Museo Corvette 454

chevy100

Raisiossa (Turun vieressä) autoliikkeessä myynnissä museoreristeröity 454 Corvette. Kävin katsomassa autoa ja voi hyvää päivää... millä ilveellä sellainen rotisko on saatu museokilpiin? Auto ajokuntoinen (myyjän mukaan) raakile, täynnä autoon kuulumatonta osaa. Toinen asia mikä pisti vihaksi että myyntikuvat (nettiautossa) ovat "käsitelty".. luulin ensin että auto ei ole sama kuin ilmoituksessa.
Mutta pointti oli siis että onko museoauto säännökset jotenkin muuttuneet parin viime vuoden aikana? Itse kun museion Camaron 2015 niin johan jumalauta oli tarkkaa. puuhaa

2

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läskimaha

      Se riippuu täysin siitä museokatsoukosta, hyvälle kaverille annetaan museo leima ,vaikka auto olisi kuinka raato, pääasia että on sen yli 30 vuotta vanha. Perusteet on tiukat mutta niitä ei nykyään noudateta.

    • NettiautoPursuaa

      Tämä on nähty moneen moneen otteeseen että museoajoneuvojen taso on joko tasokasta -täysin tasotonta tai jotain siitä välistä mutta mitään standardeja niissä ei ole vaan hyvät selitykset,oivat puhelahjat,kaverisuhteet ja naamavärkki vaikuttaa eikä kait kukaan kiellä ettei ruskea kirjekuorikin auttaisi joissain tilanteissa MR todistuksen saamisessa.
      Löytyy myös iso ongelma nimeltään ajoneuvojen muuttelu jälkikäteen elikkäs ajopeli on saattanutkin olla ihan oikeasti MR tasoinen laite joskus mutta on voitu käyttää lainaosiakin jos päämäärä vain MR leima ja senjälkeen voikin aloittaa vapaasti rakentelun koska eihän ulospäin kukaan tiedä onko joku laite MR vai ei koska autoon voi jättää siinä olevat kilvet kiinni halutessaan eikä ottaa mustapohjaisia tunnuksia ja voihan autossa olla muutenkin M alkuinen kilpi.

      54-Vetteä ei tosiaankaan saanut millään V8 koneella vaan kutosellahan ne oli,sääli että harvinainen auto pilattu noin eikä edes laitettu ajankuvaan sopivaa chevy 6 konetta,niitähän piisaa ja olisi ollut helppo naamioida se oikeaan tyyliinkin koska uustuotantona tai käytettynäkin löytyy kiilto-osaa venakopista ilmanputsareihin jne ja kaikki olisi olleet tyytyväisiä lopputulokseen amatööripohjalta.

      Mahtaa olla aika laite 454 koneella,pikkulohkokin lennättää ja lie kokenut rajusti muitakin muutoksia että moinen saatu sopimaan toimimaankin,suorituskykyä ainakin piisaa mutta pikkasen olisi tyyris ja harvinainen laite nimenomaan entisöitynä mutta noin lähinnä menee raiskauksen puolelle.
      Saahan sitä MR todistuksesta tarkastajien nimet ja ottaa yhteyttä SAHK:iin kysyen miksi näin on tehty jolloin ottavat kantaa/uusintatarkistus tai suoraan katsastuskonttorille koska katsastajien pitäisi valvoa näitä asioita käytännössä.
      Minulle henk koht ei patti nouse tai kateuskäyrä mutta MR ajoneuvoja tehneenä ja parin nykyomistajana pyrin hyvin alkuperäisiin lopputuloksiin toki välillä kompromissejakin tehden (joita ei huomaa kuin mallin asiantuntija)ja en tykkää moisesta joissa päämäärä vain ja ainoastaan vakuutusmaksupetokset ilman aikomustakaan harrastaa aidolta pohjalta ja entisöintimielellä vaan hieno klassikko aihio uhrattu möhkömoottorin rakettialustaksi.
      Tämä on jatkoa kanttien rodimuunnoksiin silti MR kilvillä ajellen jossa käsitteet menneet WC pytystä alas ja tätä touhua kun aikansa on menettää MR status sen vähäisenkin merkityksensä myynti kuin ostomielessäkin ja homma loppuu toki valtionkin taholta väärinkäytöstyen lisääntyessä räjähdysmäisesti eli omaan pesään kakitaan mutta mitäpä nuo siitä piittaa ja löytyyhän niitäkin jotka etsivät halvan MR auton käyttikseksi...vai työmatkaharrastehan se tietysti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe