Aihe

Sysmän konsultit

dsep

Miten onneton kunnanjohtaja ja luottamusjohto onkin onnistuttu Sysmään saamaan? Kaiken maailman konsultit pitää palkata tekemään työtä, joka kuuluisi nimen omaan kunnanjohtajalle.
Verratkaapa miten kunnan johto on juhlapuheissaan ylistänyt kolmannen sektorin ja etenkin vapaaehtoisjärjestöjen työtä. Mutta nyt kun konsultti sanoo, että säästää pitää vähentämällä kaikesta ei pakollisesta niin näin sitten heti pitää kunnanjohtajan mielestä tehdä.
Voisi kunnan johto hieman vaivautua lukemaan tutkimuksia, miten panostus nuoriin, liikuntaan ja jopa kulttuuriin tuo pidemmällä aikavälillä huomattavat säästöt.
Toivottavasti osaavat edes tulkita Ess:n uutista(16.2) Päijät-Hämeen kuntien väestökehityksestä.
Sysmä ylivoimainen ykkönen väestökadossa.
Vai varmistetaanko tulevilla säästöillä vain se, että pystytään maksamaan kunnanjohtajalle selvästi suurempaa palkkaa kuin vastaavan kokoisissa kunnissa?

6

615

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Osaankyllä

   Ihmetyttää että ensin palkataan hyville palkoille kuntaan väkeä ja nämä ei sen vertaa pysty asioita hoitamaa tai laskemaan että lisäksi pitää palkata konsultti. Jos nuukailla pitää ja tasetta kartuttaa niin laskis sitten ite. Jokatapauksessa tarvi niin tarkkaan laskea kun ei ne konsultitkaan osaa tarkkoja summia sanoa. Sadantuhannen tarkkuudella. Mutta laskuttaa osaavat. Minäkin maksan!

  • 2erkertoopiikoo

   Melkoista ruiskutusta. Valaistaampa hieman asioita taaksepäin sillä nythän täällä syödään niitä eväitä jotka aikoinaan tehtiin. Kylässä olisi fluting- sekä paperitehdas, ei haluttu, silloiset keskustan pamput eivät niitä halunneet? Ihmetellä täytyy. Suopeltoon oli tulossa lomahotelli, ei haluttu, samat vastustivat. Entäpä laskettelukeskus, sellainenkin oli tuppautumassa, pois kyörättiin. (Himos, Kaipola, Heinola-fluting, Joutsenlampi) Olisikohan Päijänteen ranta ollut menestyksekkäämpi sijoituspaikka hotellille? Kaikki aikakautena jolloin Suomi kehittyi huimaa vauhtia. Vaan ei sopinut tälläiset hömpötykset sysmäläisille. Oli tarjolla lainehtivaa ohrapeltoa, vienoa linnunlaulua kera Päijänteen liplatuksen, meijerille kiiruhtavan maito-auton tokkien kolinan säestämänä tietty. Ja nyt kun ollaan syömässä sitä mitä itse ollaan kaukana takanapäin aikaansaatu ei edes ymmärretä raadollista totuutta. Jos ei ole työtä, ei ole leipää, jos ei ole leipää, se lähdetään hakemaan muualta. Ei siinä auta tosiasioiden vääristely tai kunnan päättäjien syyttely. Sysmäläiset nauttivat nyt vaan siitä keitoksesta jonka jo kauan sitten liedelle laittoivat. Taisipa siinä häärätä kuppaamassa Kehitys Oy:kin, jonka paskapyykin pesi ansiokkaasti nykyinen kunnanjohtaja (tämä Kareellekin tiedoksi ja huomioitavaksi vastaisissa kirjoituksissaan ja menneen ihannoinnissa). Jotta mennäämpäs nyt vaan kaikki kuuntelemaan tuulenhuminaa ja haukkaamaan lumipalloa välipalaksi, ja jälkiruuaksihan siihen sopisi tuhti itsekritiikki.
   Ja mitä sitten tulee muuttotappioon ja sillä Jeesusteluun, katsopa tilastot, sisäänmuutto-ulosmuutto-kuolleisuus, mikäli on taju tallella niin mieti ja vertaile! (Älä kuitenkaan ala kuolevia vanhuksia syyllistämään)

  • Argeoloki

   Nythän jälkiviisastelet. Tiesitkö että hammaslääkäriin on kauheanpitkä jono. Kunta käyttää huomattavia summia tuulenhuminan markkinointiin ja palkkaa jopa tuotteistamaan muinaismuistoja ym historia hömppää. Hölmöläisten hommaa. Päätä alkaa särkeä.

  • syväkurkkulainen

   "Kehitys Oy:kin, jonka paskapyykin pesi ansiokkaasti nykyinen kunnanjohtaja." Pesi kyllä, mutta ei ilmeisesti ihan omin tiedoin, neuvoin ja voimin. Kylillä kertovat, että siihenkin tarvittiin avuksi "konsultti" itäisestä naapurikunnasta.Konsulttia tarvitaan nykyiseen säästötouhuunkin ja elinvoimahankkeeseen. Panee miettimään, että mitä ne ihan oikeasti siellä kunnantalolla osaa, vai osaako mitään?

  • vapisebitcoin

   Konsulenttilähteisiin viitaten ulkomaita myöten esiintyy jo suurta mielenkiintoa uuteen valuuttaan syscoiniin. Vielä ehtii selvittämään ennen maaliskuista maailmanluokan eturintamassa ratsastavan mopiilivaluutan käyttöönottoa pitäisikö itärajantakaisista valuuttasiirroista maksaa alvit, tullit yms rahanpesumaksut.

   • Vesitorninilmainensähkö

    Jep, ite jo hommasin muutaman mininging rigin jotta pääsee louhimaan sysmäläistä kryptovaluuttaa. Ei tarvi töitäkää tehä ku sysmää valuu tilille.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15907
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5657