Kokemuksia TSS-matkatoimistosta: Intia

TSSmietityttää

Kyseinen matkatoimisto ilmeisesti järjestää ryhmämatkoja Intiaan. Uskaltaako varata, onko kenelläkään kokemuksia heidän toiminnastaan? En puhu kovin hyvin englantia. Sydänvaivoihin on lääkitys. (Lupaavat lääkäripalveluiden järjestyvän kellon ympäri.)

Netistä löysin googlettamalla paljon negatiivisia kirjoituksia TSS:n matkoista Turkkiin ja Kyprokselle. Intiasta ei ollut mitään kommentteja.

14

358

  Vastaukset

  • Kiertäisin tuon kyseisen matkatoimiston kaukaa. Kuluttajariita tapauksia on ihan riittävästi poikinut.. aurinkomatkoja voi kyllä lämmöllä suositella.

  • Jos pakko käyttää matkustamiseen matkatoimistoa, niin miksi alkaa niitä arpomalla valitsemaan!! Valitse mahdollisimman luotettava ja pitkään alalla ollut matkatoimisto.
   Itse en matkatoimistoja ole käyttänyt yli 25 vuoteen, kun olen voinnut matkustaa omatoimisesti. Vaan, jos matkustaisin matkatoimiston matkoilla, valitsisin juuri em. kriteereillä sen matkanjärjestäjän.

  • Olemme käyttäneet TSS-matkatoimistoa 2 kertaa Kyprokselle ja 2 kertaa Turkkiiin. Kaikki matkat ovat sujuneet aivan hyvin eikä meillä ole valittamista. Nuo purnaukset johtuvat varmaankin siitä, että matkoilla tulee uusia maksuja ruokailuista tai all inc-maksuista. Me olemme maksaneet nuo lisämaksut jo tilauksen yhteydessä kun tiedämme, eetei tuolla perushinnalla ole kaikkiin ruokailuihin ja nähtävyyksiin pääsyä. Koska olemme olleet tyytyväisiä TSS:n palveluihin, niin lähdemme tuollaiselle Intian matkalle.

   • Olet sitten TSS-matkatoimistossa vissiin töissä...


  • Olimme TSS Intian matkalla. Paljon näkemistä. Järjestelyt toimivat.
   Loppukeväästä siellä on liian kuumaa.

   • Ei intiassa liian kuumaa ole on vain varmasti lämmintä :D


   • Mikä matkatoimisto tämän TSS:n lisäksi järjestä matkoja Intiaan kesällä. Kesällä Intiaan siinä yksi syy halpoihin hintoihin(?). TSS taitaa olla norjalainen, en ole ollut enkä aio heidän kelkkansa hypätä. Jotain outoa tuntuu olevan koko puljussa


  • Hei sinä matkalla käynyt. Olen menossa parin kuukauden kuluttua samalle matkalle Intiaan. Olen ollut aiemminkin TSS:n matkoilla ja niihin tyytyväinen. Olisiko sinulla jotain vinkkejä? Kiitos etukäteen.

  • Hei! Olemme osallistuneet TSS-matkatoimiston valmismatkoille 4 kertaa. Kaksi matkaa suuntautui Turkkiin, kolmas Kyprokselle ja nyt viimeisin Intiaan.

   Matkatoimiston palvelu on ystävällistä ja luotettavaa. Matkadokumenteissa on paljon hyvää tietoa. Lisäksi olemme lainanneet kirjastosta kyseisen maan suomenkielisiä matkaoppaita. Lisäksi Intian matkaa varten löytyi Virpi Hämeen-Anttilan Minun Intiani mainio matkakirja.

   Intian matka maaliskuussa 2018.
   Lennot, lentokenttäkuljetukset toimivat hyvin. Olimme ensi kerran Lufthansan lennoilla. Palvelu ja tarjoilu lennolla oli hyvää.

   Kiertomatka oli tosi mielenkiintoinen ja oppaamme, bussipoikamme ja kuljettaja parasta A-luokkaa. Opas erittäin osaava ja puhui selkeää englantia. Jos jostain emme saanut selvää niin muut ryhmäläiset auttoivat. Bussin kuljettaja oli taitava - ei tarvinnut pelätä. Bussipoika auttoi mielellään pienissä arkipäivän asioissa.

   Hotellit olivat luvattua neljän tähden luokkaa. Itsellemme mieluisimmat olivat Mandawan resortalueen hotelli ja sellainen ikivanha jonkun hallitsijan entinen palatsi, joka oli muutetu hotelliksi, Uima-allas löytyi lähes jokaisesta hotellista!

   Ostimme paikanpäältä illallispaketin ja erillisen opastuspaketin. Se oli hyvä ratkaisu! Lisäohjelmiin emme osallistuneet. Se antoikin meille vähän "omaa aikaa" seikkailla eri kohteissa. Olemmehan sielultamme sellaisia reppumatkailijoita ja ryhmämatkat aina vähän jännittävät.

   Välillä päivämatkat bussissa tuntuivat pitkiltä - hotelliin olisi ollut kiva päästä vähän aikaisemmin. Näin olisi voinut "seikkailla" vähän enemmän omin päin! Toisaalta bussimatkat olivat hyvin suunniteltuja ja näimme paljon intialaista elämänmenoa ja kuulimme oppaan kertomuksia kaikilta elämän aloilta - taloudesta, historiasta, terveydenhuollosta jne

   Nyt jäämme odottamaan seuraavaa TSS:n matkatarjousta. Voimme lämpimästi suositella TSS:n matkoja. Terveisin Kaisa Joensuusta

  • Nämä tss.t ja nazarit ovat sillä tavalla erikoisia, ettei taloustietoja ole olemassakaan. Miten voit tietää saavasi rahat takaisin, mikäli firma lopetetaan tai menee konkkaan. Nazar touhuaa Turkissa ja kukaan järkevä ei sinne enää lähde ja sama juttu näiden tss.n kanssa kuntekevät Kyproksen Turkkiin matkoja. Mikä ihme siellä kiinnostaa?

   • TSS menee Kyproksen turkkilaiselle puolelle. Ei kiitos minulle Turkin tämänhetkisen ihmisoikeustilanteen takia


  • Olen menossa sille Toukokuun matkalle. Silloin varmasti on aika kuuma siellä. Olen ollut aijemminkin TSS:n muilla matkoilla. Kaikki on ollut hienoa paitsi ehkä ne myyntitehtaat, joissa on työlästä irrottautua myyjistä. Mutta toisaalta on tässä otettava huomioon kulttuurierotkin.

   Fyysinen kuntoni ei ole mikään mahtava, joten haasteita löytyy tälle mummolle. Mutta sinnitellä aijon. Lento on pitkä ja lisäksi välilaskulla.
   Haasteellista tuntuu olevan tämä viisumin hankintakin.

   • Toukokuussa tosiaan melkoisen lämmintä Intiassa, jopa yli +40ºC lämpötiloja ihan yleisesti. Itse en kyllä Intiaan matkusta toukokuussa, ellei ole ihan pakko.
    Viisumi nyt ei ole kummoinen hommata Intiaan. Lennot on ihan hyvä ostaa välilaskulla, niin pääsee jaloittelemaan välillä ja hyvä käydä vaikka ostoksilla tai wc:ssä lentoasemalla.
    Vaan Intiassa on mukava matkailla, oli sitten hieman lämmintäkin, kun muistaa vaan juoda riittävästi ja onhan monessa paikkaa ilmastointi.


   • Lämmin kiitos tiedoistasi anonyymi Intiasta!

    Keiju2


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   164
   4302
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   93
   4099
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2391
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   221
   2077
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1987