveria elikkä "Kettinkimies" Kieronkia mutta eikös se joutunu pois kovan scc tuomion takia.
        Äänestäisin samaa elikkä Kari Ilkkalaa mutta eikös se joutunu pois täysin epäoikeudenmukasesti kovan KokDemujen järjestämän scc-ajojahdin takia.


      • PersTuomio

        Ei. Kari Pers Ilkkala itse haki kovan SCC tuomion ja joutui politiikasta pois.


      • PersTuomio
        PersTuomio kirjoitti:

        Ei. Kari Pers Ilkkala itse haki kovan SCC tuomion ja joutui politiikasta pois.

        Kyllä. Kettinkimies itse haki kovan SCC tuomion ja joutui politiikasta pois.


    • 18.2

      Avaaja kyseli Sari Raution saavutusten perään, mutta eikös vaan joku älykääpiö vetänyt mukaan taas kerran Ilkkalan. Pysytään asiassa, onko se liikaa pydetty. Jos ei siihen kykene, niin sitten on parasta olla hiljaa.

      • Aseukhtt

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC asian. Onnea matkaan.


      • Aseukhtt
        Aseukhtt kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC asian. Onnea matkaan.

        Kiitos kun vastasit vaikkei sulta kukaan kysynytkään mutta suuna päänä tarvii silti olla vaikket edes raukka voi vastata toisen puolesta eikä sun tarvi kaveria auttaa kun sulla ei ole ees kavereita.
        Soittele äidilles, pyydä vaikka rahaa...se tuntee Sun ongelmat. Onnea matkaan.


    • sartsafani

      Sari on treenannu hyvän persiin ittelleen Nooran Viinibaarissa. Saavutus niillä kovilla penkeillä.

      • Ujgyghrr

        Moikka Pulu.


    • SariTuhoaaTaas

      Sarilla on ilmeisesti juomisongelma. Lisäksi osaamisongelma ja ajankäyttöongelma. Haalii itselleen kaikki mahdolliset kokkaripaikat eikä hoida koskaan mitään hyvin. Saapuu aina myöhässä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Röyhkeä emänta joka on ajanut Hämeenlinnaa surkeuteen.

      • emäntaa

        Olet juoppo emänta luuseri.


    • PysytäänAsiassa

      Ei kannata Saria ketjuun sotkea. Pers Pilkkala sai kovan SCC tuomion ja pakkopois politiikasta.

      • PysytäänKok-DemTrollossa

        Ei kannata Karia ketjuun sotkea. KokDem-Ääliötrollo sai kovan SCC tuomion ja pakkopois politiikasta.


    • Ei.enää.selffii.Kiitos

      Rautio osaa ottaa ainoastaan itsestään heikohkolla selffieitä, siinä on hänen taitonsa. Muut on mennyt kaikki penkinalle!

      • Ukfwtfe

        Moikka pulu.


    • SarintieTuhontie

      Sartsa on ollut kaupungin väkiluvun ja maineen kannalta katastrofi. Käki, Sartsa, Iisu, Vekkuli, Isotuho ja Kekkuli ovat syösseet kaupungin turmioon.

      • Heheeeehee

        Kari Ilkkala johti itsensä SCC tuhoon ja kovaan tuomioon. Pois politiikasta myöskin.


      • Leivätönpöytä

        Koskakohan kari nostaa sinusta oikeusjutun? Alkaa oleen aika törkeetä noi sun valhe jutut


      • Asiaaseurannut

        Ei minulle kuulu mutta mikä on valetta?


      • Hufhfed-
        Asiaaseurannut kirjoitti:

        Ei minulle kuulu mutta mikä on valetta?

        Valhe asuu ikuisesti Kok/Sd-Tollojen huulilla ! 💋👄


      • PersValheita

        Tarkoitat tietysti perzuikkeja.


      • Hufhed

        Kyllä tietysti. Kiitos korjauksesta.


      • KokDemValheita
        PersValheita kirjoitti:

        Tarkoitat tietysti perzuikkeja.

        Tarkoitat tietysti KokDemuja ja Paskotrollia.


    • Hufhed

      Kyllä tietysti. Kiitos korjauksesta.💋

      • PersTapa

        Samaa mieltä että Perzuikit valeita tekee.


    • 19.2

      "Tuhontie" Onhan se saavutus sekin, kun saa kaupungin asiat hoidettua siihen malliin, kun ne nyt ovat. Mutta tämän porukan me olemme äänestäneet päättäjiksi. Olisko nyt aika tarkastaa äänestyskäyttäytymistämme. Muistetaan tämä seuraavissa vaaleissa ja ilmaistaan tyytymättömyytemme. Uusia raikkaita tuulia ja vanhat syrjään.

      • PersÄänet

        Äänestimme myös Kari Ilkkalaa. Kuitenkaan ei enään ole päättäjä kovan SCC tuomion takia. Sellasia uusia tuulia.


      • RisukasaaPotkiva

        No sehän tässä justiinsa kummallista olikin kun ihan liki samat naamat valittiin jatkopestiin kuntahallintoon viime vaaleissa, ei mitään muutosta saatu Kok/Sd-mieliylivaltaan aikaiseksi ja sama meno jatkuu edelleenkin.

        Vika ei ole heidän vaan meidän, vaalikarjan, äänestämme itse huonoja ja korruptoituneita johtajia, se on nykyajan vitsaus!
        Hämeenlinna on taantunut ja ei kehitystä tapahdu ellei saada uutta potkua!

        Hämeenlinnaan rakennetaan nyt paljon asuntoja mutta kuka niitä ostaa, pitäisi luoda työpaikkoja ja luoda uskoa ja luottoa työn jatkuvuuteen ja sen jälkeen asunnoilla ja kiinteistökaupoilla olisi nostetta. Veikkaan että tyhjiä asuntoja jää nyt käsiin talogryndereille eikä tuota Wekan tonttiakaan tulla hetkeen aikaan rakentamaan ainakaan siinä mielessä että niillä asunnoilla olisi kysyntää.

        Hämeenlinna suuntaa energiaansa vain pysäköintitaloihin ja muuhun toisarvoiseen suuntaan mutta suurempia avainlinjauksia ei ymmärretä hyödyntää!

        Rakennuttakaa teollisuushalleja ja -laitoksia joita vuokraatte emissioperiaatteella uusille yrittäjille, sitä kautta luotte työpaikkoja paikkakunnalle!
        Nyt rakennetaan kaupungin toimesta pysäköintitaloja jotka on tarpeettomia ja hyödyttömiä ja jota ei tarvita eikä ne luo työpaikkoja!

        Hämeenlinna on nyt taantuva kaupunki ja se on nyt tosiasia!


      • Goeetcse

        Samoista naamoista poistui Ilkkala oikeuden ratkaisulla.


      • Goeetcse
        Goeetcse kirjoitti:

        Samoista naamoista poistui Ilkkala oikeuden ratkaisulla.

        Poistuispa tuo KokDem-Trolloääliökin pois veivaamasta vaikka Rapamäen suuntiin!


    • df434

      Että ottaa päähän tuo virnistelevä raution naamataulu, luuleeko hän että hymyilemällä tämä kaupunki saadaan kuntoon.

      • jatka-ihmeessä

        Olen todella tyytyväinen että sua vituttaa


    • S_sairaanhoitajako

      Ketkä sitä Kokoomuksen perkelettä aina äänestää ?

    • qew22

      "jatka-ihmeessä" alias Sari en tiennytkään että käytät noin törkeää kieltä, se ei ole eduksi sinulle - hyi sinua.

      • Terveiset.eduskuntaan

        Moikka Pulu.


    • 20.2

      On muuten kovaksi keitetty tapaus tämä Sari Rautio, kun kestää tämän kaiken arvostelun ja haalii vielä itselleen lisää paikkoja kaiken maailman hallitus ym. paikkohin. Kuinka yhden ihmisen rahkeet kestää näin valtavaa vastuun kantamiseen. On siinä yhdelle naiselle hommaa ja kun on ilmeisesti vielä perheellinen ja muutaman muksun äiti.

      • kokouksestakokoukseen

        Vankka koulutuspohja korkeakoulututkintoineen, rautainen ammattitaito ja pitkä kokemus työelämästä sekä hyvä työpäivien ajankäytön hallinta saa aikaan juurikin tuon tasoista laatua.


    • Sari_Sihteeriopistosta

      Sarilla oli vielä vähän aikaa sitten facessa mainittu opiskelumeriittinä Helsingin Yliopisto. Rassukka poisti sen valhemeriitin sen jälkeen, kun Suomi24:lla annettiin kitkerää palautetta Sartsalle valehtelusta.
      Tyypillinen valehteleva kokoomuskanttura!
      "Sihteeriopisto" ja nahkahuilun puhaltamisen tutkinto ovat Sartsan ainoat meriitit.

    • penkereellä

      Sari on merkonomi, ei yliopisto-tai korkeakoulukoulutusta, vaan ihan tavallinen vuoden kauppakoulu. Työelämässä hän on ollut vain suhdeperiaatteella, kokoomuksen kuitilla. Kolmevitoseksi kiertänyt kiekkoilevan miehensä kanssa jääkenttiä, joten ei siinä paljon työelämälle ole sijaa. Herää kysymys, kuinka paljon on leipätyössä, jos 60% tulee politiikasta. Aikaisemmin yhtä vähän. Ei siis koskaan oikeassa työelämässä mukana vastuuta kantaen. Siis sielläkään.
      Hämeenlinnassa toki on saanut aikaan paljonkin. Sotkua, litkimistä, muuttoliikettä ja ollut paljolti mukana myös kaupungin talouden romuttamisessa. No eihän merkonomilta voi muuta odottaa. Eikö Käkönenkin ole merkonomi? Että sellaiset tädit meillä huusaa.
      Paljon on ollut puhetta Sarin hyvästä peestä. En ole nähnyt, mutta jos kehut ovat totta, niin sellaisella meriitillä pitäisi olla aivan erilainen toimenkuva. Ja ehkä tosiasiassa onkin.

      • merkanttiministerinä

        Noteeraisin kyllä Sarin ihan yhdeksi Suomen kärkiosaajaksi politiikassa ja varsinkin taloudessa. Voisi olla jopa ministeriainesta.


    • PuumaÄmmäKortistoon

      Sartsalle kenkää kaikista mukamas "toimista". Paraimmillaan Levin kokouksissa, heh, annetaan ja otetaan ilon kautta. Se on syntymätyhmä, kuitenkin erityisen innokas oman edun tavoittelija.

      Antti Ahonen on paras johtamaan kokoomuksen piirijärjestöä. Hänen johdollaan hoidetaan Hämeenlinna muuttovoittoiseksi.

    • AhonenAhdistaa

      Eikös Ahonen ole naisten ahdistelija? On siinä kokkareilla laadukasta ja vastuullista porukkaa.

      • tärkeää.kokomustille

        Onko hän naimisissakaan? Sartsakin näyttäisi olevan.


    • OleItsevarma

      No hei Jaskarikin on sutenööri.

    • ÄÖjatkuu

      On tää tasokasta kommentointia, kyllä tulokset ihmetyttää kun näinkin korkealla älykkyys ja kirjallisella tasolla kuljetaan.

    • pakkasaamuna

      Sari Rautio ilmeisesti herättää monenlaisia tunteita ja ikävä kyllä, pääasiallisesti negatiivisiä. Ei asiat muutu, ellei äänestäjät toimi. Seuraavissa vaaleissa on jokaisella äänestäjällä mahdollisuus ilmaista joko tyytyväisyytensä tai tyytymättömyytensä niin Sari Raution, kuin niin monen muunkin toimintaan kaupungin asioiden hoidossa. Omasta mielestäni porukan voisi vaihtaa lennossa ja antaa tilaa uusille ja toivottavasti ei hyvä veli verkostossa mellastaville ehdokkaille.

      • syytä.etsin

        Minä äänestin jo Kari Ilkkalaa mutta ei kuulemme enään ole politiikassa mukana vaikka äänillä valittiin. Tietääkö joku mikä syy???


    • 3edr5r

      Rautiota lähellä olevat tahot alkoivat tehdä hallaa ja kiusaa Ilkkalan lähipiiriin kuuluville henkilöille, ja Ilkkala erosi koska ei halunnut heille mitään pahaa.

      • ehhehheeeeee

        Valehtelua. Ilkkala joutui eroamaan tuomioon liittyen. Meni kaikki luottamus myös omien silmissä.


      • Arvostan

        Ilkkala on soturi


    • yösijaton

      Jos Ilkkala asettuu ehdokkaaksi, niin ainakin yksi ääni on takuuvarma. Niin hiton lättäjalaksi on tämä henkilö haukuttu ja kovasti hän yritti pelastaa kaupunkia katastrofilta. Totuuden puhuja ei saa yösijaa.

      • IkuinenTuomio

        Tottamaar itseäsi äänestäisit. Ehdokkuuden este tuomio.


    • muttakoska

      Sarin suurin saavutus on kun valmistui opettajaksi.

      • Emilias

        Ikävä että sekin haave jäi toteutumatta. Yhden vuoden merkonomi on suurin saavutus.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe