Kokemuksia TSS-matkatoimistosta: Intia

TSSmietityttää

Kyseinen matkatoimisto ilmeisesti järjestää ryhmämatkoja Intiaan. Uskaltaako varata, onko kenelläkään kokemuksia heidän toiminnastaan? En puhu kovin hyvin englantia. Sydänvaivoihin on lääkitys. (Lupaavat lääkäripalveluiden järjestyvän kellon ympäri.)

Netistä löysin googlettamalla paljon negatiivisia kirjoituksia TSS:n matkoista Turkkiin ja Kyprokselle. Intiasta ei ollut mitään kommentteja.

14

1173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kierräkaukaa

      Kiertäisin tuon kyseisen matkatoimiston kaukaa. Kuluttajariita tapauksia on ihan riittävästi poikinut.. aurinkomatkoja voi kyllä lämmöllä suositella.

    • valitseluotettava

      Jos pakko käyttää matkustamiseen matkatoimistoa, niin miksi alkaa niitä arpomalla valitsemaan!! Valitse mahdollisimman luotettava ja pitkään alalla ollut matkatoimisto.
      Itse en matkatoimistoja ole käyttänyt yli 25 vuoteen, kun olen voinnut matkustaa omatoimisesti. Vaan, jos matkustaisin matkatoimiston matkoilla, valitsisin juuri em. kriteereillä sen matkanjärjestäjän.

    • Kaukomatkalle

      Olemme käyttäneet TSS-matkatoimistoa 2 kertaa Kyprokselle ja 2 kertaa Turkkiiin. Kaikki matkat ovat sujuneet aivan hyvin eikä meillä ole valittamista. Nuo purnaukset johtuvat varmaankin siitä, että matkoilla tulee uusia maksuja ruokailuista tai all inc-maksuista. Me olemme maksaneet nuo lisämaksut jo tilauksen yhteydessä kun tiedämme, eetei tuolla perushinnalla ole kaikkiin ruokailuihin ja nähtävyyksiin pääsyä. Koska olemme olleet tyytyväisiä TSS:n palveluihin, niin lähdemme tuollaiselle Intian matkalle.

      • hiemanhaiskahtaa

        Olet sitten TSS-matkatoimistossa vissiin töissä...


    • Mummeli60vuotta

      Olimme TSS Intian matkalla. Paljon näkemistä. Järjestelyt toimivat.
      Loppukeväästä siellä on liian kuumaa.

      • MAN64191

        Ei intiassa liian kuumaa ole on vain varmasti lämmintä :D


      • Anonyymi

        Mikä matkatoimisto tämän TSS:n lisäksi järjestä matkoja Intiaan kesällä. Kesällä Intiaan siinä yksi syy halpoihin hintoihin(?). TSS taitaa olla norjalainen, en ole ollut enkä aio heidän kelkkansa hypätä. Jotain outoa tuntuu olevan koko puljussa


    • Nonrita

      Hei sinä matkalla käynyt. Olen menossa parin kuukauden kuluttua samalle matkalle Intiaan. Olen ollut aiemminkin TSS:n matkoilla ja niihin tyytyväinen. Olisiko sinulla jotain vinkkejä? Kiitos etukäteen.

    • Kaisa-Leena

      Hei! Olemme osallistuneet TSS-matkatoimiston valmismatkoille 4 kertaa. Kaksi matkaa suuntautui Turkkiin, kolmas Kyprokselle ja nyt viimeisin Intiaan.

      Matkatoimiston palvelu on ystävällistä ja luotettavaa. Matkadokumenteissa on paljon hyvää tietoa. Lisäksi olemme lainanneet kirjastosta kyseisen maan suomenkielisiä matkaoppaita. Lisäksi Intian matkaa varten löytyi Virpi Hämeen-Anttilan Minun Intiani mainio matkakirja.

      Intian matka maaliskuussa 2018.
      Lennot, lentokenttäkuljetukset toimivat hyvin. Olimme ensi kerran Lufthansan lennoilla. Palvelu ja tarjoilu lennolla oli hyvää.

      Kiertomatka oli tosi mielenkiintoinen ja oppaamme, bussipoikamme ja kuljettaja parasta A-luokkaa. Opas erittäin osaava ja puhui selkeää englantia. Jos jostain emme saanut selvää niin muut ryhmäläiset auttoivat. Bussin kuljettaja oli taitava - ei tarvinnut pelätä. Bussipoika auttoi mielellään pienissä arkipäivän asioissa.

      Hotellit olivat luvattua neljän tähden luokkaa. Itsellemme mieluisimmat olivat Mandawan resortalueen hotelli ja sellainen ikivanha jonkun hallitsijan entinen palatsi, joka oli muutetu hotelliksi, Uima-allas löytyi lähes jokaisesta hotellista!

      Ostimme paikanpäältä illallispaketin ja erillisen opastuspaketin. Se oli hyvä ratkaisu! Lisäohjelmiin emme osallistuneet. Se antoikin meille vähän "omaa aikaa" seikkailla eri kohteissa. Olemmehan sielultamme sellaisia reppumatkailijoita ja ryhmämatkat aina vähän jännittävät.

      Välillä päivämatkat bussissa tuntuivat pitkiltä - hotelliin olisi ollut kiva päästä vähän aikaisemmin. Näin olisi voinut "seikkailla" vähän enemmän omin päin! Toisaalta bussimatkat olivat hyvin suunniteltuja ja näimme paljon intialaista elämänmenoa ja kuulimme oppaan kertomuksia kaikilta elämän aloilta - taloudesta, historiasta, terveydenhuollosta jne



      Nyt jäämme odottamaan seuraavaa TSS:n matkatarjousta. Voimme lämpimästi suositella TSS:n matkoja. Terveisin Kaisa Joensuusta

    • miksiturkkiin

      Nämä tss.t ja nazarit ovat sillä tavalla erikoisia, ettei taloustietoja ole olemassakaan. Miten voit tietää saavasi rahat takaisin, mikäli firma lopetetaan tai menee konkkaan. Nazar touhuaa Turkissa ja kukaan järkevä ei sinne enää lähde ja sama juttu näiden tss.n kanssa kuntekevät Kyproksen Turkkiin matkoja. Mikä ihme siellä kiinnostaa?

      • Anonyymi

        TSS menee Kyproksen turkkilaiselle puolelle. Ei kiitos minulle Turkin tämänhetkisen ihmisoikeustilanteen takia


    • keiju2

      Olen menossa sille Toukokuun matkalle. Silloin varmasti on aika kuuma siellä. Olen ollut aijemminkin TSS:n muilla matkoilla. Kaikki on ollut hienoa paitsi ehkä ne myyntitehtaat, joissa on työlästä irrottautua myyjistä. Mutta toisaalta on tässä otettava huomioon kulttuurierotkin.

      Fyysinen kuntoni ei ole mikään mahtava, joten haasteita löytyy tälle mummolle. Mutta sinnitellä aijon. Lento on pitkä ja lisäksi välilaskulla.
      Haasteellista tuntuu olevan tämä viisumin hankintakin.

      • anonyymi_Intiassa

        Toukokuussa tosiaan melkoisen lämmintä Intiassa, jopa yli 40ºC lämpötiloja ihan yleisesti. Itse en kyllä Intiaan matkusta toukokuussa, ellei ole ihan pakko.
        Viisumi nyt ei ole kummoinen hommata Intiaan. Lennot on ihan hyvä ostaa välilaskulla, niin pääsee jaloittelemaan välillä ja hyvä käydä vaikka ostoksilla tai wc:ssä lentoasemalla.
        Vaan Intiassa on mukava matkailla, oli sitten hieman lämmintäkin, kun muistaa vaan juoda riittävästi ja onhan monessa paikkaa ilmastointi.


      • keiju3

        Lämmin kiitos tiedoistasi anonyymi Intiasta!

        Keiju2


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe